Gigi Becali crede cã Steaua ar fi cîștigat dacã Hagi ar fi început cu Bãdoi și Surdu.
"La Steaua trebuie schimbate douã rotițe: rotița Zaharia și rotița Golanski. Îi mulțumesc lui Zaharia, dar nu poate la Steaua", a declarat patronul Stelei la Fanatik.
"Am vorbit și cu Gicã Hagi înainte de meci, sã joace cu Bãdoi și cu Surdu în locul lui Zaharia, iar cu Neaga împins vîrf, dar mi-a spus cã știe el ce face. Golanski nu este pus la punct cu pregãtirea fizicã"
"Am discutat cu Neaga și i-am atras atenția cã are de luptat cu doi oameni pentru a prinde echipa. Cu Badea, cu care nu are cum sã cîștige, pentru cã e favoritul meu, și cu Surdu, care dacã este bãgat de la început și lãsat sã joace ce știe el e foarte greu sã te pui. Mi-a spus cã sã cîștige echipa, restul nu conteazã. Dar uite cã echipa nu cîștigã!"
"Steaua a înscris în șase meciuri patru goluri, iar Dinamo a dat cinci într-un meci. I-am cerut lui Hagi sã rezolve treaba asta. Dar eu zic cã se va rezolva pentru cã știu care e problema. Zaharia nu poate sã joace vîrf, iar Bãdoi trebuie sã intre în locul lui Golanski."