FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Nationala Romaniei s-a calificat la Euro 2008 !

«12»
axl2318.10.2007 23:14

@endorama

Cred ca gresim acuzandu-l pe Hagi de fatarnicie. Atat el cat si finu-sau au aruncat cu vorbe, Hagi poate cu mai putine. Iti inteleg ironia, nu cred ca Gica va mai pupa vreodata Nationala.

SSK19.10.2007 00:06

Trebuie sa remarc felul foarte, foarte frumos (si traditional) in care au sarbatorit tricolorii calificarea. Cu cantece populare si scandari de bun-gust, departe de manelele care au monopolizat toate realizarile fotbalistice ale ultimilor ani.

Un semn de foarte bun augur.

axl2319.10.2007 00:11

@Ovidiu

Cred ca lui Chivu trebuie sa-i multumim pentru manifestarea asta decenta.

Stelisimul19.10.2007 06:43

Cel mai mare merit il are PITI. Cat de mult l-am hulit(mea culpa), realizez ca este un foarte bun antrenor. La noi a avut ghinion, nesansa unui lot eficient bla bla. Este serios, disciplinat si perseverent atuuri esentiale. Succes PITI, succes Romania la EURO2008!

cristian8619.10.2007 14:09

Urez mult succes nationalei la Euro. Obiectivul trebuie sa fie sa facem o figura frumoasa la europene, nu doar sa ajungem acolo sa fim sparring-partner.

Este poate una din ultimele sanse ale actualei generatii, dupa o perioada lunga de acumulari si insuccese ,sa-si demonstreze valoarea.

Si inca ceva, Piti trebuie sa fie lasat sa lucreze.

androsteaua19.10.2007 15:21

Romania ar trebui sa joace pe Ghencea ultimul meci!! vom face spectacol!!

raul stelistu19.10.2007 16:43

Bravo Romania, sper sa facem o figura frumoasa la europene si sa iesim din grupe.

Mai sper la cat mai multi stelisti in primul 11.

Forza Steaua

forever_STEAUA20.10.2007 08:12
Romania ar trebui sa joace pe Ghencea ultimul meci!! vom face spectacol!!

Meciul România - Albania (ultimul) se va juca pe stadionul Ghencea în data de 21 noiembrie.

puiu mordasan21.10.2007 02:43

:steag_steaua_ro: Este in mare masura meritul stelistilor

Mihai_2007_rosu21.10.2007 08:14

Pentru Romani era de asteptat ca meciul de la Luxemburg sa se termine cu o victorie.Suntem calificati 100%.Hai Romania steagro

**alex**21.10.2007 12:33
Meciul România - Albania (ultimul) se va juca pe stadionul Ghencea în data de 21 noiembrie.

Pana la urma se pare ca vor sa mute meciul pe Lia (oare il mai darama vreodata?!)

puiu mordasan23.10.2007 22:05

:steag_steaua_ro: Totusi cred ca in mare parte este meritul lui Piturca pentru.ca a stiut sa faca un grup puternic si unit,pe fondul unei increderi acordate de cei din FRF!!! De ce acest lucru nu se intampla si la Steaua? Cu ce am gresit milioane de stelisti de avem parte de un cioban patron la Steaua? Si daca tot conduce Steaua de ce-si bate joc de toate simbolurile noastre? Inclusiv de noi? Este drept ca a investit mult,dar cu ce folos? Cu jucatori de valoare indoielnica nu poti aspira la o primavara europeana in UCL. Cu trei antrenori in sase luni nu poti avea stabilitate si performanta!!! Dorinta de preamarire a ciobanului a facut din Steaua ciuca batailor prin Europa!!! Noi cand mai castigam??? El are banii,noi avem sufletul alaturi de Steaua, suflete pe care nu le poate cumpara.......in sondaje mai are 8%!!! FORZA Steaua!!!!

«12»