FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un NU hotarat mediocritatii!

«12»
Vorwarts20.09.2007 12:12

"impreuna la bine si la rau".

In anii '80 (84-87) mergeam si la antrenamentele Stelei. Sa fi vazut atunci suparare dupa un meci ...egal.

Toti cu capetele plecate si pusi pe treaba. Din respect pentru "amaratii" din tribune.

Acum, relaxare totala. Anul trecut, dupa semifinala cu Boro si infrangerea din meciul cu rapid, baietii se relaxau la Plaza. Cumparaturi cu micutele, cine romantice la restaurantul New York...

Si nu vorbesc din auzite.

Stinta domnului Hagi despre fotbal sta in ...picioare.

El a declarat ca meciul cu Slavia a fost cel mai bun de la venirea lui la Steaua!!??

Cel mai prost cum va arata?

Hagi trebuie sa plece, din respect pentru cei ce l-au apreciat ca fotbalist.

Hai Steaua!

Steaua_bd20.09.2007 12:18

@vanfootball

ca foarte bine mai zici,Hagi chiar daca nu e un antrenor bun ,el trebuie respectat si nicidecum injurat si batjocorit,el vrea foarte mult sa faca performanta la Steaua,sa joace bn si sa castige multe meciur si trofee,problema ca nu este inteles de jucatori(aici poate e greseala lui)dar noi trebuie sai luam partea in conflictul cu ciobanul si sai dam moie la fiecare meci lu Jiji.

sorin_daniel20.09.2007 12:34

"bine ca jucatorii nu au nici o vina,Becali nu are nici o vina...numai Hagi e singurul vinovat..."........mai devreme sau mai tarziu o sa aveti ce v-ati dorit,adica pe"marele antrenor "Olaroiu ,iar pentru unii succes in continuare la pupat(stiu ei despre cine e vorba)...Steaua te iubesc!!!

serban2320.09.2007 12:46

Eu zic ca singurul vinovat este Becali, care nu stie sa-si conduca afacerea.

Ce vina are Hagi ca nu stie sa antreneze, sau Ovidiu Petre ca nu poate face faza ofensiva, sau Adrian Ilie ca nu poate articula 2 idei. Atat pot, atat fac si chiar as spune ca este nedrept sa le ceri mai mult.

Gigi ar trebui sa aduca oameni competenti pe fiecare post de la manager la antrenor, jucatori si femeie de servici.

Cred ca problema majora este ca nu are cine sa-i schimbe pe acesti oameni si sa aduca altii competenti, pentru ca Gigi habar nu are. Iar o problema si mai grava ar fi ca pe el nu are cine sa-l dea afara.

Cred ca singura solutie ar fi aducerea unui presedinte competent caruia sa-i dea mana libera sa-si faca strategia, sa aduca un antrenor bun care apoi sa ceara jucatorii de care are nevoie, etc.

Iar Gigi sa dea banii dar numai dupa argumentatii serioase ale celor mai sus mentionati, pentru ca altfel ajunge sa dea bani pe jucatori de care , a doua zi, nu mai stie cum sa scape.

Sa zicem ca vrea Adi Ilie sau Hagi aduca un jucator la Steaua sau sa ia un scouter sau orice altceva, ce fel de explicatii credeti ca ii pot da ei patronului, ce sa mai vorbim de un plan elaborat de dezvoltare a clubului.

In concluzie Gigi este inconjurat de incompetenti, iar in incompetenta lui nu vede acest lucru.

Deci, Gigi schimba-i, iati un consultant in afaceri, fa ceva ca nu se mai poate . Nu le poti face pe toate de unul singur , mai ales ca trebuie sa recunosti ca nu te prea pricepi. Daca nu faci ceva repede vei ajunge sa te convingi singur ca asa e.

Succese maxime tuturor!

Piece of Mind20.09.2007 13:17

Am si eu cateva intrebari, pentru cei care reduc totul la un singur lucru, si anume la presupusul conflict dintre Becali si fostele glorii steliste:

Voi ce va doriti, un simbol pe banca Stelei sau un antrenor?

Ce vina are Becali daca la incepul colaborarii Hagi a fost mai preocupat sa-si negocieze un salariu fabulos, decat sa-i prezinte o lista concreta de achizitii, care puteau fi aduse in limitele rezonabilului?

Avand in vedere ca Hagi a declarat despre meciul de aseara ca a fost cel mai bun de cand este el la Steaua (desi am avut un singur sut pe poarta!) si tinand cont de faptul ca in echipa de start s-au regasit jucatorii "impusi" de Becali, putem afirma in mod rezonabil ca imixtiunea lui Gigi la echipa a fost de bun augur, aceasta practicand un joc mai bun decat precedentele?...

Credeti ca daca echipa ar fi avut un joc organizat, legat, modern, cu rezultate notabile, ar mai fi avut Gigi motive sa-l critice public pe Hagi?

Ati tolera la nesfarsit incompetenta unei foste marii glorii steliste pe banca tehnica, doar de dragul sentimentalismului si pentru a-i face in ciuda lui Becali?

Cum se face ca alti antrenori au reusit la Steaua, "amprentandu-i" pozitiv jocul si facand realmente din rahat bici?

In fine, cine credeti ca e mai important? Hagi sau Steaua?

Dupa parerea mea, Hagi nu a reusit la Steaua (imi este clar acest lucru acum, desi, culmea, inca mai sper intr-o minune!) in primul rand din cauza lui insusi. Punct.

steado20.09.2007 13:26
Ne renegam idolii, distrugem mituri, ne rupem de trecut definitiv. Steaua va ajunge o echipa artificiala, va fi (daca nu este deja) doar capriciul unui om de afaceri, vom fi "Progresul Bucuresti reloaded".

...........

Nici o grija, Hagi isi va da demisia.Doar bunul simt si marea iubire pentru Steaua l-au oprit sa faca acest lucru pana acum.Si-a invins mult timp orgoliul si nu-i lucru usor sa te stapanesti in fata unuia ca Becali.Calitatile de antrenor ale lui Hagi se pot discuta si, din pacate, sunt discutabile.Faptul ca majoritatea jucatorilor actuali ai Stelei joaca slab si nu prea au tangente cu Liga Campionilor e un lucru cert.Faptul ca patronul Stelei, prin comportamentul sau face numai rau Stelei e, deasemenea, un lucru cert.Niste vorbe aruncate aiurea, din "putul gandirii" becaliene, pot face mult mai mult rau decat binele adus de milioanele de euro pe care le investeste in echipa.Rau fac in primul rand echipei.Nu ca asta ar fi principala scuza pentru jocul slab, dar cum sa nu fii marcat cand stii ca, daca i se pare patronului ca ai facut cine stie ce greseala sau pur si simplu i Ie pune pata pe tine, de la urmatorul meci nu mai joci.

"Un nu hotarat mediocritatii" – spune titlul articolulului.Mediocritatii cui ? A antrenorului, a jucatorilor, a patronului-pacalici, mediocritatii echipei Steaua, vorbind in general ?

Cat de curand Hagi isi va da demisia si va pleca de la Steaua.Din pacate, o data cu el, va disparea, probabil, ultima punte de legatura cu ceea ce a inseamnat cu adevarat Steaua. O echipa care juca odata, de mult, fotbal si castiga Cupa campionilor.Un simbol care a reusit sa adune milioane de suporteri, ca nici o alta echipa romaneasca.Un simbol din care, de mult timp, cu mult inainte sa vina Hagi antrenor, a ramas doar numele si amintirea.Si, din pacate, probabil va disparea de tot odata cu plecarea lui Hagi.

Asa e, un simbol nici n-are ce cauta in atata mediocritate...

vanfootball20.09.2007 13:54
Ati tolera la nesfarsit incompetenta unei foste marii glorii steliste pe banca tehnica, doar de dragul sentimentalismului si pentru a-i face in ciuda lui Becali?

Dar pe Becali de ce il toleram de 7 ani?

Cum se face ca alti antrenori au reusit la Steaua, "amprentandu-i" pozitiv jocul si facand realmente din rahat bici?

De care vorbesti, de ala care a fost dat afara in etapa 27, de Becali, sau de cel care a plecat dupa o jumatate de an? Cum se face ce niciun antrenor nu rezista nici macar 1 sezon, cat de bun ar fi el, cat de mare ar fi biciul facut din rahat?

Becali le-a impus echipa si a urlat in gura mare si la Zenga si la Protasov. Iar, dupa spusele ciobanului, acestia 2 chiar faceau ce le cere. Imagineaza-ti cum ar fi urlat daca nu faceau ca el, ce scandaluri ieseau.

Omul e nebun, degeaba incercati sa-l umanizati si sa propuneti ipoteze "daca echipa juca, poate nu mai zicea nimic". A urlat la toti antrenorii, le-a impus echipe, si-a favorizat "copiii de suflet".

Bafta cu Olaroiu! Cu el nu o sa fie scandaluri, se va supune in totalitate "antrenorului principal". Eu raman cu "homosexualul" (Balint), cu "ungurul nenorocit" (Boloni) si cu "taranul prost si incompetent" (Hagi).

Multa bafta!

mateo20.09.2007 14:38

bai baietilor ar trebui sa vedem adevaratii vinovati pentru meciurile slabe, sa il lasam pe Jiji sa stea linistit, jucatorii sunt problema ca nu isi dau sufletul pe teren, dupa ce au luat al doilea gol era foarte greu chiar dificil sa mai tina o minge...de ce noi romanii tre sa fim intotdeauna cei care lasa capu` jos sau cei care intorc si celalat obaz??? nu mai suntem pe vremea lu` Cuza...tre` sa ne ridicam, sa ne depasim conditia...vrem CL, vrem UEFA, vrem milioane de euro...pe ce??? pe ochi fumosi?? pe amintiri?? luati exemplu de la LAZIO..condusa cu 1-0....atacau in valuri...dupa ce au luat conducerea tot ei atacau...cea mai buna aparare e atacu`....vrem CL cu Zaharia (ultimele 3 sezoane a jucat la matineu...si tot acolo a ramas)...vream mijloc cu Ovidu P si Lovin (nimeni nu-i vrea...nici pe gratis nu-i ia nimeni)...vrem atac cu Victoras Iacob si Badea, baietii astia au uitat sa joace fotball..cred ca isi amintesc doar cum e la policlinica...si exemplele ar putea continua...Vrei victorie in CL si joci cu doi inchizatori si nici un mijlocas la constructie veritabil..vrei gol si joci cu un varf care are doar 10 min jucate in 6 meciuri...

Nu pot sa cred ca a facut atatea greseli!!!..ca fotbalist, ca om e MARE, poate prea MARE pentru noi..dar ca antrenor...e MIC..mult prea MIC pentru Steaua, pentru ambitiile noastre...

Sa-si ia o echipa din B, sa o aduca in A, sa ia titlu cu ea si apoi sa ridice pretentii de antrenor...

Dar, pentru ca de fiecare data exista un dar, mai e timp...suntem la inceput de campionat si la inceput de CL...putem sa trecem peste Slavia in clasament...putem sa mergem chiar si mai departe de grupe...putem sa luam si campionatu`..totu` e sa VREM..si eu sper ca VREM sa devenim iara un nume care sa fie rostit cu frica...

cu Steaua PANA LA MOARTE SI DINCOLO DE EA....

Piece of Mind20.09.2007 17:38
Dar pe Becali de ce il toleram de 7 ani?

De care vorbesti, de ala care a fost dat afara in etapa 27, de Becali, sau de cel care a plecat dupa o jumatate de an? Cum se face ce niciun antrenor nu rezista nici macar 1 sezon, cat de bun ar fi el, cat de mare ar fi biciul facut din rahat?

Becali le-a impus echipa si a urlat in gura mare si la Zenga si la Protasov. Iar, dupa spusele ciobanului, acestia 2 chiar faceau ce le cere. Imagineaza-ti cum ar fi urlat daca nu faceau ca el, ce scandaluri ieseau.

Omul e nebun, degeaba incercati sa-l umanizati si sa propuneti ipoteze "daca echipa juca, poate nu mai zicea nimic". A urlat la toti antrenorii, le-a impus echipe, si-a favorizat "copiii de suflet".

Bafta cu Olaroiu! Cu el nu o sa fie scandaluri, se va supune in totalitate "antrenorului principal". Eu raman cu "homosexualul" (Balint), cu "ungurul nenorocit" (Boloni) si cu "taranul prost si incompetent" (Hagi).

Multa bafta!

Cu tot respectul pentru tine, imi place cum scrii, dar cred ca acum esti putin "infierbantat" si judeci exclusiv unilateral si emotional.

Eu nu propun "ipoteze" pentru a-l umaniza pe Becali, ramane pentru mine acelasi personaj detestabil ca acum o luna, un an, doi, trei, cinci. Dar cred sincer ca Hagi a esuat la Steaua in primul rand datorita lui si deficientei asteia blestemate de comunicare pe care o are. Nu vezi ca la fel s-a intamplat practic peste tot pe unde a antrenat? La Bursa, la Galata si la Timisoara? A pierdut rapid vestiarul, a intrat in conflict cu cei din conducere, echipa nu marca, urmand invariabil demisia.

Nu ma intelegeti gresit: il iubesc pe Hagi si mi-as fi dorit enorm sa reuseasca la noi! Marea lui drama este insa ca nu reuseste sa-si separe imaginile (fotbalist si jucator) si sa negocieze cu sine insusi problemele de comunicare pe care le are cu ceilalti...

grizzly20.09.2007 17:57

@Piece of Mind

eh, acuma o sa avem antrenorul pe care il meritam, noi astia atotstiutorii de fotbal.

Piece of Mind20.09.2007 18:11
eh, acuma o sa avem antrenorul pe care il meritam, noi astia atotstiutorii de fotbal.

Am inteles ironia ta. Chiar crezi ca isi avea rostul?

Singura varianta viabila pentru Steaua este un antrenor strain CU NUME, dar idiotul de Gigi nu il va aduce.

Incep sa cred ca, paradoxal, plecarea lui MM a insemnat inceputul sfarsitului.

cezar_el_grande20.09.2007 18:41
CAPS, CAPS, CAPS.
dr.adrian920.09.2007 19:53

avem 3 posibilitati sa scapam de capcaun

1.moare

2.puscarie

3.vinde

analizand vedem ca doar a 3 e realista si cea mai buna solutie.de ce? stati un pic

1.daca moare - lasa mostenire la ceva nepot. si stiti proverbul. marul nu cade departe de trunchi.

2.daca intra in puscarie - acelasi caz ca in 1

3.daca vinde - scapam de el. problema e cum il facem sa vanda. simplu boicotam si complotam

oare se poate un patron mai rau ca Becali???

rosualbastru20.09.2007 19:55

haideti sa fim uniti. toti stelistii!

pentru binele Stelei

alpopa20.09.2007 22:47

Nu vreau sa-l atac pe Piece, insa este un nou articol, din multele citite in presa in ultima vreme, care vede doar forma, fara a simti fondul, si care cauta sa remedieze efectele fara a ajunge la cauza. Astazi am asistat pentru prima oara la dezvaluiri venite de la un individ implicat in miezul problemelor la Steaua; am auzit lucruri pe care le banuiam, dar chiar si asa, eu unul, am fost socat sa aflu cum decurg cu adevarat lucrurile la clubul nostru. Ascultati, cititi si recititi ce a spus Hagi si decideti singuri ! Nu antrenorul Hagi sau X-lescu e problema de acum a Stelei. Ci Ciobanul, Bufonul, Oierul, Patriarhul, sau cum vreti voi sa-i spuneti acestui patron nenorocit cu care ne-a "binecuvantat" Cerul.

Pana nu vom scapa de acest cosmar nimeni si nimic nu va realiza ceva durabil la Steaua, nimeni si nimic nu va urma cursul firesc pe care traditia, respectul si prestigiul pe care culorile ros-albastre le cer.

Mori Gigi !

axl2320.09.2007 22:57

Sa n-o mai dam cu totii dupa copac. Hagi nu-i facut sa fie antrenor si gata. Dar asta nu scuza cu nimic atitudinea dejectiei umane care este Gigi Becali.

buba21.09.2007 08:41

felicitari ! acesta este singurul articol din toata presa scrisa care a analizat si a prezentat situatia asa cum e , atat din punctul de vedere al patronului cat si al antrenorului

felicitari! ce usurare ce mai edxista si oameni obiectivi si impartiali pe la noi;

ca toti il plangeau pe Hagi de parca el ar fi alfa si omega in fotbalul romanesc si toti patronii ar trebui sa -si sacrifice echipele ca sa-i dea lui sanse sa se afirme ca antrenor

judastgm21.09.2007 13:24

Problema nu este Gica Hagi. Problema este actualul Gigi(Ciocoiu nou)

Steaua nu mai este ce afost pe vremea marilor valori (ex. Lacatus)

Steaua nu mai joaca nimic de 1 an (meciul CL cu Dinamo Kiev)

Steaua este condusa prin telefon, bani dati adversarilor, arbitrii, (Oli)...

Steaua avea o sansa de reabilitare prin seriozitate fata de SUPORTERI!

CosminBarla21.09.2007 17:45

salu tuturor Stelistilor

Eu cred ca Hagi a venit la echipa cu sufletul, daca altii vin pentru bani, Hagi a venit pentru ca iubeste Steaua. Apoi Hagi mi s-a parut ca vine cu o mentalitate noua, vezi cum a gestionat crizele create de Becali, apoi, el gandea o strategie pe termen mediu si lung, iar cele 10 etape in care a pierdut odata si dintr-o faza fixa in min 92 nu justifica actiunile lui Becali. Trebuia rabdare, nu trebuia sa faca maioneza, asa cum a facut Becali. Mie mi s-a parut Steaua lui Hagi o echipa mult mai organizata. Este adevarat atacul inca nu functioneaza, dar uitati-va cati oameni cu prfil ofensiv au fost accidentati. Asa ca atata timp cat abia au trecut 10 etape, cei care trag repede cz nu sunt realisti. Dar asa este in Romania se vrea performanta in scurt timp cu un minim de munca, gandire si strategie

AdrianUltras2522.09.2007 08:16

Eu il vad pe Dorinel Munteanu antrenorul perfect pentru Steaua!

MALDINI_STEAUA22.09.2007 08:50

Dorinel Munteanu sau Dan Petrescu , eu zic ca ar face treaba la Steaua

alunels24.09.2007 08:42

Acum ca Hagi nu mai e la Steaua, ma incearca anumite trairi care ma fac sa fiu subiectiv. De aceea nu voi incerca sa comentez prea mult acest aspect, neputand sa scap de acest subiectivim Si nu cred ca voi sunteti altfel cand e vorba de asemenea nume asociate cu brandul Steaua. Poate sa fie vorba la fel si de Lacatus, de Dan Petrescu, etc. Ma voi rezuma doar la cateva aspecte. Obosita, lovita si macinata de scandaluri,echipa sufera. Pregatirea nu se dovedeste a fi una de bun augur. Echipa e obosita in acest sezon inca de la inceput! Pot sa fiu subiectiv spunand asta? Pot sa fiu subiectiv spunand ca se exprima in teren ca una de pluton? Ca nu jucam aproape nimic? Poate. Antrenorii ar trebui sa judece asta. Ei, care vor fi, trebuie sa se detaseze, sa vada si din exterior si din interior, sa poata veni cu formula corecta. Spunea Pedrazzini ca munca , determinarea poate fi calea corecta. Poate fi. Dar mai trebuie atatea .Mai trebuie sa nu se mai accidenteze atatia jucatori. Aici e vinovat Becali? Este, pentru ca nu vede cum trebuie, nu are conceptie moderna de conducator. Are doar slogane, deci manipuleaza, si nu ca ar vrea, ci pentru ca nu poate mai mult. Doctori, nutritionisti,medicamentatie corecta, preparatori fizici, unde sunt? Ce fac? Apoi de cand nu mai scoatem un Dan Petrescu, un Ilie, un Catalin Munteanu macar(cel de la 18 ani)? Ce fac cei de la centrul de copii? Intreb asta pentru ca nu se vede nimic. De cand nu am mai avut un manager care sa se preocupe de astea? Poate de la Alexandrescu? Poate de la Danilescu? Vremea isi pune amprenta pe Steaua ca si pe noi, nu prea se mai vede. Poate ca Hagi a venit si a vazut toate astea. Si a privit munca sa plecand de aici, incercand sa puna in functiune o masinarie prost conceputa. Poate ca aici a clacat, luptandu-se cu tot sistemul de la Steaua, fiind macinat de acest sistem. Poate ca ceea ce se intampla acum este efect al unor ani in care s-a pus accent pe investitii, care, fara adevarati profesionisti, au fost oarbe. Nu pot nici acum, cand nu vorbesc de nume ci de situatii ,sa nu fiu subiectiv daca ma gandesc la colectivul Stelei, cel de altadata.

«12»