FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

U Cluj - STEAUA 2 - 1 (1 - 1)

«12»
golya127.10.2007 13:46

Din pacate n-am cuvinte NO COMMENT.

predatorpulse727.10.2007 14:05

Cei ce bagau strambe cum ca Hagi e antrenor prost,sa se uite acum la jocul nostru. Pedrazzini se vede ca e secund,iar marile vedete ale noastre dorm in ghete. Suntem in ultimele 4 echipe din campionat ca joc. Singurul nostru compartiment forte a fost si el afectat de cand a plecat Hagi,iar mijloc si atac oricum nu avem. Nervi sunt destui,pentru ca Steaua este imaginea neputintei,nici o echipa nu inspira atata mila in campionatul romanesc. Ma doare sa spun asta,dar am ajuns prostii satului,ne-au batut ultimii din campionat,le-am dat singura victorie de pana acum,am avut mari emotii cu UTA si cu mioveni,habar n-avem sa atacam,avem un patron de balaceanca.

E oficial: SUNTEM IN PRAPASTIE,nici macar pe marginea ei. Foarte bun a fost acel articol "triumful incompetentei",majoritatea celor ce lucreaza pentru Steaua sunt niste incompetenti,ciobanul e incompetent la orice mai putin jecmanirea terenurilor si mulsul oilor,80% din jucatori sunt niste impotenti fotbalistic(lasati-ma cu forma slaba a unora care dureaza de 7-8 luni),nepasatori iar managementul(Argaseala si Ilie) e de ras,niste amatori desavarsiti.

pentru mine,de 2 campionate incoace Steaua Bucuresti nu a mai participat in Liga 1. Acum joaca 11 baieti care au furat sigla si au pus-o pe piept,un cioban care a furat clubul impreuna cu palamaresul sau si se face ca investeste,insa suporterii au ramas alaturi de echipa,chiar daca impartiti intre dragostea pentru Steaua si banii lui Becali. Eu sunt un novice fata de altii,tin cu Steaua doar din 97',insa aceasta este cea mai slaba echipa a Stelei pe care am vazut-o,Steaua lui Piturca pare galactica fata de aceasta.

Prestatia de la Cluj e doar ultima dintr-un lung sir de meciuri penibile ale acestui surogat de Steaua care ni se prezinta de 2 ani incoace. Intelegeam un sezon penibil,ca cel de anul trecut(desi am jucat mai bine in CL),dar sa ai 2 sezoane asa dezastruoase cand esti Steaua e innaceptabil. De 2 ani incoace jocul Stelei e intr-o continua scadere,cu niste mici urcari in cateva meciuri izolate,dar trendul s-a mentinut. Sunte morti ca joc,psihicul nostru e 0,cadem la primul gol primit,habar n-avem sa pasam,iar mingile lungi sunt la moda. Cam astea sunt coordonatele Stelei in ultimii 2 ani.

In trecut,mai ma tachinau prietenii mei ce tineau cu alte echipe rivale,insa cum aduceam vorba de rezultatele Stelei inghiteau in gol,acum le dau eu dreptate,suntem in ultimele echipe ale primei ligi,cum iesim din Ghencea suntem mielusei,facem pe noi. Rivalii nostri dau 3,4,5 in deplasare si noi ne taram pur si simplu in deplasare.

Celor ce conduc acest club acum:SA VA FIE RUSINE!!!! Dica,crezi ca i-a placut lui dobrin ceea ce a vazut? Si cand ma gandesc cate sperante isi punea Gicanul in Dica.

Suntem o echipa fara cap si fara coada,fara plan de joc,suntem bezmetici rau,ce naiba simbolul nostru e Banel Nicolita,un muncitor care fuge,nu gandeste,cam asta e motto-ul la Steaua acum.

Cineva sa le ia stema de pe piept acestor nesimtiti!!!

FORZA Steaua!!!(cea adevarata)

Intotdeauna superiori.

sonic200527.10.2007 14:07

meritam si sa retrogradam.

asta e parerea mea deoarece tocmai am pierdut cu cea mai slaba echipa din campionat. cum vreti voi sa joace bine cand lor li se maresc contractele dupa un meci in care au jucat execrabil. jucatorii ce sa faca poate au zis ca mai merge o data figura.

suntem la pamant. inca un campionat ratat. mai avem maxim 10% sanse sa luam campionatul anul asta

I.N.Money27.10.2007 14:08

@Predatorpulse

Cred ca la partea cu Dica gresesti.Din punctul meu de vedere s-a facut o greseala din momentul in care Pedrazzini l-a retras in linia mediana dupa meciul de la Praga,din acea perioada Dica devenind mai mult decat patetic.

In rest 100 % de acord.

pasnick27.10.2007 14:09

iata-ne si cea mai proasta echipa din Liga lui mitica... cred ca va egala contraperformanta echipei de trista amintire care a terminat campionatul pe locul 12 din 14 echipe. adica sper sa nu ajunga mai jos! din pacate nu avem nici un profesionist in lot, nu asa se comporta un adevarat jucator de fotbal care vrea sa castige in cativa ani banii pentru restul zilelor sale si ale familiei. tare ma tem ca Steaua va juca cat de curand cu tribunele goale. sunt profund revoltat de modul in care aceasta echipa apara onoarea numelui clubului. urmaresc fenomenul Steaua de vreo 40 de ani dar niciodata nu mi-a fost asa lehamite si mai ales rusine. pacat...

axl2327.10.2007 14:13

Exista si astfel de momente in viata de suporter. Capul jos. Felicitari Clujului.

Si multumesc, Steaua, azi ai spus NU fotbalului modern.

sonic200527.10.2007 14:24

din pacate momente din ce in ce mai dese.

nu avem un meci in acest campionat castigat fara emotii. suntem la pamant si nu ne mai poate scoate nimeni din situatia asta. nici macar mourinho

clausblaus27.10.2007 14:34

Ce ar mai fi de spus dupa un astfel de rezultat?NIMIC!S-a tot vorbit despre Hagi,ca este un antrenor slab,despre Becali,ca este un idiot[si este adevarat],dar trebuie sa recunoastem ca de fapt si de drept NU AVEM ECHIPA!!Jucatori ca Dica,Neaga,Petre....etc,care se plang patronului ca nu le convine un anumit antrenor,nu sant adevarati PROFESIONISTI si nu au ce cauta la Steaua!VEDETE DE DOI LEI!Daca toti jucatorii Stelei ar munci,asa cum o face Banel,ar fi o echipa mare!Dar atata timp cat,indiferent de rezultate,jucatorii sant rasplatiti cu varf si indesat de catre marele beeeecali,la ce putem sa ne mai asteptam?

PENIBIL!!!!Vi se pare un cuvant prea dur?

Virgil27.10.2007 16:45

De prisos sa mai spun si eu ceva. Predatorpulse a cam spus totul. Sunt de acord cu el pana la un punct. Pana la felul in care l-a apreciat pe Dica. INMoney are dreptate. Dica a fost "retrogradat" in linia de mijloc, parca pus de antrenorul advers acolo, sa nu-i pericliteze poarta.

S-au facut atatea mutari pe posturi incat cred ca nici ei nu mai stiu ce joaca. Dupa 3 infrangeri in Liga Campionilor, infrangerea de astazi a pus mot rahatului mare pe care l-au facut pana acum.

Ce ar mai fi de facut ca Steaua sa se redreseze? In primul rand ciobanul sa-si vada de oile lui, Argaseala si Ilie sa-si vada de familii si eventual de afaceri, sa vina un antrenor adevarat, cu mana forte si cu idei. Noi suntem mereu aproape.

Steaua se afla deja in groapa mediocritatii. Nu joaca nimic. Oricat am fi de intelegatori si de atasati de ea, pasa proasta pe care o parcurge treptat de la plus la minus de foarte multa vreme ar trebui sa inceteze. Apoi sa o ia in sens invers, de la minus la plus.

Ciobanul s-a crezut un mare conducator de "osti" si s-a bagat peste capul antrenorilor in problemele echipei. Din pacate s-a dovedit un slab strateg si oricat de buni ar fi "ostenii" o strategie prost aleasa ii duce la pieire. Grandomania l-a invins pe Gigi si odata cu el si pe Steaua.

mountytoma27.10.2007 17:12

Am vazut azi meciul si pe de o parte nu-mi venea sa cred ceea ce vad, pe de alta parte nu pot sa zic ca nu ma asteptam la asta.

Atunci cand behaitul se amesteca in alcatuirea echipei, cand el da verdicte gen golanski nu e de Steaua, Zaharian nu va mai fi titular, sau ca de Dica, Banel, Badea si Radoi nu se atinge nimeni, cum poate juca echipa?

antrenorul, oricare ar fi fost el, trebuie sa aiba in teren niste mortaciuni pentru ca asa vrea patronul, iar jucatorii, oare nu cumva in capul lor in timpul meciului au ajuns sa gandeasca "bai, oare se supara Gigi daca ii dau pasa lui v Iacob, ca ala nu e favoritul lui? mai bine i-o dau lui Badea sau Banel sau Dica. daca surdu nu era pe banca de rezerve, i-o dadeam lui"... dar intre timp adversarul i-a luat mingea si a plecat pe partea lui Petre Marin si a si centrat de gol!

Becali nu cred ca vrea sa-l dea afara pe pedrazzini pentru ca a pierdut la Cluj, ci mai degraba pentru ca a indraznit sa il schimbe pe Banel. care Banel ar trebui trimis la Steaua II (puteti sa ma injurati toti, eu asta cred ca e valoarea lui Banel ACUM)

A AJUNS SA DEA GOL Banel DIN CENTRAREA LUI Iacob?!?!?!?! Haosul din echipa s-a vazut cel mai bine cand Goian nu a mai vrut sa joace decat in fata, se vedea pe fata lui ca-l doare drept in pix de ce se intampla in ariergarda.

cine au fost singurii jucatori care au aratat ceva campionatul asta? renegatii Baciu, Lovin, zaharia nu ar trebui sa-i intoarca curul lui Becali, care a spus despre ei ca nu au ce cauta la Steaua, dar care au jucat mult mai bine decat finul muirel, fitzosul Dica, vedeta surdu, speranta Banel?

in afara de Zapata, nici un jucator nu mai joaca nimic, parca sunt anesteziati.

solutia este una singura: Becali sa nu mai faca presiune decat in proprii lui pantaloni, sa lase echiap si antrenorul in pace.

sunt convins ca asa ne vom revedea adevarata STEA!

Gheorghe Becali, fa-ne placerea si mori, iti vom fi pe veci recunoscatori!

brasco27.10.2007 19:17

tre sa fim aproape de ei.sa-i incurajam.tre sa isi revina daca mai au ceva de spus.stelist pana la moarte.

ultras steaua27.10.2007 21:12

steag3 steag3 steag3 din pacate un nou joc dezamagitor fular-campionii HAI Steaua !

martanu28.10.2007 00:31

Pe langa multiplele probleme ale echipei in acest moment, ar mai fi ceva: amanand meciuri am ajuns sa avem pauze prea mari, azi am avut impresia ca avem o echipa abia venita din concediu.

SPIDERMAN328.10.2007 05:06

Ce e mah asta?echipa de Champions League?nu sunt in stare sa bata ultima clasata din Liga I...ei vor 9 sau cate pnct vroiau ei la inceput in UCL sa fie multumiti daka scot 1 spre cl spre cl spre cu viteza broastei testoase care are temperatura

cornisa5828.10.2007 12:48

Eu am fost plecat cîteva zile și acum mã uit și nu îmi vine sã cred ce vãd am luat bãtaie de la o echipã care nu a bãtut pe nimeni ce cautã Steaua în CL mi se pare cã am cam luat-o la vale și nu știm sã ne întoarcem :steagcruce:

RBB0808.12.2007 12:38

Sper Intr-o Victorie maine Seara Forza Steaua !!!

«12»