FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ilie Dumitrescu ataca dur jucatorii Stelei (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro18.10.2007 02:27

Ilie Dumitrescu i-a atacat dur pe steliști, Becali vrea sã-i cheme la o conferințã anti-Hagi, iar Neaga și compania se tem de reacția fanilor.

Imediat dupã reizbucnirea conflictului dintre Hagi și Becali, patronul Stelei a spus cã vrea sã-i cheme pe toți fotbaliștii la o conferințã de presã. Motivul? "Sã vã zicã și vouã exact ceea ce mi-au spus mie despre Hagi, ca sã nu mai spunã lumea cã eu mint cînd am declarat cã Gicã i-a terorizat", a spus Becali.

Faptul cã jucãtorii Stelei ar putea fi împinși de la spate de patron sã iasã cu declarații publice anti-Rege a creat panicã în Ghencea.

În rîndul roș-albaștrilor existã acum teama cã în urma unei astfel de conferințe de presã ei și-ar putea pierde credibilitatea în fața suporterilor și a opiniei publice și astfel, la viitoarele meciuri, vor fi puși la zid de galerie.

Înaintea fanilor însã, fosta mare glorie a Stelei, Ilie Dumitrescu, a ținut sã trimitã sãgeți acuzatoare și ironice înspre actualii fotbaliști din Ghencea.

"Vor veni și vor spune cã nu l-au înțeles pe Hagi? Va fi foarte interesant sã vedem ce vor avea de zis, mai ales cã ei au o vastã experiențã, doar au lucrat cu mari antrenori precum Mourinho și Capello", a declarat Dumitrescu.

"În ritmul ãsta, antrenorii vor deveni și sclavii patronilor, dar și ai jucãtorilor, dacã li se va lua așa personalitatea"

Tudorel Stoica

udaradu18.10.2007 05:06

Asta-i mai lipseste ciobanului sa bage jucatorii in mizeriile lui.....Atentie jucatori....Nu va jucati cu FOCUL.

Ciobanului ia luat d-zeu mintile....baga la cap ciobane ,vei avea de furca cu noi. va trebui sa juram ca nu vom avea liniste pina cind acest excrement nu va pleca de la Steaua.,toate fostele glorii ale Stelei din toate sporturile sunt impotriva lui

mihai___slobozia18.10.2007 05:37

Cred ca jucatorii ar trebui sa isi vada de fotbal si sa il lase in pace pe Gigi,si mai ales ca jucatrii nu au nicio treaba in scandalul asta,oricum ce s-a creat la Steaua acum nu e bine,de aceea nu se mai obtin rezultate!!dar in fine sper sa ne intoarcem din Sevilla cu o victorie!FORZA Steaua

:steagcruce:

nemilosul18.10.2007 06:46

nu trebuie minunatii nostri jucatori sa se teama ca vor fi pusi la zid de galerie

se rezolva foarte usor :

se prelungeste perioada cand pot lua abonamente la peluza(Daca se poate si cu pret redus) si cateva bilete la meciurile din ch lg sa faca bisnita cu ele si sa vezi apoi ce sustinuti sunt super fotbalistii nostri

ca doar trebuie sa sustinem super fotbalistii nostri si sa il ignoram pe Becali asta e singura solutie...aaa da si sa strigam impotriva legii lui Dragomir

axl2318.10.2007 07:44

Astept cu nerabdare acea conferinta de presa. Va insemna, probabil, falimentul sufletesc al multor jucatori.

onlySteaua18.10.2007 07:57

Nu cred ca va fi nici o conferinta. Sunt doar tampenii spuse de spurcat la cald cu care presa ne bombardeaza mereu.

Doar nu pot fi chiar asa inconstienti...

dee18.10.2007 08:04

Astept cu nerabdare conferinta :)

Sper ca nea' Gigi sa nu se razgandeasca si sa-i forteze sa apara in prim plan.

Presimt ,oricum ,o epidemie de gripa la Steaua, o parte vor fi ragusiti, o parte la vreo clinica de recuperare etc. ... probabil vor fi 2 jucatori la toata conferinta.( in cel mai bun caz)

sadeyes18.10.2007 08:08

Sper ca aceasta conferinta de presa sa nu aiba loc. Jucatorii trebuie sa-si vada de treaba lor, care e pe teren si atat. Nu aveam mari asteptari de la becalian, dar macar de la Hagi ma astaptam la mai mult. Daca te cobori la modul suburban in care vede becalianul lucrurile ajungi sa devii mai "becalian" decat insusi Becali. Ok, a avut o conferinta de presa, si-a spus punctul de vedere, suntem majoritatea de acord ca a fost dat afara intr-un mod absolut...becalian, dar asta e. Trebuie sa-si vada de viata lui, sa antreneze si el o echipa, sa-si faca mana, asta daca o avea stofa de antrenor. Personal cred ca nu va ajunge un antrenor pe cat de mare a fost ca si jucator.

DOUBLE18.10.2007 08:25

Buna, domnita ! Din tot sufletul tau, roaga-te sa nu aiba loc ! Nu prea se mai doreste can-can, ce zici, ar trebui sa ne ocupam si de fotbal, nu ? Intimplator, am fost ieri in delegatie la Focsani si, normal, am fost la meci. Se vede tensiunea de la distanta, e normal sa fie asa. Nu de frica, ci pentru ca pur si simplu, ASA CEVA NU E NORMAL la o echipa.

Astristul18.10.2007 08:34

Foarte tare. :dry: Acuma nicio glorie Stelista nu mai vrea sa vina in Ghencea. Si ii inteleg in totalitate, asa ca Gigi, stii ce ai de facut: LASA-NEEE LASA-NEEE!

forzateaua

onlySteaua18.10.2007 08:47
Sper ca aceasta conferinta de presa sa nu aiba loc. Jucatorii trebuie sa-si vada de treaba lor, care e pe teren si atat. Nu aveam mari asteptari de la becalian, dar macar de la Hagi ma astaptam la mai mult. Daca te cobori la modul suburban in care vede becalianul lucrurile ajungi sa devii mai "becalian" decat insusi Becali. Ok, a avut o conferinta de presa, si-a spus punctul de vedere, suntem majoritatea de acord ca a fost dat afara intr-un mod absolut...becalian, dar asta e. Trebuie sa-si vada de viata lui, sa antreneze si el o echipa, sa-si faca mana, asta daca o avea stofa de antrenor. Personal cred ca nu va ajunge un antrenor pe cat de mare a fost ca si jucator.

De acord cu tine, jucatorii sunt platiti, cel putin teoretic, doar pentru a juca. Dar nu uita, de cand a fost fortat sa paraseasca Steaua, Hagi a fost in permanenta supus unui tir de imbecilitati venite dinspre Ghencea. Si nu doar din gura scarnaveniei. Nu mi se pare spectaculos faptul ca un om caruia-i este terfelita personalitatea sa incerce sa se apere. Iar dupa cum reiese din ultima declaratie a sa, se pare ca Hagi nu vrea sa continue polemica cu mitocanul asta.

"Nu ma mai intereseaza ce spune Gigi Becali! Gata! Pas! Am încheiat socotelile. Doar ma bucur ca am scapat de acest om." Gheorghe Hagi

udaradu18.10.2007 09:46

daca se va tine conferinta de presa(sper sa nu-i ia d-zeu ultimul dram de minte magarului si sa-si vada de treaba)atunci vom vedea care dintr-e jucatori va avea singe-n puta ,acum i-as vrea barbati...o pot face....nu se prezinta nici unu si nu se murdaresc...le-as purta respect si dincolo de mormint.

sadeyes18.10.2007 10:16
De acord cu tine, jucatorii sunt platiti, cel putin teoretic, doar pentru a juca. Dar nu uita, de cand a fost fortat sa paraseasca Steaua, Hagi a fost in permanenta supus unui tir de imbecilitati venite dinspre Ghencea. Si nu doar din gura scarnaveniei. Nu mi se pare spectaculos faptul ca un om caruia-i este terfelita personalitatea sa incerce sa se apere. Iar dupa cum reiese din ultima declaratie a sa, se pare ca Hagi nu vrea sa continue polemica cu mitocanul asta.

"Nu ma mai intereseaza ce spune Gigi Becali! Gata! Pas! Am încheiat socotelile. Doar ma bucur ca am scapat de acest om." Gheorghe Hagi

Nu stiu exact derularea polemicei Hagi-Becali, stiu sigur ca la un moment dat era o acalmie totala, iar dupa meciul de la Constanta, la un post de televiziune da anumite declaratii despre becalian(nefiind intrebat) apoi apare in emisiunea "Nasul" de la B1TV in care stim cu totii ce-a declarat. Mi se parea indeajuns aceea conferinta de presa dupa ce a fost demis si in care si-a spus destul de clar punctul de vedere. Tot ce a fost dupa arata ca si Hagi nu e chiar asa cum ni l-am imaginat, un caracter pe masura valorii sale ca jucator. E bine ca dupa ultima lui declaratie, dupa cum sustii tu, Hagi nu vrea sa continue polemica, nu de alta dar ar fi cazut in penibil. Si el nu se compara cu becalianul care a cazut in groapa Marianelor in domeniul penibilitatii. "Scarnavii venite dinspre Ghencea"? Se poate spune, daca luam in consideratie ce a spus Neaga, dar daca tu Hagi cel mai mare fotbalist al Romaniei te cobori la nivelul lui Neaga...nu mai e nimic de spus. Neaga, in care de altfel, imi pusesem mari sperante, dar cu un singur gol pana acum...a cam dat chix. Sunt curios cum va evolua situatia in continuare in aceasta privinta, dar se poate ca multe lucruri sa iasa la iveala, si implicit se vor vedea caracterele cu adevarat puternice din Ghencea.

yo_marius_xxx18.10.2007 11:22

abia astept conferinta (eu unu vreau!!!) sa vad si eu care sunt jucatorii care vor vorbi.....oare vor fi ovidel,Neaga,Mirel si Lovin?? hmmmmmmm....vom vedea!!!

I.N.Money18.10.2007 11:43

Daca si Ilie Dumitrescu,omul cu care a crescut ciobanul,omul cu care are afaceri il contesta ce mai putem spune ? Gigel o sa ramana prieten doar cu Virgil,varul sãu...asta pana isi termina banii.

O conferinta inseamna automat sfarsitul acelor jucatori in Ghencea.

onlySteaua18.10.2007 12:02

@sadeyes

Poate ca polemica e prea mult spus. De fapt, ciobanul de vreo 2-3 luni de zile il face in permanenta cu ou si otet pe Hagi, iar acesta a raspuns jignirilor si acuzelor aduse de vreo doua ori. Sunt sigur ca daca mitocaniile din partea carpei fecaliene ar fi incetat, fie chiar si dupa vreo doua zile ulterioare conferintei, Hagi nu ar mai fi spus nimic. Dar ciobanul, simtindu-se cu musca pe caciula si turbat fiind de faptul ca un fost angajat de-al sau si-a permis sa spuna adevarul (banuit de altfel de toata lumea), a inceput un razboi personal prin care incearca cu orice pret stirbirea imaginii si discreditarea lui Hagi. Modul grosolan, neandertalian, grotesc...in care au decurs aceste evenimente a facut ca pana si persoane renumite pentru diplomatia lor (ma refer in special la Jenei, Tudorel Stoica, Ioanitoaia) sa-si piarda cumpatul. Ba mai mult, pana si renumitii "prieteni" ai lui Hagi (Dragomir si Piturca) au fost solidari cu acesta. In aceste conditii, cu ce ar fi de condamnat Hagi? Ca a incercat sa-si apere onoarea atat de stirbita de acest maimutoi?

Daca chiar va exista acea conferinta de presa...cu mana lor si-o vor face! Si va fi cu atat mai trist cu cat sunt sigur ca dobitocul ii va baga la inaintare pe cei mai reprezentativi jucatori, in frunte cu actualul erou, Goian. Dar repet, nu cred sa fie chiar atat de inconstienti.

w3bmaster18.10.2007 12:59

Iar ********* de articole

bella18.10.2007 13:59

Becali e deja terorist :| sa lase jucatorii sa`si faca treaba, sa nu se mai bage in meseria antrenorului, dc e el asa deshtept, sa faca el si pe antrenoru ! om tampit si fara minte.... ce sa`i ceri....

bobochyka1718.10.2007 14:08

Daca se vor prezenta la aceata conferinta sunt sigura ca locul lor in inima noastra nu va mai exista.

Daca nu o vor face, vor avea toata recunostinta, dragostea si respectul nostru, dar cred cu certitudine ca nu vor mai avea post la Steaua (cel putin unii dintre ei).

Acum, daca va avea loc conferinta, vom vedea ce e mai important pentru ei: sentimentele noastre in ceea ce ii priveste sau banii lu' Becali?

Ar fi interesant de vazut! Totusi prefer sa nu stiu ce conteaza mai mult pentru ei decat sa fiu dezamagita, asa ca sper ca ciobanu' sa nu se tina de cuvant. Partea proasta e ca asta se tine de cuvant de cele mai multe ori cand e vorba de ceva rau.

AndreyCor18.10.2007 17:43

daca jucatorii vor merge la conferinta trebuie linsati dupa aia....nu se poate asa ceva ei chiar asculta ordinele ciobanului(inseamna ca sunt niste oi)cat despre Ilie numai de bn.....sper sa nu fiu suspendat pentru msj urmator.....**** Gigi,**** Gigi!!

-------------------------------

abia astept conferinta (eu unu vreau!!!) sa vad si eu care sunt jucatorii care vor vorbi.....oare vor fi ovidel,Neaga,Mirel si Lovin?? hmmmmmmm....vom vedea!!!

CAPS, CAPS, CAPS.

+10 warn pentru postare consecutiva si post scris in intregime cu CAPS LOCK. Ultima sanctiune inainte de ban.

steauafan18.10.2007 17:55

Inca un titlu de rahat in cea mai jegoasa publicatie de sport din Romania!

Cel mai nasol e ca multa lume nu gandeste cu propriul creier si ia de buna orice titlu fara sa mai judece si articolul. Scarbele de la GSP au o mare parte de vina in mocirla din sport si nu numai, cu toata zazania si intrigile lor, cu stiri si titluri umflate de dragu ratingului. Pai bai boilor de la GSP, asta-i atac dur? poate ironie fina, misto ieftin sau orice altceva da nu atac dur!

Huo gunoaielor!

neli19.10.2007 05:22

hai sa fim seriosi !!!!!!!!!!!!!!!!! ce sa faca si jucatorii ? daca ati fi in locul lor ce ati face ? sunt pusi intre "ciocan si nicovala" ciobanul ii plateste daca declara impotriva lui vor fi "executati" sa fim seriosi cu Jiji nu-i de glumit, mi-e mila si de jucatori si imi mentin parerea ca Hagi nu este un mare antrenor si se poate sa nu fie nici un bun profesor, poate nu stie sa se faca inteles chiar daca stie multe despre fotbal, asta-i viata ....

Presimt ,oricum ,o epidemie de gripa la Steaua, o parte vor fi ragusiti, o parte la vreo clinica de recuperare etc. ... probabil vor fi 2 jucatori la toata conferinta.( in cel mai bun caz)

te bucuri de asa ceva ? va fi dezastru pentru. jucatori ca daca fac ce zice Jiji vor fi executati de suporteri iar daca nu fac ce zice Jiji va fi vai de ei poate chiar vor pleca la gloria b. sau Steaua II, daca nu mai rau, sper sa nu fie nici o confer. de presa, sper si ma rog .

Evita postarile consecutive. Foloseste cu incredere si devotament comanda "edit".

AndreyCor19.10.2007 09:36
daca jucatorii vor merge la conferinta trebuie linsati dupa aia....nu se poate asa ceva ei chiar asculta ordinele ciobanului(inseamna ca sunt niste oi)cat despre Ilie numai de bn.....sper sa nu fiu suspendat pentru msj urmator.....**** Gigi,**** Gigi!!

-------------------------------

CAPS, CAPS, CAPS.

+10 warn pentru postare consecutiva si post scris in intregime cu CAPS LOCK. Ultima sanctiune inainte de ban.

nu inteleg de ce o sa iau ban....l-am injurat pe gig care dupa mine si dupa maj suporterilor stelisti nu prea are treaba cu Steaua,iar pentru CAPS nu miam dat seama si nu inteleg de ce nu am voie sa scriu asa...

hai Steaua,anti oier!

andyro19.10.2007 10:31

Eu m-as bucura sa exista o conferinta de presa a jucatorilor, indiferent cine o organizeaza si in ce scop. M-am saturat de atatea presupuneri si atatia oameni sau Becali (cu litera mica si cu accent pe i) care dau declaratii contradictorii.

Vreau si eu 3, 5 sau 22 de jucatori cu personalitate si cu o coloana verticala neindoita, capabili sa gandeasca si sa isi asume responsabilitatea actiunilor lor, nu dornici sa impace pe toata lumea si sa ascunda gunoiul sub pres. Sa zica exact ce s-a intamplat, si de ce - ori ca Hagi are dreptate, ori ca oierul are dreptate, ori ca a fost cumva intre povestea a) si povestea b) (ceea ce e si parerea mea). Incertitudinea nu face decat sa alimenteze atmosfera tensionata deja existenta intre toti factorii implicati (jucatori, antrenori, patron si suporteri).

Ma indoiesc totusi ca o astfel de conferinta va exista. Becali nu are nici un motiv sa nu intretina starea de incertitudine, stare in care se discuta discutii, vorba cuiva, si castiga ala care da din gura mai mult, pe la mai multe televiziuni si care da mai multi bani, si n-are nici un interes ca lumea sa stie clar ce s-a intamplat.

@neli, nu le mai plange de mila, saracii de ei. Ma indoiesc ca daca Dica, de exemplu, ar face o conferinta de presa si ar spune ce s-a intamplat, ar avea de suportat ceva din fata oierului. Pentru simplul motiv ca daca vrea, maine isi gaseste un contract cel putin la fel de bun. Acelasi lucru despre Radoi, Goian, Ghionea, Nicolita, chiar Rada, Zapata, samd. I-as intelege poate pe cei mai tineri. Dar nu ma incalzeste cu nimic ca am jucatori care tac de frica.

Moldova stelist?19.10.2007 14:08

steag3 FORZA Steaua! Dragilor, nu faceti jocul unui descreierat, unui analfabet, unei rusini a poporului roman - Becali -, fiti stelisti adevarati, luptati pentru culorile clubului, nu fiti pupincuristi si veti ramane in inimile noastre ca mari caractere! FORZA Steaua! Succes maxim la Sevilla!

«12»