Pana astazi ,imi doream ca Lacatus sa nu vina la Steaua in avand in vedere situatia actuala .Speram ca G.B. sa fie boicotat din toate partile, mai ales de fostele glorii ale Stelei.
Acum insa, dupa aflarea vestii ca Lacatus e deja noul antrenor al Stelei , incerc sa nu imi mai bat capul cu G.B.-ul, si sa vad doar partea buna a acestui aspect!! Sunt convins ca Lacatus are puterea si calitatile necesare pentru a readuce Steaua in primul rand la un joc OFENSIV , care sa aduca si rezultatele asteptate .
L-am urmarit atent pe Lacatus ata la galati cat si la UTA !!! Ambele echipe jucau ofensiv, ,fara a se baricada in aparare ,cu toate ca jucatorii pe care ii avea la dispozitie nu puteau emite pretentii.
Am vazut aici pe forum, tot felul de experti care spun ca Lacatus nu are rezultate-performante ca antrenor !!!!!
Si ma vad nevoit sa-i intreb : -cine dracului are rezultate ca antrenor in LIGA1 un campionat plin de blaturi si aranjamente ????????!!!! Sa-l aducem pe Rednic, ca are performante cu RAPID Si Dinamo,,nu???? Sau pe SICHITIU !!!!
Va spun eu cine are performante in DIVIZIA A -Liga 1 ????? MARII BLATISTI pastoriti de M.Sandu si D.Dragomir !!!! Ce rezultate au ei in cupele europene, unde se vede clar cine face blaturi si cine joaca fotbal ??????? Cine poate face cariera de antrenor in LIGA1 ,unde 90% e aranjat de leprele Dragomir-Sandu, ???D.Petrescu acum vreun an si ceva a spus exact ce se intampla in campionatul asta....
Lacatus este , si a fost intotdeauna un individ incomod, nu cred NU CRED ca v-a accepta mizeriile G.B.-ului, NU CRED ca se v-a compromite fie si cu cel mai neinsemnat amanunt !!! N-a facuto nici la GALATI nici la UTA De la UTA, n-a fost dat afara cine a scris asta a scris fara sa stie despre ce vorbeste !!!!
Eu ii urez succes lui Lacatus, SI PUTEREA SA FIE ACELASI Lacatus NEMANIPULAT de nimeni,necompromis de nimeni !!!! Eu am increderea ca Lacatus poate aduce echipa pe linia de plutire , ca poate ca se poate debarasa de jucatorii pe care-i considera inutili si are ochi sau consilieri pentru a putea aduce jucatorii necesari unei echipe care sa joace in stilul Stelei . Lacatus poate aduce din nou la Steaua ambitia si rautatea in jocul echipei, ca in momentul de fata .....jucam tango si ...alte sporturi ....
SUCCES Lacatus , vei avea suportul tuturor suprterilor Stelei si rabdarea lor, poate ca tu vei fi cel ce v-a face posibila marginalizarea sau macar neimplicarea in selectionarea si titularizarea jucatorilor de catre ..expertul in fotbal G.B.