@ onlySteaua, ce s-a intamplat cu Hagi nu-i deloc normal, dar te intreb eu ce-i normal in ziua de azi? Ciobanului nu-i baga nimeni nimic in cap, iti spun eu. Isi impune singur tot ce gandeste.
Depinde cum privim lucrurile.
Daca-i vorba doar de Steaua, iti dau dreptate, in ziua de azi nu-i aproape nimic normal. Din contra. Daca insa vorbim de alte cluburi cu pretentii similare sau mai mari, eu sunt convins ca la majoritatea, normalitatea predomina intr-un mod covarsitor. Chiar si in campionatul nostru.
De comportamentul sau nu m-am indoit niciun moment. Din pacate dobitocul asta chiar se crede Messia.
...Ne trebuie unul dat dracului gen Halagian.
...Imi pare bine pentru Bostina si Ochirosii ca au plecat.
...Becali este o panarama cu bani dar nu el conduce antrenamentele.
...Deci lasa-l pe Becali ca tipul plateste mai mult decit banca nationala-antrenorul este de vina ca a reusit sa inspire jucatoriilor mediocritatea caracteristica celor ce habar nu au sa antreneze.
Nu cred ca un antrenor "dat dracului" ar rezolva ceva. De fapt, din cate s-au zvonit pe aici, chiar asta i-a deranjat pe unii jucatori la Hagi.
Bostina si Ochirosii au fost dati de cioban. Primul pentru ca asa i s-a nazarit (sau poate doar pentru ca era unul din preferatii lui MM), iar al doilea pentru a mai intari putin cealalta echipa a ciobanului.
Corect, antrenorul conduce antrenamentele. In aceste antrenamente se modeleaza practic intreaga tactica de joc. Ce faci insa cand toata tactica asta ti-e data peste cap de un cretin doar pentru ca i-a soptit lui o turturea sa fie bagati anumiti jucatori?
Vechea poveste cu banii. Mereu banii. Uite ca pentru Hagi banii nu mai conteaza. Si stai linistit ca ciobanul nu plateste cat ar trebui. De fapt, dupa cum ai vazut e in urma mult chiar si cu plata salariilor. Ii place doar ca lumea sa creada ca-i un om corect, onest.
Legat de mediocritatea jucatorilor s-a mai vorbit si eu nu cred ca in cazul de fata ea apartine antrenorului. Este mai mult vorba de mentalitate si de starea de automultumire. Si sincer vorbind, daca actualii jucatori ar avea mentalitatea lui Hagi (chiar si cea a antrenorului Hagi), Steaua era mult mai departe si asta chiar cu toate imixtiunile nebunului. De un lucru sunt sigur, pentru majoritatea actualilor jucatori, grupele Champions League inseamna varful carierei.