FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Despre cum se compromite un sezon. O tragedie in 3 acte, cu prolog si epilog.

«12»
andyro26.09.2007 21:54

Daca mai zice unul sa punem bani si sa cumparam echipa sar de la etaj.

Matteo26.09.2007 22:10

@Andryro

punem bani sa cumpara echipa ? :biggrin:

alpopa26.09.2007 22:34

Stai ca ma duc sa-l culeg de pe trotuar :D

andyro26.09.2007 22:58

Cat de mult ma iubiti voi pe mine...

Living_Dead_Stripper27.09.2007 07:46

,,Cosmin Olaroiu, al carui fan nu sunt, insa altfel un antrenor cu performante notabile in materie de Steaua, realizate intr-o perioada foarte scurta de timp''

===============================================================

Olaroiu este 0 (zero barat) in materie de antrenorat.

,,Performantele'' sale obtinute intr-un timp atat de scurt se datoreaza ,,grasimilor'' lasate de Zenga si Protasov (sunt sigur ca Oleg Protasov n-ar fi pierdut acea semifinala de UEFA,asa cuma pierdut-o acest parvenit).

Oricine ar fi venit la Steaua si ar fi beneficiat de MUNCA acestor ANTRENORI ar fi avut aceste performante !

De altfel ,,valoarea'' lui Olaroiu s-a vazut cel mai bine atunci cand spunea : ,,Gigi,mi s-a sters fotbalul din cap,pur si simplu nu mai stiu ce sa fac,nu mai gandesc''...

predatorpulse727.09.2007 08:27

Alarma fratilor!!! Olaroiu isi pune amprenta si la arabi,echipa sa,principala favorita a pierdut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Mie imi e frica ca il dau afara seicii si il luam noi de bun.

Astea chiar ca nu sunt vesti bune pentru ca olita stie ca ii pastreaza Jiji un loc caldut la Steaua,asa cum cei de la DNA ii pastreaza un locsor lui Jiji in celula.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

androsteaua27.09.2007 12:56

lumina nu se poate stinge in Ghencea atat timp cat vom exista noi care iubim echipa!!

cuvantul de ordine din galeria stelista trebuie sa fie UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA!! NUMAI PRIN UNITATE VOM REUSI SA DOBORAM ciobanu'.

pentru mine,echipa Steaua era o adevarata forta atunci cand era antrenata de Oleg Protasov,un mare antrenor care reusea spectacol si rezultat---ADIK FOTBAL SPECIFIC REGIUNII DIN Ghencea!!

malasorte1327.09.2007 19:46
,,Cosmin Olaroiu, al carui fan nu sunt, insa altfel un antrenor cu performante notabile in materie de Steaua, realizate intr-o perioada foarte scurta de timp''

===============================================================

Olaroiu este 0 (zero barat) in materie de antrenorat.

,,Performantele'' sale obtinute intr-un timp atat de scurt se datoreaza ,,grasimilor'' lasate de Zenga si Protasov (sunt sigur ca Oleg Protasov n-ar fi pierdut acea semifinala de UEFA,asa cuma pierdut-o acest parvenit).

Oricine ar fi venit la Steaua si ar fi beneficiat de MUNCA acestor ANTRENORI ar fi avut aceste performante !

De altfel ,,valoarea'' lui Olaroiu s-a vazut cel mai bine atunci cand spunea : ,,Gigi,mi s-a sters fotbalul din cap,pur si simplu nu mai stiu ce sa fac,nu mai gandesc''...

Iar parerea mea e ca Protasov ar fi terminat acel campionat pe locul 2 (nu pe 1 ca Olaroiu) si tot atat de sigur sunt ca Protasov ar fi pierdut dubla mansa cu Standard si nu ne-am fi calificat in UCL iar in ultimul rand nu am fi invins in deplasare pe D. Kiev... bla bla bla... hey e super usor sa aberezi in felul asta !!! Iar daca se gandeste cineva sa ma intrebe pe ce ma bazez cand afirm aceste lucruri, raspunsul e simplu : la fel ca si "Living_Dead_Stripper" pe nimic... ABEREZ PUR SI SIMPLU, e usor !!!

lumina nu se poate stinge in Ghencea atat timp cat vom exista noi care iubim echipa!!

cuvantul de ordine din galeria stelista trebuie sa fie UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA UNITATEA!! NUMAI PRIN UNITATE VOM REUSI SA DOBORAM ciobanu'.

pentru mine,echipa Steaua era o adevarata forta atunci cand era antrenata de Oleg Protasov,un mare antrenor care reusea spectacol si rezultat---ADIK FOTBAL SPECIFIC REGIUNII DIN Ghencea!!

Ai dreptate... sau nu: reusea spectol (Lens, Rosenborg-prima mansa, Dinamo-prima repriza) sau nu (Rosenborg-returul, Rapid II, Dinamo-repriza II) si reusea si rezultate (Cupa UEFA) sau nu (preliminarii UCL, Cupa Romaniei, partial campionat).

Oricum totul e relativ, efemer si subiectiv... asa ca amintirile noastre !!!

Oradeanu27.09.2007 21:23

Vad aici tot felul de pareri. Ba amintiri, ba ...

Mie nu imi place sa traiesc din amintiri, dar prezentul, cu Jiji la timona, ma sperie ingrozitor.....

@catalinDC: SUBSCRIU: FORZZA D.N.A.!!!!!!!!!!!!!

roby_smq29.09.2007 07:51
Asta cu jucatorii care il roaga pe Adrian Ilie sa zbiare si el nu pot sa o iau in serios, pentru ca vine din partea unor ziaristi, care mai sunt si rapido-dinamovisti! Si asta se stie!

In legatura cu faptul ca nu mai exista un paratraznet intre LE DOBITOC si jucatori sau/si suporteri, chiar daca se numea Michele, nu stiu daca e chiar un lucru rau! Poate ca e timpul ca si noi sa facem ceva! Michele este si va ramane un tradator si nu mai conteaa ce a facut la Steaua, atata timp cat dupa ce se declara stelist adevarat, sare in sus de bucurie cand bate pe Steaua! Explicatia cu sariturile in aer dupa meci la Voluntari facute pentru anumiti oficiali, bodyguarzi sau ce polite mai avea de platit, NU TINE! NU TE BUCURI OSTENTATIV SI LASCIV CAND PIERDE Steaua, ORICE S-AR INTAMPLA!

In legatura cu LE DOBITOCU (ala din maibac daca nu v-ati prins) e tare treaba cu "Il vreau p-ala sau nu-l vreau p-ala". Pai mai LE DOBITOC! Cand noi il vroiam pe Elton nu iti convenea, nu??? Se striga si aplauda prea mult un jucator si nu dictatorul nemernic, nu??

ACUM TREBUIE SA INCEAPA REVOLUTIA! POATE VOM PIERDE MECIURI MULTE, DAR NU NE VOM BUCURA! INSA VOM FOLOSI ASTA PENTRU A-L ALUNGA PE NEMERNIC DIN Ghencea!

PANA ACUM L-AU SALVAT REZULTATELE! DE ACUM INCEPE DISTRACTIA!

ARE 2 VARIANTE DACA VA DORI PACEA: tu cred ca esti turbat frate,numai revolutii vezi ,dute frate in somalia

1. PLEACA SAU VINDE SI PLEACA!

2. BAGA SUTE DE MILIOANE, STA IN LOJA SI TACE SI NU MAI FACE EL CE VREA AICI SI CE JUCATORI BAGA SAU NU!

NOI NU SUNTEM MARIONETE BA, BAIATULE BA! O SA RASPUNDEM SI O VOM FACE ASA CUM MERITI!

STADION FULL CU Vaslui SI SA VEDEM FRICA IN OCHII LUI LA IESIREA DIN STADION! SA VEDEM CUM FUGE CU ELICOPTERUL SI NU SE MAI INTOARCE!

tu cred ca esti turbat frate,numai revolutii vezi ,dute frate in somalia
«12»