@Victor,multumesc pentru aprecieri,dar eu raman la parerea mea,singurii jucatori de valoare europeana la Steaua sunt cei din aparare,poate Radoi la mijloc,Dica,Badea si poate Iacob. In rest sunt unii jucatori care macina in gol din cauza mediocritatii,alti sunt tinere speranta de la care se asteapta mult si altii sunt jucatori umflati din cauza presei.
Cifrele spun totul,Steaua are cel mai slab atac din 47' incoace si indraznesc sa spun ca are cel mai slab mijloc de dupa 90,cu 2 fotbalisti mediocri(Lovin si ov Petre) si o tanara speranta pe nume bicfalvi.
Poate ca subestimez lotul,dar ia sa fac o scurta analiza sa vedem:
Portari: Cred ca suntem acoperiti,zapata dovedindu-se util pana acum si cred ca vatca ar face fata.
Fundasi:Aici avem 4 fundasi centrali de valoare:rada,Goian,Ghionea,Radoi,bineinteles cu conditia ca toti sa fie valizi,plus ca si unii fundasi laterali stiu sa joace pe acest post(golanski).
Nici pe laterale nu stam rau cu experimentatul Petre Marin,emeghara,golanski,poate chiar badoi,hai si nesu desi mie nu-mi place baiatul asta pentru ca,ca si Nicolita,nu gandeste deloc fazele.
Se poate mai bine,dar momentan suntem acoperiti si in aparare.
Mijloc: Asta e sectorul care ne doare cel mai tare,si aici suntem de-a dreptul mediocri.
Lovin si Ov Petre sunt 2 mistere pentru mine,nu inteleg pe ce baza au fost adusi la echipa,hai inteleg ca avem nevoie de mijlocas defensiv dar momentan avem practic 4 in lot(bicafalvi,Radoi,ov Petre,Lovin) si doar 2 oameni mai ofensivi(Cristocea,plesan) din care unul e accidentat iar celalat nerefacut.Si mai e si Croitoru,care desi are ceva dribling,mi se pare un jucator de B sau in cel mai bun caz unul de fotbal in sala. Situatia in care se afla mijlocul echipei arata faptul ca oamenii de la echipa sunt niste amatori desavarstiti,mai ales prin faptul ca au dat doi oameni ofensivi afara,si anume pe Bostina si Ochirosii.
Oamenii din atac: In acest sector momenta Dica face vreo 50%,Neaga parca nici nu exista in teren si se vede faptul ca a venit dintr-un fotbal inferiori,Nicolita fuge mult dar nu are nici creier,nici dribling, zaharia e bun dar nu de nivelul Stelei,iar Iacob si Badea sunt nerefacuti inca.
Deci si aici stam slabut,iar plecarea lui Dica din iarna ma ingrozeste de-a dreptul,daca cu el in teren am dat doar 4 goluri,fara el cum va fi,cine va filtra pasele,Nicolita?!
Se tot vorbeste la televizor de axul central al Stelei in ultimii ani Goian-Radoi-Dica,3 jucatori f importanti in angrenajul Stelei. Din iarna 2 pleaca afara iar Radoi e accidentat si ceva imi spune ca nu va ma reveni niciodata la forma dinainte de accidentarea sa originala.
Echipa va fi carpita rau si ma intreb cum sa castigam noi 24-ul cu asa echipa.
Mai e si probleme antrenorului,care a ramas cu meteahna din era Oli de juca cu 2 inchizatori,desi il inteleg oarecum pentru ca Steaua nu are mijlocasi ofensivi,asa ca cu cine sa joci?
Cat despre cei 5 de la nationala nu te lasa pacalit. Ov Petre nu merita la nationala,forma nu-l recomanda,are noroc ca nu avem cu cine acolo(lazar si Radoi sunt accidentati), Petre Marin(tot respectul mosule) a fost convocat pentru ca Contra si Ogararu sunt accidentati iar Nicolita pentru ca e nevoie,dupa mintea lui piti,de un nebun care sa fuga 90 de minute dupa orice minge,cand oboseste Mutu sa i-o dai lui Nicolita. E aceasi chestie ca la Steaua,daca nu ai cui,da-o la Banel ca el oricum fuge,un rahat de tactica.
As vrea si eu unul care sa fuga 90 de minute,dar preferabil unul care sa stie sa dribleze si sa centreze.
Singurii oameni pe care forma ii recomanda la nationala sunt Goe si Dica,si daca erau valizi probabil plesan,Radoi si Ghionea,intr-o vreme si Vali Badea merita la nationala.
Si din nou revin la problema ciobanului care face campania de transferuri in loc sa o faca un om competent,ca sa nu mai vb ca se baga in alcatuirea echipei.
Sper diseara intr-un egal pentru ca sigur ne vom apara mai ales ca nu avem cu cine sa atacam,si poate loveste Goe dintr-un corner batut de Dica,pentru ca momenta asta e reteta golului la Steaua.
Acest sezon nu se vede prea roz si ne-am facut cu mana noastra,pentru ca avem un antrenor care e junior in ale antrenoratului si a ales cea mai tare echipa din Romania unde sa faca practica,un cioban de patron care crede ca se pricepe la fotbal dar care ar fi trebuit sa ramana la curul vacii(oii) si un lot care in acest moment mi se pare destul de subtire.
Ca si in ultimii ani,doar fanii raman...
P.S. M-am uitat ieri la Madrid-Bremen si parca m-a uns pe suflet dupa ultimele meciuri f urate ale Stelei,frate ce driblinguri,ce pivotare pe loc,ce centrari,sa se uite si ciobanul si mitica ca sa-si dea seam ca fotbalul romanesc e la ani lumina de finala CL,unde doreste becaliotul sa ajunga.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.