dar nu se mai poate sunteti INcurABILI nu se mai poate face nimic cu voi sunteti infectati cu otrava ProstiiSport si KKgazeta....
De acord. ProstiiSport si KKgazeta sunt hartiile igienice care-i publica zilnic cate enshpe mii de fotogtafii si declaratii ale ciobanului. A ajuns sa-mi fie greata sa ma uit la un stand cu ziare. Pe prima pagina : poza cu oieru' ... declaratie a oierului ... finantatorul Stelei a zis ... finantatorul Stelei s-a spart in figuri ... Astea nu-s ziare, sunt latrine publice.
ps:si sa stii ca eu_sunt in PN din 1984 si la cat am tocit eu gardenele si apoi scaunele, cred ca trebuia chiar sa am si un fotoliu in PN...sper sa ne vedem tata la meciul cu Arsenal sa iti dau cu un SURUB in cap sa ne suspende stadionul...
In '84 PN nu insemna nimic, toti barosanii se strangeau la a doua. Asta in afara de faptul ca pana prin 90 puteai face lejer turul stadionului, nu exista inpartirea in tribune si peluze. Daca stadionul nu era plin ne mutam toti in peluza spre care urma sa atace Steaua, iar cand s-au montat gardurile despatitoare a fost oftica mare.