Salut,
Am tinut sa postez pe site-ul vostru pe care il urmaresc de mult, si in care am regasit multe comentarii de bun simt.
Legat de meciul de astazi si de protestul suporterilor,mi se pare normal ce se intampla, chiar sunt mirat ca s-au vandut 10 mii de bilete. Eu locuiesc la Londra si acolo probabil stadionul ar fi fost gol daca la conducerea clubului s-ar fi aflat un personaj atat de josnic ca GB si daca un simbol al clubului ar fi fost umilit asa cum a fost umilit Hagi.
Si cu tot respectul pentru conditiile oferite de stadionul Steaua, poate cele mai bune din Romania, nu poti sa ceri 100 de euro pentru un bilet in conditiile in care:
- intrarea la stadion este o bataie de joc
- suporterul nu se poate manifesta fiindu-i confiscate steagurile, bannerele, etc de catre niste jandarmi foarte asemanatori ca si nivel de cultura cu " leader-ul "
- nu poti cumpara nimic in stadion ( apa mancare ) fara sa stai la cozi imense si sa platesti de 3 ori pretul
- grupurile sanitare sunt mai degraba copacii din spatele tribunelor
- nu in ultimul rand, jocul echipei este jenant
Felicitari suporterilor care au inteles ca bataia de joc pe banii lor se poate intampla o data, de doua ori, dar nu la infinit.
Legat de scor, nu vreau sa ma pronunt ca sa nu starnesc injuriile unora dintre voi, eu insa am vazut Arsenal pe Emirates de 3 ori, si ma indoiesc ca Lovin, Ovidiu Petre, etc vor fi altceva decat niste jaloane de antrenament.
cu toate astea, succes Steaua !