Fara indoiala,per total, nemtzii au meritat sa castige.Au alergat mai mult repriza a doua,iar tricolorii au slabit inexplicabil turatzia.Afost un meci care poate ii da de gandit lui nenea Pitzi ca poate altfel stateau lucrurile cu Ogararu pe dreapta si P.Marin pe stanga.Ratz mi se pare iesit din forma,iar solutzia cu R.Stefan mi se pare putzin fortzata.Mai cred ca trebuia introdus si S.Radu tocmai pentru faptul ca el era familiarizat cu ce se joaca prin Germania.
Daca Marica era mai inspirat sunt curios cum decurgea meciul la 0-2.Sau daca se penaliza acel hantz in careu la 1-1?Nu vreau sa fac o analiza a jocului fiecarui tricolor,dar vreau sa ma refer scurt la evolutzia STELISTILOR:
-Dica-prezent in joc in prima repriza,apoi se stinge treptat poate si datorita faptului ca a trebuit sa coboare mult la mijloc si nu pre mai avea pe cine sa serveasca in fatza.
-Banel mult peste ultimele sale evolutzii.L-am vazut chiar dribland frumos.Eu zic ca este in crestere.
-P.Marin ca de obicei exact si disponibil la efort.Acum se pare ca a uitat de prostul obicei de a strange spre careu lasand tusa libera.(Sa-i tzina D-zeu obiceiul)
-D.Goian acelasi ca de obicei plus golul.Desi cei doi,, oratori"de la microfon ii pun in carca greseala de la golul doi,eu cred ca greseala apartzine celor doi jucatori spre care se indrepta mingea si care nu au venit la interceptzie.Poate faptul ca nu a intrat mai decis la Odonkhor,dar aici exista posibilitate unui fault si...cartonas,11m,etc.Si apoi golul doi este al lui Coman fara discutzie.El a indreptat mingea spre poarta.A plecat gresit pe minge.(Si la primul gol nu a avut reactzie sa iasa pe centrare)
-Ov.Petre aproape fara greseala.Da Ov.Petre in acest meci a jucat de o maniera care pe mine m-a incantat.Spun acest lucru pentru ca (cei mai vechi pe forum stiu) este pentru prima data cand il laud.De aceea am aceasta bucurie.In acest meci am motive sa laud evolutzia lui Ov.Petre.
Ca o concluzie,in urma acestor evolutzii ale baietzilor nostri ,eu sunt optimist in perspectiva meciului de campionat impotriva ,,porumbeilor"!