se apropie primul meci din retur si, ca o parere personala, va spun ca nu am emotii, chiar cred ca vom da 3 goluri.
forza Steaua!
se apropie primul meci din retur si, ca o parere personala, va spun ca nu am emotii, chiar cred ca vom da 3 goluri.
forza Steaua!
Se apropie într-adevar primul meci al Stelei din retur,si ca o parere personala va spun ca am emotii.
Unele mici dar sunt emotii.
Daca vom avea iar fix 3 ocazii clare de gol ca în meciul cu Villarreal si le vom rata cu seninatate,gândindu-ne ca vor veni altele?
Daca vom domina partida de la un cap la altul si la fel ca în meciul cu?...
Dar mai bine nu spun.
Am încredere în baieti,dar pâna când nu vom avea 2 goluri diferenta pe tabela de marcaj,voi sta cu inima cât un purice.
FORZA
Nu va fi usor, dar ii vom bate. Daca nu batem pe Apulum (ce Dumnezeu pana si amaratii mei de la Iasi i-au batut
) nu meritam titlul !!!
Daca vom avea iar fix 3 ocazii clare de gol ca în meciul cu Villarreal si le vom rata cu seninatate,gândindu-ne ca vor veni altele?Daca vom domina partida de la un cap la altul si la fel ca în meciul cu?...
Ii vom domina, dar vom da si goluri... Nu ca Dinita, Dica & co. ar fi mari fotbalisti ci pentru ca adversarii nu au valoare (nu stiu daca ati vazut meciul de la Iasi, dar Apulum joaca ca la "C")...
Forza Steaua
Sper sa fie un galop de sanatae si mai cred c aunii dintre jucatorii Stelei vor fi odihniti , ca ii asteapta dupa niste meciuri destul de grele.
Sa nu credeti ca vom castiga meciul asa cum a facut-o Sportul prin Gigel Bucur...
Toate echipele din campionat parca se trezesc la realitate si stiu fotbal cand se intalnesc cu Steaua... Nu stiu de ce aceleasi echipe dorm in continuare cand intalnesc "superputeri", dar asta este o alta problema. Daca vom inscrie repede si nu ne vom culca pe o ureche putem sa vedem si spectacol. Daca nu vom avea emotii pana la final, dar ar fi o rusine sa nu luam 3 puncte acolo unde Sportul a batut cu 4-0 si unde falimentul este sinonim cu biletul de la meci.
eu sunt sigur ca vom castiga fara probleme...
da si eu am emotii dar mai mult pt ca e primul meci din retur al Stelei si imi era dor sa vad un meci al Stelei desi am vazut cateva in primavara asta europeana. sper sa joace cu daruire mai ales pt ca e primul meci al lor din retur si sa nu se creada invingatori inca de la Bucuresti, nu ca apulum ar avea vreo mare valoare dar eu cred ca asa ar trenbui deoarece nu au voie sa greseasca caci ii asteapta 2 saptamani grele. Si cu totii ne dorim 22-ul, nu? il asteptam de ceva vreme........
Vom castiga 15 puncte in primele 5 meciuri. Acum unii in frunte cu reddog (poate) vor rade. Peste ceva tinp imi vor da dreptate !!!
Pe reddog cred ca nu il mai auzim nici dupa derby pentru ca ii va fi greu sa se recunoasca invins... :lol:
Cred ca te înseli.Reddog e imprevizibil.Parca vad ca apare în cateva minute.
Pe reddog cred ca nu il mai auzim nici dupa derby pentru ca ii va fi greu sa se recunoasca invins... :lol:
Mi-ati dus dorul iar? De ce anume sa imi fie teama sa recunosc, am spus ca ma abtin pana dupa meci. Daca veti fi mai buni, veti castiga, daca nu, ne vom apropia de titlu. :wink:
eu stiu...e rusinea de cand estiinvins de cel mai mare rival...eu nu prea am simtit-o ...dar tu cred ca te-ai obijnuit cu ea...
Nu imi fac probleme cu Apulum o sa ii umilim cu 0-4 pt ca noi am fost santem si vom fi ce mai buni Steaua
Cu Steaua pana la moarte :twisted: [/b][/url]
Pana la meciul cu Rapid nu am emotii.Atunci o sa fie ceva emotii, pt ca joaca un fotbal bunicel.Cu Dinamo ar trebui sa castigam lejer, o sa se vada blaturile in meciul cu Steaua.
Cat despre meciul cu apulum, eu zic ca au gresit ca si-au platit datoria pt ca o sa piarda cu mai mult de 3-0
Steaua
Am vazut o echipa , care nu a alergat , care nu s-a daruit , cum ne-a obisnuit , o echipa care a intrat arogant , o echipa , care nu si-a dorit victoria . Linia de mijloc , a fost foarte slaba , m-am saturat de incompetentul Dica ( nu stie nimic asta ) , de ce nu l-u menajat pe Dorinel , era obosit , a jucat si el foarte slab , Praschiv devine pe zi ce trece un jucator de divizia B, rusine , fara vlaga . Mai consider ca conducerea e de vina , ce atacanti avem , Cristea , in afara de lovitura de la 11 metri , incoresct acordata , nu a facut nimic , Dinita ce sa mai spun ... Condducerea e de vina , ca nua vem atacanti de rezeva , suntem nevoiti sa atacam cu fundasii . Ce ne ramane de facut , sa incurajam petardele astea si sa speram ca isi vor reveni.
felicitari pentru egalul de la alba iulia. l-ati meritat ![]()
Nu am meritat nici o clipa sa castigam acest meci, chiar daca am avut doua bare. Ele au venit din faze fixe. Nu am aratat nimic, nu am construit nimic si sper ca macar in ceasul al 12-lea Zenga sa se convinga de Dica, GG de Florentin Dumitru si Cristea, Radoi sa se calmeze. Singurul jucator Stelist care merita laudat este P.Marin caruia i-as da 10 iar pentru ceilalti 2 pe linie (1 e din oficiu). Acest 1-1 este echivalent cu ratarea campionatului daca nu invingem pe Dinamo si rapID in Ghencea. La Gloria avem un meci mai greu pe care nu il vad deloc castigat. Daca luam 1 punct sa ne bucuram de el...
PS: L-a vazut cineva pe Neaga pe banca de rezerve sau macar in tribuna?
PS: L-a vazut cineva pe Neaga pe banca de rezerve sau macar in tribuna?
M-am uitat pe teren, si nu i-am vazut nici pe Dorinel, nici pe Dica, nici pe Dinita si nici pe Marin .
Am vazut doar fantoma lui Dumitru, caricatura lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] (ala cu nr. 21), o moara care macina in gol (Paraschiv)... L-am vazut pe Radoi jucand parca in alta echipa... Pentru ca azi Steaua n-a jucat nimic !!!
Singurul jucator Stelist care merita laudat este P.Marin caruia i-as da 10 iar pentru ceilalti 2 pe linie (1 e din oficiu).
Poate ca am vazut alt meci, dar in opinia mea, Marin a facut, si el, figuratie... Fara Radoi, probabil ca luam 2-3 goluri !!!
Gigi B. e principalul vinovat... Problema nu e ca Steaua nu are atacanti de rezerva; Steaua nu are nici macar atacanti tiulari !!! Cat despre coordonator...
ce facem? ce se intampla cu ei! unde este determinarea si dorinta de victorie!? sa joci pe stadioanele marilor echipe din europa si sa ajungi sa te tarasti cu apulum! asta-i Steaua noastra? bai baieti bagativa-ti mintile in cap! campionatul nu s-a terminat, mai este cale lunga pana la finish.
despre Dica numnai de bine insa ar fi bine daca ar merge la un psiholog. e zero la toate capitolele. cel putin asta am vazut astazi. parca-l vad pe trica.
cum speranta, stiti voi..la Bistrita Steaua sa joace altceva altfel...
hai Steaua da hai odata!
Imi e teama ca la Bistrita , matura cu noi , poate un 2000-3000 de dolari amenda pentru prestratia jalnica , i-ar aduce la realitate ca astia reactioneaza numai la stimulente financiare.
Meci slab facut de ai nostri din pacate. Nu stiu dak vreun jucator paote fi notat cu 6 dupa un asa meci. LUPTA Steaua IN CONTINUARE.
11m in minutul 1 cadou de la Augustibus si totusi numai un 1-1 ? Steaua CCA, campioanaaaa !!!
editat
------------
Imi cer scuze celor pe care i-am jignit. Eram nervos, promit ca nu mai postez la nervi.
Un meci slab facut de ai nostri...Daca inainte aveam prea multi atacanti in lot,acuma nici nu mai avem cu cine sa-i schimbam...Normal ca au fost cei 2 de la juniori, Simion&Litu dar nu cred ca faceam vreo treaba si cu aia...Un parere ce se adevereste e ca toate echipele o sasi rupa picioarele cu noi dand totu' din ele, pe cand cu altii...
In final:FORZA Steaua !!!
editat
------------
Imi cer scuze celor pe care i-am jignit. Eram nervos, promit ca nu mai postez la nervi.