vorbiti despre Steaua despre iubire fata de echipa atat la bine cat si la rau.
dar nu observati sau nu vreti sa o faceti schimbarea echipei. numele FC Steaua Bucuresti este doar pentru ochii lumii adica a vostri, a mei nu mai e. echipa sa transformat in afc Becali un club condus de un dictator care face tara de rusine mai rau decat toti emigratii si hotii din strainatate.
dar nu vreti sa vedeti asta.
stiu va doriti sa mergeti pe stadion e normal chiar si eu imi doresc sa fac asta. dar stati un pic si analizati situatia actuala de la fosta noastra echipa iubita. ganditi un pic doar nu sunteti animale.
careva a zis pe forum ca nu sustinem numai pe jucatorii buni. poate e adevarat. dar cum sa sustin niste jucatori care joaca numai pentru bani nu pentru placere. sa stiti ca in viata asta nu totul se rezuma la bani. ei nu aduc fericirea iti dau numai o satisfactie imorala. in plus cum sa fiu alaturi de niste jucatori care ii fac placerile celui cu banii si sunt niste MM mai mici. ca l-au sapat pe Hagi nu mai conteaza e de domeniul trecutului. un om care a vrut sa le impuna placerea de a fii pe teren si a juca fotbal. ceea ce am vazut cu ochii mei la mierlo.dar sa lovit de indiferenta unora.
trebuie sa intelegem ca am fost tradati de cei de la fosta Steaua.am fost vanduti!!!
de ce sa mai aiba rost sa mergi la meci???
sper ca ati inteles mesajul meu
Dica,Radoi,Petre,Marin,Neaga si nu in ultimul rand Becali afara din Ghencea. atat timp cat acesti indivizi mai ales ultimul sunt in Ghencea echipa pe care credeti ca o iubiti nu se numeste FC Steaua Bucuresti
noapte buna Ghencea.luminile sau stins
Steaua,odihneasca-se in pace