FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

De ce nu?

«12»
dizzy_man1423.10.2007 19:48

Becali a facut de***** toata echipa Steaua.....sa se duca in masa..si sa lase Steaua sa`si vada de drumu ei.....isi bate joc..crede ca daca are banii.....sa faca o scoala de antrenori si sa antreneze el...ca .....cat de curand..n`o sa mai aibe cine sa antreneze Steaua

Dano23.10.2007 21:26
Frumoase ganduri...

Dar la intrebarea " De ce nu ?". ti-as da un raspuns trist...." Pentru ca...Gigi Becali"

Asa cum spuneam inainte de meci.......Pentru ca Gigi Becali este patronul Stelei acesta echipa nu poate obtine rezultate. La Steaua trebuie management PROFESIONIST. Credeti ca Becali conduce aceasta echipa profesionist ????? Daca nu, atunci nu vom avea rezultate decat din intamplare.

dan_nepotu24.10.2007 06:23
Vad ca nimeni nu s-a legat de poza. E de pe vremea lui Oleg,cand fotbalistii jucau de placere si chiar daca nu si-au indeplinit niciun obiectiv ( grupele UCL si supercupa),as vrea sa vad aceeasi bucurie si aceeasi dezinvoltura pe chipul jucatorilor si acum . Imi vreau Steaua inapoi !

Nu esti singurul care vrea asta,suntem multi dar din pacate nu se mai poate .Am 43 de ani si de cind ma stiu am fost stelist ,dar de o bucata de vreme am inceput sa am indoieli .ma doare cind vad cum joaca Rapidul ,Clujul ,Vasluiul.Steaua a mai trecut prin momente dificile si am fost alaturi de echipa dar acum mi-am pierdut orice speranta.imi doresc sa gresesc.

AURELIUS28.10.2007 11:27
Buna!

Personal eu nu mai astept nimic. Becali, este creatura care m-a facut sa nu-mi mai placa fotbalul. Il urasc atat de mult incat atunci cand castiga Steaua ma bucur pentru Steaua. Cand pierde Steaua ma bucur pentru Becali. Una peste alta Fedora, consider ca suntem complici prin lipsa noastra de atitudine impotriva ciobanului.

ai zis f bine lipsa de atitudine...daca el e oier noi sau altii sunt oile...problema nu e sa plece el de buna voie ca nu o sa plece ca e nebun.doar daca nu trece pragul la alegeri isi da seama ...foloseste Steaua ca instrument de propaganda electorala,,,samd....deci boicot din toate punctele de vedere....si pe stadion si peste tot ....si la sf. zilei suntem multi ...si vreau sa cred ca nu e in zadar ..se pot face manifestatii stradale in pace si ordine impotriva lui si multe altele ..ce face trim bodyguarzii sa bata 5000 sau cati ori veni?..nu cred...e de ajuns o scanteie si se aprinde Ghencea....pana atunci ...lasam comentarii pe net...e frumos...dar practic nu facem nimic.astept un semnal.....cum zicea un lazial mai jos,...camarazi.....spor la toate!!!!si nu uitati ce ne au invatat la scoala ...era STRICAT ..CAPUL PLECAT SABIA NU L TAIE....UITATI ASTEA....HAI SUS!!!

«12»