FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FC Sevilla - Steaua București

«12»
**alex**23.10.2007 16:23

Omitem un lucru important.

De cand cu plecarea lui Hagi, am aflat ca Gigi se implica la echipa mai mult decat am fi crezut (adica aproape in fiecare meci).

Acum ca stim asta si aflam din presa ce jucatori vrea Becali in echipa, ne hazardam sa spunem ca vom pierde pentru ca Becali il vrea pe Surdu in echipa (de parca Sevilla ar fi asa usor de batut).

Dar, inainte cum era? Inainte sa aflam ca Becali s-a implicat si in era Protasov, si in meciurile cu Standard, Rapid, Poli etc. Castigam era meritul antrenorului/jucatorilor, pierdeam vina era tot a lor. Poate ca Gigi a facut echipa in meciul cu Betis si am castigat cu 3-0 sau tot el a facut-o si la Boro, nu avem de unde sa stim, cert este ca nu i se dadea importanta.

Asa ca daca astazi pierdem nu va fi din vina lui Surdu, ci din cauza ca Sevilla este o echipa de top a Europei.

Forza Steaua !!!

DwL23.10.2007 16:42

Surdu titular Doamneeeeeee ce oier idiot x( (da daca stau sa ma gandes Neaga mijlocas nu merge mai bine u Badaoi decat Neaga sau Surdu) oricum daca Surdu joaca titular cum vrea domnu oier Steaua pe partea lui e LIPSA asta e parerea mea sper sa nu gresesc da raman la parerea mea :( .

FORZA Steaua . ANTI JIJ

vlad_22223.10.2007 17:22

Poate ca unii dintre voi tineti cu Becali dar eu niciodata nu am putut tine cu el.Scuzati-mi mesajul dar asta este parerere mea.Mie imi place Steaua pentru furorile care le face joaca cu suspans totdeauna cu dorinta apriga de a castiga.Dar daca Becali ar vine Steaua as fi cu ea si sa-mi taie cineva capul.In schimb cred in Steaua la meciul cu Sevilla dar sincer aveam sase mici .

endorama23.10.2007 17:44
Da, desi cu multe dificultati intr un final am putut vedea meciul cu Slavia. Despre meciul cu Arsenal nu stiu pentru ca nu am putut sa l vad, eveam cursuri.

mersi!

armin23.10.2007 18:12

Croitoru, Surdu, Iacob. Deja 3 maini moarte. Cred ca "antrenorul" se gandeste sa ciupeasca un egal. Probabil o sa-i bage pe Badea si Cristocea (jucatori care merita sa joace in CL) abia dupa ce vom fi condusi.

Forza Steaua! Da Doamne, dar nu prea cred...

kymmiller200323.10.2007 18:22

La multi ani Gabi Safta !

Pentru ca e ziua ta si prima oara cand comentezi acest site, SITE-UL SUPORTERILOR STELISTI, iti urez mult succes si sper cate vei bucura impreuna cu noi de seara aceasta!

stardey23.10.2007 18:32

stie cineva daca se poate vedea, din strainatate, meciul pe www.sport.ro? FORTA Steaua ! :steag_steaua_ro:

Sisqo23.10.2007 18:46

un link spre Pro TV sau spre meci are careva?

Sisqo23.10.2007 19:06

unde dracu vad meciul ca am niste nerviiiiii!!! sopcast nimic Pro TV nu merge hai ziceti un link ceva

Dragoshel23.10.2007 19:24
http://www.fcsteaua.ro:8000/ incearca aici, comenteaza Gabi Safta si comenteaza super bine, nu mai e nevoie video ;)
agu23.10.2007 19:37

Becali de tine ca antrenor m-am saturat ! Da-ti demisia !

Surdu , Nicolita , Petre Marin si Croitoru sunt maini moarte pentru. Steaua . Nu atacam ca nu avem cu cine , nu ne aparam ca nu stim ...

Suntem o echipa de nonvalori ... cu cateva exceptii .

Unde esti tu Elton Doamne ?!?!

axl2323.10.2007 19:41

Pentru o mai buna canalizare a discutiilor acest topic se inchide momentan. Comentarii in legatura cu meciul aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...20&start=20

si aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showforum=18

Topic deschis.

«12»