Ilie Dumitrescu i-a atacat dur pe steliști, Becali vrea sã-i cheme la o conferințã anti-Hagi, iar Neaga și compania se tem de reacția fanilor.
Imediat dupã reizbucnirea conflictului dintre Hagi și Becali, patronul Stelei a spus cã vrea sã-i cheme pe toți fotbaliștii la o conferințã de presã. Motivul? "Sã vã zicã și vouã exact ceea ce mi-au spus mie despre Hagi, ca sã nu mai spunã lumea cã eu mint cînd am declarat cã Gicã i-a terorizat", a spus Becali.
Faptul cã jucãtorii Stelei ar putea fi împinși de la spate de patron sã iasã cu declarații publice anti-Rege a creat panicã în Ghencea.
În rîndul roș-albaștrilor existã acum teama cã în urma unei astfel de conferințe de presã ei și-ar putea pierde credibilitatea în fața suporterilor și a opiniei publice și astfel, la viitoarele meciuri, vor fi puși la zid de galerie.
Înaintea fanilor însã, fosta mare glorie a Stelei, Ilie Dumitrescu, a ținut sã trimitã sãgeți acuzatoare și ironice înspre actualii fotbaliști din Ghencea.
"Vor veni și vor spune cã nu l-au înțeles pe Hagi? Va fi foarte interesant sã vedem ce vor avea de zis, mai ales cã ei au o vastã experiențã, doar au lucrat cu mari antrenori precum Mourinho și Capello", a declarat Dumitrescu.
"În ritmul ãsta, antrenorii vor deveni și sclavii patronilor, dar și ai jucãtorilor, dacã li se va lua așa personalitatea"
Tudorel Stoica