cu Unirea denii......
cu Unirea denii......
Presimt o victorie la scor mare .... a Stelei !!! Da mie imi e mare frica de Bistritza , ca stie sa impiedice foarte bine echipele foarte MARI ca Steaua ![]()
Lasa meciul de luni ca oricum campionatul e pierdut. Eu ma tem pentru meciul ca joi pentru ca imi doresc sa castigam Cupa Romaniei anul asta mai mult ca oricand...
e bine ca inca mai speri la castigarea cupei...ma refeream la meciul de luni deoarece avem mai multe sanse cu Gloria decat cu Unirea. ne-ar ajuta foarte mult castigarea cupei dar indraznesc sa spun ca visez prea mult :(/... ![]()
![]()
Topicul cu Unirea Urziceni? App, Unirea 0-2 Dacia Mioveni.
O sa castigam cu 2-0 Presupun doar ![]()
O sa fie un meci defenziv din partea la amandoua echipele , cu un sut pe poarta al Stelei pe reprisa si cu 5-6 ocazi de singur cu portaru la Bistrita ... ce mai meci la care trebuie sa vin cu arsenalu de bere ca sa am ce face ...
am sh eo cateva intrebari...
1.ne prezentam la meciul asta?
2.biletul o sa fie tot 5 lei?
3.cum ajung in cel mai scurt timp din Ghencea in regie?
plz tell me ![]()
Cel mai repede din Ghencea in Regie ajungi cu taxiul :biggrin: Iar cel mai economic cu 41 pe care il iei din Crangasi...
Si pana la urma pe ce canal e meciu ?? Ca maine aunj acasa la 9 .... de unde aflu si io cat mai repede pe ce e transmis ?? ![]()
eu inca nu cred ca sa dus campionatul pentru noi
daca batem CFR Cluj acasa mai ramane 8 punkte diferenta
inca mai putem spera ![]()
spre24
deocamdata sa batem pe Gloria Bistrita.
ceea ce o sa fie cam greu...
Steaua-Gloria Bistrita...probabil o victorie chinuita...1-0
cat o sa fie biletul stie cineva?
batem cu 2-0
:steag_steaua_ro: ![]()
Cel mai repede din Ghencea in Regie ajungi cu taxiul :biggrin: Iar cel mai economic cu 41 pe care il iei din Crangasi...
)...foarte tare sfatul
..poate ma duce Becali cu elicopterul ![]()
Steaua-Gloria Bistrita...probabil o victorie chinuita...1-0
daca o sa jucam cum am jucat cu Slavia si cu Dinamo o sa fie 1-0 da nu chinuit :tongue:
![]()
Si pana la urma pe ce canal e meciu ?? Ca maine aunj acasa la 9 .... de unde aflu si io cat mai repede pe ce e transmis ??![]()
Ai net, intereseaza-te accesand site-uri de profil sportiv.
Meciul e pe Kanal D, ora 20.30
.
Batem 3-0
Doar campionatul ne-a mai ramas asa ca profitam cat mai mult la meciurile usoare -- Forta Steaua http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot.../steagcruce.gif http://static.fcsteaua.ro/forum/style_emot.../steagcruce.gif
Imi pare rau pentru ca Rada e considerat inca "cioara".......mi se pare pur si simplu o aberatzie pentru ca parerea mea e ca se sacrifica destul de mult pentru. Steaua....mai mult decat o face Dica...care pur si simplu e paralel de joc....Eu cred ca Dica nu are vocatzia de capitan...si asta se vede in teren.....fiecare joaca pe ce post vrea...fiecare se fereste de minge .....In schimb..daca revine Ra2...lucrurile se vor schimba...kiar dak Ra2 nu joaca perfect...stiu ca ceilaltzi ar intra mult mai motivatzi in teren......Rada ...de la inceputul campionatului..nu era interviu...la care sa nu multzumeasca suporterilor pentru sustzinere...si pentru ca nu l-au primit cu ostilitatzi.....Imi amintesc ca la golul impotriva Vasluiului s-a bucurat enorm.....KIAR NU MERITA FACUT "CIOARA"
P.s. Multzi sp ca Rada nu are valoare de Steaua...dar joaca cu mult peste surdu, Lovin, Ov. Petre....si ca multzi altzii...asa ca va intreb .....CARE JUCATOR DIN LOTUL ACTUAL ARE VALOARE REALA pentru Steaua ,DUPA PAREREA VOASTRA?????....Sau a-tzi vrea sa jucatzi cu Baciu in locul lui Rada?
Ar trebui sa coboratzi ceea ce inseamna Steaua pentru voi..de pe piedestal......pentru voi Steaua= PERFECTZIUNE....si cand realizatzi cat de departe e de perfectziune...va simtzitzi dezamagitzi....FITZI MAI REALISTI !!!......Eu inca sper sa-si revina...si stiu cand o va face...
FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!