FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti.

«12»
Virgil06.04.2005 07:20

Se pare ca astazi Walter nu îl va titulariza pe Dica.El intentioneaza sa înceapa cu Tudor în poarta.In linia de fund Goian îl va înlocui pe Radoi, care va urca în linia de mijloc alaturi de Fl.Dumitru,Paraschiv.Munteanu si Bostina.Vârf va juca Dinita.

Daca nu vor fi considerente de ultima ora 11-le de început al Stelei va fi urmatorul:

Tudor-Ogararu,Goian,Ghionea,Marin-Dumitru,Paraschiv,Radoi,Munteanu,Bostina-Dinita.

O echipa care îmi inspira încredere si care la sfâsitul celor 90' are obligatia sa fie învingatoare.Interesul pentru acest meci este deosebit de mare.Desi biletul costa 200.000 lei,casele de bilete au fost luate cu asalt,iar la primul fluier al arbitrului de casa al lui Dinamo,tribunele vor fi pline ochi.

FORZA

serban2306.04.2005 07:28

mda beton 11... si cine da gol???

stelistul^06.04.2005 08:21

Dak batem la Bistrita eu zic ca nik nu ne mai impiedica sa obtzinem victorile cu Dinamo si Rapid....dar sa trecem cu bine de Bistrita....FORZZA Steaua!!!

sorin_77706.04.2005 09:58

Bun 11 Virgil, este si cel mai plauzibil. Dupa pauza vreau sa vad noutatile. Doamne-ajuta!

Hai baieti! SALT cu 37 pe locul nostru!

Acum am vazut: NU E Dica!!???!?!?!?!?!? Yupiiiiii.... Ma imbat fratilor in seara asta...

Virgil06.04.2005 12:50

Si soricarii se vor îmbata,dar de necaz!

dbd06.04.2005 13:16

bai la ce ora e meciul azi ?

CNCT06.04.2005 15:33

asta nici nu stie cand e meciu....schimba-ti bai omule echipe ca noi avem destui mai ducetiva si pe la altii dracu.

meciu sa terminat...am batut...se spune chiar ca a fost blat....na...

dbd06.04.2005 15:53

hai sa ajungi si tu in coltul asta al lumii si sa vedem la cate stiri din sport ai acces !?

Virgil06.04.2005 17:19

2-0(2-0) si 3 puncte câstigate la Bistrita.A fost un meci mai usor decât cel de la Alba.

Arbitrul de casa al dinamovistilor nu a putut sa se abtina si le-a dat un penalty gratuit gazdelor.In speranta ca ajutându-i sa se apropie la 2-1,acestia vor juca determinat si vor putea egala.Din min.50 Steaua a jucat în 10,Lovin fiind eliminat pentru doua galbene.

Steaua : Tudor-Ogararu,Radoi,Ghionea Nesu-Dumitru,Paraschiv,Munteanu,Lovin,Bostina-Dinita,

Au mai jucat : Nicolita,Baciu si Dica.Au marcat:Bostina(pen.) si Nesu.

Galeria Stelei:foarte numeroasa si admirabila.

Ne asteapta doua meciuri usoare,cu patrupedele din Complexul Dinamo si înaripatele din Giulesti.

1.Steaua 17 11 4 2 36 - 14 37

..................................

r e s t u l

FORZA

sorin_77706.04.2005 17:45
asta nici nu stie cand e meciu....schimba-ti bai omule echipe ca noi avem destui mai ducetiva si pe la altii dracu.

meciu sa terminat...am batut...se spune chiar ca a fost blat....na...

CNCT incearca sa vorbesti decent pe acest forum! Intai citeste mai bine sa vezi de unde este draculasblood si apoi sa ii dai un raspuns.

DESPRE MECI...

Nu m-au convins nici astazi dar am luat 3 puncte!

Daca iar eram egalati dupa ce conducem din startul partidei inseamna ca chiar avem ghinion. Se pare ca nu avem, iar la Alba a fost o nestiinta. Sa uitam cat mai repede, poate acel punct ne va aduce campionatul.

ADRIAN PACURAR07.04.2005 03:38

Am luat trei puncte si asta e bine , mie mi se pare ca am jucat ca si o echipa italiana , nu vrea sa spun mai mult . Bravo baieti si mobilizare pentru marele meci .

kyd07.04.2005 06:11

bravo lui Nesu ca a reusit sa inscrie,paraca sa schimbat in bine acest jucator,a jucat altfel fata de meciurile cu Poli si bilbao.

dbd07.04.2005 14:05

bravo...felicitari echipei...nu am vazut meciul dar stiu ca am castigat...

«12»