FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un dram de incredere, domnilor!

«12»
cristian8603.10.2007 21:12
Hai noroc.

Ce vreau eu sa zic este ca Pedra asta il ajuta pe Zenga in proportie de minim 40% ... cand a fost Zenga la Steaua, a fost un articol in ProSport despre munca lui Pedra, cum statea el in stadion ca sa vada de sus ce se intampla si nota in continuu ce se intampla pe teren, cum studia adversarii, etc. De atunci am zis: asta tre' sa ramana pe viata la Steaua. Indiferent daca se schimba antrenorii, patronii sau jucatorii, un Pedrazzini trebuie sa exista la Steaua PE VIATA! El este cel care va descifra mereu jocul echipelor adverse, el este cel care ne poate descoperi tinere talente, etc etc etc ...

Massimo este un profesionist. Din pacate pentru el, la Steaua sunt buni doar sclavii si yesmenii. Cand va deveni suficient de iubit in Ghencea si va "supara" pe oier, soarta lui va fi similara cu a multora dinaintea lui.

Cat despre valentele lui de antrenor, sa discutam DOAR despre el, sa nu ne apuce iar axa Piturca-Zenga-Protasov-Olaroiu-Hagi-Pedrazzini ... care are si care n-are care-i aia castigatoare ... putem si noi romanii sa intelegem odata pentru totdeauna ca toti dintre antrenorii insirati mai devreme au adus ceva bun si ceva mai putin bun la Steaua? Voi va uitati la Arsenal si o dati in slavi ca vai vai Arsene Wenger, ca a promovat tineri, ca extraterestrii ... pai voi ati fi avut rabdare 11 ani cu oricare dintre antrenori, daca juca numai cu Bicfalvi si Ochirosii si nu lua titul 5 ani la rand? Asa ca ciocu mic multi dintre voi ... iar la Arsenal n-a fost NICIOADATA stadionul gol intr-un meci de CL, indiferent de situatia interna a clubului

Stii care e problema noastra ? Ne raportam mereu la trecut, suferim de sindromul comparatiilor puerile indiferent de conditiile de la un moment dat.

E o cinste sa fii suporterul Stelei si nu o chestie care se poate conditiona de ce face Gigi Becali. N-ati dat 1 milion pe un bilet la meci? Eu ultima oara cand am fost in Romania am dat 2 milioane pe 2 pizze la Pizza Hut si 2 cafele ... am ramas socat. Si in conditiile astea voi vreti sa-mi spuneti ca preturile biletelor au fost mari? Scuza ieftina. Sa fii suporterul Stelei inseamna sa gasesti alte metode sa-l contesti pe Gigi Becali ... daca nu sustineti jucatorii, chiar numindu-se ei Ovidiu Petre sau "varza" de Romeo Surdu, ce inseamna ca sustineti voi? Iarba din Ghencea? POrtile de la intrare, ca sunt acolo de zeci de ani? Ce sustineti voi? A sustine Steaua inseamna a sustine si respecta si femeia de serviciu din Ghencea bai ageamiilor, asta inseamna. Sa iubesti clubul cu tot ce are bun si rau. Copii vostri nu-i iubiti numai dacau au 10 si sunt frumosi. Si daca aveti un copil handicapat psihic il iubiti, ca e al vostru. Invatati odata sa fiti suporteri adevarati.

Asa e, este o mare mandrie sa fii suporterul Stelei, repet al Stelei, dar asta nu inseamna ca inghiti orice din partea unui oier si a unei conduceri de Liga a 3-a. Asta e unii dintre noi mai au si mandrie, din pacate ,am inteles ca dauneaza grav in ziua de azi.

O ultima pastila pe care vreau s-o arunc, ca sa va enervez un pic pe toti: ce inseamna Hagi pentru Steaua? Cati ani are Steaua si cati ani a stat Hagi la Steaua? Recunosc faptul ca Hagi a fost un jucator emblematic pentru Steaua, DAR bagati in cap odata pentru totdeauna ca Steaua inseamna MAI MULT (strict mai mare nici macar egal, adica semnu asta >) decat Hagi. Hagi a dat ceva si pentru Farul, si pentru Real, si pentru Barca si nu mai zic ca a facut mai multe pentru Galatasaray decat pentru Steaua. Si acum pentru toti plangaciosii care il lacrimeaza pe Hagi si il conduc pe ultimul drum la groapa:

1. Daca sunteti asa mari fani Hagi, de ce nu v-ati facut fani Poli Timisoara cand a antrenat Poli Timisoara?

2. Daca sunteti asa mari fani Hagi, ce ati facut voi pentru el inapoi?

3. Daca Hagi e asa un mare antrenor, de ce nu il cauta NICI O ECHIPA LA ORA ACTUALA? Nici macar UTA sau alte echipe din astea vai mama lor ...

4. Daca Hagi e un mare caracter, de ce nu preia Farul si nu sta antrenor acolo 3-5 ani sa invete meserie si sa dovedeasca, cat de valoros este?

Intr-adevar Steaua > Hagi, dar daca ne lepadam de simbolurile noastre asa de usor, in vreo 10-20 de ani, cultura fotbalistica a suporterilor de atunci va consta in Banel, JJ si Gagaseala; ca doar nu isi va mai aminti nimeni de marii stelisti din trecutul "indepartat". Marile glorii vor fi doar niste nume, golite de semnificatii.

Din informatii ultrasecrete, am aflat ca Hagi a jucat la CSA Steaua, sectia de fotbal vreo 3 ani si vreo 4 luni; cel mai probabil insa a ramas cu inima, sau cu 1/2 sau 1/4 din ea la Steaua. Un singur lucru il regret, ca nu a revenit la Steaua dupa ce a plecat de la Barca si a ales galatasaray, ma gandesc cum ar fi aratat Steaua cu Laca,Hagi,Dumitrescu(chiar daca nu mai era in acel moment la forma maxima) si BELO.

In legatura cu intrebarea nr 4, cred ca raspunsul e f simplu : Hagi e Hagi, cred ca cel mai bine ar fi sa ne reprezinte la UEFA, sa depene amintiri impreuna cu Platini, ca intre geniile fotbalului, NU sa se descrediteze sau sa fie ajutat sa se descrediteze in fotbalul nostru plin de personaje preistorice.

LA **** Dinamo, LA **** Dinamo, LA MU-IEEE DI-NA-MOOOOOOOO

Jiji este o mizerie de om, ma plictisesti si ma scarbesti.

(cum dreacu declaratia zdrentei de Becali a fost mai mare decat Wenger + Fabregas + Dica + P Marin + toti restul LA UN LOC =)))

Finalul cam lasa de dorit. :tongue:

alexblaja03.10.2007 21:43

Bai, nu se mai poate cu ãsta:

?Mi-a placut si m-a multumit cum a jucat echipa. Mi-a placut mult toata apararea, mai putin Petre Marin. Consider ca acolo s-a pierdut jocul, pe partea lui, iar daca antrenorul Massimo Pedrazzini l-ar fi scos la pauza, ar fi fost altceva?

Mi-a placut Baciu, Ovidiu Petre, Emeghara si Zapata, însa nu mi-a placut Petre Marin. Mai sunt patru meciuri pe care le putem câstiga. Inca mai cred în calificare. Trebuie sa batem Arsenal la Londra, Sevillia de doua ori, Slavia Praga"

Ghici cine a declarat astea de mai sus.

On-topic

Sunt de acord cu acest articol, Pedrazzini trebuie susținut, cred cã el este soluția câștigãtoare!

Ce nu înțeleg eu este ce a cãutat Oli in Ghencea ieri...de ce-și dã cu pãrerea despre felul în care sunt suporterii manipulați sau nu? De ce nu-și dã cu pãrerea despre suporterii de la Al-Hilal, cã parcã acolo antrena ultima datã? Nu înțeleg și pace!

cristian8603.10.2007 21:51
Bai, nu se mai poate cu ãsta:

?Mi-a placut si m-a multumit cum a jucat echipa. Mi-a placut mult toata apararea, mai putin Petre Marin. Consider ca acolo s-a pierdut jocul, pe partea lui, iar daca antrenorul Massimo Pedrazzini l-ar fi scos la pauza, ar fi fost altceva?

Mi-a placut Baciu, Ovidiu Petre, Emeghara si Zapata, însa nu mi-a placut Petre Marin. Mai sunt patru meciuri pe care le putem câstiga. Inca mai cred în calificare. Trebuie sa batem Arsenal la Londra, Sevillia de doua ori, Slavia Praga"

Ghici cine a declarat astea de mai sus.

Incepe cu Oi si se termina cu Oi, si are IQ de OI.

Nu poate fi vorba decat de IO zis si YO!

editat : Nu mai cita postul anterior in intregime! :laugh:

papillon03.10.2007 22:05

lol, asta e dus cu pluta - sigur castigam, ne calificam, etc

Sunt de acord cu acest articol, Pedrazzini trebuie susținut, cred cã el este soluția câștigãtoare!

Ce nu înțeleg eu este ce a cãutat Oli in Ghencea ieri...de ce-și dã cu pãrerea despre felul în care sunt suporterii manipulați sau nu? De ce nu-și dã cu pãrerea despre suporterii de la Al-Hilal, cã parcã acolo antrena ultima datã? Nu înțeleg și pace!

Alex, tu esti baiat rational...A spus Olaroiu ca nu se mai intoarce la Steaua curand, ce vrei acum, sa-l punem sa jure pe rosu'?

A avut omul ceva treaba prin tara si a trecut sa vada ce mai face echipa, nimic deplasat. Poate parea paradoxal, de neimaginat, dar te gandesti oare ca poate unii jucatori (si nu, nu vorbesc de Ov Petre, hehehe) chiar au ramas legati de Oli? Ca le face placere sa-l mai intalneasca, sa mai stea de vorba cu el? Hai sa nu cautam intrigi ascunse peste tot...

Pana una alta, sub comanda lui Oli s-au obtinut cele mai mari performante ale unei echipe de club din Ro de dupa revolutie. Asta-i adevarul, restul e carcoteala pur balcanica...

endorama03.10.2007 22:30

foarte binevenit articolul asta..

singurul lucru care nu mi-a placut e ca ai uitat sa mentionezi ca 'rezultatele lui Olaroiu' s-au obtinut pe munca altora, in special a lui Protasov. cand Olaroiu si-a facut echipa lui in al doilea an la Steaua, era sa nu terminam campionatul pe locul 6 de nu se baga Becali cu banii.

FortuneTeller04.10.2007 04:08
O ultima pastila pe care vreau s-o arunc, ca sa va enervez un pic pe toti: ce inseamna Hagi pentru Steaua? Cati ani are Steaua si cati ani a stat Hagi la Steaua? Recunosc faptul ca Hagi a fost un jucator emblematic pentru Steaua, DAR bagati in cap odata pentru totdeauna ca Steaua inseamna MAI MULT (strict mai mare nici macar egal, adica semnu asta >) decat Hagi. Hagi a dat ceva si pentru Farul, si pentru Real, si pentru Barca si nu mai zic ca a facut mai multe pentru Galatasaray decat pentru Steaua. Si acum pentru toti plangaciosii care il lacrimeaza pe Hagi si il conduc pe ultimul drum la groapa:

Stimabile, plangaciosii la care te referi sufera pentru Steaua mai degraba decat pentru Hagi. Problema este nu atat faptul ca Hagi a fost debarcat/ajutat sa demisioneze, ci felul in care schema s-a petrecut. E vorba de scarba deplina care ne incearca pe toti cand ne gandim la dialogurile de la stana, pardon TV, care au transformat Steaua intr-o cocina. Nu pe Gica Hagi il plangem cu jale, chiar daca e parte din istoria glorioasa a clubului, ci clubul si culorile cu care am crescut in suflet. Batjocura si amatorismul au depasit deja granitele ridicolului unui fost cioban ajuns ciocoi la oras, a acoperit vitrina in care luceau mandre trofeele care ne-au bucurat copilaria si ne-au intaratat orgoliul atunci cand spuneam: Sunt roman si sunt stelist!! Ce-a ramas? Un laudaros care se crede Mesia romanilor, niste jucatori/cetateni reveniti la statutul de iobagi, si niste suporteri in plina confuzie psihica, incapabili sa aleaga intre dragostea pentru echipa favorita si dispretul fata de proprietarul actual al acesteia. Probabil nu e decat inceputul sfarsitului, caci ca orice prost care se respecta, laudarosul nu e prost destul daca nu e si fudul. Deci Hagi e bine merci, chiar daca antreneaza sau nu, e vorba de Steaua care e in vrie.

Pana una alta, sub comanda lui Oli s-au obtinut cele mai mari performante ale unei echipe de club din Ro de dupa revolutie. Asta-i adevarul, restul e carcoteala pur balcanica...

Curat carcoteala... Pai dupa aceasi logica si Gigi e OK, in definitiv echipa patronata de el, si selectionata pe baza de inspiratie divina transpusa in biletele cu adrisantul Oli, a ajuns aproape de borcanul cu miere! Nici nu era Oli cand el a batut Valencia cu baiatu' ala de 20 milioane!! Deci Gigi ar trebui apreciat ca atare si orice "rautacisme" ar trebui sa inceteze?

bodanelu04.10.2007 04:34

@Catalin, @armanovici eu vreau cele 12 puncte promise de A. Ilie si de care tot am discutat la Praga :)

JDERUL04.10.2007 07:10

Domnilor mi se pare desuet sa ne intrebam ce a facut Hagi pentru Steaua.Cine nu stie poate sa se documenteze si sa traga concluzii.Dar de aici si pana la a ne impauna noi suporterii ca am fii mai stelisti decat el,scuzati-ma ,este curata fatarnicie.Este ca si cand afirmi ca tu iiubesti un copil mai mult decat parintii lui care-l ingrijesc si fac toate eforturile ca el sa aiba tot ce-i trebuie,iar tu,privind zbaterea lor din afara,fara a-ti aduce contributia cu nimic palpabil la desavarsirea viitorului acestuia strambi din nas si decretezi ca parintii nu sunt demni de iubirea copilului.

DanStan04.10.2007 07:30
Voi va uitati la Arsenal si o dati in slavi ca vai vai Arsene Wenger, ca a promovat tineri, ca extraterestrii ... pai voi ati fi avut rabdare 11 ani cu oricare dintre antrenori, daca juca numai cu Bicfalvi si Ochirosii si nu lua titul 5 ani la rand? Asa ca ciocu mic multi dintre voi ... iar la Arsenal n-a fost NICIOADATA stadionul gol intr-un meci de CL, indiferent de situatia interna a clubului.

Hai mai lasa-ma ! De ce sa avem rabdare 11 ani ? Ia uite aici :

1996-97 : locul 3 in campionat

1997-98 : titlul de campioana, Cupa Angliei

1998-99 : locul 2 in campionat (la 1 punct de locul 1)

1999-00 : locul 2 in campionat, finalista a Cupei UEFA

2000-01 : locul 2 in campionat, finalista Cupa Angliei, sferturi in Champions League

2001-02 : titlul de campioana, Cupa Angliei, optimi in Champions League

2002-03 : locul 2 in campionat, Cupa Angliei, optimi in Champions League

2003-04 : titlul de campioana, sferturi in Champions League

2004-05 : locul 2 in campionat, Cupa Angliei, optimi in Champions League

2005-06 : locul 4 in campionat, finalista in Champions League

2006-07 : locul 4 in campionat (la egalitate de puncte cu locul 3), finalista in Cupa Ligii, optimi in Champions League.

Deci, desi a contruit si reconstruit de nenumarate ori echipa Wenger a reusit sa si castige cate ceva. Asta desi lupta cu Manchester, Chelsea, Liverpool si nu cu CFR Cluj, Rapid si Dinamo.

Apropo, Arsenal e SINGURA echipa engleza ce a reusit sa treaca de 7 ori consecutiv de faza grupelor in CL. Asta desi n-a avut la conducere un Jiji care sa-i salveze dar sa-i faca de kko. Iar Wenger in mod sigur n-a avut nevoie de un cioban care sa-i faca echipa si sa-i spuna pe cine sa transfere si pe cine sa dea afara. Asta desi - culmea ! - Wenger nu e 'ala care da banii' la club.

Asa ca ciocu' mic. Nu stii ce vorbesti.

Nici la Steaua stadionul n-a fost gol ci doar de jumatate gol. Si stii de ce ? Pen' ca in Romania asta e cam singura varianta. In Anglia chiar si un mujic plin de bani (Abramovici) incearca sa Para un domn.

In Romania un cioban plin de bani incearca sa transforme tot ce-l inconjoara intr-o stana unde sa se simta el bine. Daca nu poti face diferenta intre ce-i normal si ce face Jiji atunci nu inseamna ca nu exista nici o diferenta si nu inseamna ca trebuie sa-i critici pe altii care pot face aceasta diferenta.

neli04.10.2007 07:59

speram ca va fi bine, eu am incredere in pedrazzini si in baieti dar conducere clubului e ....

radutheodor04.10.2007 08:32

@DanStan:

Da stiu ce performante a obtinut Arsenal. Dar asta spuneam eu: eu sustin 100% ca la Steaua nu rezista 11 ani. La noi ba daca luai titlu, ca te-a eliminat Rapid II in cupa. Daca luai Cupa Romaniei si ieseai pe locul 2 in campionat, a ca defapt cupa Romaniei nu reprezinta nimic si in campionat locul 2 e nimic. Daca am luat campionatul si am jucat semifinala cupei UEFA, a ca am jucat urat si nu ne place.

Apropo, faptul ca de doi ani ne calificam in grupele CL, pentru Romania si Steaua inseamna ca pentru Arsenal sa se califice mai departe din grupele CL ... daca nu cumva echivaleaza chiar cu finala jucata de Arsenal ... asta daca resepctam proportiile ...

Si apropo de finala jucata de Arsenal in 2006 in CL, au etalat cel mai urat si inestetic fotbal pe care l-am vazut vreodata ... (nu mai zic ce jucator aveau in Henry): in grupe au marcat 10 goluri in 6 meciuri. Au castigat la Thun de exemplu cu DOAR 1-0 (ce ar fi zis suporterii Stelei? Uaa, ca ia uite, ne chinuim sa castigam la necunoscutii astia de FC Thun).

Au trecut cu 1-0 + 0-0 de Real (dupa ce Real a dominat ambele manse), 2-0 + 0-0 de Juve, 1-0 + 0-0 de Villareal (nu mai mentionez penalty-ul ratat de Riquelme, nu?) ... asta e, cand noi ne-am calificat in semifinalele UEFA, tot nu ne-a convenit, a trebuit sa cautam noi daca nu cumva ni se trage de la Protasov, ba ca am jucat cu echipe slabe, ba ca am abvut noroc ... da asa e romanasu' frate, o intoarce pe toate partile si o da cum ii place lui, da' nu foloseste aceiasi unitate de masura sa judece lucrurile ...

Hatter04.10.2007 08:55

Pedrazzini nu este un antrenor slab asa ca merita sa ii fie data o sansa. Lasati omul sa lucreze, macar pana in iarna.

radutheodor04.10.2007 09:25

Cine a zis ca Pedrazzini e slab? Eu zic ca e peste ce poti gasi in Romania.

Oricum, eu innebunesc pe astia de la GSP cand baga fitile cu ajutorul celor mai mari pensionari frustrati ai Romaniei, antrenori demodati si care nu au nici o performanta europeana: Halagian, Mircea Radulescu, Gabi Balint si alte reptile bune numai de dat declaratii prin GSP ... oricum sunt mega marsavi astia din GSP cum mesteca in rahat pentru o declaratie a lui Neaga ...

predatorpulse704.10.2007 09:47

@radtheodor,Balint mai mult a reactionat pentru ca e vorba de prietenul sau Hagi,pe care Neaga l-a atacat indirect,iar halagian si radulescu sunt 2 oameni depasiti de vremuri.

In acest "conflict" eu nu iau partea nimanui,dar jucatori precum Neaga,care n-au jucat nimic de la inceputul sezonului,ar trebui sa taca din gura.

Inteleg sa devii vorbaret cand dai goluri,driblezi,ajuti echipa dar Neaga doar a alergat fara folos,asa ca putin obraz nu strica. Si omul are minte de fotbalist,chiar trebuia sa dea declaratia aia,a pus paie pe foc iar panaramele din presa imediat au sarit pe subiect.

Desi e mai putin tehnic decat Neaga,pana si Banel Nicolita a ajutat mai mult echipa pana acum iar pe el nu-l vad cu declaratii d-astea.

ca sa citez din clasici,mai bine ar vorbi pe teren.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Piece of Mind04.10.2007 13:03

Daffy, spune-mi si mie te rog care este localul ala unde ai dat tu 2 milioane de lei pentru 2 pizza si 2 cafele, nu de alta dar vreau sa stiu sa-l evit! :))))) Cred ca nu ar costa atat nici macar la Aquarium sau la restaurantul ala de fite deschis de niste bancheri pe undeva pe Dacia...

DanStan04.10.2007 13:31
@DanStan:

Da stiu ce performante a obtinut Arsenal. Dar asta spuneam eu: eu sustin 100% ca la Steaua nu rezista 11 ani. La noi ba daca luai titlu, ca te-a eliminat Rapid II in cupa. Daca luai Cupa Romaniei si ieseai pe locul 2 in campionat, a ca defapt cupa Romaniei nu reprezinta nimic si in campionat locul 2 e nimic. Daca am luat campionatul si am jucat semifinala cupei UEFA, a ca am jucat urat si nu ne place.

Neee. Treaba e mult mai simpla. La Steaua saltul a fost mult prea mare. De la stadiul de 'Steaua a obtinut o mare performanta : s-a calificat in grupele cupei UEFA' s-a ajuns la pretentia de a trece de grupele Champions League. Asta desi echipa nu e cu mult peste cea de acum 3-4 ani.

Dar cui i se datoreaza aceasta supraevaluare ? Aluia de se lauda si cand sta singur pe buda. In realitate Steaua nu are un obiectiv clar pe termen lung si nici o politica de dezvoltare coerenta.

Daca ar fi avut asa ceva probabil boieru' nu s-ar fi putut amesteca iar Olaroiu ar fi trebuit sa-si ia papucii nu pe motiv de petrodolari ci pe motiv de neindeplinire a obiectivelor. Iar obiectivele nu ar trebui sa fie neaparat rezultatele cat calitatea jocului prestat.

andyro04.10.2007 15:35
Daffy, spune-mi si mie te rog care este localul ala unde ai dat tu 2 milioane de lei pentru 2 pizza si 2 cafele, nu de alta dar vreau sa stiu sa-l evit! :))))) Cred ca nu ar costa atat nici macar la Aquarium sau la restaurantul ala de fite deschis de niste bancheri pe undeva pe Dacia...

Ti-a zis, la Pizza Hut unde e 450.000 cea mai scumpa pizza, si nu au cafea :). Si nici alte bauturi la 550.000/bucata...

alexblaja04.10.2007 19:39
lol, asta e dus cu pluta - sigur castigam, ne calificam, etc

Alex, tu esti baiat rational...A spus Olaroiu ca nu se mai intoarce la Steaua curand, ce vrei acum, sa-l punem sa jure pe rosu'?

Hai sa nu cautam intrigi ascunse peste tot...

Pana una alta, sub comanda lui Oli s-au obtinut cele mai mari performante ale unei echipe de club din Ro de dupa revolutie.

Da, asa este, sub comanda lui s-au obtinut cele mai mari rezultate, nu neg asta, am si fost dealtfel unul din sustinatorii lui aici pe forum atunci cand toata lumea il vroia plecat. Recunosc insa ca sunt un pic cam sensibil la subiectul "Oli', nu cred ca este un antrenor prost, dar cred ca sub "comanda" lui Jiji este exact ultimul lucru de care are Steaua nevoie acum, nu ar face altceva decat sa-i consolideze pozitia Ciobanului. Poate ca ai dreptate, poate ca nu a venit decat sa-si salute fostii elevi. In fond, daca vroia sa se intoarca la Steaua nu cred ca ar fi venit direct la stadion, cred ca s-ar fi dus numai la "palat".

Faptul ca a spus Olaroiu ca nu mai vine nu ma face sa cred ca daca il dau afara seicii maine el nu vine inapoi repede. Am renuntat de mult sa cred ce spun oamenii care sunt preferatii lui Becali.

danimarcu04.10.2007 20:47

Lasa-l pe daffy,ca vorbeste doar din ce viseaza noaptea...

Incet-incet am crescut aici pe site un nou Jiji Becali...

papillon04.10.2007 21:30
Curat carcoteala... Pai dupa aceasi logica si Gigi e OK, in definitiv echipa patronata de el, si selectionata pe baza de inspiratie divina transpusa in biletele cu adrisantul Oli, a ajuns aproape de borcanul cu miere! Nici nu era Oli cand el a batut Valencia cu baiatu' ala de 20 milioane!! Deci Gigi ar trebui apreciat ca atare si orice "rautacisme" ar trebui sa inceteze?

Gigi n-are nici o legatura aici...La chestia cu biletelele vorbeste gesepeu' si fanatiku' din tine, nu stii sigur lucrurile astea, doar le presupui. Gigi, fara indoiala, are un merit in ascensiunea Stelei din ultimii ani - dar, pe de alta parte, face o imensa devafoare imaginii Stelei prin declaratii, interventii, etc.

Concluzionand, Gigi nu are absolut nici o legatura cu ce am spus eu - chiar daca am fi sa luam de buna ce zice gesepe si fanatik, cu biletelele, iti trebuie mult mai mult decat un om impus de patron ca sa ajungi in semifinala de cupa europeana. Sau ca sa bati Dinamo Kiev. Trebuie gandit jocul, tactica, trebuie sa adaptezi omul ala impus de patron la filosofia ta de joc, sa-l incorporezi in echipa...Nu-i asa simplu cum credeti voi

@endorama, chestia cu echipa preluata de la Protasov este o "gogoasa" a celor care n-au practicat in viata lor vreun sport de echipa. Daca ai fi facut sport de echipa si ai fi avut mai mult de un antrenor, ti-ai da seama ca este imposibil sa joci in acelasi mod in care ai jucat sub un alt antrenor. Pur si simplu cerintele sunt altele - eu am facut rugby multi ani, si absolut orice antrenor are filosofia lui despre joc. Nu aveam cum sa fac ce vreau de capul meu acolo, pentru ca mi-o "luam", intr-un mod prietenesc, desigur. Sunt alte trasee, alte considerente tactice, te retragi altfel, ataci altfel, totul se schimba. Asa-i si la fotbal - poti afirma ca echipa a jucat ce stia de la Oleg in primele 2, sa zicem 3 meciuri. Pe urma s-a schimbat treaba.

A devenit obsesiva treaba asta cu "echipa preluata de le Oleg" - e o mare gogomanie. Am mai spus-o de mii de ori, inertia asta a mers numai la victorii, asa-i? Pentru infrangeri e de vina Olaroiu, pentru victorii Oleg, da? Pana mea, zici ca-i Gigi reloaded...

Nu eu aduc vorba despre Olaroiu...e ciudat ca la 3 luni dupa ce a plecat noi tot stam si ne vaitam aici ca niste fetite - vai, vine Oli, ce ne facem, vine tzaranu' ala si ne duce iar in semifinala, ne baga in Champions League si ia campionatul, vai, vai, vai...Eu zic sa-l lasam in pana mea pe Olaroiu, a spus ca nu mai vine in viitorul apropiat, ar trebui sa linisteasca toata paranoia de pe aici...

Vorba cuiva, abea peste cativa ani vom aprecia intr-adevar ce a insemnat parcursul european al Stelei din 2006...acum suntem inca sub impresia ca suntem tari, mari, batem pe toata lumea, etc. Primul dus rece va fi anul asta in Champions League - multi va vaitati ca ne-am facut de ras anul trecut, adunand 5 puncte. Astept cu interes punctele de anul asta...

alexblaja05.10.2007 08:11

Oricum, o chestie e clara...Oli si-a vizitat elevii si noi iar ne "certam" intre noi!

papillon, o chestie, intrucat eu am "adus vorba" de Oli in cazul de fata: nu as fi adus vorba de el daca nu ar fi venit la stadion...si oricum, de ce sa nu vorbim de el? Din moment ce el ne viziteaza, de ce sa nu vorbim despre el?

Repet o idee: nimeni de pe aici nu cred ca este atat de ipocrit incat sa-i nege meritele lui Olaroiu, dar nu despre asta este vorba. Este vorba despre faptul ca Oli a fost la Steaua, a obtinut maxim ce se putea obtine din echipa si a plecat. Foarte frumos, eu unul ii voi fi recunoscator intotdeauna pentru rezultatele obtinute. Banuiesc ca asta ma scoate din categoria "fetitelor plangacioase" :)

La noi totul se interpreteaza insa, l-ai vazut pe Plesan ce intrebare i-a pus: "Te intorci?". Momentul a fost imediat speculat de presa, care atat asteapta, un nou "scandal" la Steaua. Singurii care mi s-au parut de bun-simt au fost aia de la TVR, care au realizat un interviu cu Oli in care acesta din urma si-a cerut, in felul lui, scuze fata de Balint si a punctat ca nu a venit sa-i ia locul lui Pedrazzini, ci ca a trecut sa-si salute fostii elevi. Aia este atitudinea normala a presei, o atitudine care mi-a mai vindecat si mie un pic "paranoia" :)

«12»