nu stiu ce ati vazut voi in meciul asta, dar mie nu mi-sa parut ca Steaua ajucat asa rau, ne-am creat ocazii , am dominat adversarul,insa nu am reusit sa inscriem si asta din mai multe motive printre care am putea enumera si ghinionul.
cred ca dezamagirea e si in functie de asteptari, nu trebuie sa ne supraapreciem pt ca am observat ca dupa fiecare mare victorie trebuie sa ne aduca cineva cu picoarele pe pamant.
si indiferent de asteptari nu inteleg ce aveti cu Dorinel??? ganditiva ca Steaua a avut posesia si ca toate mingiile treceau pe la el si cu toate astea nu a gresit foarte multe si a dat destule pase bune si interesante si mai ganditiva cum ar fi fost fara el(daca comentatorii zic ca a jucat prost exact cand el da o pasa de 40 de metri de pe o parte pe alta a terenului , nu trebuie sa o si luati de buna)
singurul care ma scoate din minti si care nu mai inteleg ce se intampla cu el este Dica, devine deja de necrezut ce greseli poate face, iar la acest meci nu mi-a placut nici florentin.
alt lucru pe care nu l-am inteles a fost prestatia arbitrului, care cred ca e nebun, pt ca daca era cumparat facea lucrurile mult mai subtil, iar daca era prost nu arbitra acest meci, era la divizia x...
iar pentru caini ,desi unele acuze sunt exagerate , trebuie sa recunoasteti ca nu v-ati lasat de prostul obicei de a aranja meciuri, iar treaba asta nu face pe Steaua sa joace mai prost dar va face pe voi sa jucati mai bine...si ca sa dau si un exemplu : cand ati jucat pe bune ati pierdut cu partizan pe care trebuia sa-i scoata otelu, care a jucat mai bine ca voi respectivele meciuri...vom vedea in meciul direct cum ati castigat voi meciurile astea, din primele etape(sportul bate 2 etape in deplasare si chiar in 10 si cu voi face figuratie, dar putem spune ca nu i-ati last voi sa joace, nuuuu???)