dar Moldova 3-0 Ungaria v-a placut?
dar Moldova 3-0 Ungaria v-a placut?
@stelist 24/
Cat de tare daca este adevarat! Stim cu totii ca ungurii au cam uitat de niste ani (15:) cum se joaca pe la europene sau mondiale. Dar chiar 3-0?
I will check! si va felicit daca este adevarat.
LE: Mi`a fost dat s`o vad si pe`asta. Luxemburg dand pase cu calcaiul intr`un meci cu Olanda.
Si asta n-a fost tot.. au avut doua ocazii mari de a egala in ultimele minute. ![]()
Eu unul imi faceam griji aseara dupa meci ca suntem prea dependenti de Mutu si ca in lipsa lui nu avem forta ofensiva si ca orice echipa (inclusiv a Bulgariei, care daca nu ma insel nu este in primele 30 din lume) ne poate pune probleme, dar m-am mai linistit dupa ce am vazut rezumatul meciului dintre Olanda si Luxemburg...
Adevarul asta este....fara Mutu echipa nationala a Romaniei are ocazii da nu da goluri,nu are cine sa finalizeze...!!Daca stam bine sa ne gandim in meciul cu cehia (2-0 pentru Romania)Mutu a dat 2 goluri extraordinare......de ex Daniel niculae a ratat de 2 ori singur cu portaru!asta este HAI Romania.....
Daniel Niculae NU ESTE DE NATIONALA!
Sa il sune cineva pe Otto Bariæ si sa ii spuna ca mai are timp sa egaleze ![]()
Un fleac, i-am ciuruit.
6-1..
URA pentru calificicare si rezultatul...grasut ca in curtea scolii. Albanezii mi-au placut prin ce au aratat, dar parca au jucat un pic cam tare (asta cred ca este si motivul pentru care i-au umplut de goluri), pentru unmeci amical.
Ogararu - mare jucator, mare caracter. Nu cred ca am vazut o pasa gresita tot meciul. Va juca cu siguranta in vara in primul 11.
Dica si Goe - meci de nivel mediu cu nimic mai spectaculos ca in alte meciuri. Cred ca nu vor sa plece, doamne fereste sa-i vada vreun impresar ca joaca bine..
Marica este Iacobul nationalei- inalt si...plapand (asta este off topic dar m-a enervat prea tare).
Frumos final de calificare.
Felicitari albanezilor, celebri pentru spiritul de luptatori. Mai erau 15 minute din meci, aveau 2 oameni in minus si jucau ofensiv, chiar puteau inscrie, JOS PALARIA!
Romania te iubesc!
Bomba este ratarea calificarii de catre nationala Angliei, care fost invinsa pe teren propriu de Croatia, cu 2-3 (0-2 la pauza).
Norocul lui McLaren a disparut in acest meci, o data cu proasta inspiratie de a-l tine pe banca de rezerve pe David Beckham.
Bravo Stevie!
Romania in urna 3 valorica
Iata cele patru urne valorice:
Urna 1: Austria, Elvetia, Grecia, Olanda
Urna 2: Croatia, Italia, Cehia, Suedia
Urna 3: Romania, Germania, Portugalia, Spania
Urna 4: Polonia, Franta, Turcia, Rusia
Tragerea la sorti va avea loc duminica 2 decembrie la Lucerna.
Am o presimtire ca olandezii "se izbesc" iarasi de noi, sau noi de ei :laugh: .
Cea mai usoara grupa pare a fi:
Elvetia
Suedia
Romania
Polonia
Cea mai grea:
Olanda
Italia
Romania
Franta
Ce-as vrea eu:
Olanda
Suedia
Romania
Rusia
Cea mai grea:Olanda
Italia
Romania
Franta
e imposibil sa cada in aceeasi grupa Olanda,Italia si Franta!!!!! sa nu uitam ca si "bilutele" au o vointa mai presus de ele............:wink:
Din ultima grupa, doar Franta e de evitat. Din prima as prefera Austria, iar din a doua, la fel, Suedia.
Daca picam cu Olandezii presimt ca nu mai scapam si-a treia oara neinvinsi.
Din prima urna sa pice Austria si din ultima sa nu pice Franta. In rest fie ce-o fi.
@alex
Urna C e problema, daca picam cu o echipa slabuta mergem si la CM.
@axl
Va fi greu mai ales ca locul 2 asigura doar barajul, asta daca nu vom fi cea mai slaba echipa de pe locul 2.
In urna C sunt cam 4 echipe accesibile : Norvegia, Irlanda de Nord, Finlanda, Belgia.
e imposibil sa cada in aceeasi grupa Olanda,Italia si Franta!!!!! sa nu uitam ca si "bilutele" au o vointa mai presus de ele............:wink:
mh ... inca mai crezi asta ? ![]()
@alex
eram un naiv.........
Daca pierdem in grupe la CE nu se sifoneaza nimeni oricum avem sansa a doua.
Dar daca ne calificam prin absurd dintr-o astfel de grupa atunci avem mari sanse la titlu.
A reusit Grecia cu o echipa slabuta. A reusit Danemarca fara pregatire. DE ce nu ar reusii Romania plecind de pe pozitia de eliminata dinaintea primului meci?