Nu e nici o problema. Pot sa mearga cu totii la cate conferinte de presa vor ei.Oricum sunt toti niste mercenari care au un singur gand: sa plece in Europa. pentru ei Steaua nue decat o rampa de lansare. Ei nu stiu ce inseamna Steaua pentru noi!
Nu e nici o problema. Pot sa mearga cu totii la cate conferinte de presa vor ei.Oricum sunt toti niste mercenari care au un singur gand: sa plece in Europa. pentru ei Steaua nue decat o rampa de lansare. Ei nu stiu ce inseamna Steaua pentru noi!
ce naivi suporteri are Steaua..... in loc sa fiti multumiti ca in ciuda imbecilitatii lui de ansamblu, Becali ne-a scapat totusi de nulitatea aia de antrenor care e Hagi, voi ii ridicati in continuare osanale incompetentului ala de parca ar fi fost un martir in lupta asta cu morile de vant pe care suporterii o duc cu Becali de vreo jumatate de an.
Hagi n-a facut nimic pentru Steaua de aproape 20 de ani de cand a plecat la Real Madrid. Steaua i-a oferit lui o sansa de a-si relansa "cariera" de antrenor intr-un moment in care incompetentul ala statea pe tusa la malul marii de vreun an si jumatate de cand irosise un an din viata lui Poli.
si Hagi, in loc sa accepte realitatea pe care o vede oricine ca nu e antrenoratul de el si sa mearga mai departe, se lanseaza in atacuri la adresa lui Becali, de parca Becali ar fi de vina ca Hagi e prost si nu stie ce inseamna meseria de antrenor.
@endorama
Imi cer scuze de off topic,dar tu ce ai facut pentru Steaua sau mai bine spus ce ai facut tu mai bine decat Hagi la Steaua ca sa iti permiti sa vorbesti asa despre el?Omul ala inseamna ceva in istoria clubului si a fotbalului in general si apar cate unii care arunca cu vorbe grele cand te miri ce au realizat ei.Te sfatuiesc sa respecti efortul altora si sa apreciezi munca lor,chiar daca s-au priceput sau nu,totusi au incercat.Sper sa intelegi ca ideea nu a fost ca Hagi nu stie sa antreneze,ci ca Hagi nu a fost lasat sa antreneze,a fost umilit ca figura a fotbalului si mai ales in emisiunea de la b1tv i-a fost istorisita toata viata intima in lipsa de alte argumente.Penibil!Nu uita ce s-a strigat la preoteasa,la aniversarea a 60 de la infiintare cand Hagi a urcat pe scena:te vom iubi mereu!Asta inseamna ca tu acum nu jignesti un om,ci o masa de oameni.Sper sa nu mi-o iei in nume de rau,dar atitudinea ta lasa de dorit.
pentruendorama:
Bey panarama, iar ai aparut tu sa-i dai limbi ciobanului.
Cred ca esti singurul pe forumul asta care considera ca "e bine ca Becali ne-a scapat de Hagi".
"Steaua i-a oferit sansa"...ciobanul l-a angajat sa se razbune dupa ce Hagi a venit imediat de la Istambul, ca sa apere onorea clubului Steaua, dupa declaratiile date de cioban...cum putea Hagi sa faca performanta la Steaua cu echipele pe care i le facea ciobanul cum visa noaptea.
Cu toate piedicile, Hagi a avut rezultate bune, a plecat dupa singura infrangere suferita.
De perioada de la Poli, acolo e alt paranoic care vrea sa faca bani din fotbal peste noapte, avea impresia ca daca il aduce pe Hagi, gata, in cateva zile Poli v-a castiga tot, nu l-a lasat nici macar sa respire, mereu l-a lucrat pe la spate, cu presa, cu amenintari.
Si Hagi nu are rabdarea lui Piti sa suporte astfel de jigniri, asta e defectul lui.
Nu-ti mai dau exemplul lui Wenger de la Arsenal (care a avut creditul patronului cativa ani, desi era un no name cand a venit la echipa); n-are rost, nu vei intelege niciodata.