FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Apulum-Steaua

«12»
ovimax03.04.2005 18:10

Cu tot respectul cuvenit, cred ca ar trebui sa pastram putina demnitate! Steaua a pierdut pe barba ei, asa cum Dinamo a castigat pentru ca a avut un adversar modest; care pe voi v-a batut, daca nu ma insel...ce mai conteaza! Dupa cum spuneam, acum cine e defaimator si vorbeste fara a avea dovezi solide?!

Scuze ca m-am bagat in ciorba voastra, dar nu suport asemenea lucruri care nu au nici un temei. Precizez ca mesajul nu apartine stelistului posesor de drept al acestui cont ci, asa cum va asteptati, unui dinamovist. Din Iasi.

sorin_77703.04.2005 18:10
Daca veti fi mai buni' date=' veti castiga, daca nu, ne vom apropia de titlu. :wink:[/quote']

Dupa rezultatul slab obtinut de noi la Apulum trebuie sa recunosc ca va apropiati mai repede decat credeam... Oricum in Ghencea Steaua va juca altfel... Rezultatul poate fi 1x si probabil 2.

sorin_77703.04.2005 18:16
... si jigodia aia de Radoi care merita rosu. il tot tineti in brate pe ratzoi (pardon Radoi) da' uitati ca va mancat anul trecut titlul!

...credeam ca pot avea o discutie civilizata cu voi.....

Mai multa decenta... Te rog... Ai spus ca vrei sa vorbesti civilizat. :evil:

Virgil03.04.2005 18:55

Gazdele au jucat pe o prima de 4000 $,se aude.O mare parte din bani au fost platiti de rivalii nostri la titlu.

Apulum si-a depasit conditia si a obtinut un egal.Bun si ala.Un punct si probabil jumatate din suma de mai sus.Sau poate chiar mai mult.

E foarte greu sa joci contra echipelor care 90 de minute nu fac altceva decât sa se apere,sa distruga jocul,sa traga de timp si sa iasa uneori pe contraatac.Mai ales când din 4-5 ocazii de gol nu înscrii nici una.

Nu o sa-i arat cu degetul pe cei pe care-i socotesc mai slabi în acest meci.Pentru ca nu mi se pare corect.Toti au jucat pâna acum,toti au pus umarul pentru ca Steaua sa fie campioana de toamna si sa ne aduca atâta satisfactie în UEFA Cup.

Sunt sigur ca pentru meciul de la Bistrita se vor pregati cu foarta multa atentie.

Nu am pierdut nici macar lupta astazi,iar razboiul va mai dura pret de 14 etape.

In ciuda acestui rezultat,sa ne fie vie în minte ideea ca suntem cei mai buni si ca vom câstiga titlul.

FORZA

Motanu D03.04.2005 19:07
E foarte greu sa joci contra echipelor care 90 de minute nu fac altceva decât sa se apere,sa distruga jocul,sa traga de timp si sa iasa uneori pe contraatac.Mai ales când din 4-5 ocazii de gol nu înscrii nici una.  

Nu o sa-i arat cu degetul pe cei pe care-i socotesc mai slabi în acest meci.Pentru ca nu mi se pare corect.Toti au jucat pâna acum,toti au pus umarul pentru ca Steaua sa fie campioana de toamna si sa ne aduca atâta satisfactie în UEFA Cup.

Nu s-a terminat lumea cu acest egal. Mai sunt 14 etape si apoi... 22 !!!

Probelemele sunt altele:

1. Nu adversarii au distrus jocul ci Dica, Dorinel si Paraschiv.

2. E greu sa inscrii si din 20 de ocazii cu Dinita. Cristea e exclusiv atacant de contra si la atac pozitional e mai bun ca el pana si Goian ...

3. Dica dat un gol important cu ex-iugoslavii in toamna, dar in rest a facut figuratie in Cupa UEFA !!!

Stiu ca esti un optimist incurabil si crezi cu tarie in forta Stelei. Dar daca jucam tot timpul ca in acest meci, atunci locul nostru este la "B" nu in Champions League !!!!

Virgil03.04.2005 19:35
...daca jucam tot timpul ca in acest meci, atunci locul nostru este la "B" nu in Champions League !!!!

Te înteleg.Dragostea prea mare de Steaua,îti creeaza momente de suparare pe masura,atunci când pierde fie macar si 2 puncte în deplasare.

Mâine va fi o noua zi si vei vedea altfel lucrurile.Pentru ca nu vei mai avea timp sa privesti înapoi cu mânie.

Vei fi obligat sa privesti înainte,cu speranta.Pentru ca la distanta de doua zile de mâine,vom juca la Bistrita.

Sa fim tari.Mereu superiori celorlalti!

FORZA

stefan_cel_mare03.04.2005 20:26

Alo...domnu' admin, ce regula am incalcat de mi-a fost sters postul? La voi la Steaua exista cenzura sau vreti sa auziti doar cuvinte de lauda?

Adminu' incearca sa faci aici o analiza cat mai obiectiva vizavi de cum a jucat Steaua si cum a jucat Dinamo. Nu ma incalzeste cu nimic ca ti-ai editat si postul tau....reactia mea ar fi fost alta daca nu scriai de "blaturile" lui Dinamo pe care numai voi le vedeti

ADRIAN PACURAR03.04.2005 20:36

Ai folosit cuvinte urate la adresa capitanului Stelei , cred ca de asta , ti-a fost sters postul .

George Stan03.04.2005 20:44
Alo...domnu' admin, ce regula am incalcat de mi-a fost sters postul? La voi la Steaua exista cenzura sau vreti sa auziti doar cuvinte de lauda?

Adminu' incearca sa faci aici o analiza cat mai obiectiva vizavi de cum a jucat Steaua si cum a jucat Dinamo. Nu ma incalzeste cu nimic ca ti-ai editat si postul tau....reactia mea ar fi fost alta daca nu scriai de "blaturile" lui Dinamo pe care numai voi le vedeti

Stefan, eu stiu ca Steaua a jucat prost, asta e. Din pacate nu se poate face o analiza obiectiva a jocului echipei Dinamo ieri. Motivul? Absenta adversarului. Nu se dau note la meciuri de antrenament. Dar daca tu vrei sa le dai, e treaba ta. Stefan cel Mare: 10 - Temistocle Popa: 10 - Emilia Comisel: 10 :)

P.S.: Nu eu ti-am sters postul, dar cel ce a facut-o, a fost corect. Citeste regulamentul.

Motanu D03.04.2005 20:57
[...]

Din pacate nu se poate face o analiza obiectiva a jocului echipei Dinamo ieri. Motivul? Absenta adversarului.  

[...]

Adversarul nu a fost absent. Pur si simplu adversarul vrea sa nu dea faliment.. Atata tot. Iasiul nu tine cu Dinamo, Steaua, Rapid, etc ci cu cel ce da banu... Gigi nu la dat, si...

stefan_cel_mare03.04.2005 21:03

Gigi i-a dat banu' lui Augustus Constantin. Chiar vreti sa continuam cu acuzatii din astea de blat fara acoperire? Cu ce te incalzeste ca acuzi Dinamo de blat? Joaca Steaua mai bine?

Virgil03.04.2005 21:26
Gigi i-a dat banu' lui Augustus Constantin. Chiar vreti sa continuam cu acuzatii din astea de blat fara acoperire? Cu ce te incalzeste ca acuzi Dinamo de blat? Joaca Steaua mai bine?

Eu stiu ca adevarul supara.Si mai stiu ca Dinamo foloseste când este necesar,metode specifice.Bineînteles ca ele sunt vizibile cu ochiul liber.Totusi la meciul cu Poli nu cred ca a fost cazul.Poli e o echipa prea mica pentru ca sa emita pretentii în fata unei echipe ca Dinamo.

Dar de ce s-a "obraznicit" cu noi?

Daca stau bine sa ma gândesc,cu noi a avut mare noroc.Ratari peste ratari,un portar-Arcanu- în mare forma,un sut inspirat al lui Adrian Cristea si o semigafa a lui Hamutovsky.Si surpriza a fost gata.Ce pacat.Ce mult ar fi însemnat înca 3 puncte.

Ei lasa ca le luam de la Bistrita.Apoi vom trece ca un tavalug peste Borcea si Copos si-i vom aplatiza.

George Stan03.04.2005 21:28

Vezi cum treci in partea absurda? Daca i-a dat Gigi lu' Augustus, de ce nu i-a dat si rosu aluia ca ultim aparator? Si daca tot avea Gigi bani de dat, de ce nu a dat direct la adversar, cum a facut Borcea...

Banuiesc ca ai vazut ambele meciuri. Cum ti s-a parut Apulum? Faultau? Simulau? Trageau de timp? Faceau pe dracu'n patru sa nu piarda? Dar Iasul?

serban2303.04.2005 21:53

nu stiu ce ati vazut voi in meciul asta, dar mie nu mi-sa parut ca Steaua ajucat asa rau, ne-am creat ocazii , am dominat adversarul,insa nu am reusit sa inscriem si asta din mai multe motive printre care am putea enumera si ghinionul.

cred ca dezamagirea e si in functie de asteptari, nu trebuie sa ne supraapreciem pt ca am observat ca dupa fiecare mare victorie trebuie sa ne aduca cineva cu picoarele pe pamant.

si indiferent de asteptari nu inteleg ce aveti cu Dorinel??? ganditiva ca Steaua a avut posesia si ca toate mingiile treceau pe la el si cu toate astea nu a gresit foarte multe si a dat destule pase bune si interesante si mai ganditiva cum ar fi fost fara el(daca comentatorii zic ca a jucat prost exact cand el da o pasa de 40 de metri de pe o parte pe alta a terenului , nu trebuie sa o si luati de buna)

singurul care ma scoate din minti si care nu mai inteleg ce se intampla cu el este Dica, devine deja de necrezut ce greseli poate face, iar la acest meci nu mi-a placut nici florentin.

alt lucru pe care nu l-am inteles a fost prestatia arbitrului, care cred ca e nebun, pt ca daca era cumparat facea lucrurile mult mai subtil, iar daca era prost nu arbitra acest meci, era la divizia x...

iar pentru caini ,desi unele acuze sunt exagerate , trebuie sa recunoasteti ca nu v-ati lasat de prostul obicei de a aranja meciuri, iar treaba asta nu face pe Steaua sa joace mai prost dar va face pe voi sa jucati mai bine...si ca sa dau si un exemplu : cand ati jucat pe bune ati pierdut cu partizan pe care trebuia sa-i scoata otelu, care a jucat mai bine ca voi respectivele meciuri...vom vedea in meciul direct cum ati castigat voi meciurile astea, din primele etape(sportul bate 2 etape in deplasare si chiar in 10 si cu voi face figuratie, dar putem spune ca nu i-ati last voi sa joace, nuuuu???)

stefan_cel_mare04.04.2005 06:26

si eu as putea sa-mi aduc aminte ca la ultimul titlu obtinut de voi in 2001 toata lumea a fost de acord ca arbitrii au jucat un rol hotarator.....pana la urma raman rezultatele, iar noi (nici eu nici voi) nu putem dovedi nimic din ce afirmam aici cu privire la blaturi, bani dati si luati si altele. adevarul va iesi la suprafata pe data de 10 aprilie cand vom veni 8000 de oameni in Ghencea si sunt sigur ca vom pleca fericiti ( stiti si voi ca ma refer la dinamovisti) :D

sorin_77704.04.2005 06:28

Va asteptam cu "blatul" in Ghencea, duminica. Noi o sa fim crema...si frisca. Si pana atunci LIDERI....

dbd04.04.2005 08:02

nu am vazut meciul ...adica nu l-au dat...dar cred ca am fost varza...dar ce spuneau la stiri ca s-au rupt 60 de scaune sau ca s-a batut un politist...

adriana1504.04.2005 17:53

de unde scoti tu 8000,probabil ai visat prea frumos aseara

doar 3200 de bilete vor fi pt voi

vise placute in continuare

Motanu D04.04.2005 18:38
si eu as putea sa-mi aduc aminte ca la ultimul titlu obtinut de voi in 2001 toata lumea a fost de acord ca arbitrii au jucat un rol hotarator.....pana la urma raman rezultatele, iar noi (nici eu nici voi) nu putem dovedi nimic din ce afirmam aici cu privire la blaturi, bani dati si luati si altele. adevarul va iesi la suprafata pe data de 10 aprilie cand vom veni 8000 de oameni in Ghencea si sunt sigur ca vom pleca fericiti ( stiti si voi ca ma refer la dinamovisti)  :D

Frate, sa fim seriosi, voi nu sunteti 8000 in toata tara. Si mai bine stati acasa. Cu camasa de forta si diazepamul. Ca o sa aveti nevoie dupa meci !!!

kyd04.04.2005 18:58

Ce frumox visezi.N-are Dinamo asa galerie.Si nu te mai obosi sa vii la stadion ca vii degeaba cxa se stie cine castiga.

Virgil04.04.2005 19:24
Frate, sa fim seriosi, voi nu sunteti 8000 in toata tara. Si mai bine stati acasa. Cu camasa de forta si diazepamul. Ca o sa aveti nevoie dupa meci !!!

8000 cu trupele de jandarmi.Ministerul Internelor.A zis aproape bine.

Pentru diazepam le-as recomanda sa ceara din timp reteta la medicul de familie.

Pentru camasi de forta,sa se adreseze cu încredere la Spitalul nr.9.

Un om de bine.

«12»