FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS

«12»
androsteaua16.10.2007 10:59

unitatea aduce putere!!

ANTIgigi16.10.2007 17:55

@nUCLEo

Daca ai vreo alta opinie legata de o astfel de contributie si un lucru pozitiv atunci eu unul zic ca esti bine sa ne-o dezvalui si noua. Nu cred ca se va supara cineva.

SSK16.10.2007 18:01

Nu cred ca postul lui nucleo merita dezbatut foarte mult. Ca membru AISS, va asigur ca nimeni dintre noi nu si-a luat Ferrari si ca in prezent AISS are un singur angajat, din al carui salariu achiti cel mult rata pentru un Logan. In rest, orice alte acuzatii sunt niste simple inventii ale cuiva care sper sa faca atmosfera pe site (ceea ce, intr-o oarecare masura, a si reusit).

DanStan16.10.2007 21:26

1. Mi-am bagat nasul prin extrasele de cont. Lipseste extrasul nr. 87, deci nu puteti justifica suma de 2,13 RON. Habar n-aveam ca Ferrari e atat de ieftin ca-mi luam si eu vreo 5-6 bucati, sa fie acolo.

2. Din extrasele alea rezulta c-ati folosit 82 % din fondurile totale disponibile pentru aniversarea de asta vara si deplasarea de la Praga. Io zic sa fiti mai atenti pentru ca in ritmul asta n-or sa va ajunga banii nici pentru o roata de Logan.

3. Din statut reiese ca membrii AISS pot schimba conducerea (Comitetul Director). De asemenea in AISS nu e necesara existenta unei relatii de rudenie intre membri pentru a avea drept de inscriere (si implicit drept de vot). Dupa parerea mea aceste doua prevederi din statut demonstreaza clar ca nu sunteti seriosi. Lipseste din schema Conducatorul, cel care poate schimba conducerea cand i se ridica si care decide singur cine va fi membru al asociatiei.

SSK16.10.2007 21:30

DanStan, iti multumim pentru analiza. Tocmai esti in pole-position pentru un potential post de director economic al AISS. Cand vom avea unul.

Stanici17.10.2007 00:32
De fapt, voi astia de la AISS, vreti bani si suferiti pe aici sa lupte toti ca voi. -

[hotaraste-te, ori vrem bani ori vrem sa fie toti ca noi. Conditia necesara pentru a face bani pe carca unei multimi este ca un numar cat mai mic de oameni sa profite de pe urma celor multi, lucru imposibil de realizat daca "s-ar lupta toti ca noi". numai de "s-ar lupta toti ca noi...]

Degeaba bagati vrajeala ca sunteti transparenti, ca tot va luati salarii, nu o faceti pe gratis, din iubire nesfarsita pentru club. Atata timp cat traiti din asta, va e bine si ne indemnati sa va dam si multi bani, sa va luati Ferrari.

[despre cuvantul 'salarii' se poate discuta doar la singular; daca tu crezi ca a face ceva pentru Steaua e posibil doar contra remuneratiilor aferente gesturilor, inseamna ca faci parte din categoria oamenilor din peluza care si-au facut o ocupatie din a merge la meciuri (ocupatie din care au si venturi financiare). La ce Ferrari te referi - masina sau aia cu bidoane? ]

Am citit statutul AISS si stiu ca va luati salarii si poate ca doar din asta traiti sau asta contribuie destul de mult la veniturile voastre. Asa ca nu mai suferiti pe aici ca nesimititii.

[tu vrei sa spui ca faptul ca se plateste salariu unui om contribuie "destul de mult" la veniturile asociatiei?!! ...un graunte de logica din partea celui care citeste asta ti-ar reduce afirmatia la zero.]

Daca esti suporter, vino si canta in peluza, nu da bani la niste smecheri, care nu au nici o treaba cu clubul.

[iti garantez ca 90% din membrii AISS canta in peluza ; eu, unul, merg in Nord de vreo 10-11 ani si "dau bani la smecheri" in ideea ca exista un organism legal care sa imi apere interesele suporterului care ma aflu].

Eu vreau sa sustin clubul, nu pe voi. Mai bine ma duc la club si fac donatii si clubul da bani si din banii mei galeriei, decat sa va dau voua sa ii beti si din maruntis sa faceti 2 steaguri si o ditamai coregrafia externa (la care probabil ati contribuit cu mai nimic).

[AISS nu e echipa de fotbal sa o sustii; observ ca vrei sa ii dai bani lui Jiji, care in marinimia lui sa dea niste bani la galerie - iar iese in castig de imagine el ciobandante- cred ca esti familiar cu ceea ce se facea inainte, pe vremea lui Jean. La coregrafia externa, daca aveai bunul simt sa te interesezi cine a facut-o, nu te-ai mai fi lamentat aiurea.]

Hai la revedere si gasiti alti fraieri. Si nu va mai dati cei mai mari stelisti. Ca nu in numarul de asociatii si in activitatea PLATITA se masoara asta.

[nu suntem nici cei mai mari sau mici, mijlocii, etc stelisti- suntem STELISTI si atat. In ultima propozitie- iar maaare lacuna de logica- asta in cazul in care nu ai pus un "i" in plus la sfarsitul cuvantului "asociatii"- caz in care lipsa de logica este inlocuita cu agramatismul.

Concluzii:- ori esti prost informat, ori esti rau intentionat.

P.S.- sper ca nu faci parte din grupul "Nucleo", pentru care am un respect deosebit - ar fi pacat ca membrii acelui grup sa-si fi format o parere eronata despre ceea ce este AISS.

Editat de moderatori! Pentru o mai buna intelegere a textului.

fco18.10.2007 01:36

sunt membru AISS deci ar trebui sa fiu printre primii care ar trebui sa ma intereseze ce se face cu banii,ce daca cineva si-a luat 3 masini pe banii nostri dar a facut petrecere de 60 ani,a organizat deplasare la praga,a incercat sa ia atitudine impotriva ciobanului organizindu-se astea toate doar in citeva luni.de ce nimeni nu organiza deplasari si pentru cei independenti de grupurile din galerie ce aia nu erau suporteri sau poate unii plateau si alti nu?trebuie sa intelegem ca numai asocierea intr-o forma organizata are sanse sa il mai potoleasca pe cioban care acum are peluzele dezbinate in grupuri si grupulete.asa ca cei care nu sunt membri ai asociatiei sa isi mai lase parerile despre bani si organizare deoparte si sa isi vada de treburile lor de viata lor noi ne purtam singuri de grija.

«12»