FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre ce aș putea scrie

«12»
fcsteaua.ro26.09.2007 22:06

Sincer, nu prea mai știu despre ce sã scriu. Despre Becali - simt cã e zadarnic. Omul e incorigibil, eu am scris de atâtea ori despre el și în plus, cum scriam acum câteva sãptãmâni, cred cã și-a semnat singurel începutul sfârșitului prin siluirea Regelui Hagi. Viitorul va arãta dacã am avut dreptate sau nu. Un viitor cât mai apropiat, sper eu.

Aș putea scrie, de exemplu, despre noul format al Revistei oficiale a clubului, Suporter Steaua, revistã pe care am primit-o ieri la achiziționarea pachetului pentru Ligã. Dincolo de consistența revistei (66 de pagini) și de calitatea net superioarã oricãrei alte reviste oficiale pe care mi-o amintesc, ceva mi-a atras atenția. Colaborarea - tacitã sau nu - cu situl steliști.ro, cel puțin prin persoana lui Cristi Otopeanu (fost colaborator al fcsteaua.ro). Aș putea vedea latura frumoasã a poveștii, înțelegând prin aceasta o colaborare cu presa de profil, dupã ce ani de zile (grație în special lui Mihai Stoica) echipa noastrã a oscilat între un silenzio stampa și altul. Miuțele cu jurnaliștii de astã varã par sã se concretizeze - iatã - în proiecte ceva mai consistente. Sau aș putea extrage senzația amarã, cã în locul unei colaborãri cu adevãratul site al suporterilor - care a înțeles sã facã mereu o singurã politicã, aceea a binelui Stelei! - clubul Steaua a preferat o colaborare cu un site care nu face decât politicã, în sensul cel mai dâmbovițean al cuvântului. Când o declarație scoasã din context, pentru ceva scandal, când un articol elogios la adresa nu știu cui (probabil rodul vreunei informații "pe surse"), când un sondaj care sublinia ce îi convenea GSP-ului - cam ãsta a fost steliști.ro încã de la început. Mã rog, poate cã cer totuși prea mult ca în revista oficialã a Stelei sã aparã vreodatã criticile lui Soldatino sau vorbele din alte timpuri ale maestrului Constantin Ardeleanu.

Aș mai putea scrie despre un hattrick "al lui Zaharia" care nu mai fusese consemnat de foarte multã vreme în contul unui jucãtor al Stelei. Desigur, FCM Bacãu înoatã prin Liga a II-a, iar pânã la golul al doilea (un cadou de zile mari) Steaua n-a jucat mare lucru, însã trebuie sã recunoaștem cu toții cã Zaharia a înscris azi douã goluri de atacant pur-sânge (golul 1 și golul 4). Goluri cum "Jancker" n-a mai înscris de mult și cum nici nu-l vãd înscriind prea curând. Dacã va fi voie de la stãpânire, mi-aș dori totuși ca pânã la revenirea definitivã a lui Vali Badea (care rãmâne vârful numãrul 1 în Ghencea), Zaharia sã fie titular în locul lui Victoraș, care pare sã fi uitat cã în fotbal - spre deosebire de baschet - sã pivotezi nu e chiar o mare realizare.

Sau aș putea scrie despre aceastã declarație: "Am zis cã UTA e favoritã. ªi, cu Hagi pe bancã, eu spun cã UTA era favoritã certã în fața Stelei! Dar a intervenit demisia lui Gicã, iar lucrurile s-au schimbat. Cu Pedrazzini, nu mai sînt așa de sigur cã UTA poate sã batã Steaua"…dar ce-aș putea scrie despre o asemenea inepție? Rușine Dukadam!

Ovidiu

alpopa26.09.2007 22:53

Chiar a facut o astfel de declaratie Duckadam ?! :mellow: Saracu' de el il ia gura pe dinainte, mai ales ca acum, stiindu-se ca se cam gudura intr-o vreme pe langa Cioban, era mai bine sa vorbeasca mai putin. Si doar intrebat...

CaTaLiNsm StElIsTu26.09.2007 23:18

Pai eu ti-as propune sa scrii despre banii cu care tot se lauda Jiji de parca la el acasa ar fi fabrica de bani,dar cand e vorba de investit bani cu adevarat pentru viitorul echipei(de exp constructia unui stadion grandios),se fastaceste si o da din bara in bara ca nu stiu ce...Ca in rest totul pentru Jiji inseamna o afacere....

inima de stelist27.09.2007 01:20

Duckadam este candidatul PNG pentru alegerile europarlamentare.Este lamentabil ca un sportiv de talia lui se preteaza la asemenea lucruri ! Dar in ziua da azi poate ca nu mai e o surpriza .

Pacat Duckadam ,erai o legenda pentru Steaua ,acum esti o rusine !

Inima de Stelist

Mune27.09.2007 03:59

Si totusi nu stiu de ce il puneti la zid pe Duckadam ..

Omu' a zis un adevar , chiar nu jucam mai nimic (sper sa ma contrazica echipa in meciurile viitoare).

udaradu27.09.2007 04:56

sufletul lui este la Arad...sunt convins ca e un stelist pursinge....nu sunt suparat pe el...poate a judecat cu sufletul...DUKADAM este un om de onoare merita respect...toti mai scapam cite un porumbel din gura citeodata

rosualbastru27.09.2007 04:59

rusine Duckadam???

despre ce ai putea scrie? ai putea scrie corect numele celui ce a adus Cupa Campionilor in Ghencea!

daca Becali v-ar face o oferta de-a intra in png pentru bani sau orice castig material, jumate din noi am face-o! ce aveti cu Duckadam?

rusine!

Helmuth Duckadam

From Wikipedia, the free encyclopedia

Helmuth Duckadam

Personal information

Full name Helmuth Duckadam

Date of birth April 1, 1959 (1959-04-01) (age 48)

Place of birth Semlac, Romania

Playing position Goalkeeper

Senior clubs1

Years Club App (Gls)*

1978-82

1982-86

1989-91

UTA Arad

Steaua București

Vagonul Arad

53 (0)

80 (0)

? (?)

National team2

1982 Romania 2 (0)

1 Senior club appearances and goals

counted for the domestic league only and

correct as of June 30, 2006.

2 National team caps and goals correct

as of June 30, 2006.

* Appearances (Goals)

Helmuth Duckadam (born April 1, 1959), is a former Romanian footballer, dubbed "the hero of Seville".

In 1982 played twice for Romania and as a result he is signed by Steaua Bucharest.

He was the goalkeeper of Steaua Bucharest during the 1986 European Cup Final against F.C. Barcelona, which was played in Seville, on May 7, 1986. Amazingly, he saved four consecutive penalty shots in the penalty shoot-out, from José Ramón Alexanko, Ángel Pedraza, Pichi Alonso and Marcos, being the first one to do so in an official European competition. Steaua Bucharest won the shoot-out 2-0, and the European Cup for the first time, and much of the credit for the surprise victory was given to Duckadam.

In 1986 he suffered a rare blood disorder only few weeks after the Seville performance. Unfortunately this cut short his career before he really hit his prime at only 27. He returned to football in 1989 but never at a top level. According to a personal interview given in 1999, Duckadam is a major with the Romanian Border Police (Poliția de Frontierã) in the town of Semlac, Arad County. Also, he seems to have opened a soccer school in the town of Semlac, named after himself.[

fsoica27.09.2007 06:19

Cu asta Adrian Ilie a consumat ultima sansa pe care i-am acordat-o:

"Cred cã Gigi Becali îi va ierta pe toți steliștii, inclusiv pe Zaharia, care e un jucãtor valoros, de care avem mare nevoie. Mã bucur pentru Badea și Cristocea, care își revin la forma lor maximã"

Adrian Ilie

alexmk1727.09.2007 07:07

Bai oameni buni: Declaratiile astea nu trebuiesc luate la propriu!

E adevarat ca fotbalistii se exprima greu, unii totusi mai bine ca orice ziarist de sport din Romania, dar eu interpretez declaratia in felul urmator, si nu pretind ca am dreptate:

Cu Hagi la echipa continua starea de tensiune la echipa, iar fara Hagi, prin socul demisiei, echipa se putea decatusa din aceasta stare tensionata din ultimele saptamani/luni!

Nu trebuie luate toate declaratiile ad-literam! Pai ce sa mai zici de Tamas, dupa meciul Germania-Romania: "Cred ca daca dadeam mai multe goluri ca ei, puteam sa castigam!" Oarecum nici asta nu e chiar gresita, pentru ca daca dadeam mai multe goluri ca ei, dar in proprie poarta, nu prea mai castigam!

Nu incerc sa scuz pe nimeni sau sa apar pentru ca sunt in stare sa se apere ei, dar nu toate declaratiile trebuiesc luate la propriu si mai ales alea care trec prin filtrul presei! NICIODATA SA NU CREDETI 100% IN CE SE SCRIE IN PRESA! SA INCEPETI DE LA 50% SI SA ANALIZATI CU MINTEA DECLARATIILE, PENTRU CA NUMAI ASA VETI GASI MINCIUNILE SI MANIPULARILE!

PS: Felicitari marelui Cosmin Olaroiu pentru ca a pierdut acasa calificarea in seminifinalele LIGII CAMPIONILOR ASIEI! Bravo Oli, esti mare! Asa cum te stiam noi! Dar sa nu cumva sa te mai prindem prin Ghencea, ca praf te facem!

cristi_mold27.09.2007 08:34

Duckhadam a facut acea declaratie, pentru ca este pe listele PNG. Ciuguleste si el cativa banuti de la Becali. Oricum nu cred ca il sustine el pe cioban, dar pe de alta parte, il inteleg pe om, pentru ca am auzit ca trece printr-o criza financiara.

PS: Nu va bucurati ca Oli a pierdut calificare in Finala LC Asiei. Poate nu il mai vreau seicii si il vedem in Ghnecea

excon27.09.2007 08:44

Cea mai mare greseala a oierului ar fi sa il aduca pe Lacatus antrenor. Pentru ca :

1. Lacatus il va scuipa la prima tentativa de a impune echipa

2. Pentru ca daca ii va face lui Lacatus ce a facut cu Hagi... nu il va mai salva nimeni

3. Pentru ca toti fanii echipei Steaua (absolut toti) - nu vor uita niciodata !!!

Dragoshel27.09.2007 08:48

@ excon Laca nu este ca Hagi, isi impune punctul de vedere, stie sa se impuna, este alta fire ....

RedStar27.09.2007 08:57
PS: Felicitari marelui Cosmin Olaroiu pentru ca a pierdut acasa calificarea in seminifinalele LIGII CAMPIONILOR ASIEI! Bravo Oli, esti mare! Asa cum te stiam noi! Dar sa nu cumva sa te mai prindem prin Ghencea, ca praf te facem!

Alex, daca ai fi vazut cum joaca Al Hilal, ce driblinguri fac oamenii, cum se daruiesc pe teren, cum se lupta pentru fiecare minge, ce pase dau, cat de disciplinati sunt nu ai spune ineptii din astea.

Aseara AL Wahda a avut pur si simplu bulan chior. Dar asta e fotbalul, nu trebuie sa fii cel mai bun de pe teren ca a te califici.

onlySteaua27.09.2007 09:32

A baga raca intre oameni este un obicei mult indragit de gunoiul din Ghencea. Sunt sigur ca acea declaratie a lui Duckadam a avut un obiectiv foarte precis si anume de a mai echilibra oarecum situatia Hagi - cioban. Repet, sunt ferm convins ca nu a fost o gafa a lui Duckadam ci un ordin clar venit de la spurcaciunea asta de patron. E trist cum intelege un analfabet sa ajute fostele glorii ale Stelei. Ganditi-va ce se va intampla in viitoarea campanie electorala cand cel mai probabil toata strategia de imagine a png-ului va fi axata pe Steaua.

Imi pare rau cand vad ca deja unii, dupa prima victorie la scor (obtinuta impotriva unei echipe de mijlocul clasamentului diviziei b) au uitat cu desavarsire de haosul de la club. Cei ca mine sunt acuzati ca traiesc din amintiri, ceilalti traiesc de pe o zi pe alta cu cate o farama (ca si cea de aseara) data cu zgarcenie de oligofrenul asta.

Mori ciobane!

dr.adrian927.09.2007 09:35

tiai cumparat pachetul de Liga.

ce fel de suporter esti tu. sustinator al lui Becali

Azzido27.09.2007 09:45

Il critici degeaba pe Duckadam.

Omul avea dreptate.

La jocul prestat de Steaua la momentul respectiv nu cred ca puteam sa fim considerati favoriti.

yo_marius_xxx27.09.2007 10:24
"Am zis cã UTA e favoritã. ªi, cu Hagi pe bancã, eu spun cã UTA era favoritã certã în fața Stelei! Dar a intervenit demisia lui Gicã, iar lucrurile s-au schimbat. Cu Pedrazzini, nu mai sînt așa de sigur cã UTA poate sã batã Steaua"[

adica??asta e declaratie made by jijinho 100%.....sa inteleg ca pedrazzini era lipsul Stelei...evident,acum joaca muuuuuuullllttttttt mai bine Steaua!!!!

Dano27.09.2007 10:55

Duckadam poa` sa spuna orice.....eu i-as pupa mainile....mainile alea care ne-au adus CUPA !!!!!

ANTIgigi27.09.2007 11:10

@Dano

Indiferent daca l-ar jigni pe Hagi? Indiferent daca ar ataca Steaua mai direct sau indirect? Aici gresesti. Intradevar a fost un mare portar si este un simbol al nostru....dar si Hagi este la fel. De ce nu vine atunci Duckadam sa antreneze in Ghencea? Sa-l vezi atunci ce poate si sa fie si el jignit de alti stelisti. Doar nu e singurul fost portar, actual antrenor...

Dano27.09.2007 11:19

De aici..... si pana la a spune "RUSINE Duckadam"...... sa ma iertati, asa face doar Gigi cu simbolurile clubului nu si noi care ne credem mari suporteri. Eu zic ca cei care au trait acele clipe nu pot vorbi asa .... Bafta!

CaTaLiNsm StElIsTu27.09.2007 11:54

Auziti bai astia care i-l pupati in fund pe Duckadam...sunt deacord ca ne-a adus glorie si ca a adus cinste neamului romanesc,dar asta nu insemna ca el poate sa aduca jigniri altora si sa faca ce vrea...asta se numeste"lipsa de caracter"...norocul ti-L da D-zeu dar caracterul ti-l formeaza parintii si tu insusi.E vadid faptul ca acesta glorie de necontestat a clubului ce-l sustinem sa urcat in barca oierului pentru foloase materiale si ar fi culmea sa nu-i "cante in struna"lui Jiji.Si-atunci sa nu-i mai spui"RUSINE Duckadam!".

il_scorpio27.09.2007 12:38

Bha suntem niste berbeci ca intotdeauna, cine stie ce o fi zis Duckadam si cum au interpretat-o astia din presa cum fac ei mereu. Sigur nu ala a fost contextul.

androsteaua27.09.2007 12:39

GATA!!!! trebuie sa avem puterea sa spunem gata tuturor lucrurilor necurate din Ghencea si sa incepem razboiul cu acest cioban,nu numai sa vorbim despre acest lucru!! ajunge cu vorbele,sa trecem la fapte--sa inceapa lupta,o lupta pe care intotdeauna noi o vom castiga pentru ca Steaua e a noastra a tuturor care o iubesc!!!trebuie sa inceapa cu adevarat protestele impotriva ciobanului si astfel incet-incet ne vom face auziti!! forza Steaua

st_194727.09.2007 12:39

il mananca il c.u.r pe Duckadam oricum..o declaratie nu poate schimba parerea pe care o am despre el

androsteaua27.09.2007 12:40
Bha suntem niste berbeci ca intotdeauna, cine stie ce o fi zis Duckadam si cum au interpretat-o astia din presa cum fac ei mereu. Sigur nu ala a fost contextul.

se poate sa ai dreptate!!

«12»