FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Arta de a mãcina in gol

«12»
fcsteaua.ro18.09.2007 00:28

Scorul inregistrat duminicã seara ne bagã intr-o stare de confuzie generalã. Mi-a fost teamã de o remizã, tocmai pentru cã ascunde multã parșivenie. Nu te poți pronunța nici "hãis", nici "cea". Se gãsesc multe scuze, la fel cum se aduc numeroase acuze. Nu poți spune "am fost mai slabi" sau "am fost mai buni", nici mãcar revãzând statisticile impersonale referitoare la posesie, cornere sau șuturi pe poartã. Ceea ce conteazã, la urma urmei, este poziția din clasament, care nu ne incãlzește de loc.

Concluzia este, insã, evidentã: nu avem mijloc și nici atac. 4 goluri in 6 etape, incredibil de puțin pentru pretențiile Stelei. Ceea ce poate-i mai trist , nu știm ce sã facem nici cu jucãtorii ãia pe care-i avem. Insistența cu care incepem aproape fiecare partidã cu un mijloc format din Lovin și Ov Petre este iritantã, asta ca sã mã exprim in limitele bunei cuviințe. Sincer, nu sunt interesat de o prelegere pe tema inchizãtorilor și a rolului acestora - sau de comparații amuzante (și deplasate) cu Chelsea sau Barcelona. Nici de faptul cã, din când in când, Ov Petre și Lovin iși aduc aminte care-i rolul lor in teren și mai mișcã câte ceva. Mã deranjeazã ideea cã noi suntem mai preocupați sã "distrugem" decât sã "creãm". Pentru cã exact asta facem - lãsãm adversarul sã se ocupe de construcție, noi ii avem pe cei doi "vașnici luptãtori" la centru, gata sã-i incurce. Odatã cu venirea lui Gicã am crezut cã trecem și noi in tabãra ailaltã, a ãstora preocupați mai intâi de gol și abia pe urmã de ce face adversarul. Tabãra ãlora care atacã. Pentru cã istoria ne dã dreptul (mai mult, ne impune) sã abordãm partidele competiției interne din postura de favoriți.

Gicã vorbea intr-un interviu despre necesitatea imbunãtãțirii jocului pe benzi. Total de acord, cu singura mențiune cã ar trebui imbunãtãțitã/schimbatã intreaga filosofie de joc de la mijloc in sus. Un jucãtor mobil la centru ar face minuni, un jucãtor care sã creeze superioritate pentru cele douã flancuri, un fotbalist setat pe "inainte" și nu pe "inapoi". Concret, pentru a rãspunde anticipat acuzelor cã "n-avem cu cine dom'le, sunt accidentați", una din variante ar fi cu Dicã retras in spatele vârfurilor. Adevãrat cã e leneș, nu aleargã suficient, nu are dribling rafinat sau forțã de pãtrundere. Dar dacã urmãrim atent dinamica paselor observãm cã este singurul care incearcã sã deschidã jocul, sã creeze spații. Singurul care iși pune colegii in situații de gol, singurul care judecã. Numai cã Dicã e folosit insistent ca cel de-al doilea vârf iar pasa de geniu e lãsatã in seama "fantezistului" cuplu format din Petre-Lovin. A nu se ințelege cã-i acuz pe cei doi pentru asta, nicidecum: inventivitatea nu-i treaba lor. O soluție de avarie ar fi și folosirea lui Croitoru in linia medianã, alãturi de unul din inchizãtori. Spun "de avarie" pentru cã personal nu cred cã Marius are "fațã" de coordonator de joc. ªi spun asta dintr-un simplu motiv, omul nu prea gândește. Se pierde in driblinguri interminabile la mijlocul terenului, uitând de faptul cã driblingul in fotbal e doar un mijloc, nu un scop in sine. Iar pasa inspiratã, de care avem atâta nevoie, este pusã in coadã de așteptare pânã când iși terminã maestrul numãrul de virtuozitate. Totuși...cu puținã disciplinã s-ar putea obține ceva rezultate, pentru cã Marius are vitezã, dribling decent și are tendința de a verticaliza jocul. Oricum, este de preferat in locul oricãruia dintre cei doi inchizãtori.

Ce așteptãri avem de la meciul de mâine, cu Slavia Praga? Eu personal, nu prea multe. In condițiile actuale, o remizã ar fi idealã. Oricum, multe goluri n-o sã luãm pentru cã, nu-i așa, avem cea mai tare apãrare din campionat...

Andrei (papillon)

ultras_florin2018.09.2007 03:08

Sunt intru totul de acord cu ce ai spus.Eu totusi sper mai mult de la meciul cu Slavia.Nici un egal n-ar fi de neglijat in conditiile jocului actual.Dupa parerea mea echipa cu care ar trebui sa incepem meciul de la Praga este:

Zapata

Nicolita-Goian,Rada-Marin(Nesu)

Badoi-Lovin(Petre),Dica-Cristocea(Croitoru)

Iacob,Surdu(Neaga)

endorama18.09.2007 05:09

nu inteleg ce sens are sa discutam pe aici considerente de ordin tactic... Steaua joaca complet haotic, n-are nici o tactica. nu exista lucruri care trebuie imbunatatite, TOTUL trebuie imbunatatit.

si in primul rand, inainte de orice altceva Hagi TREBUIE SA NE LASE ODATA IN PACE. ZeroHagi nu e doar o nulitate de antrenor, dar in 'iubirea lui fata de Steaua' e gata sa sacrifice un an intreg din viata Stelei, si implicit si un an intreg de bucurii pentru milioane de romani, doar pentru a demonstra ca, in ciuda tuturor aparentelor, poate reusi ca antrenor.

cat despre Becali, omul asta e prost rau. din nou, in loc sa-l critice pe Hagi ca nu e in stare sa impuna un stil de joc coerent, il critica fiindca nu baga jucatorii care i se pare lui ca ar trebui sa joace. e incredibil de prost omul asta.....

in plus, mai nou se pare ca Piturca face ce vrea cu el. Piturca a zis ca Ov. Petre e cel mai bun mijlocas din tara, Becali a facut un scandal monstru pe motiv ca Hagi nu-l baga pe Radoi fundas ca sa-i faca loc lui Ov. Petre la mijloc... mai nou, Piturca a zis ca Badoi e cel mai bun fundas dreapta din tara, Becali face din nou scandal monstru ca il vrea pe Golanski afara din echipa.... incredibil cat de rau am ajuns.....

in stilul asta n-o sa mai putem aduce niciodata jucatori de afara - toti se vor teme ca la primul capriciu a lui Becali o sa ajunga sa-si distruga cariera stand 3 ani pe banca de rezerve a Stelei.

cu Hagi antrenor n-avem nimic in prezent, dar cu Becali la conducere, n-avem nici un viitor.....

aleex518.09.2007 05:26

Eu zic ca Hagi ar trebuie sa regandeasca toata tactica pentruca in felul in care jucam acum eu nu vad titlul asa aproape. Inca am incredere in el ca antrenor. Forza Steaua

Sylvyx18.09.2007 05:41

Parerea mea este ca daca jucam asa in grupele LC nu avem absolut nici o sansa!De cand a venit la Steaua Hagi tot promite ca echipa va juca cum vor suporterii si va incanta si...... nici o shimbare(ba chiar s-a inrautatit).Este enervant cand vezi ca echipa are atatia fotbalisti valorosi si nu joaca absolut nimic , chinuindu-se sa lege 3 pase.Este adevarat ca multi n-au jucat impreuna, dar avut timp berechet pentru a se cunoaste.Portarul este cel care face ca Steaua sa nu piarda care este excelent!

FORZA Steaua ! ! ! !

84ava18.09.2007 06:52

Trebuie remarcat si s-a mai zis ca Hagi a avut parte de transferuri de jucatori cat ultimii trei antrenori la un loc si totusi echipa nu merge si mie greu sa inteleg dc se insista cu fotbalisti care de mai bine de un an nu dau randament de nici o culoare(vezi Nicolita,O.Petre,Lovin).Cat de mult ai putea sa fortezi un jucator cand vezi ca pur si simplu nu poate iar titularizarea lui meci de meci in loc sa il motiveze il adanceste intr-o mediocritate din ce in ce mai evidenta.Poate ca raspunsul e simplu si vine de undeva de mai sus dar eu nu vreau sa accept ca Hagi nu are demnitate.Dak ar fi sa piarda tot as prefera sa piarda pe mana lui pentru ca nu uita Gica ca singurii care inca te mai iubesc suntem noi,pentru altii banii au o valoare infinit mai mare decat dragostea sau pasiunea, pentru noi NICIODATA.

Mai cred ca meciul de la Praga e decisiv pentru tine,pentru viitorul tau la Steaua si nu pot decat sa iti urez multa bafta!!!

PS:Ilie Dumitrescu deunazi spunea la radio intrebat fiind dc a renuntat sa mai joace asa devreme ca nu putea pacali fotbalul,Steaua si suporterii ei,simtea ca nu mai poate si a vrut sa iasa pe usa din fata renuntand astfel la un contract fabulos pe care il avea pe vremea aia.

stelaru18.09.2007 07:00
Eu zic ca Hagi ar trebuie sa regandeasca toata tactica pentruca in felul in care jucam acum eu nu vad titlul asa aproape. Inca am incredere in el ca antrenor. Forza Steaua

Ca sa gandesti, iti trebui si creier, lucru pe care Hagi nu il are. Oare ati uitat cu totii de Lacatus??

nemilosul18.09.2007 07:44
Ca sa gandesti, iti trebui si creier, lucru pe care Hagi nu il are. Oare ati uitat cu totii de Lacatus??

da chiar iti tebuie creier sa iti dai seama ca Lacatus nu ar veni in cacatul care e acum la Steaua nici pentu tot aurul din lume...de ce ar veni ??sa il faca de rahat ciobanul???sa il injure suporterii dupa o infrangere???sa isi rateze cariera de antrenor pe mana cacatilor care trebuiesc introdusi in echipa ca il pupa in fund pe cioban??

daca la carpa i-a luat 4-5 luni sa distruga o echipa si sa il faca pe cioban sa se creada mare antrenor cam cat credeti ca o sa ii ia lui Hagi ca sa remedieze situatia(daca mai poate fi remediata fara sa implice camasa de forta) ??

cu ciobanul in starea actuala in afara de o sluga care nu ii pasa deloc de imaginea lui nici un antrenor cu nume nu ar veni la noi

voi ii cereti demisia dar nu va ganditi ca in afara de carpa de la arabi nu ar veni nimeni sa ne antreneze,credeti ca daca ar veni carpa am sa o ducem mai bine???

Stelisimul18.09.2007 07:49

Hagi NU POATE!

Se vede destul de clar asta, lasand la o parte afinitatile si respectul pentru el, ar fi ok daca ar renunta din 2 motive: unul, imaginea lui va fi afectata in urma esecurilor, doi, pierdem puncte in campionat! Varianta ar fi Grigoras, eu unul asa vad, altceva de aici nimik.. sau sa il plateasca regeste pe Protasov si sa-l aduca inapoi - de asta ma indoiesc, pentru ca rusul nu i-ar face schimbarile de pe placul lui Gigi. Faza cu Corsicanu' super OK! Forza Steaua!

Miaus18.09.2007 08:05
Trebuie remarcat si s-a mai zis ca Hagi a avut parte de transferuri de jucatori cat ultimii trei antrenori la un loc si totusi echipa nu merge si mie greu sa inteleg dc se insista cu fotbalisti care de mai bine de un an nu dau randament de nici o culoare(vezi Nicolita,O.Petre,Lovin).Cat de mult ai putea sa fortezi un jucator cand vezi ca pur si simplu nu poate iar titularizarea lui meci de meci in loc sa il motiveze il adanceste intr-o mediocritate din ce in ce mai evidenta.Poate ca raspunsul e simplu si vine de undeva de mai sus dar eu nu vreau sa accept ca Hagi nu are demnitate.Dak ar fi sa piarda tot as prefera sa piarda pe mana lui pentru ca nu uita Gica ca singurii care inca te mai iubesc suntem noi,pentru altii banii au o valoare infinit mai mare decat dragostea sau pasiunea, pentru noi NICIODATA.

Mai cred ca meciul de la Praga e decisiv pentru tine,pentru viitorul tau la Steaua si nu pot decat sa iti urez multa bafta!!!

PS:Ilie Dumitrescu deunazi spunea la radio intrebat fiind dc a renuntat sa mai joace asa devreme ca nu putea pacali fotbalul,Steaua si suporterii ei,simtea ca nu mai poate si a vrut sa iasa pe usa din fata renuntand astfel la un contract fabulos pe care il avea pe vremea aia.

Din pacate Ilie a declarat ca el nu va veni antrenor secund la Steaua cat e Jiji antrenor principal.

Asa cum il sustin cei mai multi pe Hagi neconditionat, asa as proceda eu cu Ilie sau cu Belodedici(desi Belo nu prea are valente de antrenor)....

DanStan18.09.2007 08:20
voi ii cereti demisia dar nu va ganditi ca in afara de carpa de la arabi nu ar veni nimeni sa ne antreneze,credeti ca daca ar veni carpa am sa o ducem mai bine???

Nu-i cere nimeni demisia. Hagi are de ales. Ori ramane si astfel isi asuma atat propriile greseli cat si pe cele ale oierului, ori renunta. In cazul in care se intoarce carpa de la arabi atunci absolut toata raspunderea pentru evolutia echipei va reveni cuplului de antrenori Gigi (principal) - Carpa (secund).

victor18.09.2007 08:34
nu inteleg ce sens are sa discutam pe aici considerente de ordin tactic... Steaua joaca complet haotic, n-are nici o tactica. nu exista lucruri care trebuie imbunatatite, TOTUL trebuie imbunatatit.

si in primul rand, inainte de orice altceva Hagi TREBUIE SA NE LASE ODATA IN PACE. ZeroHagi nu e doar o nulitate de antrenor, dar in 'iubirea lui fata de Steaua' e gata sa sacrifice un an intreg din viata Stelei, si implicit si un an intreg de bucurii pentru milioane de romani, doar pentru a demonstra ca, in ciuda tuturor aparentelor, poate reusi ca antrenor.

cat despre Becali, omul asta e prost rau. din nou, in loc sa-l critice pe Hagi ca nu e in stare sa impuna un stil de joc coerent, il critica fiindca nu baga jucatorii care i se pare lui ca ar trebui sa joace. e incredibil de prost omul asta.....

in plus, mai nou se pare ca Piturca face ce vrea cu el. Piturca a zis ca Ov. Petre e cel mai bun mijlocas din tara, Becali a facut un scandal monstru pe motiv ca Hagi nu-l baga pe Radoi fundas ca sa-i faca loc lui Ov. Petre la mijloc... mai nou, Piturca a zis ca Badoi e cel mai bun fundas dreapta din tara, Becali face din nou scandal monstru ca il vrea pe Golanski afara din echipa.... incredibil cat de rau am ajuns.....

in stilul asta n-o sa mai putem aduce niciodata jucatori de afara - toti se vor teme ca la primul capriciu a lui Becali o sa ajunga sa-si distruga cariera stand 3 ani pe banca de rezerve a Stelei.

cu Hagi antrenor n-avem nimic in prezent, dar cu Becali la conducere, n-avem nici un viitor.....

mai citeste si printre randuri declaratiile lui gg. s-a scapat ca dupa parerea lui Steaua merge spre prapastie si apoi a mai taiat tonul si a dat-o pe jucatori. mie imi e clar ca Becali nu vrea sa-l demita el pe Hagi, probabil si din motive familiale si de contract, si ar prefera sa-si dea demisia daca seria de rezultate negative continua.

oricum, indiferent ce discutam noi, sau ce solutii propunem, pana la urma exista o regula de fier ce se aplica tuturor antrenorilor, inclusiv lui Hagi (iar la Steaua mai ales): nu esti niciodata mai bun decat ultimul rezultat! bati, esti pe cai mari! nu castigi, te cureti! pana la urma, pentru echipe de top ca Steaua fiecare meci este extrem de important si rezultatele primeaza, iar jocul aproape ca nu mai are importanta!

oricum articolul de fond este foarte pertinent si concluzia generala ce se desprinde este ca in clipa de fata pare ca suferim de o lipsa de idei in plan tactic. as mai adauga si ca pregatirea fizica cam lasa de dorit, majoritatea meciurilor incheindu-le in corzi!?

radutheodor18.09.2007 09:28

Doar la Bursa a fost mai rãu

Ca antrenor, Gheorghe Hagi a mai avut parte de un start de sezon atît de steril în ofensivã la Bursaspor, în 2003, cînd echipa sa a înscris doar de douã ori în 6 meciuri, ambele într-un singur meci, 2-2 cu Galatasaray. Cu Hagi antrenor, trupa Cim Bom a marcat de 9 ori în primele 6 etape, iar Poli Timișoara a dat 7 goluri.

Cica doar la Bursa a fost mai rau. Cum ma sa dai 2 goluri in 6 meciuri, ambele in acelasi meci? Deci 5 meciuri n-a dat nici un gol. Ce sa zic, ca la Galata 9 goluri in 6 meciuri sau la Poli Timisoara, 7 goluri in 6 etape, era mult rau ... asta dovdeste odata in plus, daca era nevoie, ca Hagi nu are nici o treaba cu antrenoratu.

Si daca tot il faceti pe Oli carpa, va rog frumos sa-l faceti carpa si pe Hagi si pe Zenga.

Singurii care nu au fost carpe au fost Piturca, Lacatus si Protasov. Ei au plecat val-vartej din Ghencea la primele semne ca ciobanu se baga peste ei.

victor18.09.2007 10:12

daca castigi, nu se baga nimeni peste tine si poti sa dai cu tifla oricarei pareri. problema lui Gica este ca nu castiga si astfel expune Steaua unor mari riscuri!

oricum, chiar daca pare depasit de palaria antrenorului, Hagi ramane un gigant al Stelei pe care trebuie sa-l iubim mereu. sunt momente in viata in care iti dai seama ca nu esti atat de bun pe cum te crezi, dar asta insa nu stirbeste nimic din trecutul minunat!

multi cred ca Gigi pune prea mare presiune pe el si ca se amesteca in formarea echipei. eu cred ca de fapt toata lumea, inclusiv Becali, intelege ca nu alcatuirea formatiei este problema, ci lipsa de coerenta tactica, ca si insuficienta pregatirie fizica. sigur unii jucatori pot fi mai buni sau mai slabi decat altii, dar fotbalul e joc de echipa si din pacate, noi parem acum doar o suma de individualitati adunate in pripa si care joaca dupa ureche. pana la urma in acest inceput de sezon nu am intalnit decat formatii din Romania si echipe modeste din europa, asa ca deficientele unor fotbalisti nu pot fi o scuza vesnica. asa ca poate e mai bine ca Gigi discuta despre jucatori si alte alea, oferindu-i in fapt lui Hagi posibilitatea unei iesiri onorabile din scena. orice s-ar zice, o demisie pe motiv ca patronu' incearca sa se bage peste tine, e mai onorabila decat o demitere seaca, din lipsa de rezultate si joc slab. parerea mea este ca si Becali intelege penibilul situatiei si isi mascheaza lipsa de incredere in antrenor prin tot felul de comentarii la adresa fotbalistilor. bate saua, sa priceapa capra (sau oaia daca va place mai mult)!

Steaua nu are nevoie de un anume tip de antrenor! chestiile cu antrenorul vertical, sau antrenorul carpa sunt bune pentru discutii si contraziceri. in fapt exista doar doua tipuri: antrenori care par condamnati sa castige mereu (ex. capello, puiutu' in perioada de glorie, Lucescu in ultimii ani, etc.) si antrenori care nu castiga (sau castiga rar)! Steaua traieste numai prin rezultate!

DanStan18.09.2007 10:14

Nici Hagi si nici Zenga nu au reusit sa atinga nivelul de "carpa lu' Gigi". Hagi inca mai are totusi posibilitatea sa o faca. E clar ca Hagi nu va reusi sa redreseze echipa si deci fie va alege sa ramana cu orice pret antrenor (caz in care va trebui sa se umileasca in fata oierului), fie va renunta.

Dar daca va renunta atunci risca sa piarda niste avantaje materiale plus ca nu va mai avea niciodata ocazia de a antrena o echipa de top. Hagi e intr-o situatie foarte dificila si din pacate ambele variante pe care le are ii sunt defavorabile. Poate n-ar fi rau sa se gandeasca totusi ca umilirea in fata oierului i-ar distruge imaginea cu mult mai mult decat un eventual esec in calitate de antrenor.

Miaus18.09.2007 11:30

@DanStan

Si cine il OBLIGA sa fie antrenor? Pele,maradona,Platini ring a bell? Poate foarte bine sa fie presedinte sau comentator sau pur si simplu Hagi JUCATORUL pentru care avem cu totii respect.

Problema e ca spre deosebire de "carpa" cealalta "carpa" Hagi antrenor nu are suficiente cunostinte tactice sau experienta sa reuseasca sa se impuna.Si asta ne va durea pe noi.Campionatul asta e CRUCIAL.Cum ar fi sa mearga cio.rile sau javr.ele in CL direct pe munca noastra?

Doar la asta sa va ganditi cand aveti tendintele cu :"Sa avem rabdare"; "Nu e timpul pierdut", etc.

predatorpulse718.09.2007 12:02

Indiferent pe cine sustinem(Hagi sau Oli) e clar ca trebuie un miracol ca pe Hagi sa-l prinda primavara la Steaua. Asta ar insemna sa luam locul 3 in grupa Cl si sa stam cat de cat aproape de locul 1 in campionat,iar la cum joaca Steaua in acest moment, mi se pare aproape imposibil.

Eu l-am sustinut pe Gica si sunt convins ca dupa urmatoarele 3 meciuri se va definitiva situatia lui la Steaua si din pacate(sau din fericire) cred ca stim cu totii deznodamantul.

Chiar daca Hagi pleaca,oricine vine va trebui sa dea piept cu ciobanul iar cum el da banii el va da biletele cu echipa,va stabili titularii,in curand probabil si rezervele,nu inteleg de ce nu isi ia licenta omul pentru ca are impresia ca se pricepe.

Imaginati-va ca Gica Hagi de maine nu mai e la Steaua. Raman o suita de jucatori mediocri,mai ales la mijloc,si principalul vinovat de toate astea este Jiji Becali si suita lui de binevoitori care ii soptesc de toate,de la candidati la europarlamentare la strategia de transferuri si titularii echipei. Voi aveti impresia ca misca ceva la echipa fara aprobarea lui Jiji? Michele a reusit sa aduca cativa jucatori de valoare la echipa tocmai pentru ca stia sa-l faca pe jijel sa placa jucatorii respectivi si astfel mai ajungeau si niste jucatori buni la Steaua(desi si MM a adus destule petarde). Adrian Ilie momentan mi se pare de decor,nu vad ce mari jucatori au fost adusi la Steaua,desi Adi a promis asta de nu stiu cate ori. Singurele transferuri care au dat randament pana acum sunt zapata,rada si olanski,deci am intarit mult mai mult defensiva decat atacul,care a fost predat frumos,din nou,lui Dica.

Steaua sufera nu neaparat pentru ca Hagi nu are stofa de antrenor ci pentru ca nu are creatie la mijloc. Nu avem jucatori de creatie iar vina principala a lui Hagi e ca i-a dat 2 dintre putinii jucatori care stiau asa ceva:Bostina si Ochirosii.

La noi nu se face tranzitia normala aparare-mijloc-atac,ci se bubuie mingea in fata la cine o fi,poate o preia Dica sau Banel si face ceva cu ea. Practic de 1 an jumatate singura zvacnire in atac o da Dica,iar daca el nu prinde o zi buna suntem morti. De asta noi nu mai dam golgheteri,forta noastra ofensiva sta numai in Dica,la rivali daca nu e Mazilu,mai e un buga,un lazar,un cesinha,la dinamu un Munteanu,Cristea,Danciulescu sau Niculescu. La noi bate cornere Dica,tot Dica bate lovituri libere,Dica da goluri,cateodata ai senzatia ca Dica e 50% din echipa,cum am mai zis in alta postare in acest moment Steaua=apararea+Dica.

Nu inteleg aceste pase lungi,logic ca pentru un fundas e mai usor sa intercepteze o pasa de 50 m pentru ca are timp sa se pozitioneze,in schimb prin pase rapide pe jos fundasii pot fi destabilizati mai usor,dar noi nu,noi ne incapatanam sa o bubuim in fata,de parca acolo ar fi ibrahimovic sau mai stiu eu cine.

Vai de capul nostru din iarna daca pleaca Dica si Goian. Cu Dica in teren am dat doar 4 goluri pana acum,fara el oare cate o sa dam?

Ne trebuie mult noroc maine ca sa luam un punct la praga,dar mai ales ne trebuie un joc cu pase scurte.

Jiji pleaca de la Steaua ciobane,oricum o sa ma bucur cand vad cum o sa esuezi la europarlamentare !!!

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

radutheodor18.09.2007 14:09

Doamne, Ciobanu ala e idiot rau de tot, parca e Ceausescu inainte de executie ... e disperat, ii fuge pamantu de sub picioare ... frate exista o singura solutie mai penibila decat Hagi antrenor la Steaua: Rednic ANTRENOR LA Steaua.

Iar handicapatu e in stare sa o faca din mai multe motive:

1. Trebuie sa-l rasplateasca pe Rednic pentru Vaslui - Steaua 0-4 si Dinamo - CFR 1-0

2. Hagi sau Lacatus sunt mai iubiti decat el, pe cand Rednic nu, ceea ce l-ar avantaja

3. Ar considera ca le plateste polite lui Dinamo dupa ce acestia l-au pus pe Zenga

Oricum, indiferent de motive, daca Jiji il da afara pe Hagi ca sa-l puna pe Rednic, S-A TERMINAT !!!

forever_STEAUA18.09.2007 14:20

@radutheodor

Mai rãu decât cu Rednic antrenor la Steaua nu poate fi! De fapt poate, numa' cã la ãlalalt i-a fãcut panã cãmila :biggrin:

Serios vorbind acum, aceastã informație apare în același ziar care îl anunța pe Andone noul antrenor al javrelor, când practic Zenga aproape semnase...

FlasHUL18.09.2007 14:27

Bine punctat Papillon.. iti dau perfecta dreptate. Si eu consider ca retragerea lui Dica in centru este solutia.

Getthis18.09.2007 14:27

@radutheodor

Ai multe idei pertinente si pari un tip cerebral dar nu stiu de ce crezi ca varianta Rednic e mai rea decat varianta Hagi. Nu zic ca e solutia pentru iesirea echipei din situatia curenta dar, Rednic are mult mai multe performante decat Hagi, a demonstrat si la Dinamo si la Rapid ca poate face performanta si uita-te ca si la Rapid a avut de-a face cu un nebun - Copos, deci poate lucra sub presiune.

Nu-l vreau pe Rednic la Steaua, nu ma intelege gresit, dar Hagi dupa parerea mea nu are ce cauta pe banca tehnica a singurei echipe romanesti din UCL. Nu a facut nimic, 4 goluri in 6 meciuri cred ca ar fi dat daca eram si noi antrenori. Sunt jucatori de fotbal, gen Dica, care pot decide un meci de unii singuri. Cred ca tu detaliai intr-un post recent ca Dica a participat la aproape toate fazele din care Steaua a inscris sezonul asta.

Hagi nu ar fi reusit sa adune nici macar jumate din punctele pe care le are Steaua acum daca Dica era accidentat spre exemplu. Sincer, nu cred ca va reusi sa faca ceva nici in UCL pentru ca pe Arsenal si pe Sevilla, la felul in care joaca acum, Steaua nu are nici o sansa sa-i bata. Slavia vine cu echipa principala odihnita dupa derby-ul lor de campionat in care si ei au facut 0 - 0. Mai "trebuie" si 1-2 accidentati in meciul de maine seara si eu zic ca asta-i cariera de antrenor a lui Hagi la Steaua

MALDINI_STEAUA18.09.2007 14:30

Rednic nu ar fi o solutie rea...nu vreau sa fiu inteles gresit , dar cum au spus si altii...4 goluri in 6 meciuri...cam nasol,nu? :?:

cristian8618.09.2007 14:31

Nu cred ca va veni Rednic; in plus atat timp cat oierul este patron (sef de stana) la Steaua, nu as recomanda nici vreunui fost mare jucator al Stelei sa vina antrenor, de fapt nu i-as recomanda nimanui.

Miaus18.09.2007 14:34
@radutheodor

Ai multe idei pertinente si pari un tip cerebral dar nu stiu de ce crezi ca varianta Rednic e mai rea decat varianta Hagi. Nu zic ca e solutia pentru iesirea echipei din situatia curenta dar, Rednic are mult mai multe performante decat Hagi, a demonstrat si la Dinamo si la Rapid ca poate face performanta si uita-te ca si la Rapid a avut de-a face cu un nebun - Copos, deci poate lucra sub presiune.

Nu-l vreau pe Rednic la Steaua, nu ma intelege gresit, dar Hagi dupa parerea mea nu are ce cauta pe banca tehnica a singurei echipe romanesti din UCL. Nu a facut nimic, 4 goluri in 6 meciuri cred ca ar fi dat daca eram si noi antrenori. Sunt jucatori de fotbal, gen Dica, care pot decide un meci de unii singuri. Cred ca tu detaliai intr-un post recent ca Dica a participat la aproape toate fazele din care Steaua a inscris sezonul asta.

Hagi nu ar fi reusit sa adune nici macar jumate din punctele pe care le are Steaua acum daca Dica era accidentat spre exemplu. Sincer, nu cred ca va reusi sa faca ceva nici in UCL pentru ca pe Arsenal si pe Sevilla, la felul in care joaca acum, Steaua nu are nici o sansa sa-i bata. Slavia vine cu echipa principala odihnita dupa derby-ul lor de campionat in care si ei au facut 0 - 0. Mai "trebuie" si 1-2 accidentati in meciul de maine seara si eu zic ca asta-i cariera de antrenor a lui Hagi la Steaua

Hagi nu e antrenor de Steaua dar Rednic NU ARE CE CAUTA LA Steaua.NU avem nevoie de antrenori de genul Rednic care dau vina pe jucatori in loc sa isi asume greselile lor.

Nu imi iese din minte cum i-a desfiintat pe Nastase si pe ceilalti mentionand non stop ca el "a gandit bine meciul".PAI BAI HANDIRETARDULE daca gandeai bine meciul trebuia sa te astepti sa existe si posibilitatea 1-1 sau 1-2 la scor si sa nu se taie jucatorii ca maioneza.

Clar decat Rednic antrenor mai bine cu Hagi pana in divizia B!

Getthis18.09.2007 14:55
Clar decat Rednic antrenor mai bine cu Hagi pana in divizia B!

Asta sunt sigur ca nu ti-o doresti si daca s-ar intampla, iti garantez ca daca vreun stelist ar mai auzi numele de Hagi ar simti fiori pe sirea spinarii

«12»