Eu zic ca singurul vinovat este Becali, care nu stie sa-si conduca afacerea.
Ce vina are Hagi ca nu stie sa antreneze, sau Ovidiu Petre ca nu poate face faza ofensiva, sau Adrian Ilie ca nu poate articula 2 idei. Atat pot, atat fac si chiar as spune ca este nedrept sa le ceri mai mult.
Gigi ar trebui sa aduca oameni competenti pe fiecare post de la manager la antrenor, jucatori si femeie de servici.
Cred ca problema majora este ca nu are cine sa-i schimbe pe acesti oameni si sa aduca altii competenti, pentru ca Gigi habar nu are. Iar o problema si mai grava ar fi ca pe el nu are cine sa-l dea afara.
Cred ca singura solutie ar fi aducerea unui presedinte competent caruia sa-i dea mana libera sa-si faca strategia, sa aduca un antrenor bun care apoi sa ceara jucatorii de care are nevoie, etc.
Iar Gigi sa dea banii dar numai dupa argumentatii serioase ale celor mai sus mentionati, pentru ca altfel ajunge sa dea bani pe jucatori de care , a doua zi, nu mai stie cum sa scape.
Sa zicem ca vrea Adi Ilie sau Hagi aduca un jucator la Steaua sau sa ia un scouter sau orice altceva, ce fel de explicatii credeti ca ii pot da ei patronului, ce sa mai vorbim de un plan elaborat de dezvoltare a clubului.
In concluzie Gigi este inconjurat de incompetenti, iar in incompetenta lui nu vede acest lucru.
Deci, Gigi schimba-i, iati un consultant in afaceri, fa ceva ca nu se mai poate . Nu le poti face pe toate de unul singur , mai ales ca trebuie sa recunosti ca nu te prea pricepi. Daca nu faci ceva repede vei ajunge sa te convingi singur ca asa e.
Succese maxime tuturor!