FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Olaroiu: " E imposibil sa refuz Steaua" (GSP)!

«12»
AndyQ21.09.2007 11:57
@AndyQ

Stai ........chipa cand toata lumea il injura pe Becali decat in ultimele 2 luni.

Asa e. antrenorii buni si foarte buni nu o sa vina din cauza ciobanului care se comporta cu ei precum boieri feudali cu iobagii care le lucrau pamantu`, acum 1500 de ani...

Oli divagheaza, e normal. Ce sa zica si el? La banii care ii ia acolo poate vorbi orice...

Becali e mare psiholog, in varianta mioritica, cu iz rustic, dar e psiholog bun, pentru ca duce de nas atata lume....

@ onlySteaua.... E normal ca Olaroiu sa fie primit nasol in Ghencea, ca asta-i trendu` acuma: bataia in stadion sau in afara lui, injuraturile la adresa conducerii clubului in meciurile de prezentare, amicale, unde mai si intram pe teren sa dam pumni jucatorilor adversi... De aia o sa fie primit rau, din cauza mentalitatii.

Uita-te ca nu suntem departe de a ajunge precum italianii, sa mai avem si morti printre noi...

dica_10steaua21.09.2007 12:09
Mai oameni... Oare voi chiar sunteti orbi?? Il tot criticati pe Olaroiu. Da de ce? Ca juca Steaua mai bine pe vremea lui decat in era marelui rege Hagi?? Oare ce o sa spuneti daca se intoarce la Steaua si o sa aibe si rezultate? Sunt curios. Voi nu faceti diferenta intre cum statea echipa in teren in trecut si cum sta acuma? Am inceput sa ma satur. Din cauza ciobanului va luati de asta. Pai ... daca nici Olaroiu nu e antrenor, inseamna ca in afara de a tzipa cand vedeti un meci pe ecran, nu prea aveti nici o treaba cu fenomenul.

Nu cred ca a existat "vremea" Olaroiu sau Hagi ci doar "vremea"Becali.

yo_marius_xxx21.09.2007 13:26

Oli,totusi incearca sa refuzi Steaua......poate n-o sa ti se Para imposibil,cine stie.......

forever_STEAUA21.09.2007 14:24
Jiji: "Olãroiu este imposibil de luat pînã în ianuarie, dar și atunci va fi greu".

Mãcar o veste bunã pe ziua de azi...

carminastan21.09.2007 14:28

EXCLUSIV Tehnicianul lui Al-Hilal a declarat pentru ProSport ca reîntoarcerea sa în Ghencea nu mai este de actualitate dupa ce discutiile dintre Gigi Becali si oficialii clubului din Arabia Saudita n-au avut niciun rezultat.

"Imi pare rau, dar nu am cum sa mai vin la Steaua. A vorbit si Gigi cu sefii de la Al-Hilal, dar nu i-a putut convinge sa îmi dea drumul. M-au amenintat chiar ca ma suspenda doi ani daca plec", a spus Cosmin Olaroiu.

Fostul antrenor al Stelei afirmase într-un interviu din editia de astazi a ProSportului ca si-ar dori sa revina în Ghencea, conditia fiind ca Gigi Becali sa se înteleaga cu oficialii arabi. Oli ar fi renuntat astfel la salariul de aproape doua milioane de dolari pe an pe care primeste la Al-Hilal.

ProSport

forever_STEAUA21.09.2007 14:36

Ce bine-mi pare cã a luat ÞEAPÃ!

onlySteaua21.09.2007 14:48
@ onlySteaua.... E normal ca Olaroiu sa fie primit nasol in Ghencea, ca asta-i trendu` acuma: bataia in stadion sau in afara lui, injuraturile la adresa conducerii clubului in meciurile de prezentare, amicale, unde mai si intram pe teren sa dam pumni jucatorilor adversi... De aia o sa fie primit rau, din cauza mentalitatii.

Uita-te ca nu suntem departe de a ajunge precum italianii, sa mai avem si morti printre noi...

Stiu ca deja-i prea tarziu, dar ai fi fost de acord cu revenirea lui in Ghencea? L-ai fi primit cu bratele deschise? Oare chiar numai din cauza mentalitatii ar fi fost primit rau?

Sa nu iti imaginezi ca-s adeptul scandalurilor sau a legii pumnului, dar la cat a instigat maimutoiul ala de la conducere nu m-as mira de nimic. Daca tot se vrea sa se realizeze ceva in sensul "educarii" anumitor suporteri ar trebui ca inceputul sa fie realizat de cei din conducere. Ce-i poti pretinde unui suporter atat timp cat patronu cel mare injura nonstopt 5 minute sau cand presedintele loveste un amarat prin tribune? Ce limbaj te astepti sa gasesti pe stadioane atat timp cat prin presa sunt cultivate doar scandalurile si idiotii de presedinti se fac cu ou si otet zi de zi? Degeaba ceri civilizatie intr-o tara condusa de oameni de teapa lui mitica. E ca si cum ai pune un tratat de-a lui Nenitescu in mana unui puradel.

w3bmaster21.09.2007 14:53

Olaroiu doamne fereste sa stea in Desert ...

Eu daca vine asta nu mai am ce cauta la meciuri ....

mNiosu21.09.2007 14:54

URAAAAAAAAAAA !!! forzateaua Sa-l vedem pe "infect" ce face acum ??

Sunt tare curios ce marioneta mai gaseste (gasila-r draku pe el ).Sincer acum chiar mi-ar placea sa vina Rednic.E un tehnician adevarat care nu cred ca s-ar lasa calcat in picioare si ar impune respect echipei. Dar deja stim ca nu o sa se intample ca de...Ciobanu deja stie ca e un caracter puternic si "Ce sa caute Rednic la Steaua ??...." Doamne ce ne-o astepta ??? :unsure:

malasorte1321.09.2007 19:32
Olaroiu doamne fereste sa stea in Desert ...

Eu daca vine asta nu mai am ce cauta la meciuri ....

Mare paguba... in felul asta poate ai mai da pe la scoala !!!

DelPiero1021.09.2007 21:00

Sunt dispus sa-l asasinez pe ZerOli daca revine!Gratis!

fane_casieru21.09.2007 21:06

@del piero - macar o bere acolo..... :biggrin:

JOHN705421.09.2007 21:29

Nu zic,ca Oli nu s-a descurcat la Steaua,dar avand an vedere cele antamplate cu plecarea lui Hagi si iuresul dintre ei,o reantoarcere ar pica nasol,faza e ca Becali a stiut sa-l bage la anaintare!Sa speram ca va face o mutare inteligenta daca tot si-a facut nr.!

forzateaua

DelPiero1021.09.2007 22:36
@del piero - macar o bere acolo..... :biggrin:

Pentru binele pe care-l fac stelistilor in special si omenirii in general,merit o statuie! :biggrin: Si sa scrie pe ea:Acesta-i omu' ce-a invins carpa! :biggrin:

Tupac Amaru22.09.2007 05:10

Jur ca daca faci asta iti dau 1000 Euro!

Nu ma intelege gresit: tu ai merita mult, mult mai mult, dar el nu ii merita nici pe astia....

yo_marius_xxx22.09.2007 07:37

@ delpiero

pentru oier cat vrei??sa facem o cheta si sa scapam de el......

endorama22.09.2007 08:03

se pare ca deocamdata am scapat de ZerOli dar e chiar naspa senzatia asta de a sti ca nesimtitul se va intoarce mai devreme sau mai tarziu la Steaua.... si ce-i si mai rau e faptul ca dupa cum Becali a dovedit-o in primavara, linguselile lui Olaroiu reuseau sa-l faca sa treaca peste rezultelele si jocul mizerabil pe care ni-l oferea. Becali prefera sa dea 2 milioane pe la adversari si arbitri si sa aiba o sluga pe post de antrenor decat sa aiba un antrenor adevarat.

DelPiero1022.09.2007 10:32

@yo Marius XXX

Asasinarea oierului...priceless! :biggrin:

DanStan22.09.2007 10:41

Mi-l inchipui pe Jiji nebagat in seama de presa. Fara poze si declaratii prin ziare sau la teveu, fara ocazia de a-si da cu parerea asupra a tot ce misca, fara posibilitatea de a mai fraieri naivii ...

Astristul22.09.2007 12:37

Schimba-ti obiectivul spre cioban. Zer0li e doar o carpa, dar dictatorul care se vede presedintele Romaniei :mellow: .... asta merita sa moara in chinuri, dar daca tot te oferi :tongue: e bine si asa :biggrin:

forzateaua

yo_marius_xxx22.09.2007 12:39
Asasinarea oierului...priceless! :biggrin:

pentru restu exista mastercard??? =)))))

«12»