FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Becali: "Zaharia si Golanski trebuie schimbati" (GSP)!

«12»
fcsteaua.ro16.09.2007 20:53

Gigi Becali crede cã Steaua ar fi cîștigat dacã Hagi ar fi început cu Bãdoi și Surdu.

"La Steaua trebuie schimbate douã rotițe: rotița Zaharia și rotița Golanski. Îi mulțumesc lui Zaharia, dar nu poate la Steaua", a declarat patronul Stelei la Fanatik.

"Am vorbit și cu Gicã Hagi înainte de meci, sã joace cu Bãdoi și cu Surdu în locul lui Zaharia, iar cu Neaga împins vîrf, dar mi-a spus cã știe el ce face. Golanski nu este pus la punct cu pregãtirea fizicã"

"Am discutat cu Neaga și i-am atras atenția cã are de luptat cu doi oameni pentru a prinde echipa. Cu Badea, cu care nu are cum sã cîștige, pentru cã e favoritul meu, și cu Surdu, care dacã este bãgat de la început și lãsat sã joace ce știe el e foarte greu sã te pui. Mi-a spus cã sã cîștige echipa, restul nu conteazã. Dar uite cã echipa nu cîștigã!"

"Steaua a înscris în șase meciuri patru goluri, iar Dinamo a dat cinci într-un meci. I-am cerut lui Hagi sã rezolve treaba asta. Dar eu zic cã se va rezolva pentru cã știu care e problema. Zaharia nu poate sã joace vîrf, iar Bãdoi trebuie sã intre în locul lui Golanski."

raul stelistu16.09.2007 21:03

Du-te dracului de cioban imputit la stana si nu te mai baga in alcatuirea echipei..............gunoi fara liceu ,ce mata te crezi atotstiutor?

Cat timp jegu asta va fi la Steaua lucrurile nu se vor indrepta,vad ca deja se viseaza antrenor.

Daniellone16.09.2007 21:08

La Zaharia este evident ca, atunci cand vor reveni Badea si Iacob, isi va pierde locul de titular. Dar totusi mie Golanski mi se pare ca joaca bine, fata de ce fundasi dreapta am avut anul trecut (Stancu si Saban), progresul mi se pare evident. Iar Badoi a jucat prost de fiecare data cand a intrat pana acum, fie mijlocas, fie fundas. Iar cand a intrat fundas, treceau adversarii pe langa el de parca nici nu exista...

O singura obiectie am la Golanski: parca joaca fara determinare. Pai in jumatatea de ora in care a jucat cu Portugalia, l-am vazut bagand 4-5 alunecari la Simao si Quaresma, iar in toate meciurile din sezonul asta la Steaua nu l-am vazut facand vreuna.

danimarcu16.09.2007 21:16

Daca pleaca si Golanski din cauza lui,declar de pe acum ca o sa-mi fie indiferente evolutiile si rezultatele Stelei de acum inainte,atata vreme cat acest schizofrenic va conduce clubul nostru!

Daca idiotul de Jiji e in stare sa dea afara un jucator de echipa nationala ,atunci cred ca nu imi ramane decat sa ma rog in fiecare zi sa crape el si tot neamul lui ...

Iar daca Hagi ii face pe plac imputitului de cioban,atunci s-a dus dracului onoarea si demnitatea acestuia,ca si respectul pe care i-l port...

Sa-si vada analfabetul de cioban de politica si de muls oi, sa lase fotbalul ca nu-i de el...

Stukha_steaua16.09.2007 21:41

Zaharie e clar ca e un om care poate marca,dar nu este ceea ce Steaua doreste,e un jucator bun dar nu se incadreaza in sistem la fel de bine...

Golansky imi place foarte mult,e bataios,bate loviturile de la margine aproape la fel ca Ogararu si se vede ca puen osu.

Surdu nu mi-a intrat deloc la inima dar poate aici are dreptate Jiji ca nu a jucat prea mult.

Ma oftica doar ca Jiji le zice public,sa i le zica lu Hagi in particular la o sticla de vin pentru ca rufele se spala in familie nu prin vecini.atat in rest asa e el prost de gura si se baga unde nu-i fierbe oala dar,astia sunt cu astia defilam

CaTaLiNsm StElIsTu16.09.2007 22:18

Io-te si la asta ma.....Ileana Ceausescu II .da la ce mai pune antrenor nu inteleg....sa stea el si de antrenor si sa ramana el cu Steaua lui cu tot.......da asa nu mai merge.....i-si bate joc de clubul cel mai iubit,asta e blasfemie deja.....ooofffffff ca imi vine sa..........uf....mai bine tac!Asta v-a fi talpa iadului mai....e LuciferII....mandria de sine i-l va omora atat trupeste cat si sufleteste!Si sincer asta merita!

rosualbastru16.09.2007 22:32

Becali are dreptate. doar ca, Golanski trebuie sa joace la mijloc.

steaua din chicago16.09.2007 23:01

Domnu Becali nu esti tu ala care a renuntat la Bostina si Ochirosii? Nu esti tu ala care ia adus pe Olaroiu si Hagi? Nu esti tu ala care te-ai luat in gura cu galeria aiurea-n tramvai? Nu estit u ala care trebuie sa pleci? I-al si pe Hagi cu tine si promitem sa nu varsam cind iti auzim numele. Ori stai si sa vezi 10 milioane de voturi contra ta. Instantaneu.

SebahSTEAUA17.09.2007 00:00

Steaua din chicago..nu esti tu cel analfabet?nu esti tu cel care scrie i-al in loc de ia-l?Inainte sa vorbesti de Hagi sterge-ti mucii de la nas(sau sterget-i...cum iti suna tie mai bine).Americanii tampesc lumea.

rez17.09.2007 00:04

va jur ca nu mai suport!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nu se mai poate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ce face ciobanu asta eu nu mai supoort!!!!!

spiritul stelist il voi avea mereu in suflet da ciobanu asta ma impinge sa nu imi mai pese de fotbal si de Steaua asta...care e a lui acum:((

nu Steaua noastra!!!

FORZA SPIRITULUI STELIST

rez17.09.2007 00:05
Steaua din chicago..nu esti tu cel analfabet?nu esti tu cel care scrie i-al in loc de ia-l?Inainte sa vorbesti de Hagi sterge-ti mucii de la nas(sau sterget-i...cum iti suna tie mai bine).Americanii tampesc lumea.

lasa ca nu a facut vreo mare greseala...nu ai de ce sa vb asa de el.are dreptate!!!

cu ce a gresit el??

SAMANTARULE!!!!!!!!!BECALISTULE!!!!!!!!!!!

Stukha_steaua17.09.2007 00:08

Observ ca incep cam multi sa isi permita sa imparta ei lumea in becalisti si anti-becalisti.....nu ma refer neaparat la tine am mai vazut cateva posturi cu o tenta asa....

Nu va da nimeni dreptu asta copiii mami...

SebahSTEAUA17.09.2007 00:08

@Rez-Hahahaha.Seminte nu mananc.Pur si simplu nu-mi plac.Ragusit vin de la meciuri.Dar pe cioban il ador! Hahahaha.E viata mea!Salvatorul Romaniei.Ce stii tu!HUA Hagi!HUA GOLANSKI!AFARA CU VOI!RATATILOR!HAIDE GIGIIIIII!! Gigi PRESEDINTE OLEEEEEEEEEEEEEEEEEE!

sebylene17.09.2007 00:23

Fratilor...oricum la munte...pe pasune...nu iti trebuie multa minte si in special inspiratie...a venit iarna...te retragi cu oile...numai berbecali cred ca ar mai ramane....la mintea lui...nu ma mira nimic....dar oricum...Neaga de cand a plekat la constipatii aia nu mai joaca nik`...iar zaharia...incearca si el sa faca ceva....golanski in schimb mi`a placut ...cel putin cu polonezii a facut niste driblinguri si niste faze super...dar...cand cineva e mai bun ca Radoi il dam afara ca deh...vezi Doamne....ii ameninta postul...dar...asta e.....suck our diks Jiji...si in pauze mai vb..ca lapte ai din belsug de la toti :rolleyes:

grizonatu17.09.2007 01:08

Fratilor din etapa viitoare o sa avem un nou antrenor.Numele lui este Gigi Becali.

endorama17.09.2007 04:32

numai prostii vorbeste Becali in ultima vreme...

cat despre Golanski, are intr-adevar multa tehnica dar asa cum zicea cineva mai sus, poate nu ar strica sa joace si cu mai multa determinare.

Tupac Amaru17.09.2007 04:40

Steaua a ajuns jucaria unui dement!

Iar cata vreme el va mai face echipa, incepand chiar cu nulitatea absoluta in materie de fotbal Nanel Bicolita, jucator cotat la 40 de milioane de cacareze, pe mine nu ma mai intereseaza mersul Stelei, de care a ramas numai numele.

In acest an ne vom bate la retrogradare, veti vedea!

steaua din chicago17.09.2007 04:55

0-1 cu Unirea Urziceni. Lumea e deja timpita daca nu se revolta la asa rezultat. Vad ca nu s-a revoltat, si vad ca virgula continua sa accepte un mediocru pe post de antrenor. Cred ca ai dreptate-hai sa-i mai dam lui Hagi vreo 3 ani sa isi intre-n forma de antrenor, nu? Ce conteaza rezultatele? Emotiile conteaza dar te asigur ca o sa mai sarbatoresti campionate si cupe cind cind o ajunge Hagi antrenor adica never. Prefer sa fiu analfabet decit sa mai traiesc umilintele din era Olaroiu. Tu inteligentule...vad ca nu ti-a ajuns destula umilinta, mai vrei un an, nu? Hai Hagi, tot inainte, daca ne ajuta Dumnezeu si scoatem un 0-3 cu Arsenal poate poate inteleg si cretinii din Chicago ca postul de antrenor se ofera celui calificat si nu celui ce a jucat mai mult pentru Sportul Studentesc decit pentru Steaua. Si ca tot vorbim de meciuriile lui Hagi in Romania...a venit la Steaua cind deja tremura Europa de noi...prin 83 nu a vrut ca eram in formare si ne luptam cu locurile 7-8...Respectati-l pe Hagi poate sariti iar din schema cupelor europene vreo trei sezoane, ca in era Piturca. Nu-mi raspunde ca nu ma intereseaza patriotismul tau bolnavo-irational.

Stukha_steaua17.09.2007 05:58
Fratilor din etapa viitoare o sa avem un nou antrenor.Numele lui este Gigi Becali.

te-ai trezit acum este?

Astristul17.09.2007 06:09

Aaaa da? Golanski si Zaharia nu trebuiau sa joace.... si cu cine vroiai mai Gigi sa joace? Cu Badoi si Surdu, care, ambii nu joace cine stie ce la Steaua, zici ca sunt adormiti pe teren, iar cand primesc mingia nu stiu ce sa faca cu ea! Lasa-te de conceptele tale pentru ca e clar pentru toata lumea ca nu te pricepi! :rolleyes:

Poate ca Gigi nu a vazut meciul Portugalia-Polonia, in care Golansky a jucat exceptional!

forzateaua

Wigh17.09.2007 06:22

Gigi sa ati moara tot neamu asa cum pleaca valorile de la Steaua. asa pe rand.... futute-n gura. dupa ce te-a adus in CL zaharia , fiindca nu a facu nimik intr-un meci .... asta nu inseamna ca trebuie sa il vinzi. atunci Nicolita ce face mah boule? rateaza dintr-o faza clara de gol. nu te mai baga in fotbal. du`te si mulgeao pe oaia de nevastata si gata;)

MALDINI_STEAUA17.09.2007 06:29

Adevaru e ca nici Zaharia , si nici Neaga nu au jucat nimic.Dar cu Golanski nu stiu ce are oierul da in fine.Sper sa incepem si noi sa mai marcam , ca parca am juca 90 de min la tatonare...

Si pentru @Wigh : Bai baiatule eu nu stiu ce meci ai vazut tu aseara , dar daca vi si imi spui ca Nicolita nu a jucat nimic aseara inseamna ca ori sunt eu nebun , ori tu.

AmuntBoy17.09.2007 07:19

cam are zilele numarate Gica

se baga din ce in ce mai mult oierul peste el

Adika are niste fixiuri penibile... cu unii jucautori si pe unii ii tine in brate

daca si acum a zis ca gunoiul ala de la mijloc ov Petre a jucat ceas e clara treaba.. cat stie ciobanul fotbal

Matrixone17.09.2007 07:38

"Adika are niste fixiuri penibile... cu unii jucautori si pe unii ii tine in brate

daca si acum a zis ca gunoiul ala de la mijloc ov Petre a jucat ceas e clara treaba.. cat stie ciobanul fotbal"

Cred ca Hagi ar trebui sa plece, sa nu mai fie umilit de acest cioban infect. Sa-l lase pe Gigel sa stea pe banca si sa-i bage in teren pe "ceasurile elvetiene" Ov. Petre, Badoi si Surdu!!!! si sa vedem daca in tot campionatul deranjam pe cineva.

alex_lef17.09.2007 08:39
Si pentru @Wigh : Bai baiatule eu nu stiu ce meci ai vazut tu aseara , dar daca vi si imi spui ca Nicolita nu a jucat nimic aseara inseamna ca ori sunt eu nebun , ori tu.

Nicolita a jucat peste media lui obisnuita...e evoluat de la "foarte prost" la "prost"

«12»