FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Avancronica Steaua - Arsenal

«123»
zoloz200502.10.2007 12:13

fiecare cu mentalitatea lui..

si pentru dobitocul care a batut un apropo ca am luat bani de la Gigi sa ma duc la meci..duce`ti`va amandoi unde va duce capu`...dar nu pe Ghencea !!

NU asta e modalitatea de a prostesta...sa nu ii mai bagati bani in buzunare..are destui...veniti...demonstrati ca iubiti echipa si nu pe el...

NOI CANTAM PENTRU CULORI !! NU PENTRU CONDUCATORI !!

sincer..imi pare rau...razboiul asta Gigi -fan se rasfrange asupra echipei la urma urmei...toata lumea zicea de atmosfera incendiara ce ii poarta spre victorii...faceti cum vreti..eu m-am decis..ajung ragusit acasa!!

iov02.10.2007 12:17

Diseara o sa ii fac galerie lui Dumnezeu , stie careva pe ce post il baga Gigi?

andronescu02.10.2007 12:19

Sunt total de acord cu cei care au ales sa nu mearga la meci in aceasta seara; si eu voi face la fel pentru ca m-am saturat sa fiu batjocorit pe banii mei.. sa fiu umilit (incepand de la intrare-nu ai voie cu un amarat de breloc, chiar mi s-a intamplat sa mi se spuna ca nu am voie cu cartela de la interfonul blocului), sa fiu luat de prost (pentru o sticla de cola la 2L sa mi se ceara 25RON) si sa privesc la executia in direct a Stelei.

M-am saturat sa fiu luat drept golan de fiecare data cand am o parere diferita decat a celor care vad in "domnul Becali" salvatorul acestei echipe. M-am saturat sa fiu catalogat drept huligan de fiecare data cand imi rezerv dreptul de a contesta jucatori de valoare cel putin indoielnica...

Voi alege sa nu imi arunc banii pe fereastra, voi alege sa merg la Londra (separat), sa stiu ca eu sunt stapan pe banii mei si ca pentru a sustine aceasta echipa voi alege calea mea.. nu ceea impusa de anumite personaje care se folosesc si abuzeaza in mod constant de dragostea multor oameni pentru echipa noastra...

jarhead02.10.2007 12:50

Punct cu Arsenal?!?

La conferinta de presa Dica a declarat ca in cazul unei infrangeri nu va fi o tragedie: vor injura nitel ziaristii, vor carcoti tribunele si cam atat ... pai asta este mentalitate de intrat in teren cu Arsenal???

Foame de glorie ... onoarea aparata cu patima ... eheee, povesti ...

In acest moment Steaua are o echipa resemnata cu propria neputinta, un grup de "angajati" lehamesiti de absurdul "managementului" intreprinderii cu care au contract ... si in definitiv oamenii au obiectivul indeplinit: calificarea a fost obtinuta, banii au fost luati.

Echipa nu are anvergura, nu are clasa, nu are stil, nu are luciditate ... NIMIC nu ne indraptateste sa speram la un punct, iar daca acesta va fi obtinut cine (si vorbesc de suporteri) se va consola cu un titlu de ziar care sa sune asa: "Un punct nesperat" sau "Un egal de vis "bucolic"?!? Cand iubesti Steaua egalul doare precum infrangerea iar neputinta inseamna stupoare ...

La Steaua e criza? Ha, ha ... la Steaua in acest moment este cataclism (pentru cunoscatori) daca Zaharia viseaza la "egalul vietii lui" jucand in Ghencea!

Da! Dica are dreptate: ce mare "branza" este sa pierzi in fata Arsenalului?

Renunta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

DanStan02.10.2007 13:12
demonstrati ca iubiti echipa si nu pe el...

I-auzi, frate ! N-au fost destule demonstratii ? Stadione arhipline pe canicula, pe ploaie, pe viscol ? Cu Valencia cum a fost ? N-aveam prea multe sanse dar stadionul a fost arhiplin. Sau o demonstratie 'ca iubim echipa' nu putem face decat daca-i umflam buzunarele lu' Jiji pentru ca el dupa aia sa-si asume integral meritul calificarii si sa ne si trimita in mamicile noastre de golani ce suntem ? Ei bine, tzeapa jijista nu mai merge. Nu vreau sa-l vad cum se lauda cu ce-au facut jucatorii 'pentru el' atunci cand de fapt primele de calificare si de joc au fost pletite din banii mei si ai altora ca mine. Nu vreau sa-l vad cum 'il doare in palarie de suporteri' in timp ce eu trebuie sa fac echilibristica financiara pentru a nu-mi obliga familia sa faca foamea.

White_R02.10.2007 13:23
citesc forumul asta si ma crucesc..."sa ii dati o palma lui Becali si sa nu va duceti la meci.."

eu nu ma duc pentru Becali la meci...eu ma duc pentru Steaua..stiu ca sunt scumpe biletele..si multi zic ca nu se duc din cauza lui Becali..(eu cred ca majoritatea nu isi permit si isi dau in petic pe aici..)

eu am sa ma duc la meci..si am sa incurajez echipa..si cu milionul meu..poate sa faca ce vrea..sa isi dea comanda de dantela la sicriu..sau ce vrea el...dar peste ani si ani..o sa imi aduc aminte ca am sustinut Steaua in meciul cu Arsenal..si nu ca l`am boicotat pe Becali..

cum e sa le povestesc nepotilor.."cand eram tanar...nu m-am dus la meciul cu Arsenal..sa nu ii dau un milion la cioban...ce tare am fost.."

exista diferente intre suporteri si fanatici...acte de curaj de povestit si eroism aiurea

zamainmenu02.10.2007 13:34
Pai tocmai asta inseamna a fi suporter adevarat: sa nu-ti pese de bani cand e vorba de a-ti incuraja echipa favorita.

Hai ca m-ai facut sa rad, zau. Fara numar, fara numar, de la nasu'! Eventual, daca nu-ti ajung banii, sa dai in cap sau sa furi pentru a-i procura, ca deh, scopul scuza mijloacele, nu?

Bre, sper sa n-ai mai mult de 20 de primaveri, ca altfel te suspectez de infantilism tomnatic.

Care spun de ce sa dau bani ca sa plec acasa plin de nervi, sunt doar suporteri ai jocului de fotbal, nu al vreunei echipe.Cand iubesti( indiferent ca e vorba de o echipa sau de o persoana) accepti ideea ca nimeni nu e perfect si ca trebuie sa fii alaturi de acel ceva sau cineva si la bine si la rau!

Cand obiectul iubirii matale se transforma in rau, nu continui sa-l idolatrizezi ci iti folosesti discernamantul si deci, treci nitelus si prin filtrul gandirii, nu te lasi condus doar de ce-ai in slit sau de inimioara. Si apoi legaturile bune dau rezultate bune, daca obiectul iubirii tale se duce in jos, in pacat sau in viciu, mergi si tu cu el?

Daca de maine ar juca Pandurii exceptional si l-ar transfera pe Messi, acolo ati fi si voi.

Posibil, dar pe tine te vom tine la usa, lasandu-te sa salivezi de pofta.

zoloz200502.10.2007 13:43
I-auzi, frate ! N-au fost destule demonstratii ? Stadione arhipline pe canicula, pe ploaie, pe viscol ? Cu Valencia cum a fost ? N-aveam prea multe sanse dar stadionul a fost arhiplin. Sau o demonstratie 'ca iubim echipa' nu putem face decat daca-i umflam buzunarele lu' Jiji pentru ca el dupa aia sa-si asume integral meritul calificarii si sa ne si trimita in mamicile noastre de golani ce suntem ? Ei bine, tzeapa jijista nu mai merge. Nu vreau sa-l vad cum se lauda cu ce-au facut jucatorii 'pentru el' atunci cand de fapt primele de calificare si de joc au fost pletite din banii mei si ai altora ca mine. Nu vreau sa-l vad cum 'il doare in palarie de suporteri' in timp ce eu trebuie sa fac echilibristica financiara pentru a nu-mi obliga familia sa faca foamea.

si cum cu Valencia si cu Standart si cu Real si cu atatia...ati demostrat...ca IUBITI Steaua (ca nu cred ca atunci ati fost pentru Gigi la meci..)..puteti demonstra si acum..degeaba ne certam..eu vreau sa fac ceva bun pentru exchipa...pentru Steaua..nu conteaza cati patroni or sa se schimbe pana voi muri..nu am fost la meciuri pentru Paunescu sau pentru Becali..am fost la meci pentru Steaua..ce nu vreti sa intelegeti !! Steaua SUNTEM NOI !! si o sa fim ..indiferent de cine e patron..nu cred ca in strainatate zic aia...Echipa Steaua Bucuresti a remizat cu ARSENAL LONDRA pentru patronul lor Gigi b,trimisul lui Dumnezeu pe pamant !!

si in statistici ramane ..Steaua - ARSENAL 1-1 (Neaga 35/ V. Persie 12)..

Levente8202.10.2007 14:23

fularsteau2 Sa speram sa nu luam 3 goluri ca si spaniolii si sa trecem cu bine acest meci din grupele CL.

Forzzzza Steaua!!! Daca jucam cu capul putem spera si de un rezultat convenabil :tongue:

jiji_asu02.10.2007 14:34
fularsteaua2 IUBESC STEAUAAAAAA!!!!!!!!!! fular-campionii
Miaus02.10.2007 14:47
Indiferent de ce face/spune Becali, pe stadion trebuie venit. El se va bucura nespus sa vada tribunele goale, pentru ca presiunea va fi mai mica pe el. Din pacate se dovedeste ca suntem stelisti numai la bine, acum la greu, cand jucatorii au nevoie de noi mai mult ca oricand( asa cum sunt ei, prosti sau buni) noi raspundem prin absenteism.

Nu inteleg cum unii nu vor sa incurajeze Steaua pe motv ca jucatorii nu sunt pe atat de valorosi precum am vrea cu totii. Adica tinem doar cu jucatorii buni si foarte buni, cei mai slabi nu sunt ai nostri? Daca ai doi copii si unul e genial si altul e prostut si impiedecat, ce facem, il iubim doar pe unul si pe celalalt il renegam?

Tot respectul pentru cei care vor fi azi pe stadion!

Bai Mihaita ce ai patit, in sfarsit ceva cu cap:)

Vezi mah ca se poate sa si gandesti cand scrii, vezi ca nu e greu?

Pentru cei care nu au chef sa isi dea banii pe bilete ca sunt scumpe, foarte bine nu dati bani dar spuneti ca asta e motivul pentru care nu veniti.

CA NU AVETI BANI sa cumparati biletele, si atunci totul e ok.Dar nu, voi cameleonilor o bagati pe aia cu Becali la inaintare...

Si inca ceva asa repede pana plec la meci "sa il imbogatesc pe Jiji".Ia faceti un calcul din asta COMPLICAT cu pretul biletelor si cati bani o sa ia Becali din banii de peluze (adica unde sunt stelistii adevarati ca restul la T1,T2 sunt samantari si aplaudaci si oricum vin). Aha, deci sunt doar vreo 600.000 de euro.Mda nu prea se imbogateste Becali din astea.

Ia sa va mai dau un calcul SI MAI COMPLICAT.Pretul unui metru de pamant in Pipera la pamanturi creste cu 3 euro in 6 luni.Nea Jiji are 10 hectare.ia vedeti cati bani ii ies de aici.

Doamne rau e sa ai ochelari de cal...

P.S. Stati bah acasa si uitati-va la meci ca din televizare nu se scot babi.Eu zic ca daca sunteti suporteri adevarati sa va uitati pe Taraf TV cat e meciul sa fiti sigur ca nu se imbogateste Becali din drepturile de televizare

zoloz200502.10.2007 14:52
CA NU AVETI BANI sa cumparati biletele, si atunci totul e ok.Dar nu, voi cameleonilor o bagati pe aia cu Becali la inaintare...

foarte bine punctat...

asta incerc sa le explic si eu..au gasit explicatia...mie mi`a platiti Gigi biletul...pfuaii...

DanStan02.10.2007 14:57
si cum cu Valencia si cu Standart si cu Real si cu atatia...ati demostrat...ca IUBITI Steaua (ca nu cred ca atunci ati fost pentru Gigi la meci..)..puteti demonstra si acum..degeaba ne certam..eu vreau sa fac ceva bun pentru exchipa...pentru Steaua..nu conteaza cati patroni or sa se schimbe pana voi muri..nu am fost la meciuri pentru Paunescu sau pentru Becali..am fost la meci pentru Steaua..ce nu vreti sa intelegeti !! Steaua SUNTEM NOI !! si o sa fim ..indiferent de cine e patron..nu cred ca in strainatate zic aia...Echipa Steaua Bucuresti a remizat cu ARSENAL LONDRA pentru patronul lor Gigi b,trimisul lui Dumnezeu pe pamant !!

si in statistici ramane ..Steaua - ARSENAL 1-1 (Neaga 35/ V. Persie 12)..

Acum e altceva pentru ca ala isi aroga toate meritele. El face echipa, el antreneaza, el centreaza, el da cu capul. Reuseste eschipa o permormanta ? Aaa, au facut-o pentru el. Nu pentru cariera lor, nu pentru noi, pentru el. Hai mai da-o dreaq ! Marcheaza un jucator ? Interviu 20 de secunde cu jucatorul, 7 intreviuri + 5 talk-show-uri cu patronul. Hai mai da-o dreaq ! Vreau informatii depsre Steaua, deschid tembelizoru' sau un ziar ... patronu' a zis, patronu' a facut. Hai mai da-o dreaq !

Nici sa te bucuri nu mai poti ca vine ala si declara ca totul i se datoreaza. Mai are putin si zice ca el personal mi-a dat voie sa ma bucur. Daca-mi numesti inca o singura echipa din lumea asta la care jucatorii si suporterii sunt astfel umiliti si desconsiderati ma duc acum si-mi cumpar bilet la meci.

Faptul ca Steaua suntem noi il putem demonstra la fel de bine atat intr-un joc contra lui Arsenal cat si intr-unul impotriva Daciei Mioveni. Ba chiar mai bine intrucat la meciul cu Mioveni nu vin 'suporterii de Champions League'.

Nu, presa straina nu ar scrie asa ceva pentru simplul motiv ca nimeni de-colo n-ar intelege cum e posibil ca un patron al unei echipe de fotbal sa fie atat de stupid.

vlad_cj02.10.2007 14:58

Zapata - Petre Marin, Baciu, Rada, Emeghara - Ovidiu Petre - Nicolițã, Dicã, Neaga, Surdu - Vali Badea

se pare ca asta va fi echipa...

florin_b_*02.10.2007 15:10

@vlad_cj

va fi foarte fain pana in momentul in care se vor peirde mingi sus...sa vezi acolo contraatac :))

Partea buna a lucrurilor: macar atacam...nu ca anul trecut..si poate dam si gol

Il Soldatino02.10.2007 15:15

@alexmk17

Ai mare dreptate in tot ce precizezi aici dar uiti un aspect foarte important: conteaza brandul, dragostea fata de Steaua in detrimentul adularii/dezavuarii unui jucator sau a mai multor jucatori. Tu, eu, mama, Ovidiu SSk nu suntem suporterii lui Dica, Marin, Rada, Neaga luandu-i separat ci ii integram in cadrul marii familii numita Steaua. In acest sens dragostea pentru jucatori este una implicita pentru ca elementul care conteaza e cadrul de referinta, adica echipa in ansamblul sau.

Ovidiu_IASHI_Steaua02.10.2007 15:20
Partea buna a lucrurilor: macar atacam...nu ca anul trecut..si poate dam si gol

Intradevar...f buna tactica...macar daca e sa pierdem atunci sa o facem frumos:) F bine ca jucam ofensiv...chiar ma bucur! FORZZA Steaua

stelist nebun02.10.2007 15:53

fularsteau2 nu stiu daca ati vazut echipa de start pe sport.ro...da ca o sa reuseasca atacu o sa fie bine..dar apararea cred ca o sa fie cam nasparliu...dar sa vedem zapata Petre Marin, Baciu, Rada, Emeghara - Ovidiu Petre - Nicolita, Dica, Neaga, Surdu - Vali Badea.

eu tot ce pot sa zic......e fiti mai optimisti..oricum totusi e arsenal nu visati la mai mult de egal

Renuta la limbajul gen MiRC. Citeste regulamentul.

alex_lef02.10.2007 16:12

@ stelist nebun

sincer eu m-as multumi si cu un 5-3 pentru ei..vreau sa vad fotbal adevarat din partea echipei noastre

mikutu02.10.2007 16:13

Felicitari suporterilor care au inteles ca bataia de joc pe banii lor se poate intampla o data, de doua ori, dar nu la infinit.

ai spus un mare adevar.!!!!!!!

dr.adrian902.10.2007 16:28

vorbiti despre Steaua despre iubire fata de echipa atat la bine cat si la rau.

dar nu observati sau nu vreti sa o faceti schimbarea echipei. numele FC Steaua Bucuresti este doar pentru ochii lumii adica a vostri, a mei nu mai e. echipa sa transformat in afc Becali un club condus de un dictator care face tara de rusine mai rau decat toti emigratii si hotii din strainatate.

dar nu vreti sa vedeti asta.

stiu va doriti sa mergeti pe stadion e normal chiar si eu imi doresc sa fac asta. dar stati un pic si analizati situatia actuala de la fosta noastra echipa iubita. ganditi un pic doar nu sunteti animale.

careva a zis pe forum ca nu sustinem numai pe jucatorii buni. poate e adevarat. dar cum sa sustin niste jucatori care joaca numai pentru bani nu pentru placere. sa stiti ca in viata asta nu totul se rezuma la bani. ei nu aduc fericirea iti dau numai o satisfactie imorala. in plus cum sa fiu alaturi de niste jucatori care ii fac placerile celui cu banii si sunt niste MM mai mici. ca l-au sapat pe Hagi nu mai conteaza e de domeniul trecutului. un om care a vrut sa le impuna placerea de a fii pe teren si a juca fotbal. ceea ce am vazut cu ochii mei la mierlo.dar sa lovit de indiferenta unora.

trebuie sa intelegem ca am fost tradati de cei de la fosta Steaua.am fost vanduti!!!

de ce sa mai aiba rost sa mergi la meci???

sper ca ati inteles mesajul meu

Dica,Radoi,Petre,Marin,Neaga si nu in ultimul rand Becali afara din Ghencea. atat timp cat acesti indivizi mai ales ultimul sunt in Ghencea echipa pe care credeti ca o iubiti nu se numeste FC Steaua Bucuresti

noapte buna Ghencea.luminile sau stins

Steaua,odihneasca-se in pace

Stanici02.10.2007 17:04

Urata situatie.

axl2302.10.2007 18:32

Pentru o mai buna canalizare a discutiilor acest topic se inchide. Puteti comenta partida in "Articole fcsteaua.ro - LIVE Steaua - Arsenal" sau "Meciurile Stelei - Steaua-Arsenal", adica aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...20&start=20

sau aici:

http://www.fcsteaua.ro/forum/index.php?sho...0&start=120

«123»