FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ochii pe Cursaru

«12»
Virgil01.04.2005 06:20

Buna dimineata Alexandru !

Virgil01.04.2005 06:48

Avem 6 moderatori mai nou.Sunt curios sa vad care va fi cel care va avea "curajul" sa faca putina curatenie pe aici.A cam început sa puta a so bored si e un miros toxic de culori alb-visinie,alb-rosie si alte culori care contrasteaza puternic cu cele aprinse,vii,ale Stelei.

Toleranta?Ce e aia,când se vede clar ca e e vorba de o pasare neagra ca funinginea,cu frustrari din nastere,inadaptabila la culorile ros-albastre.

Motanu D01.04.2005 07:28

Frate, la cum scrii si cum gandesti e vai de Steaua ta !!! Si sa nu spui ca presa, Dinamo & rapid sunt exemple de moralitate. Presa, nascoceste zilnic subiecte, iar suporterii adversi... au demonstrat asa de multa moralitate ca fara vicepremieri si militieni jumate dintre ei ar fi fost de mult fie in puscarie, fie ar fi renuntat la statutul de acolit si ar fi urcat la rangul de suporter...

Iar daca chiar nu tii cu Steaua, ia macar exemplu de la reddog. Pentru ca ala desi suporter dinamovist e... suporter !!!

So bored!01.04.2005 07:39

fratele meu,daca-mi permiti o vorbulita.eu lucrez in presa.de accea nu-mi permit sa tin cu nimeni,nu iau partea nimanui.o fi o prostie,dar unii chiar tin la codurile si legile gazetariei.n-as scrie niciodata despre superioritatea absoluta a unei echipe in fata alteia.pe capitole da,sunt unii mult deasupra altora.si la altele raportul se inverseaza.ce nu inteleg eu este cum de toata presa vi se suie in cap(parerea voastra).intai ii exilati pe cei de la prosport si restul din trustul ringier,acum il luati la bani marunti si pe ioanitoaia si gazetuta lui,taman pe el,un sustinator infocat al Stelei.vedeti voi,nu am nimic cu Steaua sau cu suporterii ei.doar incerc sa inteleg mentalitatea asta.cat despre reddog,intr-adevar o figura aparte.felicitari lui.dar intrebare:suporterii stelisti de ce nu fac la fel cand intra pe site-ul celor de la Dinamo sau rapid?

sorin_77701.04.2005 08:04

Pentru: So bored!

Mai intai de toate acest forum este dedicat suporterilor Stelei. Toti ce vin aici sa isi spuna parerile si sunt sau nu suporteri Steaua trebuie sa aiba macar decenta de a scrie in limtele bunului simt, valabil si tie. Daca vrei sa iei partea gazetelor atunci fa acest lucru macar cu bun simt si nu in batjocora fata de Steaua si suporterii ei. Si inca o chestie: AICI toata lumea este pasionata de fotbal iar profesia fiecaruia nu are nici un rol important. La fel de bine poate sa scrie si un vanzator din piatza ca si un gazetar. Este doar un exemplu.

Multumesc pentru intelegere. Sper sa mai vorbim. Pe site-ul acesta toata lumea este bine primita insa exista anumite reguli pe care trebuie sa le respectam toti.

Motanu D01.04.2005 08:09

Nu stiu nimic despre suporterii stelisti care intra pe site-urile adverse si au un comportament necivilizat. S-ar putea sa ai dreptate, eu nu stiu astfel de cazuri, fie si pentru ca am considerat ca e mai bine sa nu intru pe forumurile suporterilor adversi (ca o paranteza, forzarapid.ro e un site profund antistelist, care promoveaza neadevaruri si injurii si sincer nu consider ca daca un stelist ii injura greseste... de alte siteuri nu pot spune nimic si sper ca cei care intra pe acele siteuri dintre stelisti sa aiba un comportament civilizat...). Iar padure fara uscaturi nu exista.

Presa nu ni se suie in cap, dar prea au aparut articole "bomba" in presa. Are si Gigi B. vina lui, dare asta e prea de tot... Ioanitoaia nu este stelist ! Sunt altii de la GSP care tin cu Steaua, dar nu Ioanitoaia...

Cat despre mentalitate, daca ar aparea prin presa stiri de genul : " Echipa X (o echipa adveresa, nu conteaza) doreste sa-i ia pe Buia si Lutu. Patronul echipei a decalrat ca ii doreste pe cei doi ca sa ia titlul & cupa si sa ajunga in Champions League " sau "Patronul echipei X a declarat unor apropriati ca jucatoriii Y,Z,T sunt niste cretini, nu stiu fotbal si abia asteapta sa scape de ei..." iar atunci cand astfel de stiri incep sa sune a basm, nu e normal ca suporterii sa se supere? Te las pe tine sa decizi !!!

So bored!01.04.2005 09:27

perfect de acord,matrapazlacuri se scriu cat lumea.

sorin_777,spune-mi si mie ce a fost lipsit de decenta.nu am nici cea mai mica intentie sa ma iau de nimeni.daca te referi la mesajul adresat lui virgil slv,asta e alta mancare de peste.in tot cazul,respect orice om care e cu adevarat suporter si care stie sa isi sustina punctul de vedere.

Motanu D,am stat de vorba cu tot felul de oameni,suporteri de toate felurile.unii s-au bucurat de tot respectul meu,altii nu fac nici cat o para degerata.de acord cu uscaciunile.sunt peste tot.

revenind la subiectul presa si minciuni,asta e,ziarele se vand pentru subiecte.cu cat mai socante,cu atat mai bine,creste tirajul,creste vanzarea.eu nu merg pe principiul asta.de asta aprob si incurajez revoltele la adresa celor care scriu doar pentru a consuma hartia si cerneala de dragul incasarilor.totusi,sunt multe lucrurile pe care nu le inteleg din curtea Stelei.asta e.eu vorbesc acum ca simplu privitor si iubitor de sport,pentru ca nu e domeniul meu de specializare.cu toate astea,nu exista niciodata un singur vinovat si relativismul e la putere in toate situatiile.

sunt cativa oameni pe site-ul vostru care mi-au atras atentia si m-au impresionat placut.oameni care stiu ce vor si militeaza pentru si sustin acest lucru civilizat.dar sunt si oameni care inainte de a arunca cu piatra trebuie sa se gandeasca de doua ori,oameni care vad paiul din ochii altora,nu si barna din ochii lor.nu vroiam sa intru in conflict cu nimeni de aici,dupa cum am spus imi place atmosfera.dar uneori chiar si cei mai drepti oameni comit greseli.

sorin_77701.04.2005 09:55

subiectul acestui topic este Cursaru... De fapt a fost... Comunicatul Stelei numai ca a deschis o noua problema pentru unii dintre noi. Sa speram ca apele se linistesc si problema se va ingropa...

serban2301.04.2005 10:08
.

am stat de vorba cu tot felul de oameni,suporteri de toate felurile.unii s-au bucurat de tot respectul meu,altii nu fac nici cat o para degerata.de acord cu uscaciunile.sunt peste tot.

ce tare esti tu...hehe. oi fi si tu vreun etalon in domeniu???...modestia unde o mai inghesuim?

ADRIAN PACURAR01.04.2005 10:18

Da subiectul este Cursaru , acest comunicat , a schimbat totul si tinde sa mearga spre altceva , am sa ma repet din nou , nu cred ca era nevoie ca Steaua , sa dea un comunicat pentru asta , era simplu , ca intr-un intterviu , sa aduca aminte si de acest lucru, dar un club , nu trebuie sa duca razboaie cu presa , razboaielele sale sunt pe terenul de fotbal , cu organizarea sa . Trebuie sa duca si o lupta pentru suporterii care vin pe stadion , sa ii protejeze , sa le inteleaga doleantele si nu in ultimul rand sa-i respecte , ceea ce nu cred ca la clubul nostru s-a intamplat si ma doare inima ,pentru ca multi suporteri sufera si traiesc sau mor , pentru acest club , viata noastra se leaga de Steaua , pentru mine acuma e o perioada trista , nu sunt pe stadion , alaturi pe baieti si ma simt gol ... din aceasta cauza fiecare vede lucrurile , intr-un anumit fel , uneori dragostea poate sa orbeasca.

dbd01.04.2005 14:18

eu sa zicsa-l lasam sa vina la Steaua si sa vedem pe urma cu evolueaza ???....

«12»