Sâmbãtã 27 octombrie, U Cluj - Steaua.
Meciul va fi transmis în direct de Național TV începând cu ora 15:00.
Sâmbãtã 27 octombrie, U Cluj - Steaua.
Meciul va fi transmis în direct de Național TV începând cu ora 15:00.
Incepand de marti, 23 octombrie, se pun in vanzare biletele pentru meci.
Biletele vor putea fi achizitionate de la stadion si de la sediul clubului din Piata Lucian Blaga nr. 1-3, intre orele 10.00-18.00.
Tichelete vor avea urmatoarele preturi:
Tribuna "0": 30 de lei
Tribuna I: 20 de lei
Peluza: 10 lei
jucam ...
asta daca nu se amana ca sa isi revina baietii
)
La cum este si va fi vremea in aceasta saptamana, va fi un meci greu pentru ca gazonul lui "U" nu rezista la ploi. Sper macar sa se dispute si sa terminam fara accidentati.
Un meci pe care Steaua, in mod normal ar trebui sa-l castige, insa tinand cont de schimbarea recenta a antrenorului Universitatii, de atitudinea jucatorilor clujeni, posibila oboseala acumulata de Steaua dupa meciul cu Sevilla … vremea instabila din Cluj, orice rezultat e posibil.
Am fost azi sa-mi iau bilet si am tras putin cu ochiul si la gazon …. e jalnic .
"U" Cluj s-a ars cu Beyonce!
Pentru cei care vin din Bucuresti, recomand pelerine si ceva cizme de cauciuc ( ploaia de ieri a lasat un noroi imens in preajma stadionului; si sincer, presimt o ploaie torentiala si sambata , cum a fost de altfel la toate meciurile pe care le-a jucat U acasa).
Nu se face poll ?
In sfarsit mai jucam si noi prin Liga lui Mitica. Incepusem sa cred ca onor. conducere a uitat ca Steaua mai joaca si prin campionat, nu doar in grupele CL. Daca ce facem noi acolo poate fi considerat fotbal, ceea ce e discutabil.
O sa ne chinuim sigur. Gazonul de pe ruina din Cluj e o catastrofa dupa zbantuiala de luni a caprelor lui Beyonce (cantareata execrabila de altfel) si parca vad ca vreo cateva dintre vedete vor intra cu sila in teren, ca deh, ei joaca in CL, de ce sa-si rupa picioarele prin campionat ?
La cum este si va fi vremea in aceasta saptamana, va fi un meci greu pentru ca gazonul lui "U" nu rezista la ploi.
Si in plus l-a distrus si Beyonce cu concertul ei.
Ar trebui sa facem scor cu ei.. dar. la terenu si cond de afar.. nu ma mira dak facem egal...sau .. pierdem.. ca doar de.. juc nostri nu se obosec sa alerge ei prin noroi.. ei joaca numai in Cl...
fularsteau2 fularsteau2
Capul sus dupa meciul din UCL,nu a fost un capat de tara.
Acum e momentul sa dovedim [oare pentru a cata oara?] ca doar NOI existam in tara asta. Imaginea noastra ,oricat de mult este contestata [nefondat ] de U-isti, este impecabila,intangibila. Stau marturie coregrafiile,prezentele noastre in toate deplasarile,bataile administrate "zmeilor" revolutionari ,mentalitatea si insusi felul nostru de a fi.
E timpul sa ingropam o ruina de echipa,cu un stadion de asemenea in ruina,cu niste fani dezbinati[mai mult de jumatate din brigazile U-iste sunt in protest fata de un individ interlop,agramat si datornic statului care ii conduce cu forta ] printre care se mai remarca doar niste "cetateni" si niste grupari din zonele rau-famate ale orasului. E timpul sa le aratam Ultraserie,atitudine,fel de a incuraja...si ,cel mai important,superioritatea noastra care face ca toti suporterii marilor echipe "independente"[hibridul albo-negru cimisoara-rraped sau "amicitia dinamu- u] sa nu doarma cu noptile.
Daca umilim pe stadion,in peluza si in afara ei pe lanterna-sapca rosie ,atunci ,implicit, mai dam o palma peste obrazul comunist dinamovist ,echipa a carei fani i-au tinut si avut drept sclavi obedienti pe uisti mereu
Cati mai multi la meci!Fara nicio frica[pe noi nu sperie nimeni oricum],cu toate increderea ca vom zdrobi un cadavru viu,un mort resuscitat,o emblema de mult timp apusa!
Forza Steaua!
Stau marturie coregrafiile,prezentele noastre in toate deplasarile,bataile administrate "zmeilor" revolutionari ,mentalitatea si insusi felul nostru de a fi.
pacat ca performantele se obtin in teren si nu in peluza, nu? ![]()
Au fost ceva relatii de amicitie in trecut (la nivel declarativ) intre anumite brigazi de la U si Dinamo, insa, dupa 8 ani in B si o scurta oprire in C, s-au racit reatiile. "U" ramane un simbol , in ciuda aparentelor de "ruina", cu suporteri fideli care au fost alaturi de echipa in toti anii de pribegie prin ligile inferioare ( A, B, C, B si iarasi A) ,deci alaturi la greu ... ca de bine, nu s-a mai auzit de f mult timp.
Orice om care sustine u in peluza are ca a doua iubire pe Dinamo. M-am saturat de modul vostru pervers de a spune" stii,doar cativa,nu chiar toti..." .
Niste oameni fara caracter ,asta sunteti ,toti marii ultrasi clujeni. Strigati anti-Bucuresti,dar legat de Dinamo nimic.
Singura diferenta dintre iubirea u-Dinamo si tim-rraped,e ca cei din urma isi declara fatis iubirea lor "infinita"[da,ii citez] si nebuneasca,in timp ce primii stau tacuti ca s-o faca pe "independentii".
Chiar l-am intrebat pe un tip care e in masura sa-mi zica de caracterul galeriei ,despre momentele cand se striga anti-Bucuresti,dar de Dinamo nu se spune nimic, si raspunsul lui prompt a fost asa :"anti-buc strigau taranii ,care ne coplesesc ,in peluza si care habar n-au de fenomen "
Deci fenomenul il stiu doar vechii galeriei care sunt slugi dinamoviste. PENIBIL!
Iar cat despre scindarea galeriei am iar dovezi.
Ultras 19,fort si inca cateva grupari[nu le-am retinut numele fiindca nu ma paisoneaza numele unor copii de clasa a 7-a] protesteaza impotriva lui "el maximo" lider ,neprezentandu-se la meci.
Au ramas cei din zona groapa si nu mai stiu care.
Oricum,nu am chef sa discut cu oameni care sustin un cadavru care nu mai are nimic de-a face cu spiritul universitar.
Acest spirit il mai pastreaza foarte putini,multi hotarand ca nu mai are rost sa faca act de prezenta,iar altii sa stea in tribuna. Aceia sunt cei care au cules aplauzele oamenilor in perioada de dinainte de 89,nu niste frustrati care beau bere impreuna cu cei 300 de spartani[numele vine de la media spectatorilor lui Dinamo in meciurile desfasurate pe teren propriu].
Pregati-va sa fiti zdrobiti,sclavilor
Am si eu o nedumerire,......Golanski a plecat de la Steaua?????
Si in plus l-a distrus si Beyonce cu concertul ei.
Ah.. vom avea scuza daca nu castigam.
@**alex**
Era nevoie de o scuzã nouã. Aia cu "nu putem câstiga un meci dupã ce jucam în UCL" a picat...
Golanski a plecat de la Steaua?????
Golanski e accidentat.
U. Cluj - Steaua 0-2
:D:D
@SS_Lazio
Eu nu cred in relatiile de "prietenie" dintre galerii,e un concept fals. Nu cred in "prietenia" dintre UTA-Dinamo, Tm-Rapid ( nu uitati finala Cupei de la Tm) Rapid-CFR (asta am vazut-o live), etc. ..adeversarul, tot adversar ramane.Eventual ar fi frumos sa existe un minim de respect intre galerii. Ca sunt 2,3 idioti care la meciurile lui U vin cu fularul lui Dinamo (ceea ce mi se pare penibil) asta nu inseamna ca suporterii lui U tin cu Dinamo. Fii sigur ca daca tribuna scandeaza impotriva lui Dinamo ( cum se intampla de obicei), "fratii" din peluza nu se opun. Oricum, asa cum si tu ai sesizat, la Cluj, adevaratii suporteri stau in tribuna, peluza fiind dominata de un cor de copii manipulati de un maniac.
Asta e una dintre deplasarile pe care nu multi se incumeta sa le faca ...aici se vede doar "spuma" (vorba` aia din popor) ...dupa parerea mea..aici se vede diferenta dintre ultras , hooligans si "cetatianus" ![]()
Forzzza Steaua ! Hai ca se poate in Liga I
steag3
Doamne ce mi-ar place sa dam si noi odata 3 goluri intr-un meci in campionat dar nu am incredere in aceasta echipa in deplasare mai ales dupa chinuiala de la Mioveni.
Poate un 1-0 sau 2-1 chinuit pentru noi.
sunt din cj si aici se anunta 'razboi'. haide'ti multi din Bucuresti pentru ca stiti ca cetatenii nu se baga...
<admin edit>
Nu mai atasa fisiere daca nu au legatura cu post-ul. Ai 10%
</admin edit>
Lupescu a ales pentru meciul cu U Cluj, urmãtorii arbitri:
A: Kovacs Istvan (CAREI)
A1:Szekely Zoltan (BAIA MARE)
A2:Maier Ovidiu (Timisoara)
R: Albon Teodora (Cluj)
Obs:Ciocan Victor (Bistrita)
Grigorescu Nicolae (Timisoara)
Haide`ti sa lasam vorbele acasa si sa ne luam sacii in spinare spre Cluj!o deplasare lunga si intodeauna de vis...!!!ne vedem pe Ion Moina!
:steag_steaua_ro: Sper ca macar aici sa castigam,daca tot avem ceasuri CARTIER... Terenul va fi greu dupa spectacolul lui Beyonce, dar sper sa batem cu 2-0. Forza Steaua!!!
Jucam dezolant, absolut gazos de prost. Nu imi vine sa cred ochilor ce vad pe teren. Emeghara ce are? I-ar tre' s-al vedem pe Marin care in fiecare joc de vreo 5 meciuri in coace primim gol de pe partea lui. Badoi de ce am dat bani pa el daca nu il jucam de loc? Sau este si el accidentat.