am vazut in gsp cum ca deseara Steaua ar juca tot 4-2-3-1 cu Zapata-P.Marin,Baciu,Rada,Emeghara-Bicfalvi,Ov.Petre-Nicolita,Dica,Neaga-Zaharia
NU E BINE!
trebuie sa jucam 4-4-2-ul pe care l-am jucat si cu Bacaul!
Cu Neaga mijlocas ofensiv in spatele a 2 varfuri!
sa jucam un 4-1-2-1-2
Zapata-P.Marin(Nicolita),Baciu,Rada,Emeghara-Badoi,Ov.Petre,Neaga,Cristocea-Zaharia, Badea(Dica)
asa trebuie sa jucam
Badoi trebuie sa joace mijlocas dreapta pentru ca se vede clar ca nu e fundas.e mult mai atras de ofensiva.ca doar a inceput ca atacant
Nicolita trebuie sa joace fundas dreapta pentru ca nu mai are nici o legatura cu ofensiva de cand l-a "invatat" Olaroiu
Ov.Petre trebuie sa joace inchizator pentru ca altul nu avem din pacate.Iar Bicfalvi s-a vazut clar ca e mijlocas ofensiv cu bacaul.nu prea stia el sa bage deposedeze.
Cristocea pe stanga neaparat!!!!! e printre putinii jucatori de picior stang din lot.poate sa dea centrari pentru Zaharia!si asta din prima! ca pana acum Croitoru si Surdu totdeauna se opreau si isi puneau mingea pe piciorul drept inainte sa centreze.pierdeau timp degeaba!
Neaga e coordonatorul de care avem nevoie.S-a vazut asta cu Bacaul.e un jucator rapid,tehnic si care gandeste!!!!!! el ar putea sa fie pentru noi ce e Diego pentru Werder Bremmen.cred ca postul de mijlocas ofensiv coordonator e perfect pentru el.cu el in acest post putem juca in viteza.lucru care nu se poate cu Dica pentru ca el e lent si nici nu dribleaza!Neaga la mijloc dribleaza,fuge,ataca,vede bine jocul si da pase printre!Dica nu prea facea astea.El statea pe loc si dadea pase lungi!
si inca ceva.avand viteza, Neaga poate sa vina din spate pe spatiile create de atacanti si sa intre in careu cu mingea la picior si sa traga!
Neaga TREBUIE SA JOACE NEAPARAT MIJLOCAS OFENSIV COORDONATOR IN SPATELE CELOR 2 VARFURI!!!!TREBUIE SA I SE DEA LIBERTATE TOTALA!!!!!
Dica, daca va juca, trebuie sa joace varf impins.e lent dar are lovitura buna de cap,simtul portii, un sut foarte bun si poate sa si intoarca mingi pentru cei care vin din spate!Cu el se poate intra in combinatii. in 1-2uri.
Nu are rost sa il mai foloseasca mijlocas ofensiv coordonator.Steaua TREBUIE SA JOACE IN VITEZA CU PASE PE JOS NU LENT CU PASE PE SUS!!!!!!
Un lucru ar fi totusi bun daca am juca si cu Dica.dar in formula cu el varf impins.
ADVERSARII NU AR STII CE SA FACA!toata lumea s-a obijnuit ca in jocul Stelei piesa centrala sa fie Dica.Daca schimbam acest lucru, si facem din Dica doar un om cu gol, nu un om cu ultima sau penultima pasa, adversarii ar fi dati peste cap!
ia ganditi-va.
Dica varf impins.pe langa fundasul care il are in primire, langa el mai vine si inchizatorul!
ca asa e la toti.toti isi pun un om care sa il urmareasca pe Dica pe tot terenul.Dica ar scoate 2 jucatori din joc!!!!
Neaga ar fi liber sa se exprime si ar putea sa isi faca jocul!
Zaharia trebuie folosit pentru ca e mult mai in forma decat Badea.Pe lang asta el a aratat cu bacaul ca e un atacant pur-sange.s-a miscat incredibil!!!
Sincer imi place ideea prezentata de tine si chiar a-s avea"curajul"ca intr-un joc,cum e cel de astazi,cu Vasluiul sa aliniez astfel echipa daca a-s fi antrenor!