FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tristul adevar

«123»
armanovici02.10.2007 14:19

Miaus,scarbos e sa dai peste varul lui gig?,ala luat de pe strada din mila ,cand mergi sa vezi juniorii, scarbos e sa ii fie frica sa vb cu noi lui Adi Ilie, scarbos e ca jumate din stadion sa strige 'rusine sa va fie' cand Gigi e contestat.

Habar nu ai de cate ori am incercat sa realizam ca asociatie relatii normale cu clubul,interviuri. Dar cine sa discute cu zdremte ca noi,buni doar de muls?

Miaus02.10.2007 14:28

@armanovici

Scarbos e sa fie 9/10 articole pe site cu Becali

Scarbos e ca Somanescu l-a gasit pe Olaroiu vinovat de incompetenta lui Hagi.Apropo Mihai te pot ajuta eu sa iti faci site www.anti-Oli-pana-la-moarte.ro si scrii tu acolo articole ca Lectia lui Bostina si alte din astea in care Olaroiu e de vina si ca nu ploua.

Scarbos e ca oamenii nu vin sa isi sustina echipa iubita doar pentru a ii arata ceva ciobanului.Stii cum se numeste asta:

"S-a suparat ca vacarul pe sat".

Scarbos e ca nu mai sunt analize si comentarii pertinente pe site ci doar vinovati inchipuiti, si ca vinovatii adevarati sunt ascunsi sub pres.

AndyQ02.10.2007 14:32
Miaus,scarbos e sa dai peste varul lui gig?,ala luat de pe strada din mila ,cand mergi sa vezi juniorii, scarbos e sa ii fie frica sa vb cu noi lui Adi Ilie, scarbos e ca jumate din stadion sa strige 'rusine sa va fie' cand Gigi e contestat.

Habar nu ai de cate ori am incercat sa realizam ca asociatie relatii normale cu clubul,interviuri. Dar cine sa discute cu zdremte ca noi,buni doar de muls?

Scuza-ma ca intervin dar si suporterii au partea lor de vina, pentru ca nu au starpit dintre ei pe cei care creau probleme, sau inca mai instiga la scandal.

Ne batem cu pumnu` in piept ca noi, suporterii adevarati, mergem la stadion si nu suntem aia care dau cu lantu` in afara stadionului, pe cand ala de dadea cu lantu` facea parte dintr-o grupare a suporterilor stelisti... Ciudat, nu?

Daca tot suntem asa corecti si mergem la stadion doar pentru culori, de ce nu facem ceva si in privinta huliganilor, nu doar impotriva lui Becali? De ce nu comentam nimic in momentul in care unu` de-al nostru sare calul, dar ii bagam carne in frigider lui Becali ca din cauza unuia ca ala nu vedem abonamente sau altele?

Hai sa aruncam o privire si in ograda noastra, a suporterilor, asta inainte de a privi lung la a lui Gigi...

dr.adrian902.10.2007 14:47

unul din cele mai bune articole ce le-am citit pe acest forum.

Bravo Bravo nota 11.

suntem pe aceeasi unda in ceea ce priveste fosta Steaua actula afc Becali.

astia sunt suporterii adevarati

tosteaua02.10.2007 17:18

incerc sa te inteleg desi imi e greu.... Steaua nu o poate lua si da' Becali ...

Becali e mult prea mic pentru numele Stelei asta e...

Oricine o conduce si oricen joaca pentru ea o poate face doar

mai frumoasa sau mai urata asta e tot... imi pare rau ca incepi sa crezi ca nu mai e Steaua...

Bafta

armanovici02.10.2007 17:57

Crede-ma ca mie imi pare infinit mai rau ca tie am ajuns sa cred asta si cred asta cu tarie.

Nu as dori nici uni suporter sa treaca prin ce trecem noi stelistii adevarati acum.

Si prin acest articol nu ma refer doar la meciul cu Arsenal ci si la meciurile care urmeaza si asta pentru ca nu vad nici o posibilitate ca tribuna stelista sa ia atitudine fata de cel mai mare pericol la adresa ideii de stelism!

Gigi Becali a fost odata salvatorul Stelei dar a reusit sa distruga in mare parte spiritul stelist de care se bucura cea mai mare echipa romaneasca a tuturor timpurilor!

Inclin sa cred ca platim pentru greselile facute in trecut de altii!

armanovici02.10.2007 18:16

@Andyq: ce pretentie sa ai de la suporteri infierbantati(evident peste tot in lume exista exceptii, oi negre) cand intaiul canducator al Stelei declara: "pe mine nu ma bat ungurii la mine in tara", "Vrea macel pe teren", bate cetateni ai acestei tari(mai tineti minte episodul malonga parfait)?

@Double: Am impresia ca ma iei la misto si nu cred ca ti-am raspuns eu vreodata ironic.

Inclin sa cred ca nu ai habar de spiritul Stelei daca ceri argumente in sprijinul afirmatiei cum ca :" spiritul Stelei a fost ucis"

"Becali s-a decis si care va fi noul nume al echipei: Steaua Crestina. Stema va fi o stea cu opt colturi"

"Locul doi este foarte bun pentru Steaua ca ajung in Liga Campionilor si scot milioane de euro"

Cerinte ca adversarii sa nu joace cu rautate contra Stelei, Hagi umilit si desfiintat in direct pe n-spe canale TV, jucatori terfeliti si umiliti fara nici o vina, foste glorii tarate in politica si umilite pe criterii de apartenenta rasiala,care sunt ferm condamnate de orice persoana normala,

declaratii de genul: "daca vreau eu ma bag antrenor la echipa, pun juniorii sa joace, habar nu am cine a marcat in finala de la sevilla si nici nu ma intereseaza", Lacatus terfelit si fortat sa plece.

Nepoti si unchi antrenori la centrul de juniori, declaratii in care recunostea ca a cumparat meciuri pentru Steaua, ca a platit adversari, desigur nimic aparent ilegal dar tocmai aici e problema, spiritul Stelei nu tine de legalitate tine de moralitate si atitudine superioara,de invingatori.

Lista e atat de lunga incat acum nu am timp sa o fac.

Daca stiam ca asta e pretul pentru ca Steaua sa fie in primele 32 de echipe ale Europei as fi zis un ferm nu.

Umilinta ca cea de la Praga nu am trait niciodata in viata mea ca stelist, sa vezi cum isi bate joc ciobanul de echipa...cert este ca acel cineva de sus pe care el il pomeneste atat de des i-a dat o palma pe care el sigur nu o va recunoaste: echipa a pierdut pe mana lui...Eu unul nu voi mai accepta niciodata sa sustin o echipa siluita de acest fost cioban megaloman!

tosteaua03.10.2007 03:02
Eu unul nu voi mai accepta niciodata sa sustin o echipa siluita de acest fost cioban megaloman!

Tot vorbeai de suporteri adevarti .. nu crezi ca poate Steaua are acu mai mare nevoie de tine

ca niciodata ...

armanovici03.10.2007 08:01

Protest? DA.

Tolerarea acestui nenorocit prin asistare la siluirea Stelei? NICIODATA!

zzip03.10.2007 16:45

Ai perfecta dreptate :excl:

cristian8603.10.2007 17:50

A fi suporter adevarat nu inseamna sa iti insulti inteligenta.

A fi suporter adevarat nu inseamna sa ignori faptul ca clubul/echipa pe care o iubesti se indreapta spre prapastie.

A fi suporter adevarat nu inseamna a te complace in credinta ca esti superior suporterilor altor echipe, justificand aceasta prin rezultatele echipei/clubului.

Ce s-ar mai putea adauga, obisnuiti-va cu ideea ca s-ar putea in viitorul apropiat ca Steaua sa nu mai castige nici o competitie, imaginati-va ca vreo 10 ani nu mai luam nici un titlu, CE SE VA INTAMPLA ATUNCI? Vom mieuna ca spartanii?

NICIODATA!

Intr-o societate bolnava, intr-un fotbal bolnav, din pacate Steaua a fost virusata. Trebuie gasit un antidot urgent!!!

«123»