FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua în optimile Cupei României!

«12»
fcsteaua.ro25.10.2007 12:00

Steaua va întâlni echipa fostului manager general Mihai Stoica, Unirea Urziceni, în optimile Cupei României Timișoreana.

Partida se va desfãșura la Urziceni, în data de 4/5/6 decembrie 2007.

Iatã rezultatele tragerii la sorți de astãzi:

Gloria Buzau - Politehnica Timisoara

Universitatea Cluj - Pandurii Targu Jiu

Dacia Mioveni - Ceahlaul Piatra Neamt

Politehnica Iasi - Rapid Bucuresti

Unirea Urziceni - Steaua Bucuresti

Jiul Petrosani - CFR Cluj

Sanatatea Cluj - Dinamo Bucuresti

FC Brasov - Otelul Galati

Dragoshel25.10.2007 12:01

Trebuie sa ne luam revansa din campionat NU??

korynna25.10.2007 12:02

Pe 5 nu trebuia sa jucam restanta cu Gloria? :dry:

axl2325.10.2007 12:02

Mai, parca jocurile din Cupa Romaniei au loc pe stadioanele echipelor mai slab cotate. De ce jucam la Urziceni?

SSK25.10.2007 12:04

haz de necaz...

**alex**25.10.2007 12:07

E meci greu, la cum jucam in momentul de fata prevad ca nu luam nici anul asta Cupa. Sa vedem cum vom arata in decembrie..

@korynna

Teoretic pe 5 avem cu Gloria, dar se pare ca se va amana din nou..

@axl

Mi se pare ca doar meciurile din sferturi se joaca pe teren neutru.

pda25.10.2007 12:11

Cred ca s-a mai dus un an in Cupa.

habarnam8525.10.2007 12:13

Ce caterinca ...iarasi o sa ne bata de fapt din nou :(( Doar avem Patron Antrenor...

cosminho25.10.2007 12:20
DECLIN TOTAL... Din Cauza Unui CIOBAN!
Crash1o625.10.2007 12:34

Interesant... 3 echipe din Cluj.. 3 echipe din Bucuresti :P in cupa.... Clujul incepe sa devina oras tare la fotbal :).... altceva... Pleaca Gigi... FORZA Steaua :steag_steaua_ro:

IONUTZ-CIPRIAN25.10.2007 12:39

:biggrin: Din toate echipele numai cu astia puteam sa pica?Nu cred ca se mai gandeste cineva astazi la cupa!!Sa fim seriosi,la cum joaca aia si cum jucam noi,cam greu sa-i batem,sau cum zic unii"sa ne luam revansa"!!

alexmk1725.10.2007 13:21

Se joaca pe teren neutru, nu la Urziceni!

Poate la Voluntari!

Da' pe 5 decembrie nu jucam cu Bistrita restanta??? Eu asa stiam!

alexblaja25.10.2007 14:00

Oricum, pe jeg nu-l intereseaza Cupa, asa a declarat....el e preocupat de ce scrie lumea pe "GLOBURI":

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, a declarat, joi, într-o conferințã de presã, cã a primit o "scrisoare de amenințare cu moartea", fãcutã de "serviciile comuniste, securiste", care "umblã toatã ziua pe globuri (n.r.- bloguri), în care i se cere sã renunte la politicã.

neaalecu25.10.2007 14:40

nu am inteles felul in care s-a facut tragerea la sorti, imi doream Poli tim sau Dinamo, chiar si CFR

florin_b_*25.10.2007 14:45

Dinamo iar a inceput magariile... nu ma deranjeaza cu cine am picat..ca e X sau Y. Ceea ce ma deranjeaza e ca Steaua a pierdut doar la Urziceni turul asta de campionat..si ghici cu cine picam?? Tot cu ei? Nu e manarie? Sa fim seriosi...

De la meciul cu Iasul Dinamo a inceput traditia de anul trecut cu arbitrii..cand echipa merge prost alegem un arbitru care sa ne favorizeze...asa s-a intamplat si la Pandurii cand l-au bagat pe Corpodean si aseara cand l-au avut pe Balaj... iar azi au nimerit cu Sanatatea Cluj..cea mai slaba dintre echipe. La meciul trecut din cupa au picat cu Progresul..o echipa care numai fotbal nu au jucat, si au mai si ratat un penalty..foarte dubios...

E chiar strigator la cer cat pot fura!!!

dee25.10.2007 14:51

Nu pot sa cred ce noroc are Dinamo, incredibil... sper,totusi, ca vor primi si ei o injectie letala, cum a primit UTA :) Pacat ca se joaca pe teren neutru, la jumatatea distantei, mi-ar fi placut sa vad o (eventuala) surpriza.Constat ca nici CFR-ul n-a picat tocmai rau, Jiul nu e Unirea. Sa fi facut Arpi ceva?

florin_b_*25.10.2007 14:56
Nu pot sa cred ce noroc are Dinamo, incredibil... sper,totusi, ca vor primi si ei o injectie letala, cum a primit UTA :) Pacat ca se joaca pe teren neutru, la jumatatea distantei, mi-ar fi placut sa vad o (eventuala) surpriza.

Nu e noroc..sa fim seriosi!!

excon25.10.2007 15:03

sa spunem LA REVEDERE la Cupa Romaniei

cu asa un antrenor..... am putea sa spunem la revedere si la Cupa UEFA si de anul asta si de anul viitor

androsteaua25.10.2007 16:08

meci greu dar trebuie sa castigam!!

paraipan_2925.10.2007 16:15

Apopo de ziua de azi: M**e Dumitru Dragomir!

think_again25.10.2007 17:06

Escon daca nici Pedrazzini nu e bun atunci inseamna ca il vrei pe Mourinho la Steaua tu nu stii ce vb Pedrazzini chiar e antrenor bun.

shack3r25.10.2007 17:46

@think_again

Ce treaba are Pedrazzini la Steaua? Doar pregateste un lot de " jucatori" pentru meciuri . In rest,avem un patron-manager-director de marketing-director de imagine-psiholog-antrenor ,caruia trebuie sa ii multumim neincetat pentru noptile nedormite in care a gandit tactica echipei

Dragos_stelistu_200725.10.2007 18:20

la lotul pe care il avem..cei drept nu e chiar atat de slab dar totusi...f****** ciobanu m*****.... tu hahalero faci echipa din jucatori romani...in atac scartaim...deci near prinde brine un atacnt brazilian...care stie sa faca driblinguri....un mijlocas central in locul lu tropeta aia de Dica ar fi nuami bun un mijlocas spaniol....in aparare inafara de Petre Marin....tot e cam in regula....near mai trebui un englez pe stanga si avem ceva....nu?!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!jos cu oaia,jos cu ciobanu!!!!

Stelystull25.10.2007 20:24

Daca face echipa cel mai mare antrenor din istoria Stelei dupa cum insusi a declarat o sa avem mari probleme in aceasta partida si ar putea exista surprize mari.Forza Steaua fular-campionii

Astristul25.10.2007 20:46

Imi doresc de atatia ani sa luam Cupa Romaniei, dar in fiecare an suntem eliminati ba in optimi, ba in sferturi, iar anul trecut in semifinale! Acum dupa tragerea la sorti (dar mai ales dupa jocul prestat) sunt si mai sceptic in privinta castigarii cupei. :sad2:

forzateaua

«12»