FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un dram de incredere, domnilor!

«12»
fcsteaua.ro03.10.2007 09:50

"Nu este corect sa spunem ca Steaua joaca mai bine de cand a plecat el (n.b. Hagi). Stiu ce munca a facut aici!"

Trecand peste absenteismul suporterilor, explicabil nu numai prin prisma pretului piperat al biletelor, cat mai ales a relationarii actuale a suporterilor cu clubul din Ghencea, un amanunt poate trece aparent neobservat. Lui Massimo Pedrazzini nu i-a scandat nimeni numele. Am inteles ca frustrarea vizavi de modul josnic in care Gheorghe Hagi a fost silit sa demisioneze dainuie inca in inimile fanilor ros-albastri, dar ma intreb oare daca nu cumva acest italian merita mai mult din partea noastra?

Fara a avea charisma lui Zenga sau rezultatele lui Olaroiu, fara a ocupa un loc de cinste in memoria afectiva a suporterilor Stelei, ca fost mare jucator al echipei, acest absolvent de Coverciano se poate dovedi a fi un demn exemplu al zicalei potrivit careia fiecare soldat are in ranita bastonul de maresal. Onest, muncitor, disciplinat, de un bun simt desavarsit, a dovedit cu prisosinta aseara ca merita sa i se dea sansa de a antrena o formatie de talia Stelei, intr-un moment delicat din viata acesteia. Fara a ridica in slavi prestatia echipei, umbrita si de rezultatul final inregistrat pe tabela de marcaj (o infrangere ramane o infrangere, indiferent de modul in care a fost ea obtinuta), am remarcat in evolutia acesteia stil, devotament, personalitate si curaj, atribute care ne dau sperante pentru viitor. Diferenta dintre modul in care am abordat partida de aseara si cel in care am facut-o cu un an in urma la meciul cu Lyon este imensa si il pune pe antrenorul Cosmin Olaroiu intr-o lumina defavorabila. Daca anul trecut am plecat capul in pamant intr-un mod jenant, acum ne-am batut de la egal la egal cu Arsenal in foarte multe momente ale jocului, cu mijloacele pe care le detinem in acest moment, disciplina tactica si daruire, compensand decalajul valoric individual evident. Am stat sus in teren, am jucat la firul ierbii in momentele de posesie, am fost agresivi, in sensul bun al cuvantului, am trait pe teren, nefiindu-ne frica si de umbra noastra. Pentru mine, artizanul acestei metamorfoze fotbalistice ramane Massimo Pedrazzini, un salahor al muncii de antrenorat, care isi priveste insa postul cu seninatatea acelui care nu traieste din amintiri, neavand nimic de pierdut, ci totul de castigat.

Prin urmare, sa-i acordam lui "Pedra" toata increderea, respectul si suportul nostru. Le-a castigat pe deplin aseara!

Forza Steaua! Intotdeauna Superiori!

Alex (Piece)

yozisss03.10.2007 09:59

Ai dreptate.

Il Soldatino03.10.2007 10:03

Da, acest articol se impunea. Ma asteptam la o astfel de reactie din partea ta Piece, o masura reparatorie fata de indiferenta noastra.

Mi-a placut formularea antrenorului italian la conferinta de presa "de ce nu Pedrazzini?" a fost o intrebare drept raspuns la o alta si m-a pus pe ganduri. La urma urmei de ce nu Pedrazzini?

Mihai Somanescu03.10.2007 10:20

De acord cu Catalin. Se impunea si se impune sa-l ajutam pe acest om. El poate fi sansa noastra. Oricum, echipa a avut o atitudine extraordinara, daca era la fel si anul trecut, nimeni nu-i mai zicea nimic fostului antrenor. Dar mentalitatea de invingator nu se invata, cu ea te nasti. Massimo o are. Si in plus, se pare ca ii place sa mai si atace. Inca o data, in boca al lupo, Massimo si forza Steaua!

Miaus03.10.2007 10:23

Mihai iar dezgropam cai morti? Ti s-a parut ca atitudinea de la Kiev sau in deplasare cu Lyon sau real a fost proasta?

Atitudinea in campionat a lasat de dorit si aici trebuie ca Pedrazzini sa fie mai mare decat Olaroiu.Sa ii faca sa joace asa si in deplasare la Mioveni.Si atunci GARANTEZ ca batem cu CEL PUTIN 3 goluri diferenta.

Kappon03.10.2007 10:25

Sunt 100% de acord cu articolul acesta. Am vazut ieri o echipa mai buna decit cea a lui Hagi sau Olaroiu. Massimo i-a pus bine in teren pe jucatori, i-a mobilizat si are fleur. Nu-i usor.

Singurul lucru bun pe care la facut Becali in acest sezon. De ce naiba nu a facut-o de la inceput? Absovent la Coverciano, vine din marele fotbal italian, a fost pe banca Stelei de cativa ani, iubeste clubul, si iata ca are si stofa de mare antrenor.

Sa il sustinem si la bine si la rau!

dr.adrian903.10.2007 10:25

de talia Stelei???

1. Steaua a apus exista doar afc Becali

2. despre ce fel de talie e vorba. ca echipa e de mijlocul campionatului romanesc

nu mai traiti din amintiri gen 1986 ci priviti prezentul si viitorul.

arsenal nici nu a fortat deloc.a fost ca un antrenament

http://blogsport.ro/andries/2007/10/03/Dumnezeu

mirceaor03.10.2007 10:41

Atata timp cat echipa joaca si are rezultate,sa fie antrenor oricine de pe lumea asta... "De ce nu Pedrazzini?"

armanovici03.10.2007 10:43

Ce pedra, ce tactica, ce Hagi? Cu putin zvac sfintit la maglavit si 2 fire din barba parintelui visarion invingem si balaurii europei. Eu ma bucur ca mai putem face 12 puncte.

diego_cj03.10.2007 10:44

nu putem face comparatii: e mai bun ca Olaroiu sau ca Hagi? Pedrazzini pare pe drumul cel bun.. personal cred ca oierul a lasat-o mai moale si nu s-a mai implicat (Badoi rezerva, Zaharia titular), dar cat il va mai lasa pe Pedrazzini de "capul" lui (ati vazut ca deja oierul a tras semnalul de alarma P. Marin a jucat slab pe dreapta lui Badoi... finut i-a sugerat italianului... sa vedem la mioveni).. daca va fi lasat in pace , Massimo are o sansa.. DAR ma indoiesc ca ciobanul il va lasa sa si-o joace pe mana lui.. presimt ca Mosu ne pregateste un cadou de iarna, de undeva departe din desert..

alexmk1703.10.2007 10:52

Pentru cei care il tot iubeau pe Zenga (eu, niciodata):

Walter Zenga: "Pe mine ma intereseaza Inter, nu Steaua, diseara"

si asta vine dupa: "In Romania, doar la Steaua voi antrena!"

Am spus de la inceput ca Zenga e doar un italian care se crede smecher, ca si Bergodi acum! Vai, cum e aici in Romania!

Hai ma smecherilor de Roma si Milano! Mai lasati-ne in pace! Ca SMECHERIA v-a fost predata de DECEBAL cand s-a intalnit cu Traian pe la anii 100!

Italianul e mereu mai prejos decat Romanul!

Piece of Mind03.10.2007 10:59
Ce pedra, ce tactica, ce Hagi? Cu putin zvac sfintit la maglavit si 2 fire din barba parintelui visarion invingem si balaurii europei. Eu ma bucur ca mai putem face 12 puncte.

Hahaha...bey vezi ca de cand a plecat Mourinho sunteti in cadere libera! Intertoto scrie pe voi!

Stryker03.10.2007 11:03

Pedrazzini este peste Hagi sau Laca ca antrenor, aseara a reusit sa faca "din rahat bici", cu putina sansa scoteam egalul ... oricum la lotul pe care il avem nici Wenger nu s-ar descurca mai bine ...

STEAU@4ever03.10.2007 11:24

Foarte bun articolul. A fi antrenor înseamnã mai mult decît a trece 11 oameni pe o foaie. S-a vãzut asearã cã echipa lui Massimo a jucat bine, și-a știut bine rolul și a fost bine pusã în teren.

Am incredere in Pedrazzini sper ca va fi lasat sa munceasca si sa demonstreze ceea ce poate.

armanovici03.10.2007 11:35

@piece:

parca sunt echipe gemene, iau titlul deodata, patroni nebuni, pierd si bat cam la fel, da macar noi suntem crestini, nu avem zvac dar al de sus bate faze fixe pentru noi.

Mihai Somanescu03.10.2007 11:43

@miaus

La real a fost. Nu-mi da exemplu un meci in care antrenorul echipei conduse a asteptat 80 de minute sa bage in teren al doilea atacant desi era condus. A fost frica pura. Si atunci si acum am pierdut cu 1-0. Insa atitudinea a fost diferita.

Miaus03.10.2007 11:53

@Mihai Somanescu

Pai a luat autogol in minutul 70 si a mutat in minutul 79.Si atunci am jcuat bine pana la gol si nimic dupa aceea, ca si aseara de altfel.

Sa batem noi cu pedrazzini tot in campionat si sa mergem din ce in ce mai bine in Liga ca asta conteaza acum nu ce se intampla acum un an.

DelPiero1003.10.2007 12:00

Am jucat mai asezat,mai disciplinat!Putin mai curajos decat in meciurile de anul trecut,dar tot parca ne-au tremurat ghetele!Aceasta e meteahna stramoseasca a fotbalistului roman si va fi greu de schimbat!Massimo merita insa o sansa,dar fara oier patron!

Tav03.10.2007 12:22

Nu pot sa zic ca nu am vazut o schimbare in bine in jocul Stelei, cel putin de atitudine.

Si asta da pot sa cred ca a fost din cauza lui Pedrazzini.

Dar alegerea primului 11 a lasat de dorit, cred eu.

Si aici ma refer la atac...

De ce incepe el cu Badea, care nu era refacut complet, nu avea jocuri in picioare, de aici si faptul ca a fost foarte lent. Si cu fundasii foarte rapizi ai lui Arsenal nu a avut nici o sansa.

Si apoi schimbarea facuta...Iacob...cel mai lent jucator de la Steaua in momentul de fata, si el nerefacut, si mai ales fara simtul portii, pe care alta data il avea.

O sa ziceti ca zaharia nu are fata de cl, dar eu cred ca era cel mai in masura sa joace titular...puternic, avea incredere dupa cateva goluri date, era ca sa zic asa ...in forma.

Stiu ca Bacaul nu e Arsenal, dar eu cred ca daca era in locul lui Iacob la faza aia...cel putin ii pasa lui surdu.

Altfel...buna introducerea pe benzi a lui Nicolita si surdu pe benzi, care au suplinit prin viteza si mai ales daruire, lipsurile pe care le au.

Si sper ca Pedrazzini sa se opreasca din a-l folosi pe Dica mijlocas de creatie...e mult prea lent chiar daca vede bine faza.

st_194703.10.2007 12:50

articol bun.bv

il_scorpio03.10.2007 14:50

Asta e Steaua noastra, Steaua pentru "care ne dam viata". Determinare absoluta, joc ofensiv etc.

Nu vreau sa mai analizez evolutia jucatorilor pentru ca deja acest lucru a fost facut de altii, vreau doar sa-l felicit pe Masimo Pedrazzini si sa subliniez modul inca Badoi iubeste Steaua.

Introdus in minutul 85 in loc sa manance pamantul statea si se uita la ceilalti colegi care jucasera deja 80 minute si alerga cu mainile in sold. Rusine Badoi....Respect Nicolita, Badea, Baciu, Dica, Rada!

colaps03.10.2007 15:45

MASSIMO = MAXIMUS

RaDoooI03.10.2007 18:08

E primul antrenor pe care l-am vazut la Steaua pe gustul meu. Asa imi doresc sa joace Steaua ! BRAVO MASSIMO! Succes in continuare la Steaua. Propun sa nu ii scandam numele, deoarece domnul de deasupra noastra, de la loja, se va simti jignit .. adica cum domle, ca un atrenoooor sa fie mai iubit decat patronu care baga bani!

radutheodor03.10.2007 18:34

Hai noroc.

Ce vreau eu sa zic este ca Pedra asta il ajuta pe Zenga in proportie de minim 40% ... cand a fost Zenga la Steaua, a fost un articol in ProSport despre munca lui Pedra, cum statea el in stadion ca sa vada de sus ce se intampla si nota in continuu ce se intampla pe teren, cum studia adversarii, etc. De atunci am zis: asta tre' sa ramana pe viata la Steaua. Indiferent daca se schimba antrenorii, patronii sau jucatorii, un Pedrazzini trebuie sa exista la Steaua PE VIATA! El este cel care va descifra mereu jocul echipelor adverse, el este cel care ne poate descoperi tinere talente, etc etc etc ...

Cat despre valentele lui de antrenor, sa discutam DOAR despre el, sa nu ne apuce iar axa Piturca-Zenga-Protasov-Olaroiu-Hagi-Pedrazzini ... care are si care n-are care-i aia castigatoare ... putem si noi romanii sa intelegem odata pentru totdeauna ca toti dintre antrenorii insirati mai devreme au adus ceva bun si ceva mai putin bun la Steaua? Voi va uitati la Arsenal si o dati in slavi ca vai vai Arsene Wenger, ca a promovat tineri, ca extraterestrii ... pai voi ati fi avut rabdare 11 ani cu oricare dintre antrenori, daca juca numai cu Bicfalvi si Ochirosii si nu lua titul 5 ani la rand? Asa ca ciocu mic multi dintre voi ... iar la Arsenal n-a fost NICIOADATA stadionul gol intr-un meci de CL, indiferent de situatia interna a clubului. E o cinste sa fii suporterul Stelei si nu o chestie care se poate conditiona de ce face Gigi Becali. N-ati dat 1 milion pe un bilet la meci? Eu ultima oara cand am fost in Romania am dat 2 milioane pe 2 pizze la Pizza Hut si 2 cafele ... am ramas socat. Si in conditiile astea voi vreti sa-mi spuneti ca preturile biletelor au fost mari? Scuza ieftina. Sa fii suporterul Stelei inseamna sa gasesti alte metode sa-l contesti pe Gigi Becali ... daca nu sustineti jucatorii, chiar numindu-se ei Ovidiu Petre sau "varza" de Romeo Surdu, ce inseamna ca sustineti voi? Iarba din Ghencea? POrtile de la intrare, ca sunt acolo de zeci de ani? Ce sustineti voi? A sustine Steaua inseamna a sustine si respecta si femeia de serviciu din Ghencea bai ageamiilor, asta inseamna. Sa iubesti clubul cu tot ce are bun si rau. Copii vostri nu-i iubiti numai dacau au 10 si sunt frumosi. Si daca aveti un copil handicapat psihic il iubiti, ca e al vostru. Invatati odata sa fiti suporteri adevarati.

Revenind in-topic, urmeaza in campionat 3 meciuri foarte usoare: la Dacia Mioveni, cu Gloria acasa si in deplasare la U Cluj, lanterna. Trebuie sa facem neaparat 9 puncte si daca asta se intampla (e mai important decat ce vom face in grupele CL), atunci putem spune ca Pedrazzini isi face treaba bine.

O ultima pastila pe care vreau s-o arunc, ca sa va enervez un pic pe toti: ce inseamna Hagi pentru Steaua? Cati ani are Steaua si cati ani a stat Hagi la Steaua? Recunosc faptul ca Hagi a fost un jucator emblematic pentru Steaua, DAR bagati in cap odata pentru totdeauna ca Steaua inseamna MAI MULT (strict mai mare nici macar egal, adica semnu asta >) decat Hagi. Hagi a dat ceva si pentru Farul, si pentru Real, si pentru Barca si nu mai zic ca a facut mai multe pentru Galatasaray decat pentru Steaua. Si acum pentru toti plangaciosii care il lacrimeaza pe Hagi si il conduc pe ultimul drum la groapa:

1. Daca sunteti asa mari fani Hagi, de ce nu v-ati facut fani Poli Timisoara cand a antrenat Poli Timisoara?

2. Daca sunteti asa mari fani Hagi, ce ati facut voi pentru el inapoi?

3. Daca Hagi e asa un mare antrenor, de ce nu il cauta NICI O ECHIPA LA ORA ACTUALA? Nici macar UTA sau alte echipe din astea vai mama lor ...

4. Daca Hagi e un mare caracter, de ce nu preia Farul si nu sta antrenor acolo 3-5 ani sa invete meserie si sa dovedeasca, cat de valoros este?

Hai vham phuphat pa~ phortofel.

LA **** Dinamo, LA **** Dinamo, LA **** DI-NA-MOOOOOOOO

Jiji este o mizerie de om, ma plictisesti si ma scarbesti.

(cum dreacu declaratia zdrentei de Becali a fost mai mare decat Wenger + Fabregas + Dica + P Marin + toti restul LA UN LOC =)))

LARI03.10.2007 21:09
Hai noroc.

Ce vreau eu sa zic este ca Pedra asta il ajuta pe Zenga in proportie de minim 40% ... cand a fost Zenga la Steaua, a fost un articol in ProSport despre munca lui Pedra, cum statea el in stadion ca sa vada de sus ce se intampla si nota in continuu ce se intampla pe teren, cum studia adversarii, etc. De atunci am zis: asta tre' sa ramana pe viata la Steaua. Indiferent daca se schimba antrenorii, patronii sau jucatorii, un Pedrazzini trebuie sa exista la Steaua PE VIATA! El este cel care va descifra mereu jocul echipelor adverse, el este cel care ne poate descoperi tinere talente, etc etc etc ...

E o cinste sa fii suporterul Stelei si nu o chestie care se poate conditiona de ce face Gigi Becali. N-ati dat 1 milion pe un bilet la meci? Eu ultima oara cand am fost in Romania am dat 2 milioane pe 2 pizze la Pizza Hut si 2 cafele ... am ramas socat. Si in conditiile astea voi vreti sa-mi spuneti ca preturile biletelor au fost mari? Scuza ieftina. Sa fii suporterul Stelei inseamna sa gasesti alte metode sa-l contesti pe Gigi Becali ... daca nu sustineti jucatorii, chiar numindu-se ei Ovidiu Petre sau "varza" de Romeo Surdu, ce inseamna ca sustineti voi? Iarba din Ghencea? POrtile de la intrare, ca sunt acolo de zeci de ani? Ce sustineti voi? A sustine Steaua inseamna a sustine si respecta si femeia de serviciu din Ghencea bai ageamiilor, asta inseamna. Sa iubesti clubul cu tot ce are bun si rau. Copii vostri nu-i iubiti numai dacau au 10 si sunt frumosi. Si daca aveti un copil handicapat psihic il iubiti, ca e al vostru. Invatati odata sa fiti suporteri adevarati.

(cum dreacu declaratia zdrentei de Becali a fost mai mare decat Wenger + Fabregas + Dica + P Marin + toti restul LA UN LOC =)))

De acord 99999% cu tine in tot ce am citat din postul tau! FORMIDABIL comentariu!

«12»