FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

AISS

«12»
fcsteaua.ro15.10.2007 11:04

In discutiile din ultima perioada despre domnia becaliota, a tot aparut o tema foarte interesanta si utila. Necesitatea ca suporterii Stelei sa se uneasca si prin vaste actiuni de protest, sa-l determine pe actionarul majoritar al clubului sa plece de la Steaua, intr-un mod sau altul. Toate bune si frumoase. Ideea unitatii intre suporterii Stelei este un concept extraordinar, care odata pus in practica, ar face din noi o forta adevarata. Si eu ma numar printre cei care cred ca doar o mare unitate a sufletelor ros-albastre il poate determina pe eroul de la Mondenii sa plece din Ghencea. Si nu sunt singurul: diferitele posturi de pe forum demonstreaza ca mai sunt multi asemenea mie.

Dar stati putin! Pe planeta asta exista o asociatie a suporterilor stelisti! Si nu este fictiva! It really works! Pai daca tot ce scriem si trambitam este adevarat, inseamna ca in perioada de apogeu al scandalului Hagi - Becali, inscrierile la AISS trebuie sa fi cunoscut un adevarat boom, nu? S-o fi blocat si serverul siteului www.AISS.ro, de atatea inscrieri! Suporterii ros-albastrii se inghesuiau sa se inscrie in singura organizatie care incearca sa le apere drepturile!

Ei bine, nu! Suporterii Stelei au preferat sa stea linistiti acasa in fotolii, sa se "razvrateasca" in cel mai pur stil romanesc: pasiv! Stam acasa la caldurica, facem un username si ne-apucam de proteste. Asta in cel mai bun caz. Ca mai sunt si "stelistii" pe care nici nu-i mai intereseaza subiectul. Le e lehamite, draga!

Ar trebui sa ne fie rusine. Dupa ce ca dupa atata amar de vreme,avem si noi o asociatie care sa ne reprezinte, care face totul la litera legii, este transparenta, noi ce facem? O ignoram! Aniversarea "60 de ani de Steaua", deplasarea de la Praga pentru cei 90 de fani, contributia la prima coregrafie externa, aparitii radio-TV,legitimatii, tricouri, pot parea putin, dar in conditiile in care au fost realizate de o mana de oameni, care isi sacrifica vietile personale pentru asta, nu e deloc asa!

In conditiile astea, ce pretentii mai aveti de la Becali? Daca noi insine nu ne respectam ca si comunitate? Daca noua insine nu ne pasa? Va mai mirati ca nu ne ia in seama, va mirati ca ne considera derbedei si huligani? Cat pot sa faca o mana de oameni? Daca s-ar putea ati vrea ca AISS-ul sa-l dea jos pe becali, sa modernizeze stadionul, sa-l aduca pe Thereau inapoi si sa ofere si bilete gratuite nu? Dar cati ati misca un deget pentru asta?

Inchei cu o intamplare care cred ca este relevanta: intalnindu-ma cu un cunoscut, acesta m-a prezentat colegului sau de munca, zicand ca sunt Mihai Somanescu de la Asociatia Suporterilor Stelisti. Omul foarte incantat, imi strange mana si-mi spune ce sa faca ca vrea sa se inscrie. Ii spun sa completeze formularul de pe www.AISS.ro si sa-l trimita impreuna cu o copie dupa C.I sau pasaport la adresa OP 80, CP 47 Bucuresti. Si dupa ce primeste confirmarea, sa plateasca taxa de inscriere, "fabuloasa" suma de 15 RON. El imi zice: doar atat? Da. Doar atat. Daca ai formularul, e simplu, zic. Pai il am, dar mi-a fost lene sa-l completez, vine si raspunsul. Fara comentarii...

Mihai Somanescu

AndyQ15.10.2007 11:19

:)

No comment.

radutheodor15.10.2007 11:24

Salut Mihai.

Cred ca ai inteles gresit notiunea de suporter si asociere a suporterilor. De cand pana cand AISS-ul ar trebui sa fie arbitru al luptei dintre Becali si Hagi?

1. Hagi este caracterul 0 care l-a bagat pe Gigi Becali in fotbal

2. Hagi este caracterul 0 inhaitat cu Giovanni. Prin Giovanni a prins transferurile alea pe afara, din care Giovanni si-a tras partea, ulterior Hagi ajutandu-l de cate ori s-a ivit ocazia, fie prin plantarea lui Ov Petre la Galata, fie prin plantarile lui Plesan la Poli Timisoara si la Steaua

3. Hagi este cel care nici mai mult nici mai putin s-a inrudit de buna voie si nesilit de nimeni, cu Gigi Becali

4. Hagi este cel care de buna voie si nesilit de nimeni se ducea la PALAT la Jiji, cand Steaua avea un antrenor si avea si rezultate

5. Hagi este cel care lovea in Olaroiu si implicit in Steaua, aparand pe toate posturile TV cu texte ca "Steaua nu joaca frumos" si "Steaua nu este de locul 2"

Buuun. Acum de cand si pana cand trebuia sa creasca inscrierile la AISS in urma a ceea ce s-a intamplat intre Gigi si Hagi? Acesti oameni sunt doua caractere NULE. Diferite ce-i drept, dar tot NULE. Hagi are avantajul ca a facut ceva ca jucator pentru Steaua, Jiji are avantajul ca intr-o perioada in care toti rechinii au distrus fotbalul romanesc, el a tinut jucatorii la Steaua si a adus "ALTCEVA". Dar tot doi NULI sunt amandoi.

Rolul AISS-ului nu este sa creeze valuri de simpatie pro-Hagi pentru a-l detrona pe Jiji ... sa fim seriosi ... mi se face din ce in ce mai greata la astfel de idei ...

Hai Ovidiu, astept nivel de warn +20%, sa ai cu ce sa te mandresti ... bleah, super tare ... (inca astept link la topicul ala special pe care ai sa-l creezi, in care sa ne prostim si noi fara sa primim rigle la palma ca in vremea comunismului. Am totusi o singura intrebare la care nu reusesc sa-mi raspund: aveti un rictus de fericire pe fatza cand ne dati warn si ban?).

Bafta

SSK15.10.2007 11:31

Nu vei primi avertisment :) Dar felul in care vorbesti despre Hagi este la randul lui de..no comment.

Mihai Somanescu15.10.2007 11:36

Ma tem ca tu n-ai inteles: a fost doar un exemplu, nu trebuie luat la propriu. Ideea era ca daca tineau asa de mult la Hagi, trebuiau sa se inscrie in AISS, sa lupte ca fostele glorii ale Stelei sa nu mai fie terfelite asa usor de Becali. Repet, a fost doar un exemplu. Intr-adevar, AISS nu este aici sa fie sa-l detroneze pe Jiji sau pe altcineva, dar este impotriva tuturor celor care nu ne respecta valorile. Iar Becali nu o face.

radutheodor15.10.2007 11:45
Nu vei primi avertisment :) Dar felul in care vorbesti despre Hagi este la randul lui de..no comment.

@Ovidiu: nu gandesc despre Hagi la fel cum vorbesc, insa cumva trebuie totusi deschisi ochii anumitor oameni. Hagi nu este, din pacate, cine cred multi dintre noi ca este ...

Partea cea mai proasta este ca intre un razboi Gigi vs. ORICINE ... primul este mult prea idiot sau incompetent ca sa ii poate fi data dreptate, indiferent cine este acel "ORICINE". Dar din nefericire, Hagi nu ar aduce nici un plus Stelei ca antrenor, chiar daca ar fi lasat 20 de ani ...

De ce Boloni sau Lacatus nu au reusit sa fie umiliti de Jiji !? Think about it ...

@Mihai: da, ai dreptate cu completarea din comentarii ... AISS-ul trebuie sa spuna un NU hotarat lui Gigi prin orice metoda. Inclusiv sa scrie pe fcsteaua.ro ca excursia de 1000 de euro la Sevilla este un act gretos, nu? ;-)

AndyQ15.10.2007 12:01

Eu cred ca ar trebui sa faceti site separat pentru subiectul Becali, nu sa-l amintiti de mai multe ori decat spuneti "Steaua"...

red_blue_ultras15.10.2007 13:25

SI daca iau formular si il completez , dau banii si ma inscriu , si sa zicem ca si alti suporteri procedeaza la fel ca mine , concluzia ? ne strangem 5 mii , maxim, deoarece nu toti suporterii din Romania sau Bucuresti gandesc la fel ca noi, nu toti il vor pe Becali owned , bag mana in foc ca nici macar astia care posteaza pa sait nu vor ca Becali sa plece.. oricum , nu toti. Ce putem face 5 mii de insi ? sa marseluim pe strazi ? sa scoatem fluturasi ? hmm.. parca am mai vazut episodul asta , si culmea , tot la Steaua , celebrele fluturase cu "Pleaca din Ghencea" va zic ceva?

ia sa pun eu asta cu steagu ca parca da mai bine :steag_steaua_ro: .. pac param pac param lilili si daca nu gasesti raspuns il gasesti la mine , daca stie cineva in ce zodie sa afla racul lalala lilil care este antonimul la cuvantul sinonim ... numar pan la 10 . 1 2 3 si.. alalla

iov15.10.2007 14:10

2. Hagi este caracterul 0 inhaitat cu Giovanni. Prin Giovanni a prins transferurile alea pe afara, din care Giovanni si-a tras partea, ulterior Hagi ajutandu-l de cate ori s-a ivit ocazia, fie prin plantarea lui Ov Petre la Galata, fie prin plantarile lui Plesan la Poli Timisoara si la Steaua

3. Hagi este cel care nici mai mult nici mai putin s-a inrudit de buna voie si nesilit de nimeni, cu Gigi Becali

Ce frumos le imbarligi frate..., pai pe Plesan l-a reclamat la FRF si Victor Becali zicea ca a fugit de la semnatura cu Dinamo ca sa mearga la Gigi sa semneze si ca "il mintea si in carje", normal ca antrenorii iau jucatori cu care au mai lucrat si au "incredere", cat despre inrudire si introducerea lui Gigi de Hagi la Steaua...nici Marx nu s-ar fi apucat de scris si oricum cred ca esti prea dur, explicit pana la limite discutabile pentru "a deschide ochii altora".

eddie the 'ead15.10.2007 14:18

Daca imi doresc sa-l vad pe Becali plecat de la Steaua, mort, falit, in chinuri sau pe fundul oceanului nu inseamna ca trebuie sa-mi doresc sa intru in AISS. Ii felicit pe cei care se ocupa de acest site, sunt convins ca nu le e usor sa faca ceea ce fac, dar faptul ca va admir pentru munca voastra, ca admir AISS nu inseamna ca trebuie sa ma alatur acestei organizatii.

Uneori cred ca vedeti lucrurile prea in alb si negru si considerati ca cei care nu sunt cu voi sunt impotriva voastra. E posibil sa exagerez, dar asta e parerea mea.

razvan_steaua15.10.2007 15:29

@eddie the ead

Nu cred ca zice nimeni sa va inscrieti neaparat in AISS. Dar cum altfel? Scriind despre gri-uri pe forum? Bine, sunt de acord, nu in alb si nici in negru. Dar cum? Care-i gri-ul, ca eu unul, desi ma chinui de ceva vreme, nu il vad. Daca nu ma insel, in articol se dadeau cateva avantaje ale acestui AISS. Nu era doar un gest de forma. Cadru legal in primul rand, apoi o serie de altfe avantaje.

Dar eu unul promit ca daca e un gri mai bun decat AISS maine ma inscriu acolo. Sau ma rog, ader, daca nu e cu inscriere.

Astept solutiile...

dr.adrian915.10.2007 15:32
Salut Mihai.

Cred ca ai inteles gresit notiunea de suporter si asociere a suporterilor. De cand pana cand AISS-ul ar trebui sa fie arbitru al luptei dintre Becali si Hagi?

4. Hagi este cel care de buna voie si nesilit de nimeni se ducea la PALAT la Jiji, cand Steaua avea un antrenor si avea si rezultate

5. Hagi este cel care lovea in Olaroiu si implicit in Steaua, aparand pe toate posturile TV cu texte ca "Steaua nu joaca frumos" si "Steaua nu este de locul 2"

Buuun. Acum de cand si pana cand trebuia sa creasca inscrierile la AISS in urma a ceea ce s-a intamplat intre Gigi si Hagi? Acesti oameni sunt doua caractere NULE. Diferite ce-i drept, dar tot NULE. Hagi are avantajul ca a facut ceva ca jucator pentru Steaua, Jiji are avantajul ca intr-o perioada in care toti rechinii au distrus fotbalul romanesc, el a tinut jucatorii la Steaua si a adus "ALTCEVA". Dar tot doi NULI sunt amandoi.

Rolul AISS-ului nu este sa creeze valuri de simpatie pro-Hagi pentru a-l detrona pe Jiji ... sa fim seriosi ... mi se face din ce in ce mai greata la astfel de idei ...

Hai Ovidiu, astept nivel de warn +20%, sa ai cu ce sa te mandresti ... bleah, super tare ... (inca astept link la topicul ala special pe care ai sa-l creezi, in care sa ne prostim si noi fara sa primim rigle la palma ca in vremea comunismului. Am totusi o singura intrebare la care nu reusesc sa-mi raspund: aveti un rictus de fericire pe fatza cand ne dati warn si ban?).

Bafta

am putea sa ne certam zile intregi despre acest subiect dar ...

cunosti tu pe cineva in lumea de azi care sa fie perfect. fiecare greseste . dar sa il acuzi pe Hagi in asa fel e jalnic si orbeste

Dragoshel15.10.2007 15:38

@eddie the 'ead depinde cum privesti acest post, puteai sa il iei ca pe un fel de reclama acest post, putea fi interpretat in mai multe feluri.

Dar cum poti fi aproape de aceasta Asociatie, atata timp cat tu/el/ea... doar tasteaza pe acest forum, sau este doar cu vorba(logic da, practic...mai vedem). Si eu m-am inscris, sigur, nu pot ajunge la toate intalnirile...pana acum nu am fost la niciuna(dar de cand sunt membreu doar 1 a avut loc), dar macar stiu ca fac ceva, putin sau mai mult pentru aceasta Asociatie si pentru dorintele ei/noastre.

N-oi fi eu cel mai IMPORTANT membru din aceasta asociatie, dar ceva ceva...

Nu m-am referit la tine, ci la mai multi care au aceasta parere.

dr.adrian915.10.2007 15:58

in fotbalul romanesc sunt mai multe probleme. dintre care si presa. am citit azi pe sport.ro ca ei fac un sondaj cu cat trebuie vandut Goian. a dat un gol cu olanda (bravo lui) si acum e ridicat in slavi. e printre cei mai buni din lume- totul o tampenie dea lui Becali si a ziaristilor.

presa ii ridica pe totii jucatorii care fac un meci bun ín slavi. vezi Dica- ronaldica. Ochirosii da un gol ca in curtea scolii(la fel si Goian acum) cu rapid si se scrie urmatorul Hagi o noua stea a fotbalului romanesc etc si unde e acum??? bicfalvi la fel cu iasiul.

de ce nu se poate sa se ramana cu picioarele pe pamant???

fotbalul din Romania ma scarbeste.

ce sa mai zic de politica. dar e offtopic

Dragoshel15.10.2007 16:03

Si toate astea stii de ce?? pentru ca presa din Romania face din o stire obisnuita, o BOMBA, si toate astea din lipsa de stiri, iar daca nu ar aparea aceste"bombe" de stiri, nu s-ar mai vinde ziarele, iar siturile lor, nu ar mai fi vizitate.

Pe Jiji lasa-l ca nu are el treaba cu lumea de acum.

Si stii de ce presa face dintr-un jucator un "galactic"? pentru ca nu suntem obisnuiti cu performanta si cu jucatorii buni, constanti.

Astristul15.10.2007 16:25
Salut Mihai.

Nu poti sa vorbesti despre Hagi in felul asta! Hagi chiar este un om de onoare. UN STELIST ADEVARAT!

Singurul lucru pe care am sa i-l reprosez lui Hagi este faptul ca el impreuna cu Gica Popescu l-au dat in 1999 afara pe Piturca de la echipa nationala, desi Piti o calificase la EURO 2000 fara infrangere si cu o victorie la Portugalia acasa!

Ar mai fi si faptul ca l-a adus pe Gigi in Ghencea, dar asta cam e o discutie cu 2 taisuri...

forzateaua

danimarcu15.10.2007 17:26

Tu ai merita un ban permanent pentru simplul fapt ca existi!...

Sau pentru ca esti clona lui daffy.Nu inteleg de ce moderatorii au dat dovada in cazul tau de atata bunavointa,probabil pentru ca ai uneori umor...

Referitor la articol,nu ai inteles din el decat ce ai vrut sa intelegi...

Suporterii Stelei sunt uniti doar pe net ,dar cand e vorba sa faca ceva,ia-i de unde nu-s!

SSK15.10.2007 17:45

Bafta

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?showtopic=9214

E acolo de aseara.

grizzly15.10.2007 17:56

lucrez intr-un domeniu care nu imi permite sa imi dau numele sau orice data/date de pe vreun act de identificare. exista un mod sa devin membru AISS in aceste conditii? adica sa cotizez fara sa trebuiasca sa trimit date de identificare? nu ma intereseaza legitimatie sau altceva. daca se poate prv me, va rog.

SSK15.10.2007 18:17

grizzly, ai un PM.

nUCLEo15.10.2007 19:46

De fapt, voi astia de la AISS, vreti bani si suferiti pe aici sa lupte toti ca voi. Degeaba bagati vrajeala ca sunteti transparenti, ca tot va luati salarii, nu o faceti pe gratis, din iubire nesfarsita pentru club. Atata timp cat traiti din asta, va e bine si ne indemnati sa va dam si multi bani, sa va luati Ferrari.

Am citit statutul AISS si stiu ca va luati salarii si poate ca doar din asta traiti sau asta contribuie destul de mult la veniturile voastre. Asa ca nu mai suferiti pe aici ca nesimititii.

Daca esti suporter, vino si canta in peluza, nu da bani la niste smecheri, care nu au nici o treaba cu clubul. Eu vreau sa sustin clubul, nu pe voi. Mai bine ma duc la club si fac donatii si clubul da bani si din banii mei galeriei, decat sa va dau voua sa ii beti si din maruntis sa faceti 2 steaguri si o ditamai coregrafia externa (la care probabil ati contribuit cu mai nimic).

Hai la revedere si gasiti alti fraieri. Si nu va mai dati cei mai mari stelisti. Ca nu in numarul de asociatii si in activitatea PLATITA se masoara asta.

sorin_daniel15.10.2007 19:58

@radutheodor(2 in 1) spuneai ca Hagi este caracter 0? eu am o banuiala cu tu ai un caracter mizerabil....Steaua te iubesc!!!

onlySteaua15.10.2007 20:06

Daca vrei te inscri, daca nu, nu. Ce-i asa greu?

Ce-mi "plac" toate carpele care dau navala sa-l improaste cu rahat pe Hagi, uitand de jocul spectaculos practicat de olitza. De jegul de olitza. Gunoiul!

sorin_daniel16.10.2007 06:22

@nUCLEo ti-a bagat cineva mana in buzunar?????????.... multe"minuni" pe lumea asta....

Mihai Somanescu16.10.2007 09:27

@nucleo

Il meriti pe Gigi.

«12»