Luni (3 Decembrie)
Ora: 20:30
Luni (3 Decembrie)
Ora: 20:30
Oooh, ce mult e pana atunci...
Meci greu... care sper sa-l castigam, doar jucam acasa... sau in deplasare castigam si acasa facem egal ca doar deh... e prea mult!
Scorul sa fie 2-0, sa nu fie 2-1 ca nu-mi place!
:steagcruce:
S-a amanat meciul, ce porcarie!
Rusinos ne mai comportam la nivel de conducere conducere!
Nu se poate asa ceva, sa amane mereu meciurile!
Dupa meciul cu CFR Cluj, este primul adversar mai bun din Liga 1, un adversar ce ar putea pune probleme.
Cred ca acea accidentare a lui Coroian parca ii va moraliza si ii va face sa joace pentru el.
Dar daca Dica nu va fi obosit dupa meciul cu Olanda si va juca, cred ca putem invinge!
In afara de CFR am intalnit adversari mult mai incomozi decat Gloria: Unirea Urziceni, Rapid, Vaslui.
daca Dica nu va fi obosit dupa meciul cu olanda,si va juca cred ca putem invinge
Sperãm sã îi trecã oboseala dupã meciul cu Olanda pânã pe 5 decembrie, când va fi meciul cu Gloria.
O sa ii batem acasa, returul mai vedem.
In afara de CFR am intalnit adversari mult mai incomozi decat Gloria: Unirea Urziceni, Rapid, Vaslui.
Anul asta da. Pentru simplul motiv ca Zaharia e la noi si nu mai e la Gloria. Pentru ca in sezonul trecut ne-a dat gol CU CAPUL dintre cei mai buni fundasi la vremea asta, din tara, astia de la Steaua.
![]()
Etapa a XI-a:
Steaua - Gloria Bistrita
Ziua disputarii meciului: Miercuri, 5 Decembrie 2007
Ora disputarii meciului: 20:45
Transmis de: Kanal D
Se pare ca iar s-a amanat meciul caci pe 5 decembrie avem cu Unirea Urziceni in Cupa... Poate joaca de Craciun...
Pandurii - Gloria Bistrita 1-3
ne asteapta un meci greu...
Nu e exclus un nou rezultat nefavorabil...
Conform www.onlinesport.ro meciul se va juca luni 6 decembrie.
Ce as putea spune despre un meci Steaua-Gloria Bistrita, cand Gloria a castigat in deplasare cu 3-1 in fata Pandurilor? Aceeasi Panduri care reuseau cu 18 zile in urma o egalitate alba in Ghencea. Cu aceeasi Steaua care s-a facut de ras azi 30.11 in fata Gloriei Buzau!
Oricat as fi de optimist, nu pot sa merg de aceasta data pe mana Stelei. 1. Pentru ca nu ofera nici macar o minima garantie. 2. Pentru ca Gloria Bistrita este o echipa bine asezata in teren de un antrenor inteligent, rabdator si muncitor si nu ma indoiesc ca va juca la victorie. In consecinta merg pe un meci egal sau o victorie a Gloriei. Da Doamne sa nu fie asa!
Conform www.onlinesport.ro meciul se va juca luni 6 decembrie.
Asa mi-a spus si mie o prietena care lucreaza in Ghencea la casele de bilete, ca meciul e miercuri 6 decembrie, insa nu am crezut-o. Vad ca acum se confirma...
6 decembrie e JOI iar meciul va avea loc LUNI, 3 DECEMBRIE
Sunt confuz total...
Joi am impresia ca e zi de Cupa Romaniei.
De fapt Ronaldo are drepate...joi jucam cu Urziceniul in Cupa, iar luni este meciul cu Bistrita...fetele astea am impresia ca nici nu stiu la meciuri vand bilete...
Luni 3 Decembrie: Steaua-Gloria Bistrita
Joi 6 Decembrie: Unirea Urziceni-Steaua (cupa Romaniei)
ma tem pentru meciul de luni..suntem intr-o prapastie fara sfarsit din care nush cum o sa iesim
Lasa meciul de luni ca oricum campionatul e pierdut. Eu ma tem pentru meciul ca joi pentru ca imi doresc sa castigam Cupa Romaniei anul asta mai mult ca oricand...
6 decembrie e JOI iar meciul va avea loc LUNI, 3 DECEMBRIE
Intr-adevar meciul cu Bistrita e luni 3 decembrie. Ma gandeam deja la meciul din Cupa de joi 6.
Intr-adevar meciul cu Bistrita e luni 3 decembrie. Ma gandeam deja la meciul din Cupa de joi 6.
Cu cine jucam in cupa pe 6 ??![]()
Cu Urziceni Danny