FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Been there, done that!

«12»
red_blue_ultras10.10.2007 13:16

Alexblaja says:

"Am omis intr-adevar din palmares Super Cupele Romaniei castigate de Steaua! Greseala mea!"

La ce palmares avem sunt sigur ca pentru majoritatea stelistilor cele 5 supercupe sunt ultimele trofee ce ar trebui mentionate, cele mai putin importante! :biggrin:

eduardo_stelist11.10.2007 17:56

stimabile alex......Steaua are 20 de cupe ale Romaniei!!!!!! Numai bine

alexblaja11.10.2007 22:08

Venerabile eduardo...ca sa vorbim ca in Caragiale, de unde parca e desprins reprosul dvs, stiti, dialogul cu steagurile...

Va rog verificati urmatorul link si numarati cu atentie:

http://www.LPF.ro/istoric.htm#3

Steaua a castigat, conform tabelului de la link-ul de mai sus, Cupa in anii: 49, 50, 51, 52, 55, 62, 66, 67, 69, 70, 71, 76, 79, 85, 87, 88, 89, 92, 96, 97, 99. Sunt 21 de editii in care Steaua a castigat Cupa!!!!!

La editia din 88 se spun urmatoarele:

"Meci intrerupt inainte de min. 90 la scorul de 1-1, la un gol inscris de Steaua, anulat pe motiv de ofsaid. Sub presiunea potentatilor vremii, finala a fost omologata cu 2-1 pentru Steaua, care, ulterior, a renuntat la trofeul astfel atribuit."

Probabil ca la acest meci va referiti cand spuneti ca Steaua are doar 20 de Cupe!!!!!!!!!!

Pe site-ul oficial este omisa Cupa din 1950, castigata impotriva echipei Flamura Rosie Arad cu scorul de 3-1. (sursa scorurilor:acelasi link de mai sus)

Pe acest site, la sectiunea palmares, sunt trecute 21 de cupe, dar la enumerarea anilor in care Steaua a castigat trofeul este omis 1967, an in care Steaua a zdrobit in finala Foresta Falticeni cu 6-0 si este pus in plus anul 1998, cand Cupa afost castigata de subgranti (sursa scorurilor:acelasi link de mai sus)

Acestea sunt sursele mele de informatie, altele mai credibile nu gasesc, ordinea in care le-am enumerat este ordinea inversa a credibilitatii pe care le-o acord. :)

Despre ideea articolului ce spuneti?

Sanatate multa va doresc!

danimarcu11.10.2007 22:40

La cat mai multe si mai bune articole!

Mult succes si tine-o tot asa!

steauacri12.10.2007 08:45
In primul rand multumesc tuturor pentru urarile de succes! Nu voi avea probleme cu inspiratia atata timp cat "finantator" la Steaua va fi Jiji si atata timp cat presa va adopta aceasta atitudine fata de Steaua. Asta nu inseamna ca voi ignora alte subiecte ce au legatura cu echipa noastra.

Am omis intr-adevar din palmares Super Cupele Romaniei castigate de Steaua! Greseala mea!

@Fortune Teller

Ideea mea nu era sa ne lustruim vitrina cu trofee. Eu doresc sa ne dam seama ca nu avem cu cine discuta la nivel de performanta interna si externa cu nimeni din Romania! Asta ar trebui sa inteleaga si jucatorii si sa joace cu gandul de a se ridica la nivelul "inaintasilor" lor, nu la nivelul Ligii lui Mitica . Asta ar trebui sa inteleaga si conducerea, mai ales Ciobanul, si sa nu mai intre in clinciuri cu toti frustratii. Ia-o asa: tu lucrezi la aceeasi firma/institutie, cea mai buna din domeniul tau. Vine unul de la o firma concurenta, dar care abia a intrat pe piata, si incepe sa-ti zica ca firma lui e mult mai buna ca a ta..ce faci in situatia asta? Te uiti la el cu mila si ii arati profiturile pe ultimii ani sau incepi sa te certi cu el pentru ceva ce este evident, si anume ca esti mai bun ca el? Nu-i spui: "Been there, done that, cand ajungi si tu la nivelul meu mai da-mi un telefon"?

"I want it all" este un slogan bun..."I want it now" nu mi se pare realist in momentul asta la Steaua...

@yo_marius_xxx

Plesan nu m-a impresionat pana acum decat cand era caine, si atunci intr-un mod neplacut: nu mai stiu la ce meci al lor din Cupa UEFA, pare-mi-se la returul cu everton, a facut ceea ce in rugby se numeste placaj interzis, adica l-a doborat pe un jucator advers in timp ce ala era in aer...nu-mi ies nici acum din minte zvarcolirile aluia, nu mai stiu cum il chema....

Despre Surdu nu inteleg sensul intrebarii tale: nu ti se pare nici macar bun de Liga 1 :) sau crezi ca are valoare europeana?

Imi place tot ce ai scris un singur lucru ma deranjeaza...locul lui Plesan care merita mai mult ...decat numai bun de liga1....dupa mine plesan are valoare europeana ...plus Cristocea care cand a prins o zii buna a tras toata echiap dupa el:!!!...iar lui Croitoru trebuie sa ii dam o sansa:!!!!!!!!!!

«12»