FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Bacau - Steaua

«123»
fcsteaua.ro25.09.2007 22:33

Steaua intalneste astazi echipa FCM Bacau intr-un meci contand pentru saisprezecimile Cupei Romaniei.

Meciul se va disputa pe stadionul "Municipal" din Bacãu de la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Antena 1.

Avand in vedere ca jucatorii de baza vor fi menajati o posibila formula ar fi: Vîtcã - Golanski, Ninu, E. Baciu, Emeghara - Bãdoi, Ov. Petre, Cristocea, Surdu - Zaharia, V. Badea

Partida va fi arbitrata de Alexandru Tudor (Bucuresti) ajutat de arbitrii asistenti Daniel Burloiu (Galati) si Mihai Artene (Vaslui).

Artur_Steaua25.09.2007 23:07

Ov. Petre nu merita sa joace nici macar in meciul cu Bacau... ma mir ca inca e la echipa...

steven_gerrard26.09.2007 00:34

HAI Steaua o sa trecem de Fcm Bacau poi a scris formula Stelei poi joaca Surdu Badea Zaharia Vatca kiar sunt curios cum apara poi aici pan ak catva etape erau titulari Golanski Zaharia Badea.Ak tre sa vb d javre ca rad de nu mai pot la ce se intampla in cusca lor.Cum zice acel proverb sau zicala TOT RAUL SPRE BINE,cine se gandea ak cateva luni cand jj si-a pus fularu la gat si le-a promis bani ui ca au "muscat" ca daia is caini na + Rednic demis picatura care a umplut paharu HAI Steaua sper sa plece aya 11 de care a zis Turcu la FANATIK Danciu,C.Munteanu ar fi bineveniti si S.Radu,Margaritescu,Lobont ca oricum p posturile astea suntem deficitari - atac slab Danciulescu e bun in fazta - mijloc Munteanu p stanga sooper ca akol nu avem kiar p nimeni e postul cel mai deficitar si Margaritescu inlocuitoru lu Paraschiv ca Ov.Petre si Lovin is praff - fundas numa bun S.Radu ca centrali ii avem numa p Goe si Rada + ca le-am lua jmate echipa portar doar Zapata ar fi bun si Loby da e greu sa vina numa asa ca Zapada Domne fereste a incepe sa gafeze da nu cred.Totusi sa vinan uma Danciu si Munteanu stelisti adevarati Catalin ar fi soooper le are cu mingea si pe stanga suntem praff la mijlok in rest sanatate si om vedea ce se intampla HAI Steaua fular-campionii

Mai ușor cu stegulețele.

Scrie în limba românã.

rosualbastru26.09.2007 00:53

ba sa stea in cusca lor, iar daca se destrama, sa schelaie pe la alte cotetze.

stelisti adevarati!

mercenari nu alta!

raul stelistu26.09.2007 07:05

Sper sa castigam cupa ca in situatia de fata este singurul trofeu accesibil.............din pacate.

Forza Steaua

chris_steaua26.09.2007 07:06

eu nu cred ca noi vom castiga cu echipa asta . ma bucur ca joaca Vali Badea

axl2326.09.2007 07:22

Catigam fara discutie. 0-1

potra26.09.2007 07:40

bueee nu puteti sa-l menajati si pe Ov. Petre...da' nu numai la meciul asta, la toate, ca e fragil saracu si sa nu pateasca ceva...cea mai buna solutie ar fi sa priveasca meciurile Stelei din fata TV-ului ca asa sigur nu ar pati nimic.

eu zic ca trecem de astia dar nu usor...cu chinuri mari

dode56ro26.09.2007 09:26

Iar se joaca pe stadioane de rahat?

Nu stiu frate ce le da voie sa joace daca nu au stadion.

Sare mingea ca din coltul mesei.

Nici in cupa nu sunt sigur ca ne descuracam, dar avand in vedere componenta echipei, care este total diferita, este posibil sa trecem. fularsteau2

BICFALVI26.09.2007 10:07

eu cred ca vom castiga cu echipa asta cu 1-0 sau 2-0 PS : CU ECHIPA NORMALA CASTIGAM SIGUR 3-0 SAU 4-0 steag3

stelutawillis26.09.2007 10:48

Steaua astazi trebuie sa CASTIGI fular-campionii

forzza Steaua

George_Moinesti26.09.2007 11:11

Bacaul are in echipa numai jucatori tineri, fara experienta mare. Cred ca putem face fata Bacaului cu rezervele. fularsteau2

st_194726.09.2007 11:15

Bacau are juniori talentati ..sa vedem:|

neli26.09.2007 12:15

sper sa nu fie o surpriza meciul de azi ! succes baieti !

costy_k1_G.26.09.2007 12:32
eu nu cred ca noi vom castiga cu echipa asta . ma bucur ca joaca Vali Badea

Daca tremuram si in fata Bacaului cu Arsenal ce mai facem aruncam prosopul...parerea mea e ca vom castiga si marcator va fi Neaga care sper sa-si revina.

axl2326.09.2007 13:32

@antiroman

Continua pe linia asta si-ti voi da, abuziv, un mare ban, numai asa, sa-ti aduci aminte de Romania.

Alexutzu 4 Fc. STEAUA26.09.2007 13:57

ce bine ar fi de sar accidenta ov Petre ...Doamne nu ca ii doresc raul dar e prea plescar :| o trebuie nu are cu fotbalu sa se apuce de SOLITAIRE :))

Kreator26.09.2007 13:58

Pentru romanii din strainatate care doresc sa urmareasca meciul FCM Bacau - Steaua din seara aceasta:

Il puteti urmari in direct daca instalati programul JLC's Internet TV (gratuit) de la adresa:

http://www.jlc-software.com/index.php?page=internet_tv.html

Apoi selectati Romania (in dreapta sus) si, din lista de televiziuni romanesti, selectati ANTENA INTERNATIONAL.

Meciul este transmis si pe ANTENA INTERNATIONAL de la ora 20.30 ora Romaniei.

Observatie:

Trebuie sa aveti pe calculator Windows Media Player....

Este foarte simplu, si totul nu va ia mai mult de 2 - 3 minute...

il_scorpio26.09.2007 13:58

Menaja-l-ar pe Ovidiu Petre sa-l menajeze toata viata...

Dragos_stelistu_200726.09.2007 14:54

va fi un meci extrem de greu...dupa cum joaca Steaua!!!o sa ne dea 2-1...ce surpriza a facut Jiul...sa vezi ce bataie luam si de la stia...dar cel mai bun ar fi un 1-0 pentru Steaua!!!fotza Steaua...hai perazzini!!Forza Gigi!! fularsteaua2fularultras :biggrin:

dr.adrian926.09.2007 15:19

sper sa bata bacaul

mdionis26.09.2007 15:34

Cum s-a ajuns la programarea FCM Bacau - Steaua Bucuresti cu arbitru central (Al. Tudor) din Bucuresti?

Raul198826.09.2007 16:22

@Kreator

Merci

steagro

sergiu2426.09.2007 17:07

cum fac pe sotu asata sa merga si alte sposturisa merga toate de la romanbi

?

??????

dr.adrian926.09.2007 17:15
Pentru romanii din strainatate care doresc sa urmareasca meciul FCM Bacau - Steaua din seara aceasta:

Il puteti urmari in direct daca instalati programul JLC's Internet TV (gratuit) de la adresa:

http://www.jlc-software.com/index.php?page=internet_tv.html

Apoi selectati Romania (in dreapta sus) si, din lista de televiziuni romanesti, selectati ANTENA INTERNATIONAL.

Meciul este transmis si pe ANTENA INTERNATIONAL de la ora 20.30 ora Romaniei.

Observatie:

Trebuie sa aveti pe calculator Windows Media Player....

Este foarte simplu, si totul nu va ia mai mult de 2 - 3 minute...

clasa ci antena international nu fonctioneaza

«123»