Ma bucur ca am batut acesti moldoveni cotonogari si mai ales ca a dat rada gol,se vede ca baiatul asta pune suflet nu ca multe alte scarbe de la echipa. E f importanta victoria asta macar pentru moralul nostru in meciul cu Arsenal,desi daca scoatem un egal cu astia sa multumim lui Dumnezeu.
Orice am spune echipa macina in gol de ffffff mult timp si golul a venit mai mult din daruire oarba decat dintr-un plan de joc,si trebuie sa tinem cont ca vasluiul avea un om mai putin pe teren in acel moment.
Foarte mult timp am crezut ca Steaua merge atat de prost din cauza bancii tehnice mai ales si mai putin din cauza jucatorilor,insa azi am vazut valoarea unor jucatori si am vazut adevarata problema a Stelei,sunt prea multi jucatori mediocri in teren. Multa vreme am crezut ca jucatorul x nu joaca bine pentru ca nu-l punea Oli sau Hagi pe postul lui,sau ca nu era in forma insa in timp am vazut ca de fapt atata pot.
Daca joaca Neaga sau Dica la mijloc,cu cine sa combine? Cu Nicolita,Ovidiu Petre,jucatori carora le trebuie 3 miscari ca sa controleze mingea,noi la mijloc avem frana cand de fapt acolo ar trebui sa inceapa accelerarea.
Si o alta mare problema in joc a Stelei este bubuirea mingilor,bubuire ce a inceput in era lui olita. Downloadati de pe tracker meciuri din era Protasov,in care jocul nu era perfect cum incearca unii sa-l faca insa foarte rar era mingea palita in fata,atunci se juca pe jos desi erau si jucatorii de o alta calitate si Protasov stia sa-i aseze in teren. Desi il inteleg oarecum pe Olaroiu pentru ca probabil a vazut ce jucatori "tehnici" are,si a decis ca e mai bine sa bubuie mingile decat sa le piarda la mijloc.
Pana cand nu ne vom rezolva mijlocul si nu vom mai lua un atacant,vom juca aceasta turca oarba.
Jucatorii azi nu au jucat rau,dar jocul e in continuare prea incet,incetinit de stim noi cine si d-aia dam faze doar din faze fixe.
Zapata-nu prea a avut ce apara,dar a jucat bine
Baciu-Rada-au fost siguri astazi,cu un plus la Rada pentru gol. Apararea ramane cel mai tare compartiment al Stelei.
Emeghara-Petre Marin-Emeghara chiar a jucat bine azi plus ca stie cu mingea si are si o viteza buna iar Petre Marin nu s-a descurcat rau insa cred ca ar fi timpul ca altcineva sa-i ia locul.
Ov Petre-Bicfalvi- Ov Petre a jucat in nota sa obisnuita adica mediocru spre slab, iar Bicfalvi nu stiu ce are de vreo 3 meciuri incoace parca ii e frica sa puna piciorul pe minge. Poate o fi o problema fizica dar eu cred ca e una psihologica.
Nicolita-Surdu-lateralele noastre nu merg deloc. Surdu a facut un meci bun astazi dar eu cred ca poate mai mult iar Nicolita desi nu-mi place de el in general,azi m-a mirat si a facut un joc decent. Trebuie gasit un jucator de picior stang pentru banda stanga pentru ca pierdem timpi pretiosi cand jucatorii nostri de picior drept isi intorc mingea ca sa centreze.
Zaharia-Dica-Neaga-Zaharia a fugit mult ca si Neaga dar amandoi au avut putine realizari,iar Dica stiindu-se transferat parca nu mai pune osul. Oricum Dica ma incanta cand e in teren pentru ca desi pare lenes,este cu 2 clase peste orice avem in teren iar consecinta este ca si atunci cand jucam prost Dica pare cel mai bune pentru ca e printre putinii jucatori care stiu sa preia corect,sa centreze si sa dea goluri. Nu stiu ce se face pe la antrenamente dar cred ca inainte sa-i invete scheme tactice complicate 70% dintre ei ar trebui invatati sa preia mingea si sa centreze sub presiune pentru ca aici suferim foarte mult.
Sper sa ne revenim in campionat,sa jucam si noi niste fotbal si sa nu ne facem de ras cu arsenal.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.