FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arta de a mãcina in gol

«12»
radutheodor18.09.2007 15:00
@radutheodor

dar nu stiu de ce crezi ca varianta Rednic e mai rea decat varianta Hagi.

Salut. Cred asta pentru ca dincolo de bani si rezultate, in fotbal mai este vorba si de putina onoare si demnitate.

Consider ca Rednic, ca antrenor, este mai valoros decat Hagi.

Dar totusi, cu el antrenor si Badoi si Rada in teren, ce ma impiedica deja sa nu fiu fan Dinamo? S-a ajuns atat de rau? Din toti antrenorii din lume, mai buni decat Hagi, Rednic este solutia?

Jiji, mori ma odata (ca patron al Stelei bineintele, nu doresc moartea fizica nimanui :D)

Getthis18.09.2007 15:41
Salut. Cred asta pentru ca dincolo de bani si rezultate, in fotbal mai este vorba si de putina onoare si demnitate.

Dar totusi, cu el antrenor si Badoi si Rada in teren, ce ma impiedica deja sa nu fiu fan Dinamo? S-a ajuns atat de rau?

Iti dau perfecta dreptate. Este vorba de mult mai multe decat bani si rezultate. Dar in acelasi timp (daca vorbesti de onoare si de demnitate) fortand putin nota, consider in situatia de fata ca onoarea e reprezentata de rezultate iar demnitatea de ce inseamna Steaua pe plan national/international.

Cum rezultate nu sunt iar oierul a dus faima (lui si a echipei) pana in fundu iadului atunci e clar ca trebuie o schimbare. Cum oierul nu pleaca si 22 de jucatori nici atat, Hagi e primul care va pleca. Poate nu Rednic e solutia, de acord cu tine, dar nu cred ca daca Badoi si Rada au jucat la Rapid asta inseamna ca o zecime din fiecare suporter stelist e acum rapidista. Sa nu-l uitam pe Danciulescu, care dupa ce s-a lansat la Dinamo, a ajuns la Steaua si adu-ti aminte cate goluri importante a dat si dinamovistilor, si rapidistilor si cui s-a putut. Consider, dupa cum a spus si Zenga pe care toata lumea il blameaza acum cand antreneaza "dusmanul", ca la sfarsitul zilei toti sunt niste profesionisti si isi vad de treaba si de drumul lor in viata. Oricum, pe nici unul nu i-au stantat parintii cu branduri in piept ca sa fie dedicati unor culori o viata intreaga. Capello mi se pare cel mai bun exemplu. Fan declarat a lui AC Milan si i-a "omorat" cand i-a prins si cand s-a putut. Viata merge inainte ...

il_scorpio18.09.2007 16:23
Steaua sufera nu neaparat pentru ca Hagi nu are stofa de antrenor ci pentru ca nu are creatie la mijloc. Nu avem jucatori de creatie iar vina principala a lui Hagi e ca i-a dat 2 dintre putinii jucatori care stiau asa ceva:Bostina si Ochirosii.

Si mie imi pare extraordinar de rau de Bostina, multi il blamau cand era la Steaua, dar dupa cum merge partea stanga un meci cu Bostina in teren ar fi ceva entuziasmant acum. Nici solutiei Ochirosii nu as zice nu in circumstantele astea.

Apoi referitor la partea ca Hagi l-ar fi cedat pe Bostina, nu prea sunt de acord.....el era unul dintre jucatorii sai preferati fiind folosit in pregatiri mereu titular. Stim cu totii ce circ a facut Jiji dupa meciul cu Ceahlaul si sunt absolut sigur ca Hagi ar fi vrut sa-l pastreze.

Pentru meciul cu Slavia de maine vad urmatorul 11: Zapata-Golansky,Goian,Rada,Nesu-Nicolita,Lovin,Croitoru,Neaga-Dica,Iacob

grizzly18.09.2007 16:53

uite mah Andrei, asta tot zic si eu. nu ar fi mai bine cu Nicolita pe stanga, badoi pe dreapta si Dica si Lovin la mijloc? Banel joaca la fel de ... pe ambele parti, badoi este mult peste toti mijlocasii nostri de banda si asa am avea si noi creativitate din propria jumatate. solutiile astea cu Neaga mijlocas stanga si neincrederea in badoi nu ne avantajeaza deloc. da-o draq de aparare, nu suntem betonierii europei, suntem noi, cei numiti odata vitezistii!

w3bmaster18.09.2007 17:15

Incepem cu mijlocu Lovin si Ov Petre fiindca nu avem cu ce pur si simplu nu avem

Bicfavli trebuie sa aiba o maturitate (oricum e accidentat)

Plesan e rupt

Croitoriu si Cristocea hmm nus ce trebuie si e complicat .....

Forza Steaua

DanStan18.09.2007 19:10

Pai asta trebuiau sa spuna Hagi si predecesorul sau : joc cu astia pentru ca altii n-am. Da' ... sa-l supere pe (b)oier ? Si, daca ma gandesc bine, puteau spune si altceva : Lovin Si Petre sunt cam singurii mijlocasi care nu dispar din joc pe perioade lungi. Uneori joaca sub orice critica dar cel putin sunt acolo, in fata careului. A, ca nu vom ajunge niciodata prea departe daca ne bazam pe astfel de jucatori ... asta cam asa e. Dar aici e treaba conducerii sa aduca altii mai buni.

ionel318.09.2007 19:40

Sa avem incredere in echipa si in Hagi.Cu Steaua,intotdeauna!

[...]

Kreator18.09.2007 20:42
daca castigi, nu se baga nimeni peste tine si poti sa dai cu tifla oricarei pareri. problema lui Gica este ca nu castiga si astfel expune Steaua unor mari riscuri!

Crezi?

_becali a plecat de la stadion in Etapa 1, chiar din minutul 12 al primului meci oficial ca antrenor al lui Hagi la Steaua!!!!!!!!!!!!!!

Ti se pare ca reactia celui mai cretin cioban din Romania are vreo legatura cu rezultatul final al meciului?

Eu nu cred....

Asistam zilele acestea la delirul unui bolnav mintal (_gigi_becali) si atata tot.

Pentru aceasta situatie trebuie sa ii multumiti insa lui ... ola-roiu!

olita-roiu, pentru banii multi pe care i-a primit de la _berbecali, s-a complacut sa-l lase pe cioban sa-i faca echipa.

Acum... ciobanul s-a obisnuit asa.

De acum inainte va impune echipa oricarui antrenor de la Steaua, fie el Gheorghe Hagi, sau ORICARUI antrenor ca va urma!!!

MM Stoica spunea ca Piturca nu-l lasa pe _becali nici macar sa se apropie de vestiarul echipei.

Zenga si Protasov nu cred ca-l lasau pe cretin sa faca el echipa.

Apoi... a venit olita-roiu, iar visul urat care se petrece acum la Steaua a devenit posibil.

Iti multumim din inima olita-roiu, oriunde te-ai afla!

raduthedick19.09.2007 04:14
Pai asta trebuiau sa spuna Hagi si predecesorul sau : joc cu astia pentru ca altii n-am. Da' ... sa-l supere pe (b)oier ? Si, daca ma gandesc bine, puteau spune si altceva : Lovin Si Petre sunt cam singurii mijlocasi care nu dispar din joc pe perioade lungi. Uneori joaca sub orice critica dar cel putin sunt acolo, in fata careului. A, ca nu vom ajunge niciodata prea departe daca ne bazam pe astfel de jucatori ... asta cam asa e. Dar aici e treaba conducerii sa aduca altii mai buni.

Intr-adevar nu avem alti mijlocasi centrali, dar sa ne amintim: si cu ofensivul Protasov tot cu 2 mijlocasi defensivi jucam (Paraschiv si Radoi sau Lovin). Problema era de filozofie a jocului: cand atacul pierdea mingea, cei doi centrali urcau imediat ca sa recupereze mingea si sa faca pressing. Cu Oli si Hagi, cei doi centrali coboara "ca sa acopere", deci invita echipa adversa la atac si automat se indeparteaza de varfuri, astfel ca la urmatorul atac pasa lunga e inevitabila... Si tot asa, se intra intr-un ciclu care ne duce mai mereu la 0-0.

endorama19.09.2007 05:46

eu sincer sa fiu, desi mi-as dori pe altcineva in locul lui Rednic, l-as prefera de 1000 de ori mai mult pe Rednic decat pe Hagi sau pe Olaroiu. din pacate, Rednic desi a avut si rezultate bune de-a lungul timpului, mi se pare ca in meciurile cruciale (gen meciul cu Anderlecht, cel cu Benfica sau cel cu Lazio) a cam clacat la pauza...

DanStan19.09.2007 05:53
Problema era de filozofie a jocului ...

Exact. Din pacate peste 50 % din problemele actuale se datoreaza exclusiv tacticii defectuoase. Sau mai bine zis lipsei unor tactici pe care jucatorii sa le si poata aplica.

Pur si simplu echipa nu joaca aproape nimic. Am mai spus-o : dpdv tactic suntem la nivelul unor echipe gen Urziceni sau Bistrita. Daca majoritatea suporterilor cred ca acest aspect este mult mai putin important decat sustinerea lui Hagi atunci ... sa-l sustinem pe Hagi. Dar atunci ar fi normal sa nu mai vedem opinii gen 'trecem de grupe', 'luam campionatu' sau 'facem scor cu echipa cutare'. Astfel de opinii sunt (in cel mai bun caz) o dovada de naivitate.

Ryo19.09.2007 06:29

Bravo. In sfarsit sau trezit toti. Mai raman sa se trezeasca cei din conducere. Poate ii trezim noi?

Echipa asta cand a mai dat trei goluri intr-un meci oficial?

O fi el Dica genial dar nu alearga deloc, si el vrea in Anglia? Daca pentru el este o mare perfomanta sa faca tusa acolo, mult noroc??!! Acolo lumea alearga 15-20 km pe meci!!

Mijloc la echipa nu exista domnilor!!!

Atacul fara mijloc este ZERO, de aia a ajuns Goian omul cu golul. Lui Hagi ca antrenor ar treibui cel putin sai fie rusine ca inscriu fundasii, iar cand ei no fac echipa nu mai da gol.

O fi vreo tactica noua mai stiti?? Dar daca pleaca Goe in iarna atunci ce face Hagi? Eu cred ca lui ia venit deja timpul sa plece!

victor19.09.2007 06:47
FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

sunt de acord cu multe dintre comentariile tale, dar pui prea mult accentul pe valoarea discutabila a jucatorilor. pentru. campionatul romanesc Steaua are un lot foarte bun. si totusi suferim?! daca ai 5 titulari in nationala, asta inseamna ca la nivelul Ligii I nu ar trebui sa intampini probleme. eu nu discut de jocurile europene, ci de faptul ca parem neputinciosi in fata unor echipe locale mici?! nu sunt mai buni cesinha sau buga, decat de ex. Neaga sau Croitoru. as zice ca din contra! de caini ce sa mai zic, ca ei joaca cu rebuturile Stelei?! este insa inadmisibil ca aproape toti jucatorii nostri joaca azi mai slab decat teoretica lor valoare individuala. rolul unui antrenor este ca prin ansamblu sa reuseasca sa aduca cat mai multi jucatori sa se autodepaseasca. un antrenor mare poate face din jucatori de nota 6, o echipa de nota 7 - 8 (vezi Protasov).

parerea mea este ca daca bergodi era pe banca Stelei si Hagi la rapid, castigam lejer! la fel, nu-l mai scuzati pe Gica pentru transferuri. mai acum cateva zile, dupa calificarea cu bate, se umfla in pene ca lotul e valoros si ca nu e nevoie de intariri, caci astfel s-ar aglomera pe posturi. nu avea nevoie de camus, nu-i mai trebuia nimic! nu spunea el, singur si nefortat, ca daca trecem de luna august, vom deveni tot mai puternici? eh, uite ca in septembrie parem mult mai slabi ca joc!

despre Gigi ce poti sa-i reprosezi acum este ca spune public, fara perdea, anumite lucruri, dar asa a fost el mereu. totusi ce ati vrea sa doarma cum a facut in prima parte a sezonului trecut si apoi sa intram iar in vrie pe final? asa este la toate cluburile (vezi Dinamo, rapid, CFR), atunci cand nu castigi incep marile discutii si primii vizati sunt antrenorii. ce va steptati: Becali sa-l sarute pe frunte pe Hagi cand nu are rezultate, iar jocul e mizerabil? iar la case mai mari, capello a jucat la Bucuresti cu demisia pe masa (si era venit doar de 2-3 luini la echipa) si la sfarsit, desi campion, a fost pur si simplu aruncat ca o masea stricata?!

daca Hagi castiga cateva meciuri si ajunge pe locul I in campionat, se va salva si Becali nu-i va mai spune nimic, caci pe el nu-l intereseaza decat victoriile! nu exista alta alternativa!

victor19.09.2007 07:17
Crezi?

_becali a plecat de la stadion in Etapa 1, chiar din minutul 12 al primului meci oficial ca antrenor al lui Hagi la Steaua!!!!!!!!!!!!!!

de ce nu spui tot? in min.7 era deja 1-0 pentru Ceahlaul! vad ca asta se uita! si veneam dupa o serie lunga de amicale in care nici nu am jucat ceva si nici rezultate nu am obtinut!

in rest postul tau mi se pare cam coleric si subiectiv! nu vreau sa polemizez, dar nu se poate discuta argumentat daca doar ne scandam ideile!

eu nu impartasesc parerile voastre despre Oli si cred ca sunteti influentati de aversiunea fata de Becali. ca o consideratie generala as zice ca nu e frumos sa scuipi pe cineva care te-a ajutat ori de cate ori a putut, si nu a pactizat, in joc si declaratii, cu dusmanii de clasa?! Olaroiu nu a fost cel mai mare antrenor al Stelei, dar era o persoana serioasa si dedicata (ex: pe 30 dec., cand alti antrenori romani isi faceau vacantele aiurea, el urmarea heerenven cu Ajax, pregatind Cupa UEFA), chiar daca lipsit de charisma in fata suporterilor. fata de Hagi, Oli are 100 de ani lumina inainte, ca ANTRENOR! probabil ca are si el neputintele lui (vezi multe meciuri din campionat), dar reusea sa mai dea si cateva ciocane magnifice: 3-1 la heerenven, 3-0 la sevilla, eliminarea tiganimii cand ii durea mai tare, in sferturile UEFA, eliminarea lui standard, 4-1 la Kiev, 3-2 in giulesti, 2-1 la Cluj. si totusi, pe buna dreptate, Olaroiu a fost indepartat mai ales din lipsa rezultatelor (pierderea campionatului)?! sa obtina Hagi rezultatele astea si mai vorbim! in plus sa nu uitam ca Oli, intr-un mandat de 18 luni, a jucat jumatate din timp pe national, iar cand a revenit pe Ghencea nu stiu daca a adunat mai mult de 4-5 jocuri din cauza suspendarilor repetate?! pana acum Hagi nu a beneficiat de astfel de avantaje!

cat despre presiunea lui Gigi, este la fel la toate cluburile mari! liniste e doar la cei pentru care performanta nu are importanta! cand fiecare meci este crucial, nu exista intelegere sau rabdare! nu stiu cati dintre noi nu ar fi izbucnit dupa jocul cu rapid, daca erau patronii Stelei?! faptul ca focul e atat de mare dovedeste ca lui Becali ii pasa totusi daca invingem sau pierdem!

forever_STEAUA19.09.2007 07:37
de ce nu spui tot? in min.7 era deja 1-0 pentru Ceahlaul! vad ca asta se uita! si veneam dupa o serie lunga de amicale in care nici nu am jucat ceva si nici rezultate nu am obtinut!

ªi ce dacã era 1-0 în minutul 7? Mai rãmâneau de jucat 83 de minute + prelungirile. E prima datã când Steaua e condusã?

Poate pe tine te intereseazã "rezultatele" din amicale... Noroc cã nu ești antrenor la Steaua.

victor19.09.2007 07:58

e o tara libera, asa ca oamenii pot veni si pleca de la stadion cand doresc, sau cand ii nemultumeste ceva! chestiile astea cu patronu' care pleaca sau care comenteaza sunt abureli pentru cei naivi! Steaua nu joaca deloc bine si asta este NUMAI vina antrenorului! asa este la toate echipele din lume! oricum, meciul cu Ceahlaul ramane cel mai bun oficial din era Hagi! de atunci coboram constant ca nivel de exprimare si coerenta! iti dai deci seama in situatie ne aflam daca am ajuns sa consideram ca referinta intalnirea cu moldovenii lui pinalty?!

pana la urma timpul i-a dat dreptate lui oaie! Steaua a continuat sa nu joace bine, iar rezultatele sunt pe masura acestui joc: mediocre! Hagi, cel mai bine platit antrenor roman, nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor! este absolut normal ca atunci cand ai negociat si obtinut un salariu exceptional pentru Romania sa ti se ceara imediat sa performezi! din pacate, timpul pare a nu ami avea deloc rabdare cu Gica! mie personal, pentru stelistul Hagi imi pare teribil de rau! poate totusi reuseste azi la praga sa se soata! ar fi excelent si eu recunosc, mi-as retrage toate criticile! (sigur asta pana la urmatorul eventual esec)! c-asa-i in fotbal!

predatorpulse719.09.2007 08:17

@Victor,multumesc pentru aprecieri,dar eu raman la parerea mea,singurii jucatori de valoare europeana la Steaua sunt cei din aparare,poate Radoi la mijloc,Dica,Badea si poate Iacob. In rest sunt unii jucatori care macina in gol din cauza mediocritatii,alti sunt tinere speranta de la care se asteapta mult si altii sunt jucatori umflati din cauza presei.

Cifrele spun totul,Steaua are cel mai slab atac din 47' incoace si indraznesc sa spun ca are cel mai slab mijloc de dupa 90,cu 2 fotbalisti mediocri(Lovin si ov Petre) si o tanara speranta pe nume bicfalvi.

Poate ca subestimez lotul,dar ia sa fac o scurta analiza sa vedem:

Portari: Cred ca suntem acoperiti,zapata dovedindu-se util pana acum si cred ca vatca ar face fata.

Fundasi:Aici avem 4 fundasi centrali de valoare:rada,Goian,Ghionea,Radoi,bineinteles cu conditia ca toti sa fie valizi,plus ca si unii fundasi laterali stiu sa joace pe acest post(golanski).

Nici pe laterale nu stam rau cu experimentatul Petre Marin,emeghara,golanski,poate chiar badoi,hai si nesu desi mie nu-mi place baiatul asta pentru ca,ca si Nicolita,nu gandeste deloc fazele.

Se poate mai bine,dar momentan suntem acoperiti si in aparare.

Mijloc: Asta e sectorul care ne doare cel mai tare,si aici suntem de-a dreptul mediocri.

Lovin si Ov Petre sunt 2 mistere pentru mine,nu inteleg pe ce baza au fost adusi la echipa,hai inteleg ca avem nevoie de mijlocas defensiv dar momentan avem practic 4 in lot(bicafalvi,Radoi,ov Petre,Lovin) si doar 2 oameni mai ofensivi(Cristocea,plesan) din care unul e accidentat iar celalat nerefacut.Si mai e si Croitoru,care desi are ceva dribling,mi se pare un jucator de B sau in cel mai bun caz unul de fotbal in sala. Situatia in care se afla mijlocul echipei arata faptul ca oamenii de la echipa sunt niste amatori desavarstiti,mai ales prin faptul ca au dat doi oameni ofensivi afara,si anume pe Bostina si Ochirosii.

Oamenii din atac: In acest sector momenta Dica face vreo 50%,Neaga parca nici nu exista in teren si se vede faptul ca a venit dintr-un fotbal inferiori,Nicolita fuge mult dar nu are nici creier,nici dribling, zaharia e bun dar nu de nivelul Stelei,iar Iacob si Badea sunt nerefacuti inca.

Deci si aici stam slabut,iar plecarea lui Dica din iarna ma ingrozeste de-a dreptul,daca cu el in teren am dat doar 4 goluri,fara el cum va fi,cine va filtra pasele,Nicolita?!

Se tot vorbeste la televizor de axul central al Stelei in ultimii ani Goian-Radoi-Dica,3 jucatori f importanti in angrenajul Stelei. Din iarna 2 pleaca afara iar Radoi e accidentat si ceva imi spune ca nu va ma reveni niciodata la forma dinainte de accidentarea sa originala.

Echipa va fi carpita rau si ma intreb cum sa castigam noi 24-ul cu asa echipa.

Mai e si probleme antrenorului,care a ramas cu meteahna din era Oli de juca cu 2 inchizatori,desi il inteleg oarecum pentru ca Steaua nu are mijlocasi ofensivi,asa ca cu cine sa joci?

Cat despre cei 5 de la nationala nu te lasa pacalit. Ov Petre nu merita la nationala,forma nu-l recomanda,are noroc ca nu avem cu cine acolo(lazar si Radoi sunt accidentati), Petre Marin(tot respectul mosule) a fost convocat pentru ca Contra si Ogararu sunt accidentati iar Nicolita pentru ca e nevoie,dupa mintea lui piti,de un nebun care sa fuga 90 de minute dupa orice minge,cand oboseste Mutu sa i-o dai lui Nicolita. E aceasi chestie ca la Steaua,daca nu ai cui,da-o la Banel ca el oricum fuge,un rahat de tactica.

As vrea si eu unul care sa fuga 90 de minute,dar preferabil unul care sa stie sa dribleze si sa centreze.

Singurii oameni pe care forma ii recomanda la nationala sunt Goe si Dica,si daca erau valizi probabil plesan,Radoi si Ghionea,intr-o vreme si Vali Badea merita la nationala.

Si din nou revin la problema ciobanului care face campania de transferuri in loc sa o faca un om competent,ca sa nu mai vb ca se baga in alcatuirea echipei.

Sper diseara intr-un egal pentru ca sigur ne vom apara mai ales ca nu avem cu cine sa atacam,si poate loveste Goe dintr-un corner batut de Dica,pentru ca momenta asta e reteta golului la Steaua.

Acest sezon nu se vede prea roz si ne-am facut cu mana noastra,pentru ca avem un antrenor care e junior in ale antrenoratului si a ales cea mai tare echipa din Romania unde sa faca practica,un cioban de patron care crede ca se pricepe la fotbal dar care ar fi trebuit sa ramana la curul vacii(oii) si un lot care in acest moment mi se pare destul de subtire.

Ca si in ultimii ani,doar fanii raman...

P.S. M-am uitat ieri la Madrid-Bremen si parca m-a uns pe suflet dupa ultimele meciuri f urate ale Stelei,frate ce driblinguri,ce pivotare pe loc,ce centrari,sa se uite si ciobanul si mitica ca sa-si dea seam ca fotbalul romanesc e la ani lumina de finala CL,unde doreste becaliotul sa ajunga.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

victor19.09.2007 08:31

eu totusi nu m-am dumirit inca ce jucatori a cerut Hagi sa plece si ce jucatori a cerut in schimb?! tot vorbim de cioban, dar pana la urma antrenorul Hagi trebuia ca in prima faza, inainte de negocierea exorbitantului salariu, sa puna pe masa o lista concreta de probleme, transferuri ce trebuiau rezolvate, ca o conditie a acceptului sau! daca nu a procedat asa, si a preferat sa discute cu prioritate conditiile personale de angajare, este problema lui Gica si acum culege ce a semanat! imi este imposibil sa cred ca la momentul 0, daca Hagi i-ar fi spus lui Becali: "ma vrei? atunci trebuie sa rezolvi urmatoarele miscari de jucatori (intrari/iesiri)", sigur vorbim de cereri rezonabile, Gigi ar fi avut de ales!?

nu l-am auzit pe Hagi facand caz de plecarea lui Thereau, a lui Elton sau a lui Bostina (in treacat fie spus acum am ajuns sa plangem dupa Gabi care de mai bine de un an nu joaca nimic?). dar l-am auzit spunand mereu ca are un lot numeros si valoros, cel putin pentru Romania!

ps: vezi ca in linia de mijloc l-ai uitat pe Croitoru, un jucator abil pe spatii mici, care dupa parerea mea a fost prea putin valorificat!

predatorpulse719.09.2007 08:42

Nu Victor,eu nu sunt un mare fan al lui Bostina(desi sunt al lui ochrosii) dar e de neconceput sa dai 2 jucatori tehnici afara in conditiile in care tu nu mai ai altii. Croitoru si Cristocea,ori nu au fost jucati ori au lipsit mult timp asa ca nu vad ce plus ar putea aduce echipei,desi imi place mai mult Vasilica pentru ca e constantean de-al meu. Cand jijel l-a dat afara pe Bostina,oare cu ce a gandit,a pus ura lui fata de jucator in fata interesului echipei,iar cu Ochirosii nu inteleg ce s-a intamplat.

Croitoru are dribling,dar ca multi jucatori din tara care au impresia ca sunt tehnici se pierde in driblinguri si din cauza lui pierdem destul de des posesia. Eu vreau sa revina Vasilica pentru ca am avea inca un om care bate bine fazele fixe,nu ca Banel care din 5 cornere da unul care sa treaca de coltul scurt.

Gica poate ca a avut intentii bune,dar momentan nu are valoare de Steaua. Sa-si puna calificarea asta in CL in CV si sa mearga la o echipa modesta,fie din strainatate sau din Romania,unde sa invete cu adevarat ce inseamna viata de antrenor si peste cativa ani o sa-l astept cu placere.

Steaua probabil ca are nevoie de un antrenor nou dar si de niste jucatori noi,preferabil care sa nu fie transferati cu 2 zile inainte de incheierea transferurilor. Ah,si inca o chestie,trebuie transferati jucatori care sa poata fi titulari in orice moment nu carne de tun pentru gloria buzau.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

alunels19.09.2007 12:54

Se poate spune ca Steaua nu joaca. Avem doi mijlocasi centrali defensivi. De aici si ideea lui Hagi, ca ar trebui imbunatatit jocul pe aripi. De acord. Avem nevoie doar de un mijlocas defensiv. Si aici de acord. Dar in afara lui Plesan, cine a mai dat randament ca al 2 lea mijlocas central? Care jucator din actualul lot s-ar integra acolo? Croitoru? Lasati! Nici vorba. E dezordonat, e fara viziune.Nu are conditie fizica.

Banda stanga e una cu probleme. In trecut, desi s-au folosit doi inchizatori, benzile au functionat. Mijlocasii laterali au dat ritmul partidei, au impins jocul in fata , antrenand in joc si cei mai huliti oameni de astazi: mijlocasii centrali. Stanga de azi nu are decat o solutie adevarata: Ochirosii. Atat, Bostina e la Dinamo. Bun, rau, era solutie de banda stanga. Grea.

Apoi, Bicfalvi e al doilea mijlocas central. Dar e crud, e prea crud. Si se cere o solutie din mers. Iata ca apar cateva lacune de organizare , de viziune.

De ce nu s-au adus 2 mijlocasi centrali, si unul stanga. De ce? Pui greutatea acuzelor pe varfuri? De unde vin baloane utilizabile. De unde? Cand au avut mingi, sa ne ierte Dumnezeu, au marcat. Astfel, din punctul meu de vedere, un mijlocas stanga su unul central ar face ca echipa sa functioneze. Hagi stie asta. Sunt convins. Si mai stiu ca mereu a gastigat pariul cu tinerii. Mereu. Asa ca abia astept , daca va fi lasat sa contiunue, sa realizeze ce si-a dorit mereu, sa invinga cu Steaua.

Daca Steaua de sub comanda lui joaca ce joaca, este pentru ca asa e structurat lotul. Acestia sunt jucatorii. Aici trebuie sa adaug ca nu e vina lui. A cerut ceva si i s-a adus altceva.

Deci , sa mergem pe mana tineretii si pe inspiratia lui Gica Hagi. Si nu in ultimul rand sa-i dea Dumnezeu si ceva intelepciune lui Gigi Becali, sa-l mai lase pe Gica sa-si vada de treaba.

victor19.09.2007 14:18
Nu Victor,eu nu sunt un mare fan al lui Bostina(desi sunt al lui ochrosii)

te rog NU! stiu ca timpul ne face sa uitam lucrurile neplacute, dar Gabi Bostina a plecat de la Steaua pentru ca de mai mult timp nu mai facea fata jocului. el nu mai era titular demult, iar atunci cand intra, desi il asteptam toti cu mari sperante, dupa 5 min. eram un pachet de nervi: joc indolent si static, fara eficienta, miscare putina, o invarteala fara rost in jurul mingii pe o zona de max. 10-20m, deplasare in dorul lelii, nul pe faza defensiva si nici un pericol la poarta adversarilor. ca si Oprita, Bostina nu mai era altceva decat un nume, o amintire a unei mari promisiuni. raman la parerea ca jucatorul Bostina putea si trebuia sa faca mult mai mult in fotbal, la calitatile pe care le avea. s-a complacut insa intr-o stare de indolenta greu de acceptat de orice antrenor. pana si Gica, care i-a acordat credit total in pregatire si l-a pus mijlocas central, s-a dezis de el dupa seria infinita de infrangeri si remize!

cat despre Ochirosii de ce va plangeti? el ar fi fost salvatorul Stelei? un fotbalist care abia descifreaza jocul in cupele europene? el este doar imprumutat pana la iarna la Buzau si daca are cat de cat valoare ar trebui sa rupa acolo gura targului. sa marcheze, sa traga echipa dupa el sa fie cel mai bun! atunci da, s-ar putea concluziona ca este o alternativa chiar pentru Steaua. pana una alta pare insa cam anonim si la Gloria, ceea ce ar trebui sa dea de gandit atunci cand ii judecam valoarea si eficienta?!

Deci , sa mergem pe mana tineretii si pe inspiratia lui Gica Hagi. Si nu in ultimul rand sa-i dea Dumnezeu si ceva intelepciune lui Gigi Becali, sa-l mai lase pe Gica sa-si vada de treaba.

nu-l faceti pe Hagi victima, ca nu este! daca chiar nu exista alta solutie si el n-are nici o vina, inseamna ca antrenorul nu are nici o importanta in exprimarea unei echipe si ca deci, oricare din noi am putea clama pozitia si salariul regelui!

tot ii dati cu valoarea jucatorilor, uitand ca in Romania, Steaua are cel mai bun lot! de aceea sunt 5 titulari de la Steaua in echipa nationala si nu 5 de la Urziceni, rapid, CFR sau Dinamo! daca noi suntem acum la 6 pct. de CFR, o echipa care e formata din straini mediocri, veniti de la echipe de mana II-a, e vina cui? ca nu i-am batut pe rapid in casa, cand tiganimea s-a prezentat cu poate cel mai slab lot din ultimii ani, e vina cui? ca incheiem in corzi fiecare meci si echipele adverse vin cu fundasii peste noi, ca la Urziceni sau ca la borisov, e vina cui? probabil ca a lui Becali! regele e imaculat, singur si neinteles!

in rest sa-l lasam pe Gica sa doarma linistit, ca doar e rege! as zice ca mai degraba este chiar un imparat in toate cele, mai ales la salariu, cu exceptia jocului prestat de echipa! cand echipa ta pare o adunatura de "lautari" ce "canta" nu dupa note, ci doar la inspiratie, cand intre linia de atac si mijlocasi e o prapastie, cand nu exista absolut nici un traseu in miscarea jucatorilor, cand echipa pare obosita si fara nerv chiar atunci cand joaca un derby de traditie, nu poti sa spui ca antrenorul e curat si nu are nici o vina! fotbalul e pana la urma pe bani: noi platim bilete, jucatorii si antrenorii isi incaseaza salariile. eu mi-am luat abonament nu ca sa-i dau o sansa lui Hagi sa devina antrenor sau sa creasca jucatori tineri. iar chestia cu "rabdare si tutun" nu prea ma intereseaza! vreau sa vad victorii! cat mai multe si cat mai clare! atat si nimic altceva!

dax4719.09.2007 17:09

Suntem praf si asta e adevarul. Situatia e trista dar mai ales jenanta. Si luminitza de la capatul tunelului nu o mai vede nici fostul premier, ala cu ochelarii strambi. Cum l-o mai fi chemand, ca nu-mi aduc aminte.

DICA hd19.09.2007 21:07

E trist,dar nu am vazut niciodata o echipa mai resemnata ca Steaua.inca din primul minut ai impresia ca Steaua e condusa si se apara ca sa nu mai primeasca goluri.Pornim de la inceput cu un handicap,Hagi,un antrenor slab din toate punctele de vedere.Hagi du-te lasa-ne,ai demonstrat ca nu esti nimic ca antrenor,lasa-i pe alti,nu distruge echipa mai mult decat ai distrus-o.Astazi nu am combinat nimic,nici un sut pe poarta,un Cristocea execrabil,la fel ca Iacob,da lui saracu nu ai ce ii cere,atata il duce capul.Credeam ca Dica face diferenta,dar nu a fost asa.O aparare lenta pe flancuri,adormita si greoiae.Pacat Steaua se pierde in propria neputinta,se afunda in lumea echipelor care joaca,doar pentru ca asta le e meseria.Nu putem mai mult,sau cel putin Hagi nu poate.Hagi esti un nmic,0 ca antrenor,du-te strica si alte echipe.Oli revin-o macar el avea o tactica,gandea,da domnule Hagi,gandea.Jos cu Hagi!

Cea_Mai_Dragutza_Stelista20.09.2007 07:23

Chiar nu putem face nimic?Chiar stam si privim cum cei 2 idioti pierd vremea pe teren?Lovin a fost praf intotdeauna,si nu ma pot lauda nici cu Ovidiu Petre.De ce nu il ia Zenga la Dinamo?

«12»