FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Vaslui 1 - 0 (0 - 0)

«12»
forever_STEAUA27.09.2007 07:36

Sâmbãtã 29 septembrie Steaua primește vizita echipei Sporting Vaslui într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii I.

Meciul va fi transmis în direct de postul Antena 1 începând cu ora 20:45.

Virgil27.09.2007 07:48

Pe astia nu pot sa-i sufar. Se bazeaza doar pe centrarile lungi ale lui Dorinel in careul advers si pe suturile si loviturile cu capul ale lui Liubincovici si Nedelcu.

Nu uit ce ne-au facut in returul din sezonul trecut de la Vaslui cand ni l-au eliminat pe Thereau la o simulare a lui Buhaescu, cu largul concurs al arbitrului de rezerva.

Imi sunt antipatici rau. Vreau sa le dam multe goluri, sa le scoatem fotbalul din cap si sa-i mai taiem din nas lui Porumboiu. Pe ei pe mama lor!

weeezer27.09.2007 08:05

Si eu mi-as dori tare de tot sa-i caftim pe moldoveni, macar pentru acel "Nu negociez transferul unui jucator la o echipa aflata sub noi in campionat". Insa mi-e tare teama ca prestatia noastra va fi aceeasi cu cea din acest inceput de campionat si din prima repriza a meciului din cupa. Iar Vasluiul, orice-am spune, nu e FCM Bacau.

Pedrazzini ar trebui sa forteze si sa inceapa cu un singur inchizator, in felul asta se apropie si mai mult de inimile suporterilor. Sa demonstreze ca nu degeaba e italian si are alta cultura si alta mentalitate, si nu pleaca ochii la ordinele ciobanului.

Ah ce bine ar pica o victorie la scor... sa ne mai descretim si noi fruntile dupa muuuulte meciuri in care am fost basicati de-a dreptul...

ronrichie27.09.2007 09:05

Steaua s-a descatusat cu Bacau.

Acuma isi da drumul, forza Steaua !

Distrugeti acest lider artificial, Vaslui !

Are cineva idee cat costa biletele ? Si cand se pun in vanzare?

Wally27.09.2007 09:15

Din campionat nu sunt multi care pot emite pretentii in Ghencea. Mai greu e in deplasare. Batem sigur!

Gaby1027.09.2007 09:16

daca jucam 4-4-2 cu Zaharia/Badea + Dica in in spatele lor le dam mucu'

bubylycy27.09.2007 13:02

Cel mai rau egal Cel mai bine sa batem nu cont cu cat .. numa sa fie 3 pct... nici nu ma gandesc ca pierdem nu avem cum ... forzateaua forzateaua fularsteau2

razvan_stelist200727.09.2007 16:43

este al doilea test din campionat,dupa cel cu CFR Cluj.suntem obligati sa castigam pentru ca altfel Vaslui s-ar distanta la mai multe puncte,iar noi nu am mai reusi sa ne mai apropiem de primul loc.Steaua trebuie sa castige pentru numele sau si pentru palmares,faptul ca este o echipa din provincie ar trebui totusi sa ii impulseze mai mult pe jucatori.lupta Steaua fular-campionii steag1

**alex**27.09.2007 17:13

Este un meci foarte important pentru ca Vaslui este pe locul 2 si a inceput sa se distanteze. Trebuie sa castigam cu orice pret. Sper sa jucam in fata cu Dica-Badea,Zaharia.

c.ronaldo1727.09.2007 17:29

Ne`o luam. Sec, 0-1.

agu27.09.2007 18:17

Ce bine joaca Steaua fara Banel , Lovin si Ov. Petre ...

ronrichie27.09.2007 18:25

repet inca o:

are cineva preturile la bilete pe tribune pentru acest meci ?

MALDINI_STEAUA27.09.2007 19:13

Sper din tot sufletul sa batem...un 2,3-0 acolo :D

sorin_daniel27.09.2007 19:44

Steaua-FC Vaslui 0-1 .......100%

puyol27.09.2007 19:52

ii batem...

anr9428.09.2007 06:21

Daca jucam la fel ca in meciul cu Fcm Bacau ii putem bate fara probleme.

daca jucam 4-4-2 cu Zaharia/Badea + Dica in in spatele lor le dam mucu'

Corect ! fularsteaua2

FC_STEAUA_194728.09.2007 06:55

Cu Lovin/Petre pe teren pierdem sau facem egal, fara ei castigam sigur.

alexynho28.09.2007 07:13

Steaua 0-2 FC Vaslui

Pe astia nu pot sa-i sufar. Se bazeaza doar pe centrarile lungi ale lui Dorinel in careul advers si pe suturile si loviturile cu capul ale lui Liubincovici si Nedelcu.

Cine e Nedelcu ?

Nu uit ce ne-au facut in returul din sezonul trecut de la Vaslui cand ni l-au eliminat pe Thereau la o simulare a lui Buhaescu, cu largul concurs al arbitrului de rezerva.

Imi sunt antipatici rau. Vreau sa le dam multe goluri, sa le scoatem fotbalul din cap si sa-i mai taiem din nas lui Porumboiu. Pe ei pe mama lor!

Dar ti-a placut de ei cand au stat capra in ultima etapa de acum 2 ani !

Si eu mi-as dori tare de tot sa-i caftim pe moldoveni, macar pentru acel "Nu negociez transferul unui jucator la o echipa aflata sub noi in campionat".

Si nu are dreptate ? ... ex. cati de la Zaglebie au parasit echipa in timp ce era pe primul loc pentru Wisla Krakowia sau Legia Warsovia (sau cum s-o mai scrie) .

Ne`o luam. Sec, 0-1

Uite unul care inca mai gandeste inainte sa scrie .. unul care nu s-a imbatat cu apa rece , dupa ce echipa a marcat 4 goluri in poarta unei echipe de mijlocul clasamentului din Liga a 2-a , care a jucat si cu rezerve ! in care daca portarul Manea nu gafa copilareste , iar urma un meci prost , in care ... (ganditi-va cum ati reactionat pana acuma la meciurile Stelei , asa ati fi facut si acuma).

predatorpulse728.09.2007 07:21

Cu o victorie in restanta cu Pandurii,suntem la 5 pc de lider,parerea mea e ca daca mai pierdem puncte s-a dus dracu titlul. Tot prin etapele 7,8,9 s-a distanta dinamu anul trecut si noi am facut greseala sa pierdem puncte in campionat pentru ca noi visam dupa ce jucasem in CL.

Daca batem vasluiul il batem maxim la un gol,va asigur,ei au un Dorinel Munteanu care da pase f bune,un ljubinkovic in mare forma si o aparare mai buna decat i se da credit. Au luat bataie de la U Cluj pentru ca au folosit rezervele.

In schimb tabara noastra sta sub foc mocnit,noi avem meciul nostru cu Jiji,am descoperit intre timp cativa dintre mercenarii de la echipa(care se pare ca l-au vorbit de bine pe Gica pe la spate) deci atmosfera nu e tocmai roza. In cazul nefericit in care pierdem puncte iarasi o sa ajungem la vreo 6-7 puncte in spatele liderului si vom avea o senzatie de deja vu de anul trecut.

Din cate vad eu,mai ales in deplasarile Stelei,nu am invatat nimic de anul trecut. Mai ales in deplasare jucam prost,pe unii jucatori se vede ca ii doare in palarie iar altii sunt pur si simplu mediocri. Am auzit ca Neaga s-a plans ca fanii au strigat mercenarii. Degeaba se plange pentru ca multi dintre ei si-au dat arama pe fata. Iar Neaga se plange ca Hagi nu l-a folosit unde trebuie(eu l-as pune pe postul lui Banel) si prin asta se vede ca nu e profesionist,esti jucator joci unde te pune antrenorul,pentru ca el va raspunde de rezultate.

Pana una alta,Neaga joaca inexplicabil de slab,daca ar fi sa glumesc cred ca va mai fi nevoie de un an sa treaca peste fusul orar.

Va spun sincer ca eu as vrea la Steaua niste baieti care sa nu aiba atatea fite in cap,ci unii care sa puna capul in pamant si sa munceasca,nu sa mearga la prima problema la "nea Jiji".

Si sa nu se mai planga de suporteri,ca la ce joaca ei de 2 ani de zile sa zica mersi ca mai au suporteri,uitati-va la pechinezi aia nu mai au suporteri pe stadion,la Steaua se mai lasa de la noi si multi dintre acesti mercenari mediocri au cate 15.000 de oameni pe stadion la fiecare meci.

Si asta in conditiile in care in nici un stadion pe tara nu vin atatia oameni la fiecare meci,ba mai mult unii dau bani buni pe pachetele alea de CL ca sa vada si ei fotbal,si o sa vada insa din pacate nu va fi oferit de echipa noastra.

Asa ca baieti,ciocu mic si hai la munca sa batem vasluiul.

pentru galerie: Jiji a dat oficial tonul la scandari cand a zis "ca-l doare in palarie" de suporteri,asa ca nu faceti pace,dati-i ce merita.

CIOBANE PLEACA DIN Ghencea!!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Jony_stelist28.09.2007 07:28

FC Steaua Bucuresti a stabilit pretul biletelor valabile pentru partida impotriva celor de la FC Vaslui, contand pentru etapa a 9-a a Ligii I, care se va disputa sambata, 29 septembrie, incepand cu ora 20:45, pe stadionul "Steaua".

Preturile sunt urmatoarele:

Peluze – 5 RON

Tribuna II – 12 RON

Tribuna I – 20 RON

Tribuna 0 – 30 RON

Fotolii – 50 RON

Fiecare suporter poate achizitiona un numar de maxim 4 bilete.

Tichetele se vor pune in vanzare incepand cu data de vineri, 28 septembrie, dupa cum urmeaza:

Vineri 28.09.2007 - intre orele 13:00-18:00

Sambata 29.09.2007 - intre orele 13:00-18:00

JDERUL28.09.2007 07:41

Acum ca si-au atins acopul si au scapat de Hagi, ,,domnisoarele"noastre ar trebui sa puna nitel osul la treaba si sa castige cu Vasluiul.Daca nu o fac,va fii deranj mare.Oricum,impresia pe care ne-o transmite echipa este aceea a unui muribund care din cand in cand mai are cate un spasm.

4_ever_steaua28.09.2007 18:26

gata s-a terminat cu Steaua cea "firava" acum incepem sa ne dezlantzuim >:) prima victima valsui >:)fularsteaua2forzateaua

c.ronaldo1728.09.2007 18:37

@4 ever Steaua

A doua victima Arsenal. ;) Ii spulberam.

dax4728.09.2007 19:24

......the Sun is down....

Nu zic sa nu fiti increzator in echipa noastra favorita, dar totusi, cu moderatie, cu decenta.

Iar marti, sa speram ca nu-i "spulberam" prea tare pe copilasii de la Arsenal.

Renunta la limbajul gen MiRC.

Nu folosesc si nici ca am folosit mircul. :) In rest, numai bine !

N-am zis ca folosesti MiRC-ul, am zis sa renunti la limbajul specific lui. Adica "sh", "tz", etc.

predatorpulse728.09.2007 20:57

Trebuie sa batem acesti moldoveni increzuti care isi permit sa faca misto de noi,dupa ce ani intregi au batut la retrogradare. Intr-adevar suntem intr-o situatie f grea din cauza unui personaj caruia nici nu o sa ii mai spun numele,insa sper ca orgoliul jucatorilor,daca il au,sa fi fost atins de aceste declaratii si sa fie si mai determinati in teren.

E foarte greu sa luam campionatul in acest an,pentru ca deja am o senzatie de deja-vu,se intampla exact ceea ce am patit in campionatul trecut.

Asemanari cu anul trecut:

-am intrat in CL,insa din pacate am debutat cu infrangere spre deosebire de anul trecut

-avem din nou f multi accidentati,si Radoi va rata din nou Liga(e rau pentru ca macat il scotea pe ov Petre din echipa)

-jocul e infect ca si anul trecut cu mici exceptii

-Gigi Becali e la fel de prost ca anul trecut,daca nu chiar mai mult

-suntem la 5 pc (teoretic) de locul 1 si avem un meci crucial cu Vaslui,exact cum anul trecut am avut cu pechinezii meci in care ne-a furat corpodean si s-au distantat la 8 punte parca.

Daca pierdem puncte cu Vaslui s-a dus dracul totul,pentru ca jucam prost si cand eram aproape de locul 1 d-apoi cand o sa se distanteze Cluj sau rapid.

-echipele mici ne omoara ca si in sezonul trecut. Desi nici atunci jocul Stelei nu convingea,acasa nu prea am avut probleme exceptand meciul cu pechinezii si cel cu rapid. In schimb in deplasari am pierdut nspe meciuri dupa intalnirile din CL. Exact la fel si in acest an,am facut 0-0 cu rapid si Cluj,deci cu 2 contracandidate si am pierdut 4 puncte cu Urziceni si UTA,si ganditi-va ca e abia etapa a 8-a.

Sper sa invatam si noi odata din greseli si sa dam mai mare importanta campionatului pentru ca daca nu,o sa se termine campania din CL si o sa ne trezim ca anul trecut la vreo 10 pc in spatele liderului si o sa ne uitam ca boii cum intra altii direct in Liga pe munca noastra,dupa ce am strans puncte atatia ani.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

«12»