indiferent cat de mult te enerveaza (dar cine crezi ca-l mai suporta pe acest imbecil gb) cel care se lcrede "atotstiutor", crezi ca merita sa-ti schimbi simpatia de la Steaua la un ciuruc de echipa gen CFR?
indiferent cat de mult te enerveaza (dar cine crezi ca-l mai suporta pe acest imbecil gb) cel care se lcrede "atotstiutor", crezi ca merita sa-ti schimbi simpatia de la Steaua la un ciuruc de echipa gen CFR?
@ suportera nr 1
Nici eu nu cred ca merita sa-ti schimbi echipa de suflet, mai ales daca esti stelist adevarat, nu unul de rezultat. Dar in conditiile in care conducerea trateaza fanii in halul asta, si echipa nu joaca mai nimic, rezultatele dispar, ne intoarcem incet in mocirla asta din Liga lu' Mitica cel vesnic, simpatia incepe sa dispara si incet incet te detasezi de tot ce se intampla acolo. In momentul de fata eu sunt scarbit de situatia Stelei, si daca as avea si cea mai mica speranta ca in urmatorii 5-10 ani s-ar intoarce roata as fi fericit si as sustine echipa cu aceeasi frenezie de pana acum. E greu sa-ti mai pastrezi calmul cand vezi ca totul s-a dus de rapa si se apeleaza la practici murdare. De asemenea e greu sa traiesti din amintiri, pentru ca prezentul conteaza cel mai mult.
Am asteptat atatia ani sa scoatem din nou capul in Europa, si am trait vreo 3 sezoane cu iluzia ca se poate mai mult si ca vom inainta in ierarhii, dar uite ca n-a fost sa fie.
Probabil ca multi simt ce simt si eu, si pasiunea incepe sa dispara privind tot acest circ din jurul echipei noastre.
Cristian
si eu simt exact la fel ca si tine, la fel mi-am pus si eu intrebarile, dar iubirea pentru Steaua e mult prea puternica si nu imi da voie sa renunt la acest "drog" pe nume Steaua.
@ Lari
Doar o observatie am: am vazut primul meci si pe al doilea l-am ascultat la radio pe realitatea TV iar comentatorul s-a exprimat " Steaua nu a fost capabila sa traga mai serios spre poarta". Atat.
:steag_steaua_ro: bafta baieti!
Am ajuns sa doresc infrangerea Stelei la scor cand vad ce face oierul ..
Nu m-ar deranja prea mult o infrangere la scor 0-5
dar nush daca rezolva ceva ![]()
Sunt trist.
sevillia-Steaua 0-2, Gigi castiga bani
eu o sa mor de fericire
eu cred ca daca Becali va continua cu aceeasi atitudine si CFR-ul va avea ceva ......
C.F.R. 1907 .. pff .. in 1907 Cluj-ul era parte integranta din imperiul austro-ungar ... tendentios .. ce zici?
Hai Steaua!
@ Lari
Am vazut primul meci si pe al doilea l-am ascultat la radio pe realitatea TV iar comentatorul s-a exprimat " Steaua nu a fost capabila sa traga mai serios spre poarta". Atat.
Eu am ascultat meciul retur la radio si comenatorul a vorbit de vreo 2-3 ocazii cat roata carului semnate, evident, Banel. Intr-una din ele, a scapat singur cu Palop, dar a aparat ala.
Asta una la mana. Doi, am petrecut aproape 3 ore citind materialele din presa romana despre joc. Si iti repet: NIMENI nu s-a exprimat precum ziaristul de la Realitatea. NIMENI!
In opinia mea, insa, astea sunt amanunte. Problema sta cam asa: echipa lui Ramos are vreo 2 clase peste noi, insa am speranta ca, asa cum baietii ne-au surprins placut impotriva "Tunarilor", asa se poate intampla si maine. Eu chiar cred intr-un rezultat bun. Pe de alta parte, sustin in continuare ca atitudinea delegatiei noastre a fost lipsita de eleganta.
P.S. In opinia mea, Realitatea TV si Antena 3 sunt televiziuni-tabloid in ceea ce priveste rubrica sport. Nu pun mare pret pe parerile redactorilor sau reporterilor de acolo.
Numai bine!!!
FORZA Steaua!!!
Am ajuns sa doresc infrangerea Stelei la scor cand vad ce face oierul ..Nu m-ar deranja prea mult o infrangere la scor 0-5
dar nush daca rezolva ceva
Sunt trist.
Nici daca pierdem cu 10-0 nu cred ca se va vedea vreo diferenta in criza "Jiji"!
E interesant pentru mine cum a reusit Jiji sa ma faca sa nu mai stau cu inima in pioneze la meciurile Stelei!Acu' un an eram la meciuri mereu in pragul infarctului,iar acum ma uit la Steaua ca la un film prost... :sad2:
Eu iubesc Steaua pentru ce inseamna am iubit-o inainte de Jiji atat timp cat Jiji va fi si o sa o iubesc si dupa Jiji e ceva mult mai profund decat il ciobandante ...
Forza Steaua
un lucru e clar... si aici avem si noi partea noastra de "vina"
ciobanul scade puternic in sondaje... felicitari si sa o tinem tot asa
pentru diseara am un feeling de rezultat mare... sper ca va fi ok
in rest numai bine
HAI Steaua!!!
si eu iubesc Steaua si nu voi renunta niciodata la Steaua .. daaa.. la meciurile de fotbal voi revenii atunci cand suporterii vor avea puterea sa il conteste pe gunoiu asta ... dar cum sa se intanple asta cand cei care conduc galeria duc o viata linistita de pe urma Stelei
Jucatorii nu vor sa spuna adevarul despre Hagi pentru ca se tem de reactia fanilor. Cit despre "marele" stelist Gabi Safta, intreaba-l de ce l-au alergat suporterii Stelei acum vreo 10 ani la un meci de hochei, cind a scapat pentru ca s-a ascuns in restaurantul de vis-a-vis de patinoar.
Meciurile cu Betis si cu Dinamo Kiev se numara, in opinia mea, printre cele mai reusite 7 meciuri din punct de vedere tactic reusite de vreo echipa romana (fie ea nationala sau de club) din 1990 incoace. Sper ca am spus cu asta tot ce era de spus in legatura cu talentul de tehnician al lui Oli. Am un respect imens pentru el pentru tot ce a reusit cu Steaua.
Meciul de la Kiev, dubla cu Betis, dubla cu Rapid, si meciul de la Madrid sunt de departe cele mai reusite meciuri tactice ale unei echipe romanesti dupa 1990. Si aici am enumerat doar meciurile in care echipa a jucat foarte bine tactic pe toata durata lor. Mai sunt meciuri gen Boro, in care au jucat tactic bine doar 70 minute, dar astea nu se mai pun.
am fost stelist,sunt stelist si intotdeauna voi fi stelist,dar parca nu ma mai uit la meciuri cu aceeasi bucuriepentru ca echipa nu mai seamana cu Steaua care ne obisnuia cu jocuri spectaculoase.e pacat dar vor veni vremuri mai bune. jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali jos Becali
Titlul articolului spune totul!!!
P.S. Bine ai (re)venit acasa Gabi Safta!
A revenit Gabi Safta??? Asta da stire. Ii cam simteam lipsa in ultima vreme. Parca totusi nu era aceeasi atmosfera (mai e si Gigi de vina pentru asta)!
![]()
Meciul de la Kiev, dubla cu Betis, dubla cu Rapid, si meciul de la Madrid sunt de departe cele mai reusite meciuri tactice ale unei echipe romanesti dupa 1990. Si aici am enumerat doar meciurile in care echipa a jucat foarte bine tactic pe toata durata lor. Mai sunt meciuri gen Boro, in care au jucat tactic bine doar 70 minute, dar astea nu se mai pun.
Dupa parerea mea, in dubla cu Rapid am avut si destula sansa, asa cum am avut si ocazii mari de a marca, la care putem spune ca am avut ghinion. Giulestenii au avut o ocazie rarissima de a inscrie chiar in min. 90 pe "National", numai ca Emil Dica a sutat extrem de slab din vreo 5 metri iar Petre Marin, pare-mi-se, a respins. Mi se strange si acum stomacul de emotie cand ma gandesc. Pe de alta parte, nu pot uita ca am avut un gol anulat aiurea la 1-0 pentru noi pe "Valentin Stanescu". In fine... am rezerve la meciul asta.
Nu uita de meciurile Romania-Argentina: 3-2, Romania-Columbia: 3-1, Romania-Cehia: 2-0, Romania-Olanda: 1-0... Ar mai fi.
Oricum, cert este ca Steaua a izbutit cele mai formidabile jocuri dintre echipele noastre de club, ceea ce-mi doresc si-n aceasta seara!
FORZA STEAUAAAA!!!!