@Andyq: ce pretentie sa ai de la suporteri infierbantati(evident peste tot in lume exista exceptii, oi negre) cand intaiul canducator al Stelei declara: "pe mine nu ma bat ungurii la mine in tara", "Vrea macel pe teren", bate cetateni ai acestei tari(mai tineti minte episodul malonga parfait)?
@Double: Am impresia ca ma iei la misto si nu cred ca ti-am raspuns eu vreodata ironic.
Inclin sa cred ca nu ai habar de spiritul Stelei daca ceri argumente in sprijinul afirmatiei cum ca :" spiritul Stelei a fost ucis"
"Becali s-a decis si care va fi noul nume al echipei: Steaua Crestina. Stema va fi o stea cu opt colturi"
"Locul doi este foarte bun pentru Steaua ca ajung in Liga Campionilor si scot milioane de euro"
Cerinte ca adversarii sa nu joace cu rautate contra Stelei, Hagi umilit si desfiintat in direct pe n-spe canale TV, jucatori terfeliti si umiliti fara nici o vina, foste glorii tarate in politica si umilite pe criterii de apartenenta rasiala,care sunt ferm condamnate de orice persoana normala,
declaratii de genul: "daca vreau eu ma bag antrenor la echipa, pun juniorii sa joace, habar nu am cine a marcat in finala de la sevilla si nici nu ma intereseaza", Lacatus terfelit si fortat sa plece.
Nepoti si unchi antrenori la centrul de juniori, declaratii in care recunostea ca a cumparat meciuri pentru Steaua, ca a platit adversari, desigur nimic aparent ilegal dar tocmai aici e problema, spiritul Stelei nu tine de legalitate tine de moralitate si atitudine superioara,de invingatori.
Lista e atat de lunga incat acum nu am timp sa o fac.
Daca stiam ca asta e pretul pentru ca Steaua sa fie in primele 32 de echipe ale Europei as fi zis un ferm nu.
Umilinta ca cea de la Praga nu am trait niciodata in viata mea ca stelist, sa vezi cum isi bate joc ciobanul de echipa...cert este ca acel cineva de sus pe care el il pomeneste atat de des i-a dat o palma pe care el sigur nu o va recunoaste: echipa a pierdut pe mana lui...Eu unul nu voi mai accepta niciodata sa sustin o echipa siluita de acest fost cioban megaloman!