FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Tristul adevar

«123»
Miaus02.10.2007 11:49

Asa cum ma asteptam in loc sa avem atitudine si caracter unii din noi prefera sa fie soparle.

Ia ziceti mah voi cum s-ar fi putut realiza revolutia din 89 daca oamenii ar fi preferat sa STEA ACASA in loc sa iasa in strada?

Asa faceti voi mah Ultrasilor protest? bagandu-va la cutie si comentand ca babele pe sant de ce rau le face Becali?

Astia sunt mah urmasii Armata ULTRA? Imi e rusine de rusinea voastra, lasilor!

Stati voi acasa mah ca venim noi astia "samantari" si "cetateni" sa incurajam echipa si sa ii facem pe baieti sa se simta ca acasa ca in TEMPLU!

Cum era aia cu TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI.UNde PLM e mah in versurile astea Becali? UNDE??????????

PENTRU CULORI, PENTRU ISTORIE, PENTRU PREZENT NOI VREM VICTORIE!

capi02.10.2007 12:00

eu personal nu inteleg cum unii dintre voi care-si spun suporteri ai Stelei nu merg la meci din cauzaa ca cica l-ar sustine pe Becali. poi ce ma joaca Becali.nici nu stiti cat mi-as dori sa fiu in locul vostru acolo in Bucuresti si sa pot sa merg la meci, dar din pacate nu m-am nascut asa de norocos ca voi(sunt din tg-Jiu). si sincer cred ca Becali aa reusit ce sia- propus caci singurii care mi erau lang echipa erau suporterii Stelei si acum a reusit sa-i faca saa nu mai vin la stadion.in opinia mea adevaratii suporteri sunt cei care sunt laturi de echip si l bine dar mai ales la rau si ma refer aici sa incuraajeze echipa si mai ales jucatorii sa cante 90 de min chiar daca echipa lor e condusa sa arate ca orice s-ar intampla SUPORTERII Stelei AU FOST, SUNT SI VOR FII MEREU ALATURI DE ECHIPA.pentru ca asta inseamna Steaua jucatori traditie nu conducere.

sincer radeam cand auzeam la TV ca Dinamo are in zilele lor bn 5000 de suporteri la meci acelsi lucru se intampla si cu rapid si m bucuram enorm cand auzeam ca Ghencea a fost plina pana la refuz. dar acum ce se va scrie in presa de maine "doar 10 000 de spectatori'' poi doar atati suntem noi, astia sunt suporterii Stelei care isi lsa echipa la greu si refuza sa mearga pe staadion care se impiedicaa de primul obstacol care se interpune intre ei SI Steaua, asti sunt?

poi daca asti sunt aadevarati suporteri atunci ce pot sa mai zic..... Desi sunt convins ca daca se va obtine un rezultt pozitiv cu arsenal la meciul cu sevilla stadionul va fi full . si asta ce demonstreaza, demonstreaza ca suporterii Stelei sunt langa echipa doar l bn si inca ceva mergeti laa stadion sa incuraajati echipa nu sa huiduitii jucatorii.

si cred ca adversalele noastre din campionat se bucura ca suporterii Stelei refuza sa mai vina la stadion si ca huiduie jucatorii pentru ca, "cred ei ca au reusit sa rupa relatia dintre suporteri si jucatorii"

vreau sa-i felicit pe cei care vor mergae la stdion sa incurajeze echipa acei vor avea parte de eternul meu respect

Sa demonstrm ca suporterii Stelei sunt laturi de jucatori si sa-i aratam lui Jiji ca indiferent ce v face Steaua va fi mereu sustinuta din tribune

FORZAA Steaua!!!!!!!!!HAI SA FCEM FERICITA O ROMANIE INTREGA HAI SA BATEM PE arsenal!!!FORZA Steaua forzateauafular-campionii

Azazello02.10.2007 12:00

Stati voi acasa mah ca venim noi astia "samantari" si "cetateni" sa incurajam echipa si sa ii facem pe baieti sa se simta ca acasa ca in TEMPLU!

Cum era aia cu TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI.UNde PLM e mah in versurile astea Becali? UNDE??????????

Bravo! Total de acord cu tine !

karas_ultras02.10.2007 12:07
Ma refer la cei ce sustin ca 'sunt alaturi de echipa'. Daca cineva declara cinsit ca merge la meci ca la teatru atunci nu vad de ce m-ar interesa ce face respectivul pe stadion. Vrea doar sa se simta bine, dreptul lui.

Dar daca ala sustine ca astfel 'e alaturi de echipa' iar pe stadion baga-n el seminte si sta ca o momaie sau, mai rau, injura jucatorii si-si baga picioarele in echipa atunci ala mai poate avea pretentia sa-l considere cineva stelist ? E doar o oaie.

Aha! M-am linistit!... Sigur nu-i vorba de mine...

DOUBLE02.10.2007 12:19

Citesc si nu-mi vine sa cred. Sincer ! Dragul meu vanfootball, nu ai cum sa simti cum poate fi in comunism daca nu l-ai trait, crede-ma ! Comparatia ta este putin deplasata, iar comunismul nu are legatura cu starea pe care unii dintre noi o acrediteaza ca fiind permanenta la Steaua. Ce este cu avalansa asta de cuvinte mari folosite ?! De unde atita inversunare ?! Cum adica "ne-a fost furata onoarea ", "Fc Steaua"? Am fost simbata la meciul cu Vaslui si impresia generala creata de huiduielile catre Ovidiu Petre ale unora dintre cei care stateau in peluza a fost greu de descris in cuvinte. De ce ? Pentru ca nu s-a afirmat nicaieri, niciodata ca Ovidiu Petre ar fi acea persoana, nimeni, nici macar Becali sau Craciunescu nu au afirmat ca este vorba de un jucator, ci de o persoana. Cum s-a tras concluzia ca este Ovidiu Petre ? Cum sa cazi in capcana unei situatii pe care tot timpul o critici: manipulare, "restul sinteti niste oi" etc. Oare acele persoane nu vor mai veni azi in Ghencea ?! Poate ca Becali asta si-a si propus: ca sa ne poata controla, sa ne dezbine. Pentru ca acum stelistii sunt dezbinati. Radicalismul nu ajuta si se poate intoarce foarte simplu si usor impotriva celui care l-a creat. Asa e, caracterele tari se vad la greu, pare sablon, dar...

armanovici02.10.2007 12:39

@Miaus: aplauda-l si pe Gigi cand da Dica gol. Si apoi mergi fericit acasa ca ai vazut echipa in UCL ignorand realitatea. Urasc apatia celor care ar trebui sa ia pozitie, asta era mesajul, Steaua nu mai e Steaua pentru ca nu mai exista nimeni sa ii apere spiritul,acel spirit de care toti suntem mandri si pe care ciobanul l-a ucis.

Afara din Ghencea fariseule!

DOUBLE02.10.2007 12:50

@armanovici : Ai cumva si niste argumente pentru afirmatiile tale ? Cele referitoare la spiritul ucis al echipei pe care acum nu o mai recunosti si refuzi sa o mai sustii. Scuze ca insist, dar pricep mai greu si poate ma ajuti

Miaus02.10.2007 12:55

@armanovici

Bai da nu terminati odata cu asocierile astea puerile.Eu cer sa plece Becali de cand a calcat in Ghencea prima data.Am arhiva de posturi pe diferite forumuri cu mine postand anti-Becali cand unii pusti de pe aici care ii cer azi plecarea nici buletin nu aveau. l-)

Eu il voi aplauda pe Dica atunci cand da gol pentru ca e Steaua e echipa pe care o iubesc.De cand m-am nascut pana cand o sa plec din lumea asta cu picioarele inainte.

Spiritul Stelei aleia magice traieste prin mine si prin altii ca mine nu prin reptilienii care stau pe acasa la greu.

Ia spune Marcel care e motto-ul din posturile lui greco? DA iti aduci aminte.Ei bine nici eu nu plec nicaieri , eu raman la postul meu de iubitor al Stelei si spiritul Stelei va dainui mereu.

Afara din Ghencea cu Becali si cu voi tradatorilor!

Veniti sa luptati fetitelor, nu va mai dati loviti pe site-uri, ignorati-l pe Becali.

9/10 articole de pe site sunt cu Becali.Nu am vazut vreodata un articol despre un antrenament de la juniori sau Steaua II.M-ar interesa MULT MAI MULT sa stiu ce ne face viitorul decat sa citesc despre Becali.

Da cu Pedrazzini cand facem interviu? Sunt atatea subiecte de discutat si de postat si marii moderatori ai fcsteaua se cramponeaza de Becali.

Scarbos domne EXTREM DE SCARBOS!

AndyQ02.10.2007 12:56

Si cu toate ca mi-a fost cel mai antipatic antrenor pana la Oli, respect Victor Piturca pentru ca a fost singurul care a stiut sa ii intoarca cu aceeasi moneda ciobanului

Acum m-am prins si eu, cam tarziu ce-i drept, care e principalul motiv pentru care Olaroiu era considerat cel mai de rahat antrenor de la Steaua. Nu pentru rezultatele slabe, ce sa mai vorbim de alea glorioase, ci pentru ca era antipatic unora.

Adevarat motiv pentru a impleti o analiza pertinenta in jurul lui...

E simplu: "Olaroiu mi-e antipatic!!!" Bun!! Am gasit intriga, acum sa dezvolt un articol, o analiza, o prefatare a unui meci, bazandu-ma pe asta...

Si uite asa curg articolele pe fcsteaua.ro, din unele directii

Sunt curios daca fantoma lui Olaroiu o sa mai fie prezenta in vestiarul Stelei, peste 100 de ani, sa le intre la subconstient jucatorilor de atunci, sa-i transforme din super ofensivii momentului, in defensivi...

Sunt curios daca copiii nostri, stelisti de altfel, vor intra pe internet sechelati de educatia anti-Oli data de catre ai lor parinti...

forever_STEAUA02.10.2007 13:13

@DOUBLE

Tocmai, Crãciunescu a spus clar cã e vorba de Ov. Petre.

DOUBLE02.10.2007 13:17

@forever

Multumesc, dar esti sigura ? Parca esti fata, nu ? Sa nu gresesc,nu de alta! Pentru ca la Kanal D a spus ca a facut refrire la o "persoana", nu a nominalizat expres.

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.

AndyQ02.10.2007 13:19

@double

Eu cred ca asta nu mai conteaza, avand in vedere ca nu asta-i motivul principal din cauza caruia s-au intamplat evenimentele :)

Multi stim motivul dar ne e frica sa-l expunem, nu? Ca nu cumva sa stirbim din calitatile cuiva, sau sa-i dam dreptate ciobanului...

E bine sa lasam mort, ceva ce a murit, sa nu-l mai scoatem din pamant...

Este interzisa citarea in intregime a postului anterior.

greenyes02.10.2007 13:21
Asa cum ma asteptam in loc sa avem atitudine si caracter unii din noi prefera sa fie soparle.

Ia ziceti mah voi cum s-ar fi putut realiza revolutia din 89 daca oamenii ar fi preferat sa STEA ACASA in loc sa iasa in strada?

Revolutia s a facut prin razvratirea omenilor impotriva sistemului condus de unul aproape identic poate chiar mai malefic decat respectivul nu prin ignorare, nu prin perpetuarea starii de fapt.

Ce revolutie ros albastra sa aiba loc in Ghencea cand se prefera "ignorarea". E ca si cum este unul langa prietena ta care ii face ochi dulci si tu nu faci nimic, azi asa maine asa si poc te lasa cu ochii in soare, desi tu o iubeai, iti curgea sangele ros albastru prin vene, Steaua ta nu mai e!!!

S a preferat atacul asupra unui jucator in loc de atacul asupra capului sitemului malefic ce dainuie in Ghencea de multi ani. Cum suntem noi stelsiti adevarati cand ii permitem astuai sa ne conduca clubul, macar de ar face o intr un mod profesionist, dar nici vorba de asa ceva????

Ideea cu batistele albe a fost cea mai buna si s a aruncat la cos. In felul asta intelegea toata lumea ca nu suntem de acord si nu toleram starea de fapt din Gghencea. Dar nu noi preferam sa sustinem echipa, care si ea e vai de ea, jucatorii fac ceva pe el de spirit stelist, fac ceva pe noi, trebuia Gica Hagi sa i fugareasca sa si salute suporterii.

Vorbeai de revolutia din 86, revolutia ai nu s a realizat prin ingnorarea comunismului ci prin razvratire, daca oamenii l ar fi ignorat traiam si acum in aceasi mizerie, nu ca n am trai, dar intr o mizerie mai dulce.

Am mai spus si a spus o si Catalin, atata timp cat noi incurajam mediocritatea, din partea jucatorilor si conducatorilor, ne lasam calcati in picioare, uitam de valorile ros albastre, ne lasam simbolurile ros albastre calcate in picoare de cioban, si sunt multe (Hagi, Balint, Boloni, Lita Dumitru), nu facem altceva decat sa contribuim la MORTEA Stelei!!!

androsteaua02.10.2007 13:23

e adevarat ce spui!!! e un sacrificiu pe care trebuie sa-l facem. stiu..o sa ma doara sa vad meciul de acasa dar oare cum putem sa ne facem auziti si sa le aratam tuturor calea gresita pe care a luat-o Steaua!!! va spun eu..doar asa---PROTEST

AndyQ02.10.2007 13:24
Ideea cu batistele albe a fost cea mai buna si s a aruncat la cos. In felul asta intelegea toata lumea ca nu suntem de acord si nu toleram starea de fapt din Gghencea. Dar nu noi preferam sa sustinem echipa, care si ea e vai de ea, jucatorii fac ceva pe el de spirit stelist, fac ceva pe noi, trebuia Gica Hagi sa i fugareasca sa si salute suporterii.

Ideea cu batistele albe merge in Spania, pentru ca acolo inseamna ceva, e parte din cultura lor. Nu e ceva ce imprumutam, precum halloween de la americani.

Sa nu incurcam borcanele...

greenyes02.10.2007 13:28
Ideea cu batistele albe merge in Spania, pentru ca acolo inseamna ceva, e parte din cultura lor. Nu e ceva ce imprumutam, precum halloween de la americani.

Sa nu incurcam borcanele...

Era un mesaj pe care l ar fi perceput toata lumea, ca tot ne dam mari cunoscatorii de fotbal, plus si media interantionala!!!

Ideea e ca s a ales "ignorarea" raului si s a dat cu pietre in cel mai putin responsabil. Daca tot ne ascundem dupa degete, ne meritam soarta!

forever_STEAUA02.10.2007 13:32
Multumesc, dar esti sigura ? Parca esti fata, nu ? Sa nu gresesc,nu de alta! Pentru ca la Kanal D a spus ca a facut refrire la o "persoana", nu a nominalizat expres.

Da, sunt sigurã cã a pronunțat numele lui Ov. Petre. Însã nu sunt sigurã cã e și adevãrat ce a zis fostul arbitru. Marian Iancu a sãrit în apãrarea jucãtorului stelist.

AndyQ02.10.2007 13:33
Era un mesaj pe care l ar fi perceput toata lumea, ca tot ne dam mari cunoscatorii de fotbal, plus si media interantionala!!!

Ideea e ca s a ales "ignorarea" raului si s a dat cu pietre in cel mai putin responsabil. Daca tot ne ascundem dupa degete, ne meritam soarta!

Soarta ne-o meritam din mai multe motive, nu neaparat faptul ca am renuntat la un protest. Soarta ne-o meritam din momentul in care am inceput sa huiduim un om, care inca nici nu facea parte din Steaua, doar se zvonea ca o sa fie, privandu-l de increderea noastra, cat de fragila ar fi fost ea.

Am preferat sa continuam sa taram omul respectiv prin rahat, sa-l injuram mai rau decat la usa cortului, pentru ca alte motive nu am gasit, mai plauzibile, pentru a ne spune punctul de vedere.

Am continuat sa ne luptam intre noi, stelistii, sa numim pe alti stelisti; bolnavi, psihopati, debili mental s.a.m.d., oameni care iubesc Steaua poate cel putin cum o fac unii dintre noi, pentru simplu fapt ca omul ala se baza pe rezultate, istorie, sau fapte, cand scria ceva pe siteul asta...

Cam astea sunt motivele pentru care il meritam pe Becali si pentru care nu meritam ceva mai bun....

Think about it!!!

The Flyer02.10.2007 13:38
Steaua exista in sufletele fiecaruia dintre noi. Nu conteaza locul in clasament si alti factori conjuncturali.

aici sunt de acord cu tine!da' in sufletul meu nu e Steaua de azi!nici cea de miine,joi,vineri sau simbata!asta va faceti ca nu intelegeti!Steaua actuala inseamna cioban!vorba unuia de mai sus,va duceti la meci si plecati fericiti acasa,ati incurajat Steaua!care Steaua?a voastra sau a lui?il doare-n paispe de noi si voi credeti altceva!

Asa faceti voi mah Ultrasilor protest? bagandu-va la cutie si comentand ca babele pe sant de ce rau le face Becali?

mda!las' ca se mai face un pact de neatacare si pentru urmatoarele 2-3 meciuri si pentru urmatoarele 7-8 meciuri si tot asa!liniste sa fie la echipa,ca sunt demoralizati de huiduielile publicului!saracii oamnei,tare greu le e!mai ca-mi vine sa le pling de mila,nororc ca exista un cioban care le da ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipi!lasa-ne,pe noi astia,care nu vrem sa venim la meciuri si fi tu stelist adevarat!

cind a fost vorba de un protest adevarat au venit,marea majoritate,ca nu e cazul,facem rau echipei bla-bla-bla!CARE ECHIPA,FRATILOR?????ASTA????

AndyQ02.10.2007 13:43

Hai sa nu ne masuram stelismul prin prisma aparitiilor pe stadion, ca multi dintre noi stau in alte zone ale tarii, sau ale lumii.

Imediat ajungem precum babele care stau la claca, barfind-o pe Fironica, ca ea nu-i la fel de religioasa si credincioasa ca ele, pentru ca nu vine la biserica in fiecare duminica, iar noi sumtem mai presus de toata lumea, pentru ca semnam condica fiecarei slujbe :)

Stelism inseamna mult mai mult de atat, e o stare de spirit, nu un teren de antrenament in aruncarea brichetelor, a surubelor, sau piste de alergare dupa portarii adversi in meciurile amicale...

greenyes02.10.2007 13:46

Soarta ne o meritam din momentul cand am lasat loc mediocritatii sa si faca loc in Ghencea, de cand am inceput sa vedem in jucatori limitati din toate punctele de vedere mari jucatori, din momentul cand s a renuntat la spiritul ros albastru ce caracteriza jocul echipei in locul unuia "pragmatic", "bazat pe rezultat", "fotbalului modern", cand aud tampeniile astea imi vine sa mor, mai ales ca am prins tot ce a insemnat Steaua dupa 90, nu numai Steaua "moderna".

Domnul Ardeleanu ar trebui sa scrii zece articole pe zi, site ul sa fie intesat de jocurile echipei din anii 90, jocuri la care nu te plictiseai, la care adversarul nu era studiat pana in cele mai mici amanunte, "adversarul juca dupa noi" cum spune Nea Imi, sa se puna filmulte cu Armatra Ultra strigand JUCATI FOTBAL cand echipa de atunci juca mult mai bine de ce joaca echipa de astazi, etc.

AndyQ02.10.2007 13:52
Soarta ne o meritam din momentul cand am lasat loc mediocritatii sa si faca loc in Ghencea, de cand am inceput sa vedem in jucatori limitati din toate punctele de vedere mari jucatori, din momentul cand s a renuntat la spiritul ros albastru ce caracteriza jocul echipei in locul unuia "pragmatic", "bazat pe rezultat", "fotbalului modern", cand aud tampeniile astea imi vine sa mor, mai ales ca am prin tot ce a insemnat Steaua dupa 90, nu numai Steaua "moderna".

:) Nu mai comentez nimic legat de "marii jucatori" ai Stelei, pentru ca altu` era de vina ca ei nu joaca fotbal, stim noi cine. Era antrenor si toata lumea il injura. A plecat si marele vedete tot prost joaca... posibil sa fie inca sechelati, nu? :))

Si Barca, Real, Manchester sau alte echipe ale lumii joaca la rezultat, pragmatic si in ton cu fotbalul modern. Diferenta e ca la ei jucatorii nu se impiedeca de minge, pasa ajunge acolo unde trebuie sa ajunga, finalizarile sunt demne de un adevarat spectacol. Daca privesti un meci de-al lor, in mare, o sa vezi ca singura diferenta e facuta de talentul jucatorilor, valoarea acestora si faptul ca antrenorul vede asa ceva si ii pune in evidenta...

Hai sa ne amintim ce suparati eram ca ne-a batut Lyon si Real, de ne-au ascultat cu urechea. Pai comparam valorile Stelei cu cele ale Realului sau ale lui Lyon? Mai e mult pana acolo, si nu suntem tocmai pe drumul cel mai bun.

DanStan02.10.2007 14:09

Eu ma intreb foarte serios cum se face ca 'adevaratii stelisti' n-au facut astfel de apeluri pentru a incuraja prezenta la stadion si in cazul unor meciuri mai putin 'banoase'. Au existat meciuri in care pe stadion au fost 4-5.000 de spectatori. Nu s-au facut apeluri, doar cativa au remarcat atunci ca ar trebui sa fim totusi alaturi de echipa in numar cat mai mare. De ce oare ? Poate pentru ca oricum nu iesea un profit baban din vanzarea biletelor ? Brusc 'stelismul' a explodat atunci cand Jiji tre' sa-si faca suma. Ei bine, suporteri de ChampionsLeague, va asteptam la iarna la meciurile Stelei. Nu ma indoiesc ca veti umple stadionul pana la refuz indiferent de pozitia echipei in clasament. Sau ... atunci nu va mai fi la moda prezenta pe stadion pentru sustinerea echipei ?

Miaus02.10.2007 14:17
aici sunt de acord cu tine!da' in sufletul meu nu e Steaua de azi!nici cea de miine,joi,vineri sau simbata!asta va faceti ca nu intelegeti!Steaua actuala inseamna cioban!vorba unuia de mai sus,va duceti la meci si plecati fericiti acasa,ati incurajat Steaua!care Steaua?a voastra sau a lui?il doare-n paispe de noi si voi credeti altceva!

mda!las' ca se mai face un pact de neatacare si pentru urmatoarele 2-3 meciuri si pentru urmatoarele 7-8 meciuri si tot asa!liniste sa fie la echipa,ca sunt demoralizati de huiduielile publicului!saracii oamnei,tare greu le e!mai ca-mi vine sa le pling de mila,nororc ca exista un cioban care le da ariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipi!lasa-ne,pe noi astia,care nu vrem sa venim la meciuri si fi tu stelist adevarat!

cind a fost vorba de un protest adevarat au venit,marea majoritate,ca nu e cazul,facem rau echipei bla-bla-bla!CARE ECHIPA,FRATILOR?????ASTA????

Auzi Flyer nu zbori tu departe de echipa asta si te aciuezi la CFR de exemplu ca aia joaca bine acuma.Sau poate la Rapid peste 5 etape , si de ce nu Urziceni.

Nu sunt stelist adevarat ca ma duc la meciuri, sunt stelist adevarat pentru ca simt ceva pentru echipa asta si pentru ca o sa fiu alaturi de ea si la bine dar mai ales LA RAU.

Si da Flyer ca unul care a calcat prin sportul de performanta pot sa iti spun ca suporterii fac diferenta in cele mai multe cazuri, chiar si la sporturi individuale asa ca nu cred ca nu ii afecteaza pe jucatori sa nu fie incurajati.

P.S. Unde e andyro sa il corecteze pe baiat ca a scris fi cu un singur i?

shack3r02.10.2007 14:19

Bun,lumea e impartita,unii vor sa se duca la meci pentru a incuraja Steaua,altii vor sa nu se duca pentru a ii da o palma ciobanului,insa toti suntem de acord ca nu mai trebuie continuat asa. Trebuie o "revolutie" a suporterilor . Sa nu uitam ca revolutia din `89 nu a inceput asa deodata,mai intai a fost mediatizata,pe cale orala sau prin afise anonime,insa oamenii stiau ce trebuie sa faca si aveau incredere in ceilalti si aveau acelasi tel . Si noi acelasi scop il avem,insa cum putem sa il inlaturam pe Becali daca facem pace cu el "pentru binele echipei " ? Cum nu s-a gandit nimeni dintre numerosii suporteri ai Stelei din tara sa organizeze un miting legal ( !! ) impotriva ciobanului? Sau poate toti ne-am gandit insa nu am avut curajul,cheful sau dorinta de a-i arata ca nu 100 de golani il vor afara din Ghencea,ci toti suporterii adevarati ai Stelei?Tind sa cred ca numai noi suntem vinovati de situatia actuala si de asemenea cred ca suntem doar niste oi

«123»