FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre Ce As Mai Putea Scrie Acum?

«12»
fcsteaua.ro17.10.2007 09:15

Despre ce subiect as mai putea scrie acum?

Despre Gica Hagi, un stelist imens, dar care insa nu a gasit inca drumul succesului in meseria de antrenor? Despre trairile lui interioare sau zbuciumul rascolitor, cauzate de intamplarile petrecute in scurta lui domnie din Ghencea si care il determina din cand in cand sa rabufneasca, strigandu-si durerea si neimplinirile recente, fie intr-un interviu, fie intr-un talk show televizat?

Despre un patron dement, care pare a-si fi pierdut complet orice reper moral sau farama de ratiune, gata sa sacrifice un intreg sezon, conform propriei declaratii, de dragul unei iluzorii calificari in optimile de finala ale Ligii Campionilor?

Despre Vali Argaseala, omul bun la toate, dar care reprezinta intruchiparea perfecta a slugarniciei?

Sau despre Adrian Ilie, cel care ne ,,ameninta" in vara cu transferuri de senzatie, cotate, probabil potrivit propriului barometru de valori, la 5 stele? Acelasi Adrian Ilie, despre care tatal lui declara acum cateva zile ca isi continua de fapt activitatea de impresariat din actuala postura de manager general al clubului din Ghencea, functie care, conform domniei sale, nu i se potriveste si nici nu este agreata de fiul sau. Sa fie asta motivul pentru care activitatea lui Adrian Ilie la clubul care l-a consacrat lasa de dorit din multe puncte de vedere, mai putin la capitolul convergenta cu opiniile exprimate de bossul din Pipera?

Prin urmare, despre ce as mai putea sa scriu acum, domnilor? Despre Echipa Nationala, o formatie cu care nu ma mai identific de ceva vreme si pentru care am incetat sa mai sufar dintr-o seara blestemata de septembrie a anului 2003? Stiu ca pentru multi dintre voi randurile de mai sus pot reprezenta un mic sacrilegiu, dar pur si simplu nu fac decat sa rostesc purul adevar, chiar daca ma doare si pe mine. Toate scandalurile create in jurul Echipei Nationale, vedetismul unora dintre jucatori, probat mai mult prin tinuta trendy decat prin performantele de pe gazon, componenta bancii tehnice sau a forului fotbalistic suprem m-au facut sa ma instrainez treptat de aceasta formatie care mi-a produs in trecut satisfactii uriase, dar si deceptii pe masura. Sper insa sa vina cat mai curand si ziua in care sentimentele mele pentru Echipa Nationala vor erupe din nou, inlocuind latenta actuala.

Catalin Tolontan spunea foarte plastic intr-un jurnal al Realitatii TV ca ,,raspunsurile la multe intrebari din fotbalul romanesc isi gasesc raspunsul in farmacii". Mie unuia mi-ar placea sa cred ca noi, microbistii, ne vom putea tine departe de acest gen de remedii si vom gasi raspunsurile la intrebarile care ne framanta in real, nu in patologic.

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

AdrianUltras2517.10.2007 10:19

Am stat si m-am tot gandit cine e vinovat pentru ceea ce se intampla la Steaua, cu Steaua, cu noi stelistii.

In momentul de fata e clar ca Steaua mai e a noastra doar 10-20%.

Restul de 80% apartine becalului.

Echipa noastra a devenit arma si scutul lui becaliii.

Daca vrea sa atace se foloseste de Steaua.

Cand e atacat se apara cu Steaua.

Si a cui e vina ca s-a intamplat lucrul asta?

Raspunsul e simplu: A NOASTRA!

E vina noastra, a fanilor.

E vina noastra pentru ca l-am subestimat pe acest animal(ca om nu este) de afaceri.

Toata lumea vb despre becalii ca e prost, ca nu stie nimic, ca nu are scoala.

Dar totusi pe noi ne-a "facut".

Anul trecut conflictul dintre suporteri si patron a ajuns la max.

Am inceput protestul atunci cand oierul l-a anuntat pe olarelu antrenor pe viata desi acesta ne facuse de rusine cu Dinamo, a continuat cand Gigel a inceput sa se bage la echipa, sa dea afara jucatori si a atins punctul maxim in momentul cand acelasi Gigel a pupat fularul spurcat.

Acest protest impotriva patronului trebuia sa continue si in perioada de pregatire dar noi ne-am oprit.

De ce?

pentru ca oierul ne-a aruncat un os iar noi am dat din coada fericiti(sa imi scuzati expresia).

A plecat Oli si a venit Hagi si noi am crezut ca deja totul o sa fie bine.

Ca Gigel nu o sa ne mai faca de rusine.

Ca Steaua o sa castige tot facand spectacol.

etc

etc

Am pus botul in stil mare!

becalul l-a lucrat pe Hagi, a dat vina pe jucatori, a luat banii din CL, se pregateste sa ia bani din vanzarea de jucatori de la iarna, de Steaua nu ii pasa iar pe noi o sa ne dea cat de curand afara din stadion.

Am fost prosti ca am crezut ca becalul se va schimba.

El nu se va schimba niciodata.Aceasta e natura lui.E un animal paranoic care se bazeaza pe instinct.

Iar instinctul ii zice ca mai trebuie sa faca rost de bani!Multi bani.Si mai multi bani.

Ca sa poata avea putere,multa putere!

Acum el incearca sa se dea salvatorul Stelei.

"Haaaagiiii...daca mai antrenaaaaaa...risca sa duca ostrirea la pierzanie.Iooooooooooooo...am salvat echipaaaa...."

Trebuie sa incepem din nou campania anti becalii la fel de puternic cum a fost la finalul sezonului trecut.

Doar asa putem spera ca el sa plece din Ghencea.

Primul pas l-am facut bine.Am lovit acolo unde il doare mai tare.

Tribunele sunt goale la meciurile de CL!!!!

Si asa vor fi si in continuare iar acest lucru e un lucru bun.

O sa planga din greu domnul oier dupa banii pierduti.

Ca sa putem salva Steaua trebuie sa scapam neaparat de becal.

Cu cat mai repede cu atat mai bine.

In legatura cu echipa nationala...ce pot sa zic?!

Am vazut niste imagini din vestiar. Mutu,tamas,contra,Lobont,Chivu erau tot o fericire, se tot imbratisau cu Piturca,erau felicitati de antrenor...iar intr-un colt in spate jucatorii de la Steaua, printre care si Goian, stateau pe banci si se uitau la ei.

Ce mai e de spus?

Eu zic sa facem un sondaj sa vedem care jucatori de la Steaua vor fi selectionati la lot pentru euro 2008 si care vor juca titulari.

Ar fi interesant.

Eu as zice: nici unul.

Matteo17.10.2007 10:27

in privinta echipei nationale exagerati in prostie.... vrei sa zici ca Steaua n-a avut pana acum jucatori la nationala? sau ca Goian nu e om de baza in echipa lu Piturca?

AdrianUltras2517.10.2007 11:00

Matteo

ca sa treci puntea te faci frate si cu dracu

asa stiam eu.

la euro sunt sigur ca Goian va sari din schema iar tamas va intra.

la fel si Nicolita pentru fl Petre

contra va intra in locul lui Ogararu

iar Dica va iesi pentru Cocis

nationala e facuta de grupul Mutu si de impresari!

nu va e clar pana acum?

st_194717.10.2007 11:51

PLEACA DIN Ghencea, ciobane , PLEACA DIN Ghencea!! :steag_steaua_ro:

AndyQ17.10.2007 12:07
Matteo

ca sa treci puntea te faci frate si cu dracu

asa stiam eu.

la euro sunt sigur ca Goian va sari din schema iar tamas va intra.

la fel si Nicolita pentru fl Petre

contra va intra in locul lui Ogararu

iar Dica va iesi pentru Cocis

nationala e facuta de grupul Mutu si de impresari!

nu va e clar pana acum?

Goian nu sare sigur. Cat despre Nicolita, din partea mea poata sa se si lase de fotbal ca mi-e tot una.

Pana la urma Mutu e valoare, nu o spun eu sau altii, o spun prestatiile lui de la nationala sau Fiorentina. Faptul ca pe voi ca conduc simpatiile si nu ratiunea, asta e alta problema...

moro6817.10.2007 12:22
Despre Vali Argaseala, omul bun la toate, dar care reprezinta intruchiparea perfecta a slugarniciei?

Sau despre Adrian Ilie, cel care ne "ameninta" in vara cu transferuri de senzatie, cotate, probabil potrivit propriului barometru de valori

"Cainele de la macelar nu pleaca niciodata".

Am putea extrapola parafrazand proverbul de mai sus:

"Sluga de la cioban nu pleaca niciodata"

Hagi nu a facut nici o promisiune, a spus doar atat, ca Steaua trebuie sa fie intotdeauna cea mai buna, pacat ca nu a fost lasat sa faca treaba, ba mai mult a fost lucrat in cel mai jegos stil marlanesc.

Sa amintim ca Steaua cu Hagi la timona nu a avut rezultate rele, desi echipa juca prost, asa a jucat si anul trecut cu Oli antrenor, de ce?

E simplu, ciobanul vinde tot ce e mai bun (vezi cazurile Ogararu, Paraschiv) si cumpara tot ce e mai ieftin, vrea sa faca profit pe carca Stelei, nu-i mai ajung banii, pentru el totul se limiteaza la bani, avere, bogatie.

Pentru cioban totul se rezuma la bani, il da pe Radoi cu 10 milioane, pe Nicolita cu 5 milioane, acum cateva zile zicea ca-l da pe Goian cu 15 milioane, toate sant doar minciuni, el traieste intr-o lume virtuala, ceva dealtfel specific paranoicilor.

Cred ca nu mai poate fi tratat, dar problema e unde se duce Steaua?

Mihai Somanescu17.10.2007 12:31

Nici eu nu ma indentific cu actuala echipa nationala. Sunt convins ca dupa obtinerea calificarii, Piti isi va face el echipa, dupa principiile lui sanatoase. Pronostichez 0 puncte la Euro.

dr.adrian917.10.2007 12:59

cand am zis de mult ca Steaua nu mai exista ci sa transformat in afc Becali ati ras de mine si m-ati insultat, respectiv injurat. acum vi sa dovedit. ce mai vreti? cine acuma nu face nimic inseama ca nu e stelist. cine tace si zice ce prost e Becali asta sau il contesta pe Hagi inseamna ca e dinamovist sau rapidist. dar in nici un caz STELIST.

de aceea apelez la toti stelisti. luptati si luati-va Steaua inapoi. nu taceti, faceti propaganda anti-Becali. oriunde, la servici sau in timpul liber. apelez la AISS ca din banii care trebuie cotizati sa se faca pancarte si foi antibecali care sa fie imprastiate prin Bucuresti lipite pe stalpi, imparite oamenilor.

si nu, NU stati acasa. mergeti pe stadion. stadionul nu e al lui Becali. e al nostru. e al statului roman. ceea ce a fost dupa meciul cu caini vagabonzi nu trebuie sa fie un foc de paie. a fost prea putin.

iesiti in strada asa cum ati iesit si impotriva legii lu mitulica.

acum este timpul, daca nici acum nu il doboram pe tiran, niciodata. toata lumea il uraste, nimeni nu mai e de partea lui. vom fi sustinuti de fostele glorii- sunt sigur de asta.

mergeti pe stadion la meciurile de CL si injurati-l pe dictator. injurati-i familia, punctul lui slab.

daca acuma taceti si nu faceti nimic va fi imposibil de doborat tiranul.

va numiti suporteri ai Stelei dar de fapt sunteti niste ******, niste miei. sunteti niste ***** si niste ignoranti. de asta va meritati soarta adica ca Steaua sa moara, sa dispara. sunteti impinsi incolo si incoace. si participati la moartea Stelei. Daca va ridicati si luptati veti deveni celebri veti intra in istorie ca salvatori, veti fi eroi. doar asa Steaua poate deveni cea mai glorioasa echipa din lume.

depinde de voi pe ce parte va situati.daca vreti sa fiti inceputul unei noi ere de faima si maretie sau daca vreti sa fiti sfarsitul. Ganditi-va ca aveti in mana decizia acestei mari schimbari.. Cine va fi dupa voi va uita de sufletul stelist si de pasiunea stelista, de culorile ros-albastre. va trebui sa se obisnuiasca la alte concepte, va lua forme cu totul straine de Steaua. si cat va dura pana nimeni nu a mai vazut un stelist sau nu a mai auzit de unul?

a venit timpul.acum ori niciodata.

Ban 7 zile pentru insulte aduse partenerilor de forum si suporterilor stelisti. Scrie romaneste. Foloseste cu incredere virgula.

AndyQ17.10.2007 13:16
Nici eu nu ma indentific cu actuala echipa nationala. Sunt convins ca dupa obtinerea calificarii, Piti isi va face el echipa, dupa principiile lui sanatoase. Pronostichez 0 puncte la Euro.

Asa pronostica si Borcea ca nu facem mai mult de 2 puncte un UCL, anul` trecut.

Sunt satul de alde Nostradamos de astia.

il_scorpio17.10.2007 14:35

Nu fiti ingrijorati...Ovidiu Petre va ramene =))&=((

AdrianUltras2517.10.2007 15:43

Andy cu

Goian nu e batut in cuie.

Probabil ca la euro centrali vor juca tamas si Chivu.

S-a si vazut in meciul cu Olanda.Dica a iesit ca sa i se faca loc lui tamas.Chivu nu e mijlocas la inchidere.Paraschiv e mult mai bun acolo.Iar Chivu e mult mai bun in aparare.Mult mai bun decat tamas.Atunci de ce a jucat tamas?

raspuns:

pentru ca Goian era in forma si nu putea fi scos din lot!

AndyQ17.10.2007 16:08

@ AdrianUltra

Probabil ca nu e batut in cuie dar eu nu vad cum il poti scoate pe Goian si sa-l bagi pe altu` atat timp cat e in forma, mai ales ca ai de dat explicatii prin federatie, de ce l-ai bat pe ala si nu pe ala...

Chivu da, e mai bun in aparare, dar la Constanta a fost jucat acolo din lipsa de alte solutii, eventual ca era si dupa o accidentare.

@ others

Dar de la astea pana la "eu nu ma identific cu actuala echipa nationala" e drum lung. Bine ca domnu` Somnescu se identifica cu echipa glorioasa, care in 98 a trantit meciul din optimi si au jucat ca cizmele, ca asa au vrut ei, marii fotbalisti ai epocii de aur. Adversarii in meciul ala fugeau mai tare, pe reluare, decat ai nostri in timp real... Cu aia se idenfica stelistii? Cu blatistii din 98?

Pai si cu Ovidiu Petre ce aveti ma? Cu ce a gresit Ovidiu Pentre mai mult, la Steaua sau Nationala, decat Banel, de exemplu? Hai sa o povestim pe aia fotbalistica, nu pe asta cu simpatiile si dragalaseniile. Cu ce e ma mai presus Banel? Ca fuge? fuge fara folos, sa se faca atlet din partea mea. Nu stie face un dribling, nimereste o pasa din 15 si sta cu capu`n pamant, ba isi mai si da autogoluri de tot kktu`. De ce nu e desfiintat la fel ca Ovidiu Petre? Pai hai sa luam prestatia din ultima vreme, cand cu Arsenal Ov Petre a inchis tot ce era de inchis la mijloc si Banel si-a batut joc de fiecare minge primita. La nationala la fel, a facut ce-a stiu mai bine... sa se impiedece pe banda dreapta... Ganditi, va rog eu frumos, cu capul, nu o dati sa sune, ca rade lumea de voi...

Eu ma identific cu echipa nationala, indiferent ca sunt 5 sau 1 stelist in ea. E definitia echipei nationale, nu e Steaua. Ce nu inteleg eu e curentul asta anti Mutu. Caruia din voi cu ce v-a gresit Mutu? ca nu inteleg. Sau o dam iara in simpatiile proprii, judecand cu stomacu` in loc de creier.

Si daca e pana acolo, ce mi-e mie ca baga sau nu 5 stelisti. Din partea mea sa bage doar unu` si ala sa joace impecabil si sa le dea peste nas. Nu vorbim aici de jocurile din curtea scolii unde bagam pe cine vrem. Vorbim si de banii pe care-i ia federatia la EURO, federatie careia nu-i convine sa joace la prosteala...

AdrianUltras2517.10.2007 16:25

AndyQ

Paraschiv era o solutie mult mai buna la mijloc decat Chivu

oricum nu conteaza

Goian o sa sara pentru ca nu e impresariat de frati becaliiii

si cu asta cred ca am spus tot

AndyQ17.10.2007 16:29

@ AdrianUltras

Restu` nationalei e impresariata de fratii Becali, sa inteleg...

AdrianUltras2517.10.2007 16:38

AndyQ

la nationala in caz ca nu ai obs exista 2 bisericute:

jucatorii care au impresari

si

Stelistii

cum iti explici ca fl Petre e chemat la nationala desi Albert Streit e aproape de un transfer la Schalke04?

endorama17.10.2007 17:45

eu de vreo 5-6 ani mai mult ma enervez cand vine cate un meci al Nationalei fiindca stiu ca avem 2 saptamani fara Steaua. pe de alta parte insa, daca vom avea din nou rezultate, s-ar putea sa-mi revina interesul. cel putin pentru turneele finale. desi sincer, nu prea cred ca o sa ma pot bucura niciodata prea mult de victorii impotriva Sloveniei, Albaniei Belarusului samd. o victorie la Sofia insa ar fi tare binevenita.

yo_marius_xxx17.10.2007 18:01

ca sa fiu in topicul "nostradamus si ai lui" pronostichez ca Romania va trece de grupe la Euro!!!sa nu uitam ca atunci cand Piti a fost numit selectioner,existau unii care tot asa isi dadeau cu parerea ca ne vor spulbera bulgarii si olandezii.iata ca nu e asa,ba mai mult suntem liderii grupei!!!asa ca pana sa vedem "predictiile" voastre mai bine sa sustinem echipa(doar cei care se mai "identifica" cu ea)in seara asta!!!

androsteaua17.10.2007 18:14

Si pana acum,echipa care nu a pierdut nici macar 1 meci in grupa dupa ce principii a fost compusa??? cred ca vorbesti aiurea

AdrianUltras2517.10.2007 18:35

:)))

Doamne ce penibil e Piturca!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Chivu la mijloc ca sa joace tamas

margaritescu titular

fl Petre titular

pai ziceti voi ca nationala asta nu e facuta de impresari daca puteti

:)))

bine macar ca joaca George

ca el merita

p.s. pentru cei care nu stiu:romanul Albert Streit, cel mai bun mijlocas de banda sezonul trecut in bundesliga, e pe cale sa semneze cu Schalke!

dar ce conteaza asta?!sigur fl Petre e mai bun ca el

:))

mai bun la impresari

:))

Martin_Tudor1217.10.2007 18:36

Nu vreau sa corectez pe nimeni...dar ati gresit la titlul de pe prima pagina:P :steag_steaua_ro:

D(e)spre Ce As Mai Putea Scrie Acum?

androsteaua17.10.2007 20:40

pentru binele lui,Goian trebuie sa plece!!

radutheodor17.10.2007 21:17

Nu mai fiti mai ridicoli ... nationala s-a calificat la Euro dupa 8 ani cu 5 jucatori (juma de echipa !!!) de la Steaua. Asta nu e performanta? Ce conteaza ce se intampla la anul, voi nu mai aveti subiecte de discutie?

Bai Creanga si Caragiale au fost mari ... stati ca babele si va plangeti ca o sa va cada dropu de sare in cap si o sa muriti cu totii ...

Numai aberatii aud ...

1. In primul rand Mutu e super jucator. Da, a tras pe nas, da a fost pe alocuri nesimtit si s-a tinut de porcarii, e treaba lui, e caracterul lui ... G Best, cel mai bun jucator al lui Manchester United, o glorie, a murit din cauza alcoolului ... care e problema, v-a prizat Mutu banii vostri? Voi scrieti aici una alta de Mutu si apoi va duceti si bagati o vodca sa va treaca ... mi-e sila de multe ori ...

2. Cum dracu sa fie mai bun Paraschiv decat Chivu la inchidere? Un fundas central care joaca la Inter si a fost la un pas de un transfer la Real cred eu ca e oricand mai bun in orice post de pe teren decat un jucator (Para) de un metru jumate, care joaca la Rimmini in B si care acum 3 ani isi dadea duhu pe teren in min 21 ...

3. A urlat toata presa ca nu-l ia Piturca la nationala pe marele "Schija", zis si Sergiu Radu. Uite, l-a luat la un meci cu amaratii aia de la Belarus, pe care i-a batut si Luxemburg la ei acasa !!! si Schija al nostru a jucat vai mama lui. Asa si cu Streit ala !!! Ba ce mor eu pe unii, deci califica Piturca nationala la Euro, cu 2 meciuri inainte sa se termine campania, intr-o grupa cu Olanda, ii ia 4 puncte Olandei, nu ne dau Nistelrooy Sneijder Robben Babel si altii nici un gol si pe noi ne **** grija ca nu a jucat cu Streit in locu lu Petre ... bai n-am mai auzit in viata mea asa ceva

4. Piturca e un fost mare stelist. O MARE LEGENDA STELISTA. De Hagi n-avem voie sa spunem ca e bulangiu ca e prieten cu Victor&Giovanni Becali, dar de Piturca avem voie sa spune?

5. Hagi si Gica Popescu l-au dat afara pe Piturca de la nationala, intr-un moment in care ne calificasem fara infrangere la un turneu final. 8 ani nu am mai vazut cum arata asa ceva, antrenor intre timp fiind insusi marele REGE. Acum s-a intors Piturca si ne-a scos in lume, din ****** in care ne invarteam. Care e acum problema? Faptul ca Romania ca nationala are acum 26 de puncte CRESTE COTA TUTUROR ROMANILOR, a Romaniei si a tuturor jucatorilor. Poate ca la Euro, Romania o sa joace DOAR 3 meciuri in grupe si atat, dar in preliminarii a jucat 12 meciuri, in care 5 stelisti au fost titulari si le-a crescut cota.

Goian este mai bine vazut, Dica la fel, a dat goluri importante. Banel intr-o tara civilizata nu pupa nici nationala a 2-a ... pe cand in Romania e titular ... si asa mai departe ... nu va inteleg frustrarile. Romania nu are nici un mijlocas dreapta cat de cat ... stam in Banel si Fl Petre ... asta e situatia din pacate ...

Poate sunteti suparati si ca in poarta e Lobont si nu Cernea !!! Ca pe Lobont trebuie sa ia Dinamo bani !!!

Asa si daca joaca, Cocis in locul lui Dica si aduce performante, care e problema? Asa si daca joaca Tamas si Chivu cuplu de fundasi centrali si nu iau gol de la Olanda, care e problema?

Voi aveti probleme grave de perceptie a realitatii: mai intai a fost Pamantul, apoi oamenii, apoi Romania, apoi Steaua si apoi niste retarzi, se stiu ei care. Deci mai intai de toate ESTI OM, apoi ROMAN, apoi STELIST si apoi RETARD. Ganditi in ordinea asta.

FORTA Romania !

Atentie la limbaj.

alexblaja17.10.2007 22:12
cand am zis de mult ca Steaua nu mai exista ci sa transformat in afc Becali ati ras de mine si mati insultat respectiv injurat. acum vi sa dovedit. ce mai vreti? cine acuma nu face nimic inseama ca nu e stelist.

si nu NU stati acasa. mergeti pe stadion. stadionul nu e a lui Becali. e a nostru. e a statului roman.

va numiti suporteri ai Stelei dar de fapt sunteti niste prosti niste miei. sunteti niste slugi si niste ignoranti. de asta va meritati soarta adica ca Steaua sa moara sa dispara. sunteti impinsi incolo si incoace. si participati la moartea Stelei. Daca va ridicati si luptati veti deveni celebri veti intra in istorie ca salvatorii, veti fii eroi. doar asa Steaua poate deveni cea mai glorioasa echipa din lume.

depinde de voi pe ce parte va situati.daca vreti sa fiti inceputul unei noi ere de faima si maretie sau daca vreti sa fiti sfarsitul. Ganditiva ca aveti in mana decizia acestei mari schimbari.. Cine va fii dupa voi va uita de sufletul stelist si de pasiunea stelista de culorile ros-albastre. va trebui sa se obisnuiasca la alte concepte, va lua forme cu totul straine de Steaua. si cat va dura pana nimeni nu a mai vazut un stelist sau nu a mai auzit de unul?

a venit timpul.acum ori niciodata.

Misto discurs, a la William Wallace, pacat ca e plin de greseli gramaticale! Si nu ma intereseaza ca stai de nu stiu cati ani in tara Germania-Maramures, un Roman adevarat nu uita sa scrie Romaneste niciodata!

Mai nea dr Adrian 9, nu erai tu acela care ne indemna acu' cateva saptamani saptamani sa nu mai mergem la meciuri, nu-i reprosai tu lui Ovidiu in special si altora in general ca si-au luat "pachetul" de Liga? Acuma ce faci, ti-ai schimbat pozitia cu 180 de grade?

Stii de ce-mi aminteste propozitia ta cand te adresezi unor suporteri ai Stelei facandu-i "prosti, miei, slugi si ignoranti"? De reactia unor oameni in momentele premergatoare Revolutiei din Bucuresti din 21-22 decembrie 1989, cand oamenii de pe margine ii admonestau pe cei ce urmau sa participe la mitingul in urma caruia Ceausescu a fugit cu elicopterul. Treaba asta am vazut-o cu ochii mei, eram pe strada Maria Rosetti si acolo erau mai multi tineri cu steaguri cu PCR si cu Traiasca Ceausescu sau ce se mai scria pe atunci...oameni din blocurile din zona scosesera capetele pe geam si ii injurau pe acei tineri, care acum poate sunt oale si ulcele de mult pentru ca au fost impuscati in Revolutie, spunandu-le ca sunt niste nenorociti care ar trebui sa se alature miscarii de la Timisoara, nu sa mearga la mitinguri de sustinere ale lui Ceausescu! Uite ca oamenii de la balcoane s-au inselat in privinta acelor tineri, care l-au huiduit pe dictator in piata, asa cum poate te inseli si tu acum in privinta acestor "prosti, miei, slugi si ignoranti"!

CaTaLiNsm StElIsTu17.10.2007 23:29

Nu stiu despre ce ai putea scrie in aceste momente in care totul e o"cacialma"parca scapata de sub control,in care nu se mai tine seama de nimic.Vad cu intristare ca tot ce insemna FC.Steaua sa transformat intr-o disputa personala pentru fiecare.Nimeni nu mai tine cont de postul pe care i-l ocupa si toti i-si"baga nasul"pe unde n-ar trebui si aici ma refer de la jucatori pana patron.Iar din pacate de pierdut avem cu totii.Aceasta nu e atmosfera in care lucrurile sa poata decurge normal si sa vb despre viitor,aici e o balacareala totala in care nimeni nu stie ce va fi maine.Inainte cand auzeam de Steaua m-i se umplea sufletul de bucurie,indiferent ca era o periada mai fasta sau mai putin fasta si lipsita de mari performante,dar atunci speram cu tarie si stiam ca acea"pasa proasta"va trece si din nou voi traii acele momente de satisfactie;acum,din pacate,cand aud de Steaua oftez scurt si ma intreb:oare ce va fi?...:-l...nu stiu ce sa spun dar de multe ori plec capul in pamant,gandindu-ma la viitor,chiar nu am idee incotro ne indreptam astfel...

Totusi a-s propune sa scrii despre jocul echipei si alternativele care s-ar putea creea,iar in rest despre istoria"nestiuta"(de suporterii de rand)a clubului si despre oamenii care nu ii stim cu totii si merita din plin aprecierea noastra,a suporterilor stelisti...Sa continuam sa scriem despre scandaluri si dispute e,cred,un lucru nu tocmai recomandat creind si mai multa tensiune parca.Oricum atata timp cat faptele concrete lipsesc,simplele"descarcari nervoase"pe acest site nu-si au rostul(aici ma includ si pe mine).Fiecare e liber sa i-si exprime parerile dar deja se ajunge prea departe,simplele exprimari de pareri transformandu-se in diverse atacuri de cele mai multe ori.

«12»