Suntem calificati!
Luxemburg - Romania. brigada de arbitrii din Germania.
La centru se va afla Felix Brych (32 de ani, arbitru FIFA din acest an, foto), el urmand a fi ajutat de asistentii Volker Wezel si Mike Pickel, in timp ce arbitru de rezerva va fi Thorsten Kinhoefer.
Intalnirea dintre Romania si Luxemburg, va avea loc miercuri, de la ora 21:15, pe stadionul "Josy Barthel".
ziare.com
Ce ma oftic ca nu le-am tras-o vecinilor de la sud cand am avut ocazia... sper sa ne revansam la Sofia pentru acele 10 minute de prostie de la Constanta, sper sa-i umilim, sa planga, sa le fie rusine de tot ce au declarat, de la fostul antrenor, jucatori, pana la presa...
In Luxemburg prevad o victorie lejera, cu >4 goluri. A venit vremea sa arate si Daniel Niculae de ce e convocat la nationala, sa nu vina doar sa faca act de prezenta. Marica nu-i in apele lui de cand a plecat de la Sahtior. Probail cheia jocului va sta la Dica si la Bratu.
Oricum, in alta ordine de idei, grupa e ca si castigata, avand in vedere ca cele 6 puncte cu Lux si Albania n-avem cum sa le pierdem.. Si si daca ne-o trag bulgarii, tot le luam fata olandezilor prin prisma rezultatelor directe... insa ce nu stiu, cum se califica locul 2? Care-i regula? Cine joaca baraj si cine se califica direct?
Eu stiu ca ambele merg direct.
La aceste preliminarii nu mai sunt baraje,primele 2 locuri se califica direct.
merg primele 2 direct
Vine 7 grupe * 2=14+Elvetia si Austria=16 -si se fac 4 Grupe.
Daca Olanda pierde diseara cu Slovenia ne`am calificat. :laugh:
Albania conduce Bulgaria cu 1-0, deci exista sanse ca in aceasta seara sa fim, matematic, calificati, iar daca mai acumulam o victorie terminam grupa pe primul loc. Felicitari tricolorilor!
Felicitari nationalei Romaniei pentru aceasta calificare venita de pe primul loc intr-o grupa in care Olanda era considerata mare favorita. Sa speram ca le dam si bulgarilor o mama de bataie sa ne tina minte. HAI Romania! HAI Steaua!
Situatie interesanta in Grupa E:
Clasament:
1.Croatia - 26p (10 j)
2.Anglia - 23 p (11 j)
3.Rusia - 21 p (10 j)
Daca Croatia castiga in Macedonia, iar Rusia in Israel si Andora... atunci Anglia vede la TV Europenele.
Probabil englezii o sa-i premieze pe Saban & co. La Andora nu cred ca se baga.
Amuzanta petrecere a tricolorilor o puteti urmari aici : http://www.prosport.ro/index.php?section=a...ex&id=63268
Urmariti-l pe Goian, fantastic acest personaj :biggrin:
Situatie interesanta in Grupa E:
Clasament:
1.Croatia - 26p (10 j)
2.Anglia - 23 p (11 j)
3.Rusia - 21 p (10 j)
Daca Croatia castiga in Macedonia, iar Rusia in Israel si Andora... atunci Anglia vede la TV Europenele.
McLaren nu merita decat sa priveasca CE 2008 la TV. Imi pare rau de nationala Angliei, dar nu prea pare o echipa in adevaratul sens al cuvantului. Majoritatea jucatorilor sunt umflati de presa. Ei nu prea au ce sa promoveze....
Cat despre "magnificul" antrenor, Steve McLaren, ei bine, cred ca o sa-si aduca aminte de Steaua si de infrangerea din finala Cupei UEFA (0-4 cu FC Sevilla) dupa ce va rata participarea la CE 2008.
Urez bafta Rusiei si Croatiei!
HAI Romania !!! :steag_steaua_ro:
Parca nu-mi vine sa trag concluzia asta dar de cand Oeufs D'Or a parasit nationala Anglia o duce din ce in ce mai rau. Cred ca ar trebui nationalizati jucatori de la Arsenal.
redeschide topicul euro 2008, eu nu am deschis in special pentru nationala Romaniei, ci si pentru nationala Republicii Moldova
@stelist24/24
Despre Nationala Moldovei si fotbalul moldovenesc se discuta aici:
http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...=4624&st=20
Acel topic a fost inchis deoarece s-a creat prezentul, pentru o mai buna canalizare si urmarire e subiectului.
Bilete online pentru meciul cu bulgarii.
Va puteti rezerva bilete de intrare la respectiva partida prin intermediul site-ului www.biletefotbalonline.ro, informeaza FRF.
Meciul va avea loc la data de 17 noiembrie, ora 18.00, pe stadionul "Vasil Levski" din capitala Bulgariei.
Cãpitanul bulgarilor, Dimitãr Berbatov, a declarat: "Dacã Marica spune cã românii ne vor da o lecție, îi voi zice eu în fațã ce cred despre el și despre echipa lui. De-abia îi aștept în teren pe acești mari fotbaliști. Va fi interesant". Atacantul lui Tottenham a adãugat: "M-au deranjat atacurile lor grosolane. Dacã aș fi fost în locul lor, aș fi tãcut". Portarul Ivankov susține cã "românii au exagerat cu bîrfele și cu atitudinea negativã fațã de noi. Sã-i batem!".
gsp.ro
Nu stiu ce atacuri grosolane au fost din partea noastra, dar totul a plecat de la nesimtirea lui Stoicikov.
In aceasta campanie am luat 4p in meciurile cu Olanda, in tur bulgarii au avut mare noroc plecand neinvinsi, suntem pe primul loc, ne-am calificat pe merit. Trebuie sa castigam si sambata pentru a le inchide gura definitiv si pentru a spera ca vom fi in urna a 2-a la tragere.
Sa murãm castraveții ! :biggrin:
Proasta natie bulgarii astia. Le scotem fotbalul din cap la Sofia...
Meci incendiar acum pe Telesport. Norvegia - Turcia. Momentan e 1-0 pentru norvegieni, iar cine castiga se califica la Euro.
Da` nu ma uit.. am gasit o comedie misto pe oDC. ![]()
A dat gol frumos Hagen. Un alt meci incendiar( de fapt ploua de rupe) este Scotia-Italia, momentan 1-1.
Bulan britanic.. Israel are 1-0 in minutul 40 cu Rusia.
Si e clar ca mama rusa a cazut psihic si va pierde.
Am incredere in maestrul Hiddink ca va face minuni la pauza.
Ce pacat pentru Scotia, dupa o campanie in care au luat 6p Frantei, pierd in meciul decisiv si rateaza calificarea. Pot sa zic ca Italia a jucat in stilul ei si si-au fructificat orice ocazie. In schimb scotienii au ratat mult.
Scotia a pierdut calificare in Georgia, cand au pierdut cu 2-1. Norvegia are un ghinion incredibil cu portarii, si din cauza asta vor vedea pe turci la Europene. In rest rezultate normale.. inca mai astept un gol al Rusiei. Si.. poate o victorie a Luxemburgului in Olanda, de ce nu?
LE: Mi`a fost dat s`o vad si pe`asta. Luxemburg dand pase cu calcaiul intr`un meci cu Olanda.