FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Zaharia si Golanski trebuie schimbati" (GSP)!

«12»
George_Moinesti17.09.2007 08:39

Daca o luam de la Slavia, tare mi-e teama ca pleaca Hagi...

Stryker17.09.2007 08:46

Acest individ, distruge Steaua pe zi ce trece...in acest moment el este cel care alcatuieste echipa si culmea tot el are obiectii la sfarsit de meci...adica cand iese bine, Hagi a avut noroc, da cand iese rau, gata e Hagi e vinovatul, eu nu spun ca Gica este un atrenor mare dar e destul de greu sa-si faca treaba cand se baga ciobanul peste el si cand nici nu are un lot valoros la indemana...

Trebuia sa jucam cu badoi si surdu zice el...pai badoi de cand a venit a nu a aratat mai nimic iar surdu cum zicea cineva a jucat pe post de "omul invizibil"...se pricepe el la fotbal cum ne pricepem noi la muls oile !

Aseara s-a vazut ca diferenta dintre cele 2 echipe este ca rapizii au un lot omogen pe cand noi nu avem decat cateva individualitati si restul sunt de umplutura...

Tare mie frica ca ciobanul la mentalitatea lui de bisntitar o sa-l vinda pe Dica in iarna...la cum gandeste el, ca a dat 300 de mii si-l da pe 7 mil a facut o super-afacere, probabil in mintea lui, Surdu a facut 1 mil deci e mai bun de 3 ori decat Dica, asa ca peste cativa ani o sa-l vinda cu 20 de mil....

Miercuri ne asteapa un meci foarte greu la Praga, mare lucru daca ne intoarcem neinvinsi si vremuri (foarte) grele in campionat...oricum in acest moment la cum evolueza echipa eu zic ca locul 3 la sfarsit de sezon e un obiectiv indraznet :(( ...

Grenada17.09.2007 08:56

Stiti care e faza ca putea sa fie si mai rau...la cate sanse au avut rapidistii mi se inmuiau picioarele...nush mie frika campionatul asta echipele dinafara provinciei sa`u intarit ca lumea iar cele din provincie aduc jucatori experimentati dar din moment ce nu joci ca o echipa mai rar castigi ...imi pare rau s`o spun dar nu`l vad bine pe Hagi la Steaua..sper sa batem la praga sa`i dea un ragaz lui Hagi si sa prinda incredere in el ... steag3 steag3 forzateaua steag3 steag3

shack3r17.09.2007 10:05

E cioban,se baga peste antrenor,ne-a jignit pe noi si pe multe foste glorii ale Stelei,e nebun,se crede atotputernic,e fatarnic,dar totusi..v-a placut gestul pe care l-a facut cu Gigi Corsicanu?

jarhead17.09.2007 10:13

Eu am impresia ca aseara rapidu era de batut si de batut rau ...

Golanski jos palaria, nimic de reproshat iar criticile probabil sunt susurate de camarila de la palat in urechea "iluminatului" despre care nu mai are rost sa discutam ...

Dica ramane fotbalist dar dispare prea mult din joc.

Parca nici nu vad solutzii, se intampla o ciudatzenie: daca in trecut erau jucatori ce te zapaceau lustruind mingea aiurea acum ai impresia ca nu mai sthie vreunul sa faca un dribling ... faze cu Nicolita, Golanski si Lovin prinzand un jucator advers la mijloc si dupa ce recupereaza pierd mingea in tuse ma aduc la apoplexie ...

Un lucru e clar: pe Nicolita nu te poti supara ca e numai inima, e ca un scai dupa adversar ... ma gandeam aseara ca ar fi mai bun el la inchidere ... nu e fotbalist e salahor sadea iar acolo in tuse ai nevoie de creier ca degeaba vorbeshti de "aripi" daca omul se chinuie cu controlul obiectului, nu ridica ochii din pamant se intampla ca aseara - doi boi de la rapid cazutzi in fund si Nicolita trage-n ei, deh.

Zapata bun: e portar!

Surdu nu ma convinge deocamdata ...

Neaga ... pacat de Neaga, mor de ciuda ca nu reuseste sa-si revina.

Daca jocul merge asa in continuare discutiile despre campionat sunt aberante iar in CL nu vad cum putem scoate mai mult de 1 - 2 puncte din egaluri cu noroc, sa fim serioshi ...

Hai Steaua!

Alexica17.09.2007 13:00

Oieru nu stie c zice.Golanski e un jucator bun de echipa nationala si cu niste driblinguri pe care no sa le faca Nicolita(Preferatul patronului)niciodata.Trebuia sa sa-l bage pe Badoi in locul lui Nicolita macar in a-2-a repriza ca doar a fost titular cat a jucat la Rapid.Cat despre Zaharia el pare mai bun pe finaluri de meci ca de cate ori a fost titular nu a stralucit.Bine ca sunt refacuti Cristocea,Badea si Iacob dar ar mai trebui bagat si Emegara ca e un jucator bun si e pacat sa fie tinut rezerva.

Stelist pana la moarte si dincolo de ea.

fular-campionii suntem noi.

il_scorpio17.09.2007 15:34

Becali e un cioban prost si le strica moralul jucatorilor dar cu Zaharia are dreptate, de cand a venit la Steaua l-am citit ca nu le are deloc.Totusi ar putea fi un pic mai diplomat....io daca as fi jucator la Steaua....sa fiu io cel mai talentat din lume daca ar zice asa ceva in presa despre mine n-as mai face nimic meciul urmator.

yo_marius_xxx17.09.2007 15:52
de cand a venit la Steaua l-am citit ca nu le are deloc.

altceva ce ai mai "citit"?????=)))

w3bmaster17.09.2007 17:08

Aberatii marca Jiji

andrian17.09.2007 18:21

frate...incetati sa va luati de un jucator care a jucat prost intr`un meci...Nicolita de exemplu...a`ti uitat de meciurile cu Betis?sau de meciuri in care ara partea dreapta ?duminica nu a putut....poate o sa inscrie miercuri !si atunci o sa ziceti ca e bun Nicolita .... Doamne Ajuta miercuri !

forever_STEAUA18.09.2007 09:46

@andrian

Nu am uitat meciul (nu meciurile, pentru cã în tur nu a fãcut nimic) cu Betis. La fel cum nu am uitat nici ultimele 30 de meciuri foarte proaste fãcute de Nicolițã.

mitik18.09.2007 16:48

Gigi nu stie cum arata un atacant adevarat..... stie ca Zaharia e atacant (ca d'asta l-a cumparat) dar Zaharia singur nu nimereste poarta daca el fuge spre ea si pasele coechipierilor se duc spre tuse.... (tactica a la Hagi)

Dica mai stie sa angajeze un varf restul sunt varza!!!! joaca numai lateral si in spate.

Din pacate asta este schema tactica a lui Hagi : pe lateral si in spate....

"Rasuflu usurat" ca in Champions League o sa ne faca echipa un alt antrenor renumit dom' Gigi.

Ura!

axl2318.09.2007 19:41

Usurel, baieti si fete, o sa treaca si astea cum au trecut toate.

Catalyn0718.09.2007 19:49
frate...incetati sa va luati de un jucator care a jucat prost intr`un meci...Nicolita de exemplu...a`ti uitat de meciurile cu Betis?sau de meciuri in care ara partea dreapta ?duminica nu a putut....poate o sa inscrie miercuri !si atunci o sa ziceti ca e bun Nicolita .... Doamne Ajuta miercuri !

oare cati ani de acum in colo o sa mai pomeniti de meci cu Betis ????? a fost !! gata, a trecut... Banel de vreo 1 an numai joaca nimic

Stukha_steaua19.09.2007 06:46

Doamne cata ipocrizie

kopke19.09.2007 12:58

bah Gigi.. deci daca il dai pe Dica , pe Rada , pe Golansky , pe Zaharia.. nu va mai veni nimeni la stadioane.. si nici noi nu vom mai tine cu Steaua asa sufleteste cum tin acum.. ce are echipa??? las`o draq asa... uite echipa cu care ar trebui Steaua sa joace pe a castiga

ZAPATA

GOLANSKY Goian RADA Marin

Nicolita Lovin Dica Cristocea

Badea Iacob

fularsteau2

yo_marius_xxx19.09.2007 23:06

na ca i-a schimbat becalidiotul dreaq....si ce rezultat mare am obtinut.....golansky e cu 12 clase peste badoi!!!

DanStan20.09.2007 06:03
uite echipa cu care ar trebui Steaua sa joace pe a castiga

Hm, ce simplu e fotbalul. Alcatuiesti un '11' minune si castigi. Cam asa gandeste (???) oieru' ... si se pare ca gandirea lui a inceput sa aiba si adepti.

golansky e cu 12 clase peste badoi!!!

Fundasul Golansky e intr-adevar superior valoric fundasului Badoi. Intre altele si pentru ca Badoi n-a fost niciodata un fundas clasic ci mai degraba mijlocas defensiv lateral. Da' n-are loc de Banel ...

ginoxxx20.09.2007 16:04

BA CIOBANEE DA PE RATATUL DE Radoi SI DISTRUSUL DE Nicolita CAND O SA-I DAI...

Jiji ASTA STIE SA DEA NUMAI JUCATORII BUNI FRATE(sa ne aducem aminte de nume care nu ar fi trebuit sa plece de la Steluta da magaru dintre oi i-a dat ca pe niste nimicuri...Hamutovski, Thereau, Neaga, Zenga, Protasov, MM Stoica(macar asta i-a tras-o lu nepoata-sa :laugh: :laugh: :laugh: ), Paraschiv)

Jiji ne-am saturat de tine dumnezeule...nu vrei sa pleci tu pana la muntele atos si sa ramai acolo????

«12»