Cam ciudat , pe vremea lui Oli , cand se accidenta jumate de echipa , nimeni nu se plangea la cioban ca antrenamentele sunt dure , desi e clar ca sirul accidentarilor avea stricta legatura si cu antrenamentele.
Cam ciudat , pe vremea lui Oli , cand se accidenta jumate de echipa , nimeni nu se plangea la cioban ca antrenamentele sunt dure , desi e clar ca sirul accidentarilor avea stricta legatura si cu antrenamentele.
am vazut si eu acum vreo 2 minute din conferinta de presa a lui Pedrazini. mi s-a parut simpatic si de bun simt... si aproape ca vorbea romaneste mai bine decat Hagi. sa vedem ce va face ca antrenor. din pacate cu atitudinea asta noua a lui Becali ma tem ca lucrurile vor aparea distorsionate.
aproape ca vorbea romaneste mai bine decat Hagi
Ce ai vrut sa spui prin asta ?
Tot respectul pentru Pedrazini, dar nu cred sa aiba niciun viitor la Steaua.E doar o solutie de conjunctura, ca o "roata de rezerva" pe care nu poti s-o tii la masina decat pana la prima vulcanizare (scuze pentru comparatia deplasata).
Avand in vedere actuala atmosfera de la Steaua, echipa nu are sanse decat sa o ia vertiginos la vale.Singura salvare ar fi o schimbare radicala a atitudinii finantatorului Stelei, presupunand ca nu se poate pune problema plecarii sale de la Steaua (solutia cea mai buna de altfel !).
Degringolada in care, presimt, a intrat Steaua, se va observa cat de curand, incepand chiar cu meciul de la Arad, unde e foarte probabil sa o vedem umilita de UTA.De cei care se vor uita le meci.Eu unul, desi sunt stelist de peste 40 ani, imi voi calca pe suflet si nu o sa ma mai uit la meciurile Stelei pana cand nu se va schimba ceva cu adevarat in atitudinea si mentalitatile celor ce inseamna Steaua de acum.
Ce ai vrut sa spui prin asta ?
Chiar abereaza la chestia asta,a fost amuzant in loc sa refuze a zis sa refute.
ce ai vrut sa spui cu limba romana? poate nu te-ai mai uitat de mult la TV!
(acum avem numai "vedete de Champions League" deh....)
@yo_marius_xxx - gresit spus....corect este...avem numai bibelouri.
eu cred ca massimo va face o treaba foarte buna in postul de antrenor principal al Stelei.Am mare incredere in acest italian,el este unul din cei mai respectati oameni din Ghencea.Daca Massimo este lasat in pace sa lucreze el va face lucruri mari fiindca este un mare antrenor. fularsteau2 fularsteau2
Daca Massimo este lasat in pace sa lucreze el va face lucruri mari fiindca este un mare antrenor.
si tu ce zici? il lasa "entrenadoru"??
... si aproape ca vorbea romaneste mai bine decat Hagi.
Esti rautacios.
din pacate cu atitudinea asta noua a lui Becali ma tem ca lucrurile vor aparea distorsionate.
Noua?
eu cred ca massimo va face o treaba foarte buna in postul de antrenor principal al Stelei.Am mare incredere in acest italian,el este unul din cei mai respectati oameni din Ghencea.Daca Massimo este lasat in pace sa lucreze el va face lucruri mari fiindca este un mare antrenor. fularsteau2 fularsteau2
DA.....sigur, ca o sa si fie lasat in pace...Cand o sa mai manance oieru niste sare iodata si o sa inceapa, scoate-l p-ala, baga-l p-ala, ala la Buzau, ala la juniori, asta e deja transferabil, cred ca o sa-si ia si Masimo lumea in cap...
nu pot decat sa-i urez mult succes si sa ma rog la Dumnezeu sa-l tina departe pe Gigi de echipa si antrenor...sa-i lase sa-si faca treaba!!!!!
mai bn facea piti cand scria pe usa vestiarului:INTERZIS CIOBANULUI...
Eu unul nu stiu ce se va intampla,am doar speranta ca va fi din ce in ce mai bine.Un lucru e calar,eu cred ca stafful isi va da toata silinta.Sa ii uram lai Massimo un bun venit si multe,multe succese,sa ne arate o stea pe care nu am mai vazut-o de mult.Eu unul ii doresc MULT SUCCES!SUCCES MASSIMO SPER SA RAINVII SPERANTA ROS-ALBASTRILOR.