FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Razboi dupa demisie (Sport.ro)!

«12»
udaradu21.09.2007 04:58

Hagi :om cu bun simt,caracter de exceptie, om cu onoare,era imposibila o" casatorie" cu un handicapat .

Ceace am prvazut cu totii de la inceput sa produs,sa vedem ce urmeaza,pina unde va merge mintea handicapatului,sunt sigur ca daca va mai pierde 1 sau 2 meciuri va incepe sa vinda jucatorii. ii ia d-zeu mintea ca lui ceausescu

FortuneTeller21.09.2007 05:09

@Steaua din chicago

Mai amigo, eu nu cred ca seful tau din Chicago vorbeste cu tine precum Becali cu Hagi. De fapt cred ca nici cu mexicanii ilegali nu se vorbeste asa. Apoi, n-am zis ca patima e totul, dar fara e si mai nasol. Si nici de Hagi n-am zis ca e mare antrenor, dar nici nu stim exact ce e pentru ca in loc sa-l evaluam pe Gica in aceasta postura a trebuit sa evaluam permanent cat mai rezista Hagi la caterinca mioritica si la atacurile cu rachete Radoi si Zaharia.

Shabalala21.09.2007 06:28

Fratele din Chi-Town, da' pe-aia cu Tudorel Stoica profesionistul de unde-ai scos-o?

Iar cu Boloni stai linistit ca nu ne pricopsim. Nu are Gigi bani pentru el, asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca lui Laci nici prin gand nu i-ar trece sa lucreze cu dobitocul care l-a facut vagabond pentru ca a avut indrazneala de a spune ca Andrei Cristea nu valoreaza 20 de mil de euro.

AndyQ21.09.2007 06:43
@AndyQ

Problema-i modul in care Hagi a fost indepartat, iar legat de olita iti spun doar atat: oare cine i-a bagat in cap ciobanului ca-i mare antrenor? Si ma rezum doar la asta.

martafoi

il inteleg si pe AndyQ, ca il sustine pe Oli...ca antrenor

@ onlySteaua, ce s-a intamplat cu Hagi nu-i deloc normal, dar te intreb eu ce-i normal in ziua de azi? Ciobanului nu-i baga nimeni nimic in cap, iti spun eu. Isi impune singur tot ce gandeste.

@ martafoi, pe Olaroiu o sa-l respect, ca antrenor, pentru ce a facut la Steaua, pentru ca are si el meritele lui pentru revenirea Stelei in Europa, la fel ca Zenga.

Si pana la urma nu noi decidem cine antreneaza. Va spun eu, daca nu era Becali, nimeni nu-l ura pe Oli atat de mult. Rahatul miroase incepand de la "palat", nu pe banca tehnica a Stelei. Voi nu vedeti ca principana problema e Becali, nu ceilalti?

potra21.09.2007 07:40

recunosc, am fost pentru demisia lui Hagi dar ce s-a intamplat e inadmisibil...adica acum pot spune ca mi-e cu adevarat scarba de ceea ce se petrece acolo si ca tot ce a ramas din adevarata Steaua sunt frumoasele culori. si inca ceva, il respect pe Hagi pentru ca a avut tupeul sa-i spuna pe fata lui Gigi tot ce l-a deranjat spre deosebire de altii care au intors spatele si au plecat fara explicatii. conferinta de presa m-a impresionat si m-a facut sa inteleg ca la Steaua nu mai exista nimic onorabil!

onlySteaua21.09.2007 08:27
@ onlySteaua, ce s-a intamplat cu Hagi nu-i deloc normal, dar te intreb eu ce-i normal in ziua de azi? Ciobanului nu-i baga nimeni nimic in cap, iti spun eu. Isi impune singur tot ce gandeste.

Depinde cum privim lucrurile.

Daca-i vorba doar de Steaua, iti dau dreptate, in ziua de azi nu-i aproape nimic normal. Din contra. Daca insa vorbim de alte cluburi cu pretentii similare sau mai mari, eu sunt convins ca la majoritatea, normalitatea predomina intr-un mod covarsitor. Chiar si in campionatul nostru.

De comportamentul sau nu m-am indoit niciun moment. Din pacate dobitocul asta chiar se crede Messia.

...Ne trebuie unul dat dracului gen Halagian.

...Imi pare bine pentru Bostina si Ochirosii ca au plecat.

...Becali este o panarama cu bani dar nu el conduce antrenamentele.

...Deci lasa-l pe Becali ca tipul plateste mai mult decit banca nationala-antrenorul este de vina ca a reusit sa inspire jucatoriilor mediocritatea caracteristica celor ce habar nu au sa antreneze.

Nu cred ca un antrenor "dat dracului" ar rezolva ceva. De fapt, din cate s-au zvonit pe aici, chiar asta i-a deranjat pe unii jucatori la Hagi.

Bostina si Ochirosii au fost dati de cioban. Primul pentru ca asa i s-a nazarit (sau poate doar pentru ca era unul din preferatii lui MM), iar al doilea pentru a mai intari putin cealalta echipa a ciobanului.

Corect, antrenorul conduce antrenamentele. In aceste antrenamente se modeleaza practic intreaga tactica de joc. Ce faci insa cand toata tactica asta ti-e data peste cap de un cretin doar pentru ca i-a soptit lui o turturea sa fie bagati anumiti jucatori?

Vechea poveste cu banii. Mereu banii. Uite ca pentru Hagi banii nu mai conteaza. Si stai linistit ca ciobanul nu plateste cat ar trebui. De fapt, dupa cum ai vazut e in urma mult chiar si cu plata salariilor. Ii place doar ca lumea sa creada ca-i un om corect, onest.

Legat de mediocritatea jucatorilor s-a mai vorbit si eu nu cred ca in cazul de fata ea apartine antrenorului. Este mai mult vorba de mentalitate si de starea de automultumire. Si sincer vorbind, daca actualii jucatori ar avea mentalitatea lui Hagi (chiar si cea a antrenorului Hagi), Steaua era mult mai departe si asta chiar cu toate imixtiunile nebunului. De un lucru sunt sigur, pentru majoritatea actualilor jucatori, grupele Champions League inseamna varful carierei.

steaua din chicago22.09.2007 00:57
Fratele din Chi-Town, da' pe-aia cu Tudorel Stoica profesionistul de unde-ai scos-o?

Iar cu Boloni stai linistit ca nu ne pricopsim. Nu are Gigi bani pentru el, asta ca sa nu mai vorbim de faptul ca lui Laci nici prin gand nu i-ar trece sa lucreze cu dobitocul care l-a facut vagabond pentru ca a avut indrazneala de a spune ca Andrei Cristea nu valoreaza 20 de mil de euro.

Tudorel adevaratul capitan al Stelei. Mai profesionist ca asta nu se poate! Iar Boloni...ala de lingea telefonul doar doar lo suna Copos? Ala de vorbea aiurea (voalat bineinteles)? Ala de facea spume ca a ramas Tudorel capitan cind a venit si el la noi (cind Steaua era Steaua)? Boloni, ca si Olaroiu, baiat cu bun simt dar cam atit. Ne trebuie loialitate si asta nu am vazut la Hagi pentru ca nu e normal ca echipa ta sa se faca de ris si tu sa raspunzi la conferinte de presa ca si cum ti-au spus aia ca au scumpit benzina cind tu o ai asigurata oricum pe gratis. Stoica ar fi adus jucatorii la conferinta sa se explice dupa meciul cu Urziceni. Stoica ar fi facut fotbalist din Lovin...daca este asa ceva posibil. Im fine, nu vorbesc cu amatorii ce nu stiu cine este Tudorel Stoica.

yo_marius_xxx22.09.2007 07:19
. Im fine, nu vorbesc cu amatorii ce nu stiu cine este Tudorel Stoica.

saracu' de tine.......poate inveti sa scrii odata si-o data......

«12»