FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Gloria Bistrita - Steaua Bucuresti.

«12»
Virgil03.04.2005 19:23

Ioan Horoba,vicepresedintele Gloriei Bistrita spunea într-un interviu televizat dupa meciul Stelei la Alba Iulia,ca îi asteapta pe dinamovisti si pe rapidisti cu banii.Pentru a fi foarte bine motivati în meciul pe care-l vor juca miercuri împotriva noastra.Nimic anormal.Ne amintim ca si Ciobanul a procedat la fel anul trecut.

Sa ne gândim ca Gloria e o echipa mai buna decât Apulum.Ca nu se va multumi sa se apere pe doua linii tot meciul.Si ca va vrea sa câstige cele trei puncte si sa încaseze toata prima.

Probabil ca aici va fi greseala lor.Pentru ca prin faptul ca vor iesi la joc,ne va fi mai usor sa-i surprindem si sa le dam cu un gol mai mult decât ei.

Daca înainte de jocul cu Alba am avut o usoara retinere în a da un pronostic,acum afirm cu toata încrederea ca Gloria va trebui sa mai astepte cel putin un meci pentru a lua vreun punct.

FORZA

Motanu D03.04.2005 20:07

Lui Nea Jean i se zice lordul. Si e prieten cu Mitica. Scorul se stie deja...

Nu... glumeam. Asa gandesti cand latri si esti rosu de manie, sau cand zbori croncanind deasupra trenurilor visinii... Meciul e mai greu decat credeti. Si asta pentru ca Gloria risca sa se duca in B. Si, mai mult d'atat, Gloria e o echipa ce traieste din "sponsorizarile" adversarilor. Cine da mai mult, castiga, ati inteles? Sper sa le dam noi mai mult fotbal !!!

ADRIAN PACURAR03.04.2005 20:57

Cat mai multi sa fim in deplasare la Bistrita , mi se pare ca e un meci crucial , daca facem un meci slab , cu puncte sau fara , s-ar putea sa cada si psihic jucatorii , asa ca ar trebui sa mergem cat mai multi in deplasarea asta , alaturi de baieti.

Motanu D03.04.2005 21:02

Lipsa banilor si distanta ma impiedica sa merg la Bistrita. Dar indiferent de rezultat voi fi alaturi de Steaua !!!

FORZA Steaua !!!

Virgil03.04.2005 21:06
..., Gloria e o echipa ce traieste din "sponsorizarile" adversarilor. Cine da mai mult, castiga, ati inteles? Sper sa le dam noi mai mult fotbal !!!

Cine da mai mult zici?

Eu daca as fi în locul lui Jean P. as alege ce e mai sigur.Sa pierd si sa am si banii la tescherea.

Poate mai putin,dar cert.

Am glumit evident.Steaua joaca fiecare meci pe teren.Ce mare lucru ar fi fost ca Ciobanul sa scoata 20-30 de mii de parai din buzunar la Alba si sa fim linistiti si lipsiti de griji?

"Obrazul subtire cu cheltuiala se tine".Un proverb care din pacate nu se potriveste situatiei în care Steaua s-a aflat astazi.

alecs_radoi04.04.2005 05:24

Steaua castiga sigur, niciodata nu face 2 meciuri la fel.Cand joaca unu slab, cand unu bun.Si s-a vazut inca o data la alba iulia ca nu stim sa jucam cand suntem marcati, iar echipa adversa se apara cu toti jucatorii.

sorin_77704.04.2005 06:35

Meci greu, Dupa cum jucam, daca luam un punct sa zicem "Merci", daca luam trei sa facem plecaciuni. :(:(

Sunt la munca si nici macar nu pot sa vad meciul la televizor. dar voi fi su sufletul alaturi de ei prin intermediul acestui INTERNET.

Virgil04.04.2005 07:23

Nici un meci nu seamana cu celalalt.Alta locatie,alta ambianta,alta optica,alta responsabilitate...

Nu.De data asta vom veni,vom juca si vom câs

In cel mai nenorocit caz un gol vom marca,iar de primit ce sa zic?Nu au fost ei în stare sa marcheze Nationalului.De ce ne-ar marca noua?

Atât,un gol mai mult decât ei vreau.Si trei puncte.Cine nu se multumeste cu atât nu întelege ca mai mult ca niciodata,avem nevoie de acest titlu.

S-a dus vremea când luam 8 titluri la rând.Se pare ca pasarile cerului si patrupedele din Groapa lui Ouatu au cam uitat.Nu-i nimic,le aducem aminte noi!Titlul din acest an va fi primul dintr-o serie mai lunga.

In Ghencea,de data asta,îi vom calca în picioare!

Pe fraierii de sub Podul Grand si din Stefan cel Mare!

FORZA

ssinpadureacualune04.04.2005 07:31

Daca nu-i batem p'astia sansele la titlu scad enorm-cam la 20%.Pt ca daca nu castiga o sa le scada moralu' si nu o sa mai joace cu incredere si tupeu.Si ce putin cu cainii asa tb sa joace-cu tupeu sa le rupa capu' si dupaia sa-i omoare pe tigani.Acum e momentu' ca Walter sa-si demonstreze valoarea de antrenor(la noi in campionat)---e in stare sa faca o surpriza sa-i aseze in teren in asa fel in cat echipa sa joace bine ????????

dbd04.04.2005 07:40

da tre sa-i batem neaparat...daca mai vrem sa speram la titlu...sau avem de gand sa facem exact ce a zis reddog ?! :evil:

stefan_cel_mare04.04.2005 07:48

te simti mai barbat?

ADRIAN PACURAR04.04.2005 07:50

Daca scopul tau aici , e numai de a provoca si nu a scrie ceva concret , nu cred ca ai apucat-o pe calea cea buna.

dbd04.04.2005 07:58

eu zic ca George are un bun simt de neintrecut...pe mine m-au dat afara dupa Dinamo in 4 zile si nu i-am injurat ci doar le-am spus ca 100 % veti fi invinsi...

dbd04.04.2005 08:04

nu dar vreau sa spun ca nici eu la voi la site nu am injurat pe nimeni si m-au dat afara...

serban2304.04.2005 08:23

va zic eu la gloria batem la cel putin 2 goluri diferenta.

eu joc la pariuri dar in general nu joc pe Steaua si niciodata impotriva lor sau a nationalei.

dar la meciul cu gloria voi pune fara griji pe Steaua, as pune chiar handicap(adica 2 goluri difereta) dar nu au astia la casele de pariuri, pt campionatul nostru.

dbd04.04.2005 08:39

asa ziceam si eu la meciul cu Alba...

BlackWoolfy04.04.2005 08:54

DACA NU BATEM ESTE DERANJ MARE

stelistul^04.04.2005 09:08

fratilor eu zic sa-i iertam pentru meciul de la Alba Iulia...s-a intamplat asta este dar acum trebuie sa le dam incredere sa fim langa ei indiferent de rezultate si sa-i incurajam mai ales la meciul cu javrele si cu ciorile.....eu zic ca o sa batem la bistritza si din moment ce castigam meciu' asta cel cu Dinamo de acasa va fi abordat altfel pentru ca Dinamo nu joaca absolut deloc bine si asta ne da si mai multa incredere si ii vom bate la cel putzin 2 goluri diferenta iar de aici pana la victoria cu tziganii nu mai este decat timpul.....si am curaj sa pariez pe orice ca dupa victoria cu Dinamo nimik nu ne mai opreste din drumul spre 22!!! Concluzia:3 pct la bistritza ; 3 pct cu Dinamo ; 3 pct cu Rapid si....CAMPIONI pentru A 22-A OARA!!!

Sa fim alaturi de ei indiferent de ce se intampla!!! Forzza Steaua!!! Fara Dica si dINITZA daks e poate!!!Bafta!!!

dbd04.04.2005 11:18

eu nu iert...e de neiertat un asemenea meci cu o asemenea echipa...

stelistul^04.04.2005 17:08

Bine mah atunci nu mai crede in ei injura-i si fa ce vrei tu ma dak crezi ca e mai important decat sa-i sustzii...si eu am fost super nervos si acum am mai aflat ca nu joaca nici Cristea ca e suspenat iar Oprita accidentat deci nu mai e decat Dinita care e praf la fel ca Dica asa ca.....FORZZA Steaua!!!

Virgil04.04.2005 19:42

te simti mai barbat?

Câine,daca te deranjeaza,ce-ar fi sa te muti pe site-ul vostru?

Mi se pare ca ai început sa faci fitze.

Virgil04.04.2005 19:54

Meciul de la Bistrita va fi arbitrat de arbitrul de casa al lui Dinamo.Este vorba de Cristian Balaj.Tusele vor fi "asigurate" de Cristian Nica si Zoltan Szekely,arbitru de rezerva Daniel Haidiner(cine o mai fi si asta?).Observatori,Florin Gâtejan si Aron Huzu.

Virgil05.04.2005 12:45

"Ce vreți?". "Pe Raluca!"

Antrenorul Stelei, Walter Zenga, a acordat o atenție specialã juniorilor Simion și Lițu la antrenamentul de ieri desfãșurat pe stadionul "Ion Moina" din Cluj-Napoca. Ambii ar putea reprezenta soluții pentru ofensiva Stelei, Cristea fiind suspendat pentru meciul cu Gloria, iar Oprița încã indisponibil. În a doua parte a antrenamentului, Dicã a ratat o execuție fiind taxat de un grup de spectatori. Zenga s-a întors nervos spre aceștia, urlînd: "Ce vreți, vreți ceva?", moment în care tribuna a ripostat: "Pe Raluca!". / Valentin ªchiopu

Dorinel trimis la vestiare

ªedința de pregãtire a Stelei de ieri a durat aproximativ douã ore. Oprița nu s-a antrenat deloc, iar Rãdoi și Dorinel Munteanu au fost menajați, fãcînd doar alergãri ușoare. Dupã ce ultimii doi s-au întreținut cîteva minute cu Argãsealã și cu fostul rapidist Cristi Dulca, Dorinel a încercat reflexele lui Rãdoi executînd lovituri libere de pe partea dreaptã a terenului. Zenga a taxat imediat relaxarea celor doi. "Stop, stop, stop!", a exclamat Walter și l-a trimis pe Munteanu la vestiare. / Valentin ªchiopu

5 aprilie 2005

sorin_77705.04.2005 14:00

Sa inteleg Virgil ca vom putea vedea in teren unul din cei doi tineri atacanti? Ar fi SUPER... Eu oricum am rezerve in privinta rezultatului. Nu mi-au inspirat nici un fel de incredere dupa Alba Iulia. Steaua are nevoie de suporteri aproape. Trebuie o coregrafie la derby-ul cu Dinamo facuta special pentru JUCATORI in parte sa reiasa cumva numele lor din peluza ca din inimile noastre si sa le redea moralul, sa ii mobilizeze spre victorie.

Virgil05.04.2005 15:05

Poate chiar pe amândoi,Serbane.

«12»