FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Massimo Pedrazzini a fost numit oficial antrenor principal

«123»
steaua_gloria21.09.2007 20:17

Sincer nu cred ca va face mare lucru la Steaua, dar trebuie sa-i dam o sansa.

dax4721.09.2007 20:34

Chiar nu mai conteaza cine e pus pe post de antrenor : adevarul e unul singur : oierul decide cine intra in teren si cine nu. Orice antrenor cu un pic de mandrie in el n-ar veni la Steaua oricat de mare ar fi suma. Or fi banii importanti, dar cat sa rezisti sa fii carpa ? Te saturi la un moment dat.

st19raul21.09.2007 20:35

@ stardey

1. asa ceva e imposibil

2. i se rupe lu Becali dk suntem sau nu in stadion cum ni se rupe si noua de el

3. aceasta forma de protest ar dezavantaja echipa si pana la urma suntem suporterii Stelei nu ai lui Becali

4. indiferent de echipa, scor, conducator noi vom fi mereu acolo..pentru culori pe care le iubim

dax4721.09.2007 21:04

Nu cred ca daca lumea n-ar veni la meciuri ar dezavantaja in vreun fel echipa. Sezonul trecut a demonstrat ca Steaua joaca mai bine cu stadionul gol, fiind capabila de victorii. Cu stadionul plin lua bataie insa.

Iar ca becalul sa inteleaga ca totul are o limita, trebuie sa fie stadionul gol. Dar n-o sa fie ca sunt prea multi stelisti si oricum se va gasi cine sa umple stadionul. Dar eu nu ma mai duc la meciuri. Sila de Becali si de toata becaliada asta e prea mare. Mi-au iesit peri albi in cap la propriu de la atatea suparari legate de Steaua. Prea multa bataie de joc la adresa ei din partea nenorocitului de oier. O sa o luam razna cu totii in curand. Asta ne scoate din minti.

Kiti18421.09.2007 22:42

Ba da voi puneti problema ca osa antreneze Pedrazzini prost sau bine...forte mult cretinism!Voi ganditiva dak va fii lasat sa antreneze.Cum sa pui ramanerea in functia de antrenor principal numai in cazul in care bati Arsenal!?!?!?!??!BA DAK MAI STAM SI NE BUCURAM LA CATE O BUCATA DE PAINE PE CARE O ARUNCA CIOBANUL O SA AJUNGEM CA NATIONALUL PRIN B....SA NU MAI SLABIM ACEST CIOBAN INFECT SA IL FACEM SA PLECE ODATA SA II ARATAM CA NU VA FII RESPECTAT NICAIERI(ASTA E UNUL DIN MARILE PUNCTE SENSIBILE)ACUM IN MECIURILE DE Liga 1 SI DE LC SA NU IL SLABIM INDIFERNET DE PERFORMANTE.Pe voi va f grija cum antreneaza Pedrazini?!?!Cred ca numai copii de 14 ani intra pe aici! fularsteau2

Daniellone21.09.2007 22:43

mie imi pare bine ca massimo a ajuns principal. eu zic sa-l vedem. in special acum, ca nu mai vrea nimeni sa vina sa antreneze echipa. bine, in afara de Oli, dar nu cred ca in el ne stau sperantele...

MALDINI_STEAUA21.09.2007 23:10

Massimo , fa-ne tu o surpriza si bate UTA cu vreo 4-0 :rolleyes:

fularsteau2 fularsteau2 steag1 steag1 fularsteau2 fularsteau2

Bebe4ever21.09.2007 23:22

Nici Pedrazzini n-o sa reziste mult...

CaTaLiNsm StElIsTu21.09.2007 23:40

Si-a gasit Jiji"marioneta":-l Tot respectul pentru d-nul Pedrazzini dar din pacate acum el a preluat rolul de "mascarici"....Pana i-si gaseste Jiji altul;).Doamne ce umilinta am ajuns sa traim:(.N-am sa uit in viata mea "fata"lui Gica de la comferinta de"adio",pur si simplu m-i sa rupt sufletul...dar asta e viata.

ultras 7421.09.2007 23:50

De acord.Hagi nu merita tratat in felul acesta.Mai ales ca e o legenda vie a fotbalului romanesc si a clubului Steaua in special.Dar de aici si pana la a spune sa nu mai mergem pe stadion e drum lung.Crezi ca insusi Hagi ar fi de acord cu asta?El ar fi primul care ne-ar indemna sa mergem in tribune,constient ca acei jucatori au nevoie de noi,de prezenta si forta noastra.Nu trebuie sa ne gandim ca mergem pentru Becali sau Arsenal.Mergem pentru fotbalistii de pe terenul de joc,pentru tot ceea ce inseamna Steaua pentru noi,adica:Suflet,Putere,Speranta.Mergem sa le aratam tuturor ca noi fanii stelisti ne sustinem echipa si in cele mai grele momente,nu doar in cele mai bune,pana la capat.Mergem sa le aratam ce inseamna Forza Steaua,sa le predam o lectie de istorie,a ceea ce a fost,este si va fi Steaua Bucuresti.Becali a venit si va pleca,dar Steaua va ramane.Si noi vom fi langa ea. forzateaua

Steaua_bd22.09.2007 06:18

stiti ce eu unul m-am saturat de toate si mai ales de ciobanul asta tampit si retardat care nu are ce cauta la Steaua,locul lui fiind la spitalul de nebuni...

degeaba ne strofocam noi pe site aici si ne dam mari si tari daca at cand ajungem in galerie sau pe stadion nu strigam:**** BEKLI!SUNT CURIOS DACA LA MECIUL CU UTA SE VA SCANDA pentru Hagi SI IMPOTRIVA CIOBANULUI...DACA NU SE VA SCANDA INSEAMNA CA CEVA E PUTRED SI NE NUMIM DEGEABA STELISTI ADEVARATI,pentru CA NU SUNTEM.

chris_steaua22.09.2007 06:26

dar nu sttiam ca pedrazinni e antrnoru oficial . stiam ca a zis bekali ca daca bate UTA cu 4-0 si bate sau face egal cu arsenalu il numeste antrenor principal!!!!

Dragos_stelistu_200722.09.2007 06:31

bravo lui....

Sylvyx22.09.2007 06:49

Este posibil ca Pedrazzini sa faca o treaba buna la Staua deoarece el a fost omul din umbra cand a fost secundul altora si are o relatie buna cu jucatorii fiind alturi de ei.

FORZA Steaua ! !

yo_marius_xxx22.09.2007 07:04

E POSIBIL....DAR IMPROBABIL.....

"daca antrenorul nu face ca mine,pleaca!!"(citat din scarbosenia sa Jiji)

endorama22.09.2007 07:51

mda... naspa rau situatia asta in care lui Becali i se pare ca deja stie mai mult fotbal decat oricine ar veni antrenor la Steaua.... sper ca Pedrazini stie cum sa discute cu Becali si sa-l convinga ca e bine asa cum crede el, nu cum ii spune Piturca lui Becali.

pe de alta parte, am stat si m-am gandit un pic si am realizat ca aproape toti antrenorii straini care au venit in Romania au facut treaba destul de buna. cine stie, poate asta se datoreaza si faptului ca vin cu o alta mentalitate decat cea specifica fotbalului romanesc...

sa speram ca Pedrazini ca continua trendul. as prefera sa-l vad pe el antrenor la Steaua decat pe Rednic, Zenga sau si mai rau, Olaroiu...

antimanelist22.09.2007 07:56

si Murinho o inceput ca secund..si ui unde o ajuns..bafta Pedrazzini

ibadarau22.09.2007 08:05

Inima Neinfricata a ajuns principal la Steaua!

Am mare incredere in Pedrazzini. E un tip care a facut munca de jos, care stie sa respecte munca celorlalti. Pare convingator si parac are acel spirit de luptator pe care nu l-am vazut de mult la Steaua. Succes azi la Arad! Pedrazzini, fa Steaua Maximo!

imnikey22.09.2007 08:08

Nu stiu de ce se vorbeste despre Massimo Pedrazzini ca si cum el ar fi antrenorul principal. El este doar secundul lui giginho si v-a fi cel care raspunde daca echipa nu merge bine.

onlySteaua22.09.2007 08:12

Nu are rost sa ne gandim la un al 2-lea Murinho pentru ca e evident ca tot analfabetul va decide. Din partea mea, multa bafta Massimo! Desi...

yo_marius_xxx22.09.2007 08:12
El este doar secundul lui giginho si v-a fi cel care raspunde daca echipa nu merge bine.

cam asa ceva.....

AdrianUltras2522.09.2007 08:20

daca nu reuseste Massimo sper sa fie adus Dorinel Munteanu!

mi se pare antrenorul potrivit pentru Steaua!

oricum

eu am mare incredere in Massimo

si daca va fi lasat sunt sigur ca va face treaba buna

sper doar ca incursiunile lui Gigel in arta antrenoratului sa se opreasca acum ca a plecat Hagi

sper sa isi dea seama ca vin alegerile si sa se bage in politica

sa lase fotbalul!

Kappon22.09.2007 08:21

Massimo Pedrazzini apare a fi o solutie viabila. Vine din marele fotbal italian, cunoaste Steaua, iubeste Steaua. Insa, daca Gigi nu se va dezbraca de hainele de mitocan, nu vom face nimic.

Nu poti sa ii impui uni antrenor..daca nu bati pe Arsenal..ai plecat. Acesta este un mod STALINIST de a conduce o institutie.

Gigi este la ora asta cel mai mare dusman al Stelei. Si pretinde ca iubeste clubul. Daca vrea sincer binele clubului si se comporta cum se comporta, atunci este un mare bolovan.

Pe Hagi l-am criticat in trecut pentru ca nu a afost inspirat si ca nu are ochi la jucator. Ramin si acum la aceeasi parere. Totusi, nu pot sa accept modul mizerabil si complet neprofesional in care a fost tratat de acel mitocan cu mai multi bani. Despartirile se pot face pe cale amiabila, iar problemele technice ale echipei trebuie discutate in mod civilizat si deschis. Nu venind cu bombe in ziaresau la TV.

Pedrazzini trebuie lasat sa lucreze. Pina si Copos a invatat ca trebuie sa ii lase in pace pe jucatori si pe antrenorul Bergodi. Arata mai bine asa. Nu am indoilei, Bergodi, este la aceasta ora un antrenor mai bun decit Hagi. Dar asta este alta problema.

JDERUL22.09.2007 08:27

La noi hiba este la jucatori si conducatorii de club.Nu in competenta antrenorilor.Cum ii forteaza putin la antrenament antrenorul,cum fug ,,fetitele"la mami-finantatorul sa se planga.Insusi D.Beckam a luat o gheata in cap de la sir Ferguson.Rezultatul? Becky a fost transferat.Nu stiu cati jucatori romani din generatia actuala ar fi rezistat sa lucreze cu regretatul C.Teasca.Sa-l fi vazut pe Marcel Raducanu cand gresea o minge la antrenament cum venea spasit la ,,nea Titi"sa-si primeasca portia de fersuri dupa ceafa si picioare in fund.Zorro poate confirma acest lucru.Si nu numai ca nu-i poarta ranchiuna,dar daca stati de vorba cu el,este antrenorul caruia ii poarta cel mai mare respect.

yo_marius_xxx22.09.2007 08:44

adevarat....la Steaua au cam disparut jucatorii de fotbal (acum avem numai "vedete de Champions League" deh....)

mi se pare incredibil ce a zis Jiji,cum ca jucatorii s-au plans ca antrenamentele sunt prea dure!!pai si ce ar vrea?2 ture de teren si gata antrenamentul??

dar desigur..tot Hagi e de vina si pentru asta!!!

«123»