FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Ochii pe Cursaru

«12»
ADRIAN PACURAR29.03.2005 09:47

Traseul transferurilor pe ruta Bacău - Ghencea, început în vara anului trecut cu venirea lui Cristea şi continuat apoi cu sosirea la Steaua a lui Lovin, Baciu, Ciocoiu şi Goian, este pe cale să mai înregistreze încă o tranzacţie. Cursaru a devenit cea de-a şasea ţintă pentru roş-albaştri, care şi-l doresc pe atacantul moldav, căruia în vară îi va expira contractul cu FCM Bacău.

După plecările lui Ciocoiu şi Neaga, Zenga a rămas cu doar 3 vîrfuri. Cum nu-i mai are la dispoziţie în avanposturi decît pe Cristea, Opriţa şi Diniţă, italianul a transmis conducerii că mai are nevoie de încă un atacant. Deşi Steaua s-a lansat şi pe pista Gigel Bucur, preţul mare al acestuia, aproximativ un milion de dolari, dar şi Dorinţa lui Ciobanul de a nu mai transfera nici un jucător scund fac ca aducerea fotbalistului din Regie să fie puţin probabilă.

Astfel, Cursaru (27 de ani) este o variantă pe care cei din Ghencea o iau în calcul chiar pentru perioada de minimercato de la începutul lunii mai. Atunci, Sechelariu l-ar putea elibera pe atacant fără mari pretenţii în baza bunelor relaţii pe care le are cu Ciobanul, preluat din www.gsp.ro , m-am saturat de jucatori slabi , care tind sa ajunga in Ghencea gratis.

dbd29.03.2005 12:20

si oare ar fi bine ??? parerea ta ???

ADRIAN PACURAR29.03.2005 12:22

Clar nu cred ca e bine , Cursaru de o vreme incoace nu mai joaca nimic , ce facem transformam Steaua in "cimitirul elefantilor " , toti jucatorii carenu au confirmat le mai dam o sansa la Steaua .

dbd29.03.2005 12:25

poate Zenga vrea sa-l invete la Steaua cate ceva ...si apoi sa-l bage in joc...

kyd29.03.2005 12:40

Poate vine si el ca Ciocoiu,joaca cateva meciuri da un gol important si dupa aia pleaca.

George Stan29.03.2005 12:45

Mai baieti, am visat eu, sau la Steaua exista functia de "scout" (cautator de talente) si este ocupata de Dumitru Dumitriu?

Se vede cat de bine isi face el treaba daca Steaua se gandeste sa-l transfere pe Cursaru...

horse3729.03.2005 14:59

dar cine-i acest s...cautator de talente? e, sa nu fiu rau cu Dumitru Dumitriu caci este ultimul antrenor care a dus Steaua in Champions League!

si tot despre el s...cautatorul de talente Dumitru Dumitriu, intr-o localitate numita moeciu anul trecut,

s...cautatorul nostru de talente ce nu avea nimic semnat cu Steaua, spunea! ce sa faca portarul (adica Walter) asta la Steaua? ce sa-i invete el pe fotbalisti? cum sa degajeze mingia din mana?

alelei s-cautatorule, ce fel de om esti? ca de descoperit talente ma indoiesc. nu stiu pe cine a adus Dumitriu in aceasta perioada dar pot sa cred ca-i cam "pupacios".

pentru autenticitate pe pm pot da si locul pensiunii.

dbd29.03.2005 15:28

sincer sa fiu nu stiu cine poate fii cautatorla Steaua...dar ce anume face acest cautator mai exact ???

gianini29.03.2005 16:30

cursaru in locul lui Ciocoiu: o solutie mai buna.

dbd29.03.2005 16:33

da are si gianini dreptate fata de Ciocoiu este mai bun Cursaru...

dar totushi zic sa ashteptam sa vedem cum evolueaza...

Motanu D29.03.2005 18:02

PEntru D. Dumitriu & GigiB.

Eu propun sa fie aduse cateva tinere sperante :

Atacanti: M. [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color], V.Piturca, G. Balint

Mijlocasi: T.Stoica, L. Boloni, A. Iordanescu, M. Majearu, I. Rotariu, C. Galca

Si lista ar putea continua...

Astia ori nu se pricep la scouting (Dumitriu) ori sunt faliti si prosti (Gigi B.)... Chiar totate puscariile de fotbalisti terminati le aducem la Steaua? Cursaru ?! Care Cursaru ?! Pai de ce sa nu-i aducem si pe Lutu si Buia ?!

sorin_77730.03.2005 05:06
Mai baieti, am visat eu, sau la Steaua exista functia de "scout" (cautator de talente) si este ocupata de Dumitru Dumitriu?

Se vede cat de bine isi face el treaba daca Steaua se gandeste sa-l transfere pe Cursaru...

Probabil functia de arhi-scout... Talente din arhiva. :lol: :lol: :lol:

Matri8x30.03.2005 11:02

Lasa ca e bun si cursaru.

Sa nu uitam ce gol ne`a dat in tur

George Stan30.03.2005 11:28

Cu un gol nu se face primavara, fie el si eurogol. In afara de golul marcat noua, Cursaru a mai marcat doar un singur gol in tur pentru Bacau. De atacanti din astia care marcheaza supergoluri odata la doi ani nu cred ca avem nevoie. Daca am avea, l-am tine pe Ciocoiu. Iti mai amintesti ce goluri din foarfeca dadea? :)

Dansan30.03.2005 11:48

Ala cu Aston Villa a fost cel mai tare gol pe care l-am vazut in Ghencea( chiar mai tare decat cel al lui Prodan cu Rangers)....Parerea mea...:)

Si-l mai am la suflet pe Ciocoiu pentru inca ceva...Golul din Giulesti de 1-1 impotriva echipei ofticatului Il Luce.... Ce atacant!!! Pacat ca s-a risipit....

dbd30.03.2005 13:17

cred ca osa-l aduca astia si pe Hagi ca jucator...

sorin_77730.03.2005 14:52
cred ca osa-l aduca astia si pe Hagi ca jucator...

Tare... :lol:

Da ce te faci cand ai nasu' in teren??? Nasu' e nas, idiferent... :lol:

dbd31.03.2005 02:51

sau la o adica daca are nevoie Steaua de un jucator poate sa-l ia pe tata...caci el cand avea 20-25 de ani a jucat in B la o echipa ca portar si au fost campioni l un campionat...

Virgil31.03.2005 15:41

Comunicat

Dorim sa informam suporterii nostri ca, mai nou, cotidianul "Gazeta Sporturilor" publica informatii false referitoare la Steaua Bucuresti, apeland la dezinformari gen cele aparute in articolele "Ochii pe Cursaru" din data de 29 martie 2005 si culminand cu "Muma si ciuma", din data de 31 martie 2005, ambele semnate de Dan Udrea. Atacantul lui FCM Bacau nu s-a aflat in nici un moment in vederile Stelei, amanunt declarat public de patronul Ciobanul in conferinta de presa din 28 martie 2005. Lista renegatilor de la Steaua publicata in "Gazeta Sporturilor" exista doar in mintea ziaristului respectiv sau, eventual, a celor care ii directioneaza penita "veninoasa".

www.steauafc.ro

George Stan31.03.2005 16:01
sau la o adica daca are nevoie Steaua de un jucator poate sa-l ia pe tata...caci el cand avea 20-25 de ani a jucat in B la o echipa ca portar si au fost campioni l un campionat...

In B nu poti deveni campion. Poti, cel mult, sa promovezi in A. :)

dbd31.03.2005 16:17

in B se facuse un campionat intre anumite echipe de acolo ( fara Dinamo din pacate ) ...acolo devenisera campioni...

ADRIAN PACURAR31.03.2005 16:49
Comunicat  

Dorim sa informam suporterii nostri ca, mai nou, cotidianul "Gazeta Sporturilor" publica informatii false referitoare la Steaua Bucuresti, apeland la dezinformari gen cele aparute in articolele "Ochii pe Cursaru" din data de 29 martie 2005 si culminand cu "Muma si ciuma", din data de 31 martie 2005, ambele semnate de Dan Udrea. Atacantul lui FCM Bacau nu s-a aflat in nici un moment in vederile Stelei, amanunt declarat public de patronul Ciobanul in conferinta de presa din 28 martie 2005. Lista renegatilor de la Steaua publicata in "Gazeta Sporturilor" exista doar in mintea ziaristului respectiv sau, eventual, a celor care ii directioneaza penita "veninoasa".

www.steauafc.ro

, ma repet nu cred ca un club de talia Stelei , trebuie sa dea comunicate , nici un transfer nu am vazut ca se dezminte oficial .
Virgil31.03.2005 20:10

E vreo lege în sensul acesta?

Pe cine deranjeaza daca totusi da?

Pe mine în nici-un caz.Chiar mi se pare nimerit sa raspunda unor întrebari pe care si le pun suporterii,printr-un astfel de comunicat.Altfel am da cu capul în perete la nesfârsit.

Tin cu Steaua,si tin mai degraba la ce comunica Steaua,decât la ce balmajeste un ziarist care a dovedit în atâtea rânduri ca nu e prieten al Stelei.

Vreau sa cred ca toti cei care postam pe acest forum aparam interesele Stelei si nu pe cele ale unora care cauta cu orice pret scandalul.

Nu neaparat numai în cazul de fata.

Radu mic31.03.2005 21:44

Este o idee mai mult decat potrivita aceea a comunicatul pe site-ul Stelei. Asa putem sa le raspundem la toti cei care se cred juranlisti adevarati...locul vostru e in iraq sa fure aia pe-a colo! Revenind la intrebaraea acestu topic..cred ca DD ar ttebui sa invete ce inseamna scounting sau cautator de tinere talente. Cursaru bu este nici talent nici tanar, el fiind trecut de prima tinerete cu mult. In loc sa-l plateasca don Jiji pe mister DD ar trebui sa dea banii aia la centrul de copii si juniori al Stelei...Nu mai asa vom avea jucatori din propia pepiniera care la ora actuala...cam lipsesc. daca tot mai luam multi moldoveni dastia vom ajunge sa vorbim cu accent!!!

Alexandru01.04.2005 00:34

www.SteauaFC.com

«12»