FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua în optimile Cupei României!

«12»
st_194725.10.2007 21:06

Am ajuns sa ne fie frica de Unirea de ne plangem de ghinion la tragerea la sortzi?

reina25.10.2007 21:07

Au ajuns si jegurile astea de la Urziceni....mari vedete!!!! Sper ca Moldovan sa-si ia revansa in cupa Romaniei cum si-a luat-o rapid in Cupa UEFA cu noi! Niste fomisti aciuati la sunci gratis. Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!

steven_gerrard25.10.2007 22:00

HAI Steaua, intrati pe www.steauafc.com la suporteri si arhiva foto auzi akol FC.Farul- Bate borisov la toate pozele cretini rau astia de la Steauafc.com site e jalnic nu se compara cu acest FCSTEAUA.RO :steag_steaua_ro: :steagcruce:

-----------------------------------------

Am ajuns sa ne fie frica de Unirea de ne plangem de ghinion la tragerea la sortzi?

Si ce te miri suntem praff sa incepem PORTAR: cel mai bun capitol The Best FUNDASI: centrali buni,dreapta P.Marin anii ce sa mai + ca el ii mai bun p stanga,stanga Emeghara imi place MIJLOC : de aici incepe dezastru si ATTACK(Precum grupul de supporteri Stelisti) praff nu merge aprope nik de fapt nimic la mijloc fara creatie in atac fara atacanti ce sa mai nu avem un NR 9 clasic pan si Claudiu Raducanu ii mai bun ca Neaga,Iacob,Badea ala prost cum era avea noroc se plasa ff bine,de cand a plecat in atac stam prost adik din 2004 incoace kiar dak am luat 2 titluri la rand golgeter Dica care nu era atacant impins dadea 15 goluri 5-6 penalty 3-4 lovituri libere,Badea anul trecut a mers asa si asa adik slabutz acuma e pe nicaieri asta e + ca p jj nu-l intereseaza Cupa cewa normal mai TRAGIK e ca il doare in cot de NOI.Cu fularsteaua2 pan la moarte si dincolo de ea fular-campionii

-----------------------------------------------

Bine a ziss GAVRILA Pele Balint RESPECT PE VIATZA, fularsteaua2 depinde de Dica kiar inainte sa inceapa meciurile din Liaga Campionilor a spus si dupa Slavia -Steaua fularsteaua2 A REPETAT asa SI E DAK Dica nu merge suntem praff uitati-va anul trecut toate pctle adik 5 au fost luate cand Dica a marcat ca jucator e bun lent dar dak nu da gol e jale ca nici pasator nu e asa bun la Kiev 2 goluri 3 pcte cu Lyon 1 gol 1 pct cu Kiev p Ghencea 1 gol 1 pct asta e, fularsteaua2 e dependenta de Dica in attack fular-campionii :steag_steaua_ro:

bad_joke25.10.2007 22:19

Mdea iar o sa iesim prematur din Cupa Romaniei,io nu sper co sa batem nici macar o echipa asa de modesta cum este Unirea Urziceni,pentru ca suntem praf la ora actuala,sa fiu sincer de 1 an si ceva numai sunt sigur de nici-un meci,ma uit si la Steaua-Mioveni ca la o finala,care e greu so castige,deci in momentu asta Steaua NUMAI SPERIE PE NIMENI.Ce rost mai are sa spunem ca am pierdut cu 2-1 in Spania,cand toti stelisti stiu ca daca era 7-0 la pauza nu se supara nimeni,am fost umiliti mai ceva ca in meciurile cu Lyon si Real,sa fim sinceri nu avem scapare daca acest cioban nu va pleca,oricum,dupa parerea mea si-a gasit nasu Becali si la propriu si la figurat si anume pe Hagi,el e singuru care la facut sa scada asa de rau in sondaje incat la facut sa fie ca un leu in cusca,nu-i vine sa creada ca Hagi e mai popular ca el,el cred ca-si spune in minte"cum e posibil asa ceva dupa cate pomeni cu bani am facut si cate biserici am construit,si cate case si cate altele legate de bani,si tot nu am reusit sa-i cumpar?".Dupa parerea mea e aproape imposibil sa-l faci sa plece pe distrusu asta,va avertizez ca vor veni perioade si mai grele decat azi,Steaua e in cadere libera si nu se va opri prea curand,nu prea vad eu sa bata pe Slavia acasa,ei joaca infect in Ghencea,ami bn joaca in deplasare,pentru jucatori de azi,din lot,tribuna nu-i impinge d ela spate,dimpotriva ii inhiba joaca si ami prost,a;aeraga haotic si cam atat,e greu dupa parerea mea sa bata o echipa la ora actuala,Steaua stie sa faca egaluri,in rest.......NIMIC

CaTaLiNsm StElIsTu26.10.2007 01:40

A cam sosit vremea sa castigam din nou acest trofeu!Orice trofeu e important si e o mandrie care dovedeste valoarea si superioritate asa ca m-as bucura mult sa-l obtinem!Forza Steaua!MEREU SUPERIORI!!!

MoWeed26.10.2007 05:56

Daca se baga iar ciobanu sa joace Surdu mi-e frica si de Unirea:|

bubylycy26.10.2007 17:36

Am lua bataie si in campinoat... dc nu am lua bataie si aici..

macar de data asta sai batem.. asta dak nu se baga cel mai mare antrenor al echipei.. giji

fularsteau2 fularsteau2

Oradeanu26.10.2007 17:43

@MoWeed

Mie imi e frica si de sanatatea CJ cu surdu si cu Petre si cu Neaga si cu Croitoru..... lol

ANTIgigi26.10.2007 18:19
Au ajuns si jegurile astea de la Urziceni....mari vedete!!!! Sper ca Moldovan sa-si ia revansa in cupa Romaniei cum si-a luat-o rapid in Cupa UEFA cu noi! Niste fomisti aciuati la sunci gratis. Forza Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!

Momentan ei sunt peste noi in clasament si plus de asta ne-au si invins, asa ca sunt mai buni ca noi momentan. Tot javrele vorbesc de noroc la tragerea la sorti, ei au cazut ca o formatie din Liga a III-a.....dar si cu Lazio in CL (echipa cu care insusi mai micul Borcea a dorit) echipa cu care a si pierdut (si nimeni nu mai zice nimic de asta). Sanatate naturala...

il_scorpio26.10.2007 19:03

Imi fac sperante degeaba la Cupa..sigur o sa dea ei cu bata-n balta chiar daca trecem de astia!

fansteaua4626.10.2007 21:46

sa jucam unul dimineata si celalalt seara

sau amindoua in acelasi timp , la o echipa sa fie pe post de antrenor Gigi Becali si la cealalta Pedrazzini

fular-campionii :steag_steaua_ro:

w3bmaster26.10.2007 22:36

Si iar zis il ciobantate ca nu conteaza trofeu asta pai daca nu iese banu de ce ar conta ?>

asta e sa vedem acu cica ar trebui sa jucam in acasi zi si meciu cu Gloria Bistrita ....

amarel27.10.2007 12:09

Paraipan 29

M.Dragomir este vinovat de 101% din ce se intampla in fotbalul romanesc, el trage sforile, cum sa-si faca omul ditamai hotelul daca nu din intermedierea blaturilor ?????

II doresc sa pice tot hotelul la primul cutremur , sa ramana in picioare doar ce-a cumparat cu bani cinstiti , nu din fotbal ,unde a facut mumai nenorociri si magarii!!!! !!!!1

andutu27.10.2007 17:43

Am ajuns sa imi fie frica de Unirea Urziceni!!!Sa speram ca jukatorii vor fi cu mintea numai la joc,ci nu la banii Gandacului din Pipera si ca ii vor bate pe cei de la Urziceni!!!FORZA Steaua!!!(cea pe care o stiu eu)

«12»