Despre ce subiect as mai putea scrie acum?
Despre Gica Hagi, un stelist imens, dar care insa nu a gasit inca drumul succesului in meseria de antrenor? Despre trairile lui interioare sau zbuciumul rascolitor, cauzate de intamplarile petrecute in scurta lui domnie din Ghencea si care il determina din cand in cand sa rabufneasca, strigandu-si durerea si neimplinirile recente, fie intr-un interviu, fie intr-un talk show televizat?
Despre un patron dement, care pare a-si fi pierdut complet orice reper moral sau farama de ratiune, gata sa sacrifice un intreg sezon, conform propriei declaratii, de dragul unei iluzorii calificari in optimile de finala ale Ligii Campionilor?
Despre Vali Argaseala, omul bun la toate, dar care reprezinta intruchiparea perfecta a slugarniciei?
Sau despre Adrian Ilie, cel care ne ,,ameninta" in vara cu transferuri de senzatie, cotate, probabil potrivit propriului barometru de valori, la 5 stele? Acelasi Adrian Ilie, despre care tatal lui declara acum cateva zile ca isi continua de fapt activitatea de impresariat din actuala postura de manager general al clubului din Ghencea, functie care, conform domniei sale, nu i se potriveste si nici nu este agreata de fiul sau. Sa fie asta motivul pentru care activitatea lui Adrian Ilie la clubul care l-a consacrat lasa de dorit din multe puncte de vedere, mai putin la capitolul convergenta cu opiniile exprimate de bossul din Pipera?
Prin urmare, despre ce as mai putea sa scriu acum, domnilor? Despre Echipa Nationala, o formatie cu care nu ma mai identific de ceva vreme si pentru care am incetat sa mai sufar dintr-o seara blestemata de septembrie a anului 2003? Stiu ca pentru multi dintre voi randurile de mai sus pot reprezenta un mic sacrilegiu, dar pur si simplu nu fac decat sa rostesc purul adevar, chiar daca ma doare si pe mine. Toate scandalurile create in jurul Echipei Nationale, vedetismul unora dintre jucatori, probat mai mult prin tinuta trendy decat prin performantele de pe gazon, componenta bancii tehnice sau a forului fotbalistic suprem m-au facut sa ma instrainez treptat de aceasta formatie care mi-a produs in trecut satisfactii uriase, dar si deceptii pe masura. Sper insa sa vina cat mai curand si ziua in care sentimentele mele pentru Echipa Nationala vor erupe din nou, inlocuind latenta actuala.
Catalin Tolontan spunea foarte plastic intr-un jurnal al Realitatii TV ca ,,raspunsurile la multe intrebari din fotbalul romanesc isi gasesc raspunsul in farmacii". Mie unuia mi-ar placea sa cred ca noi, microbistii, ne vom putea tine departe de acest gen de remedii si vom gasi raspunsurile la intrebarile care ne framanta in real, nu in patologic.
Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!
Alex (Piece)