FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua București - FC Vaslui

«123»
CaTaLiNsm StElIsTu29.09.2007 08:00
am vazut in gsp cum ca deseara Steaua ar juca tot 4-2-3-1 cu Zapata-P.Marin,Baciu,Rada,Emeghara-Bicfalvi,Ov.Petre-Nicolita,Dica,Neaga-Zaharia

NU E BINE!

trebuie sa jucam 4-4-2-ul pe care l-am jucat si cu Bacaul!

Cu Neaga mijlocas ofensiv in spatele a 2 varfuri!

sa jucam un 4-1-2-1-2

Zapata-P.Marin(Nicolita),Baciu,Rada,Emeghara-Badoi,Ov.Petre,Neaga,Cristocea-Zaharia, Badea(Dica)

asa trebuie sa jucam

Badoi trebuie sa joace mijlocas dreapta pentru ca se vede clar ca nu e fundas.e mult mai atras de ofensiva.ca doar a inceput ca atacant

Nicolita trebuie sa joace fundas dreapta pentru ca nu mai are nici o legatura cu ofensiva de cand l-a "invatat" Olaroiu

Ov.Petre trebuie sa joace inchizator pentru ca altul nu avem din pacate.Iar Bicfalvi s-a vazut clar ca e mijlocas ofensiv cu bacaul.nu prea stia el sa bage deposedeze.

Cristocea pe stanga neaparat!!!!! e printre putinii jucatori de picior stang din lot.poate sa dea centrari pentru Zaharia!si asta din prima! ca pana acum Croitoru si Surdu totdeauna se opreau si isi puneau mingea pe piciorul drept inainte sa centreze.pierdeau timp degeaba!

Neaga e coordonatorul de care avem nevoie.S-a vazut asta cu Bacaul.e un jucator rapid,tehnic si care gandeste!!!!!! el ar putea sa fie pentru noi ce e Diego pentru Werder Bremmen.cred ca postul de mijlocas ofensiv coordonator e perfect pentru el.cu el in acest post putem juca in viteza.lucru care nu se poate cu Dica pentru ca el e lent si nici nu dribleaza!Neaga la mijloc dribleaza,fuge,ataca,vede bine jocul si da pase printre!Dica nu prea facea astea.El statea pe loc si dadea pase lungi!

si inca ceva.avand viteza, Neaga poate sa vina din spate pe spatiile create de atacanti si sa intre in careu cu mingea la picior si sa traga!

Neaga TREBUIE SA JOACE NEAPARAT MIJLOCAS OFENSIV COORDONATOR IN SPATELE CELOR 2 VARFURI!!!!TREBUIE SA I SE DEA LIBERTATE TOTALA!!!!!

Dica, daca va juca, trebuie sa joace varf impins.e lent dar are lovitura buna de cap,simtul portii, un sut foarte bun si poate sa si intoarca mingi pentru cei care vin din spate!Cu el se poate intra in combinatii. in 1-2uri.

Nu are rost sa il mai foloseasca mijlocas ofensiv coordonator.Steaua TREBUIE SA JOACE IN VITEZA CU PASE PE JOS NU LENT CU PASE PE SUS!!!!!!

Un lucru ar fi totusi bun daca am juca si cu Dica.dar in formula cu el varf impins.

ADVERSARII NU AR STII CE SA FACA!toata lumea s-a obijnuit ca in jocul Stelei piesa centrala sa fie Dica.Daca schimbam acest lucru, si facem din Dica doar un om cu gol, nu un om cu ultima sau penultima pasa, adversarii ar fi dati peste cap!

ia ganditi-va.

Dica varf impins.pe langa fundasul care il are in primire, langa el mai vine si inchizatorul!

ca asa e la toti.toti isi pun un om care sa il urmareasca pe Dica pe tot terenul.Dica ar scoate 2 jucatori din joc!!!!

Neaga ar fi liber sa se exprime si ar putea sa isi faca jocul!

Zaharia trebuie folosit pentru ca e mult mai in forma decat Badea.Pe lang asta el a aratat cu bacaul ca e un atacant pur-sange.s-a miscat incredibil!!!

Sincer imi place ideea prezentata de tine si chiar a-s avea"curajul"ca intr-un joc,cum e cel de astazi,cu Vasluiul sa aliniez astfel echipa daca a-s fi antrenor!

diego_cj29.09.2007 08:02

Pace 4 zile

"Mã doare în pãlãrie cã mã contestã lumea", a spus Gigi Becali, spunînd cã nu-l intereseazã dacã va fi huiduit la meciul cu FC Vaslui. Joi searã însã, Valeriu Argãsealã s-a întîlnit și el cu liderii galeriei, solicitîndu-le acestora sã nu continue protestele împotriva echipei. S-a ajuns la o înțelegere, astfel cã din partea galeriei nu vor fi fluierãturi și huiduieli la adresa jucãtorilor, dar nici împotriva lui Becali, pe care fanii îl vor ignora. Argãsealã a primit promisiunea susporterilor cã va fi pace doar pentru meciurile cu Vaslui și Arsenal.

ce pace??!!! de ce? la ce ne ajuta daca e liniste in aceste 2 meciuri? batem si ce? ciobanul iar se va implica in stilul lui.. si vom ajunge iar xde unde am plecat... si iar ne vom plange ca femeile.. nici o pace.. protestele trebuie sa continuie.. ciobanul stie ca a gresit.. a inceput sa fie huiduit peste tot (lucru incredibil pentru el) .. pierde imagine.. plus vizitele la DNA... simte ca se strange latul.. pai sa nu mai apara ciobanul de 2 zile la TV? cand s-a mai intamplat? acum e momentul sa-l presam.. si mai ales in Liga cu Arsenal, acele proteste ar avea impact...

p.s. ce i-a muiat pe liderii galeriei sau pe altii: victoria senzationala cu copiii lui Seche sau niste verzisori de la Gigi?? vedeti sa nu ajungeti ca si cainii cu turcu...

M...e Gigi !! AUGH AUGH AUGH!!!! M...e Gigi !! AUGH AUGH AUGH!!!! M...e Gigi !! AUGH AUGH AUGH!!!! M...e Gigi !! AUGH AUGH AUGH!!!! M...e Gigi !! AUGH AUGH AUGH!!!!

Nu te vom vota/ Du-te-n p.... a mea!!! Nu te vom vota/ Du-te-n p.... a mea!!! Nu te vom vota/ Du-te-n p.... a mea!!! Nu te vom vota/ Du-te-n p.... a mea!!! Nu te vom vota/ Du-te-n p.... a mea!!!

AdrianUltras2529.09.2007 08:09

Catalinsm Stelistu

cand era Hagi la echipa nu jucam bine deloc!

asta e adevarul.

ca nu vroiau jucatorii sau ca nu puteau asta nu mai conteaza!

3 lucruri erau super clare din jocul echipei.

AVEM NEAPARAT NEVOIE PE STANGA DE UN MIJLOCAS STANGA!

Neaga SI Dica NU POT JUCA AMANDOI LA MIJLOC!

Banel Nicolita NU MAI POATE JUCA MIJLOCAS DREAPTA!

Hagi a incercat acel 4-2-3-1 care mie mi se pare scarbos avand in vedere ca nu e nimic mai mult decat un 4-5-1 rarefiat!

erau spatii imense intre cei 3 mijlocasi de atac si cei 2 inchizatori.

asta era pb.nu aveam mijloc.

acum ca a pleacat Hagi,trebuie sa plece si sistemul

Ori jucam un 4-4-2 cu un mijlocas defensiv si unul ofensiv

ori jucam 4-3-3

aceste 2 sisteme sunt cele mai potrivite pentru Steaua!

4-4-2 cu formula

Zapata-P.Marin(Nicolita),Baciu,Rada,Emeghara-Badoi,Ov.Petre,Neaga,Cristocea-Zaharia, Badea(Dica)

sau 4-3-3 cu formula

Zapata-P.Marin(Nicolita),Baciu,Rada,Emeghara-Croitoru,Ov.Petre,Cristocea-Neaga, Zaharia,Badea(Surdu)

repet

Steaua trebuie sa joace pe jos, in viteza!

nu pe sus si lent cum am jucat pana acum!!!!!

p.s. dau vina pe Olaroiu pentru ceea ce se intampla la Steaua acum.

el a distrus acel joc al Stelei creat de Zenga si Protasov.Atunci jucam pe jos si in viteza.

cu Oli am inceput sa bagam mingi inalte si centrari!

deci vina o au Oli si omul care inca il protejeaza:Gigi

--------------------------------

Ce zici, Gigi?

de Rãzvan Rotaru , Dan Udrea

un titlu in gsp al unui articol despre Steaua

facut clar ca sa intarate

cu rautate

in articol se zice despre faptul ca Badoi ar urma sa nu joace

iar Zaharia ar fi titular

acelasi Dan udrea incearca sa bage strambe

niste scursori!!!

predatorpulse729.09.2007 08:28

Trebuie sa batem acesti moldoveni increzuti care isi permit sa faca misto de noi,dupa ce ani intregi au batut la retrogradare. Intr-adevar suntem intr-o situatie f grea din cauza unui personaj caruia nici nu o sa ii mai spun numele,insa sper ca orgoliul jucatorilor,daca il au,sa fi fost atins de aceste declaratii si sa fie si mai determinati in teren.

E foarte greu sa luam campionatul in acest an,pentru ca deja am o senzatie de deja-vu,se intampla exact ceea ce am patit in campionatul trecut.

Asemanari cu anul trecut:

-am intrat in CL,insa din pacate am debutat cu infrangere spre deosebire de anul trecut

-avem din nou f multi accidentati,si Radoi va rata din nou Liga(e rau pentru ca macat il scotea pe ov Petre din echipa)

-jocul e infect ca si anul trecut cu mici exceptii

-Gigi Becali e la fel de prost ca anul trecut,daca nu chiar mai mult

-suntem la 5 pc (teoretic) de locul 1 si avem un meci crucial cu Vaslui,exact cum anul trecut am avut cu pechinezii meci in care ne-a furat corpodean si s-au distantat la 8 punte parca.

Daca pierdem puncte cu Vaslui s-a dus dracul totul,pentru ca jucam prost si cand eram aproape de locul 1 d-apoi cand o sa se distanteze Cluj sau rapid.

-echipele mici ne omoara ca si in sezonul trecut. Desi nici atunci jocul Stelei nu convingea,acasa nu prea am avut probleme exceptand meciul cu pechinezii si cel cu rapid. In schimb in deplasari am pierdut nspe meciuri dupa intalnirile din CL. Exact la fel si in acest an,am facut 0-0 cu rapid si Cluj,deci cu 2 contracandidate si am pierdut 4 puncte cu Urziceni si UTA,si ganditi-va ca e abia etapa a 8-a.

Sper sa invatam si noi odata din greseli si sa dam mai mare importanta campionatului pentru ca daca nu,o sa se termine campania din CL si o sa ne trezim ca anul trecut la vreo 10 pc in spatele liderului si o sa ne uitam ca boii cum intra altii direct in Liga pe munca noastra,dupa ce am strans puncte atatia ani

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AdrianUltras2529.09.2007 08:30

predatorpulse7

vasluiul e la al 3-lea sezon in Liga 1

nu prea se bateau la retrogradare

pentru ca erau retrogradati

:))

il_scorpio29.09.2007 08:39

el a distrus acel joc al Stelei creat de Zenga si Protasov.Atunci jucam pe jos si in viteza.

Hai ca asta-i prea de tot!

stelutawillis29.09.2007 08:50

forzza Steaua fular-campionii

AdrianUltras2529.09.2007 08:54

il scorpio

cu Zenga Steaua juca un 4-3-3

la inceput era asa

la mijloc Dorinel,Paraschiv si Fl Dumitru

iar in atac Dica,Oprita,Neaga

apoi, din cauza accidentarilor sau a patronului

la mijloc erau Dorinel,Paraschiv si Dica

iar in atac Neaga,Oprita si Cristea

asa juca Zenga cand avea tot lotul

si atunci nu jucam pe sus cu centrari aiurite

si nici Dica nu era coordonator

coordonator era Dorinel care juca perpendicular pe poarta

chiar daca o facea cu mingi lungi

in era Protasov, Steaua juca foarte foarte repede!!!!

jucatorii ca Bostina sau Nicolita aveau o libertate total pe teren!

driblau(Bostina) sau apareau ca al 3 lea varf in careu(Nicolita)

varful Iacob era folosit la max!

intorcea mingi,pasa pe culoare,facea spatii libere,etc

Dica statea atunci destul de avansat.

mijlocul era asigurat de Radoi si Paraschiv asa ca Dica avea doar sarcini ofensive

era omul cu golul

nu omul cu pasa de gol

cand a venit Oli a bagat jocul pe benzi cu centrari exasperante

lui Nicolita i-a dat sarcini defensive

pe Dica l-a facut coordonator

jucam lent

previzibil

noroc cu jucatorii!

multe meciuri au fost castigate pe valoare individuala!

in rest defensiva totala!

intai sa nu luam gol si apoi sa dam!

NU ASA SE JOACA LA Steaua!

predatorpulse729.09.2007 09:01
predatorpulse7

vasluiul e la al 3-lea sezon in Liga 1

nu prea se bateau la retrogradare

pentru ca erau retrogradati

:))

In fine,ce vroiam sa spun e ca s-au gasit toate panaramele sa faca misto de noi,sa zica mersi ca ce am facut noi pentru Romania,cred ca am adus peste jumatate din punctele de la acel coeficient care ne-a ridicat unde nu meritam.

Steaua e ceva diferit fata de toate echipele din tara,noi am tinut mereu steagul sus,mai ales in Europa,si cand avem momente de slabiciune se gasesc toti gusterii sa faca misto de noi(vezi porumboiu) cand de fapt ar trebui sa ne multumeasca ca au sansa sa vada si ei Europa odata in viata(daca ajung acolo). Am inteles ca la un moment dat o sa avem vreo 6 echipe in competitiile europene(si asta mai ales noua),cand de fapt momentan doar 2 echipe au fata de Europa,daca nu prin joc macar prin experienta: noi si rapid.

Ce sa caute acolo echipe gen CFR clujeiro care o iau de la famaguste,Otelul si Bistrita care sunt prea mici sa ajunga chiar si in insignifiantele grupe UEFA iar de pechinezi ce sa mai zic ca ei sunt penibili de cand se stiu,in Europa se pierd.

Iar chestia asta cu provincia se ridica e un mare fas. De fapt 2 din cele 3 echipe din Bucuresti au "beneficiat" de un management prost,si anume Steaua si dinamu,iar alte echipe le-au luat locul pe podium. La rapid nu s-au schimbat multe,au venit oameni profesionisti cat de cat si asta se vede. La pechinezi exista 9 oameni care trag in directii diferite iar la noi e un cioban prost care in loc sa dea bani si sa vada cum iese se baga in toate pentru ca se crede Dumnezeu pe pamant.

De asta vreau sa batem vasluiul,ca sa aratam cine este Steaua si ma bazez pe orgoliul jucatorilor,care poate se uita si ei in clasament si vad ca suntem pe 7-8.

Oricum e greu sa luam titlul si daca e sa il ia cineva din provincie,o sa il ia clujeiro,insa aici sunt de acord cu Jiji(pentru prima oara cred),cum naiba sa reprezinti Romania in Europa cand ai vreo 4-5 romani in lotul de 20 si ceva. De asta nu sunt de acord cu echipe gen Cluj sau arsenal care reprezinta tara respectiva si nu incep cu nici un jucator de acea nationalitate.

Eu cred ca asta ar trebui sa schimbe UEFA(dar nu o va face pentru ca o sa se piarda bani),sa incepi cu macar 4 titulari din tara respectiva ar fi un exemplu. Stiu ca cluburile sunt societati private dar atunci de ce mai apare acel stegulet cu tara din care provine,eu zic ca sa se scoata daca aceste cluburi pot sa faca ce vor. Poate ca par invechit,dar cluburile de fotbal dintr-o tara ar trebuia sa dezvolte talente si sa joace cu ele in echipa pentru ca abia apoi sa le vanda.

Vrei sa-mi spui mie ca clujul nu gasea destui jucatori romani buni si a ales jucatori straini de mana a 2-a(singurii cu valoare de la ei sunt didi,Semedo si cadu) ca sa-si faca echipa.

O echipa ideala pentru Steaua ar fi 60% romani,40% straini cu conditia ca majoritatea jucatorilor sa iaba valoare de Steaua.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

il_scorpio29.09.2007 09:08

Totusi Hagi a avut la dispozitie mult timp sa repare greselile lui Oli care nu le neg si nu a facut acest lucru. Ba mai mult a agravat situatia jucand cu Ovidiu Petre si Lovin, Olaroiu neintroducand niciodata pe cei doi titulari. Nici in era Zenga echipa nu era asa ofensiva cum zici( ceva mai bine ca acum de acord).

Acel 4-3-3 putea fi catalogat si ca un 4-4-2 Dica fiind mai mult un mijlocas de banda de cat un atacant stanga( acest post este caracterizat de obicei prin viteza).

Nu am fost de acord totusi sa-i aruncam si asta pe umeri lui Olaroiu. Pe vremea cand era antrenor si eu am fost printre cei care l-au contestat, dar parca e prea mult a spune ca ceea ce se intampla acum la Steaua e din vina lui. Gata Oli a plecat a fost treaba lui Hagi si acum a lui Pedrazzini sa schimbe ceva.

Iar Hagi a avut atat timp sa schimbe echipa cat a avut si Protasov cand a venit la Steaua( nu mai punem la socoteala cati bani a cheltuit pe transferuri).

Cred ca principala cauza pentru ce se intampla la Steaua acum o are Becali, dar daca privim partea tehnica cred ca Hagi poarta cea mai mare parte din vina.

AdrianUltras2529.09.2007 09:12

PREDATORPULSE7

ca isi bat toti joc de noi nu e o noutate!

toate nulitatile se cred de CL mai nou

la inceputul sezonului echipe precum Craiova anuntau ca vreau in CL(dorel Stoica) sau Cupa UEFA(mititelu)

CFR Cluj desi a batut pe Steaua o singura data de cand a reusit sa promoveze in Liga 1 la fel, se da de CL

cum poti sa vrei in CL cand tu ai 0 experienta internationala si nu ai stadion?

baietii astia au vazut ca Steaua a jucat acolo.

au vazut ca nu au luat bataie la scor de la Steaua sau au scos un egal chinuit cu noi

si ce au zis?

"pai bai,daca astia care e de CL nu ne-a batut rau, pai e clar ca si noi e de CL.la anul jucam in CL sa moara mama!"

valoarea si-au aratat-o toti cand a venit momentul

CFR cica batea cu 3-0 pe anorthorsis

s-a terminat 3-1

dar pentru aia!!!!!!!!

Dinamo s-a rugat de Lazio toata vara

si cand a venit Lazio Dinamo a facut pe dracu in patru si au pierdut calificarea in 45 de minute!

Otelul nu a zis nimic.au incercat dar au dat-o in bara.e greu frate in cupe europene!

gloria e abonata la Intertoto

probabil asa isi fac ei preagtirea de vara

haideti sa fim seriosi.

ce sa caute Dinamo in cl cand ei iau bataie acasa de la Elfsborg?!!!

ce sa caute CFR in Cl cand ei iau bataie acasa de la anorthorsis?!!!

astea sunt toate vorbe

ca le place sa vorbeasca

sa vedem cat mai sta CFR pe 1

sau vasluiul

nu de alta

dar pana acum vasluiul a jucat cu echipe ca Dinamo(:))))) sau u Cluj

echipe destul de slabe

asa au strans ei puncte

de la Timisoara au incasat-o

o vor incasa si de la noi

si de la rapid

CFR la fel

pana acum a jucat doar cu Steaua,acasa

si ce a facut?

a avut 90 de min un om in plus

ajutorul arbitrului

si tot noi am scos un punct!

inca nu e gata campionatul!

chiar daca multi ar vrea sa se termine acum!

ar trebui sa vb toti la final!

vedem noi atunci cine rade!

il scorpio

Oli nu a jucat cu Lovin si Ov Petre pentru ca era Paraschiv la echipa

pai tu crezi ca daca mai era Paraschiv, ov Petre mai prindea lotul?

:)))

sa fim seriosi!!!!

si Oli ar fi jucat tot asa

ca e doar tot omul lui Gigi

si Gigi,din ce a inteles de la piti, stie ca ov Petre e cel mai bun din tara pe postul lui!

si eu sunt de acord cu el

doar ca dupa mine, postul lui ov Petre nu e inchizator,ci rezerva!

dax4729.09.2007 09:40

Iar le-a dat jijel niste banutzi la liderii galeriilor si gata razboiul. Cum a fost la dinamu cand dupa blatul cu FC National suporterii au facut gargara. Dar le-a zis borcica ca nu le mai da nici un banutz la galerie, si la meciul urmator nu s-a mai auzit nici un protest. Ca asa e in Romania.

Haide Steaua ! Hai baietzii ! Haide si Jiji, dar la pushcarie !!!

kosm1n29.09.2007 11:35

M-am saturat sa vad ca la fiecare meci avem cel putzin 6 indisponibili si niciodata nu avem o echipa care sa ne dea garantii ca o sa castigam! Becali ar face mai bine sa se roage sa nu mai avem accidentati decat sa plateasca bani la biserici sa castige Steaua(e chiar patetic). Urmatorul lucru e sa nu mai trateze preferential jucatorii ekipei gen "Badea, Surdu si nush mai care jucatori de superclasa si restu sunt numai de umplutura". Ar face bine sa-si dea seama ca mai nou joaca numai cu umpluturile si ei duc greul nu aia "bunii" care sunt accidentati! Sa speram ca o sa castigam ca sa nu ne complicam mai mult viatza! Stelist pana la moarte!

alexandra_superSTELISTA29.09.2007 11:55

Nu cred ca Steaua merita un public ostil! Credeti ca-l afecteaza cu ceva pe Becali scandarile impotriva sa? Eu sunt convinsa ca nu! Jucatorii nu merita sa sufere din cauza conducatorului! Daca tot va duceti la meci, amintiti-va ca in teren e echipa voastra! Echipa care joaca pentru voi! Lasati-l pe Gigi, ca oricum va raciti gura de pomana! Mai bine sustineti echipa, pentru ca au nevoie d voi!

Asa ca : HAI Steaua, jucati la fel sau chiar mai bine ca in cupa! fularsteaua2fular-campionii

Phanttom29.09.2007 12:14

Stie cineva daca se poatevedea meciul pe net. Si daca da sa dea niste indicatii.

Folosind Sopcastul de preferat.

CaTaLiNsm StElIsTu29.09.2007 12:29
Catalinsm Stelistu

cand era Hagi la echipa nu jucam bine deloc!

asta e adevarul.

ca nu vroiau jucatorii sau ca nu puteau asta nu mai conteaza!

3 lucruri erau super clare din jocul echipei.

AVEM NEAPARAT NEVOIE PE STANGA DE UN MIJLOCAS STANGA!

Neaga SI Dica NU POT JUCA AMANDOI LA MIJLOC!

Banel Nicolita NU MAI POATE JUCA MIJLOCAS DREAPTA!

Hagi a incercat acel 4-2-3-1 care mie mi se pare scarbos avand in vedere ca nu e nimic mai mult decat un 4-5-1 rarefiat!

erau spatii imense intre cei 3 mijlocasi de atac si cei 2 inchizatori.

asta era pb.nu aveam mijloc.

acum ca a pleacat Hagi,trebuie sa plece si sistemul

Ori jucam un 4-4-2 cu un mijlocas defensiv si unul ofensiv

ori jucam 4-3-3

aceste 2 sisteme sunt cele mai potrivite pentru Steaua!

4-4-2 cu formula

sau 4-3-3 cu formula

Zapata-P.Marin(Nicolita),Baciu,Rada,Emeghara-Croitoru,Ov.Petre,Cristocea-Neaga, Zaharia,Badea(Surdu)

repet

Steaua trebuie sa joace pe jos, in viteza!

nu pe sus si lent cum am jucat pana acum!!!!!

--------------------------------

Ce zici, Gigi?

de Rãzvan Rotaru , Dan Udrea

un titlu in gsp al unui articol despre Steaua

facut clar ca sa intarate

cu rautate

in articol se zice despre faptul ca Badoi ar urma sa nu joace

iar Zaharia ar fi titular

acelasi Dan udrea incearca sa bage strambe

niste scursori!!!

Tot respectul pentru ideea prezentata,insa doresc sa spun inca o data ca eu nu am sustinut nici un moment faptul ca Gica face bine ceea ce face sau ca este un antrenor"mare",etc....am sustinut din totdeauna faptul ca Gica trebuia lasat sa-si termine treaba la Steaua...trebuia lasat macar pana in iarna in liniste.iar daca rezultatele lipseau eu unul sunt ferm comvins ca Gica pleca de unul singur,nu trebuia sa i se spuna.Sunt intr-u totul de acord cu cele prezentate de tine dar cred totusi ca Gica merita o sansa.

Catalinsm Stelistu

si inca ceva

daca ai scris cu greseli doar pentru ca ai vrut tu sa pari mai de cartier e pb ta!

dar sa stii de la mine ca e o lipsa totala de respect fata de ceilalti oameni de pe acest forum!

incearca sa scrii in asa fel incat sa intelegem si noi.sunt sigur ca stii sa scrii.

nu cred ca esti un analfabet.dar asa fac tinerii din ziua de azi.generatia mesager si mirc!

Cred ca te-ai grabit cand ai citit postul...citeste in fraza si ai sa intelegi....ai impartit fraza si n-ai inteles nimic...probabil ca nu m-am exprimat nici f fericit dar totusi cred ca se poate intelege ce am spus.

red_blue_ultras29.09.2007 12:52

Sper sa castigam si sa iesim din pasa mai putin nefasta , asta daca nu cumva OvPetre o comite din nou. Acest meci este important pentru moralul echipei in privinta meciului cu Arsenal . Ne vedem la meci, Forza Steaua!

SS Lazio29.09.2007 13:13

Daca sunteti stelisti :

STRIGATI IMPOTRIVA GUNOIULUI CARE STA LINISTIT IN FOTOLIUL SAU,pe banii furati din terenuri si de la Armata.

URATI-L DIN SUFLET PE CEL CARE NE-A COMPROMIS IMAGINEA DEFINITIV!

CANTATI CA SI CUM ATI CANTA PENTRU O MIE DE OAMENI,FIINDCA doar asa SE VA PUTEA REDA CATA URA ESTE PENTRU ACEST DEBIL SI DOAR ASA VOCILE TUTURORA VOR FI AUZITE!

Asadar,daca veti canta cat pentru 2 oameni va fi infim!ACEST OM ESTE URAT DE ZECI si SUTE DE MII DE STELISTI!

TREBUIE,DAR REPET: TREBUIE, sa se simta ciobanul fix ca anul trecut in meciul cu Ceahlaul.

Ma ia cu sudori si inrosesc cand ma gandesc la raul facut de acest om,implicit gandindu-ma la

1. Hagi

2. Boloni

3. MAJORITATEA jucatorilor castigatori de CL,care nu sunt bagati in seama

4.Cel mai important,la suporterii care au fost batjocoriti cu UMILINTE,BLATURI,BATAI,INTERZICEREA PREZENTEI la meciuri[vezi Farul],ASOCIEREA CU OILE DE LA TRIBUNE SI DE LA PNG!

Sa vedem cum va iesi,fiindca la meciul cu ARSENAL trebuie continuat in aceeeasi masura. SA VADA NAIBII EUROPA CA NU SUNTEM UN POPOR FORMAT DOAR DIN RESEMNATI!

.......................................................

neaalecu29.09.2007 13:31

fara Nicolita daca se putea era perfect.

eusunt29.09.2007 13:32
Sa nu uiti sa treci pe la"palat"sa ridici cecul;)...esti cumva rudenie cu Ceauseasca???Habar nu ai tu ce insemna "strategie de viitor",tu esti de ala care sta in fata televizorului si se uita la OTV,asta pana i-si deschide Jiji televiziune...macar daca ai invata sa respecti parerea celor din jur...sau defapt tu inca nu ai auzit de"sloganul":critica-i ideea unui om,nu pe el insusi....Hai sictir...

Vrei sa fii respectat dar injuri mai rau ca ca ciobanul...vezi frate ca eu nu prea postez ca tine la fiecare in parte dar cand vad atata prostie in jurul suporterilor de 2lei nu pot sa ma opresc in a incerca sa le deschid ochii ...dar nu se mai poate sunteti INcurABILI nu se mai poate face nimic cu voi sunteti infectati cu otrava ProstiiSport si KKgazeta....

ps:si sa stii ca eu_sunt in PN din 1984 si la cat am tocit eu gardenele si apoi scaunele, cred ca trebuia chiar sa am si un fotoliu in PN...sper sa ne vedem tata la meciul cu Arsenal sa iti dau cu un SURUB in cap sa ne suspende stadionul...

CaTaLiNsm StElIsTu29.09.2007 14:23

@eusunt

Ti-am inteles OFF-ul...am ti-am inteles si punctul de vedere vis-a-vis de anumite aspecte...dar am si eu o intrebare:Cam ce ai sugera sa facem in situatia de fata?...Toate bune si frumoase...aplaudam in continuare,ca oricum si daca am scanda impotriva cuiva ar fi ceva de genul"cainii latra caravana trece"...

Eu vad lucrurile altfel si consider ca ar fi o dovada de lasitate sa lasam lucrurile sa se intample astfel in continuare,fara a"semnala"ca nu este bine.

Kristy_Cj29.09.2007 14:44
Pe jucatori si pe Becali nu am sa-i iert niciodata si sa castige CL pentru ca l-au lucrat pe Hagi.

Nici nu ma mai intereseaza circul de acolo.

Plecati din Ghencea. Nu aveti ce cauta acolo. Nu sunteti stelisti. Mai bine in B decat cu voi la echipa.

Du-te la furat

Steaua_bd29.09.2007 14:59
Du-te la furat

dute tu la furat bai,cum poti suporta un gunoi ca bekli sau ca ov Petre sau unul mai mare si negru ca Banel Nicolita care joaca doar cand vad sacu de bani langa ei....mai lasa in plm si cu jucatorii astia ca numai fitele sunt de UCL la ei,in rest nimik.

rivelino29.09.2007 15:18

Cum Lovin lipseste,mai raman doar doi fachiri ai balonului rotund in teren:Banel si Ovidel.Chiar si asa spectacolul este asigurat si preconizam o victorie la scor in aceasta seara.

dr.adrian929.09.2007 15:24
Du-te la furat

mai tranvestitule cum iti permiti sa ma injuri si sa ma insulti asa. sa zici mersi ca datorita oamenilor ca mine traiesti intr-o democratie. ah am uitat esti pro-Becali adica doresti sa traiesti in dictatura. pai daca iti trebe comunism dute in corea de nord. ai inteles. [....]

pentru toti cei care miau raspuns la mesaj. pariu fac toti l-au lucrat pe Hagi. si numi spuneti mie ca nu e antrenor. ati vazut vreun meci cu galatasaray de pe vremea lu Hagi . cine la format pe ribery cel mai bun din bundesliga

«123»