FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un meci capital

«12»
il_scorpio12.09.2007 15:55

Cred ca formula ideala ar fi :

--------------------Zapata-----------------

Golansky------Goian-------Rada---Nesu

Badoi-----Ovidiu Petre---Bicfalvi----Dica

-----------Badea----------Iacob---------

Si acuma sa argumentez ca unora sa nu li se Para oarecum hilara echipa asa cum mi se pare mie a altora:)).

In centrul apararii clar Rada este peste Baciu din toate punctele de vedere mai ales ca Ionut cunoaste destul de bine jocul crrapizilor.

Pe partea stanga cea mai mare dilema: Nesu a jucat slab in ultimile meciuri mai ales la Urziceni, Petre Marin la fel slab in ultimile meciuri mai ales cu Berisovul ;))(plus ca este obosit dupa meciurile nationalei) , Emeghara nu a jucat nici un meci oficial pentru Steaua si nu cred ca ar face fata nici presiunii, nici fizic. Pana la urma dupa ce m-am gandit cred ca l-as alege pe Nesu pentru ca este determinat, mai face cate un dribling din cand in cand si in derby-uri s-a descurcat in general bine.

Badoi in locul lui Banel pentru ca m-am saturat de toate meciurile de rahat ale lui Nicolita, vreau si io de la el sa vad ceva progres dupa 3 ani la Steaua , macar o preluare , o pasa de 5 m, si o centrare cat de cat periculoasa sa invete sa dea.

Bicfalvi a demonstrat ca este bun si m-am saturat pana peste cap de consacratul cuplu de inchizatori Ovidiu Petre-Lovin =)).

Dica -mijlocas stanga pentru ca de la inceputul anului nici unul dintre cei care au jucat acolo nu a facut-o asa cum trebuie..si pentru a le face loc celor doua varfuri impinse Iacob si Badea(Dica a mai jucat acolo cand era la Arges si in primii 2 ani la Steaua).

I-am ales in atac pe cei doi cu toate ca vin dupa o lunga absenta pentru ca sunt exact ceea ca ii trebuie atacului unei echipe mari: viteza+dribling(Badea), pivot+om care nu rateaza ocazii(Iacob).

st19raul12.09.2007 17:02

Si la ce poti sa il compari pe Lovin cu inchizatorii pe care i'ai enumerat?? Cand nu poti sa castigi un duel aerian, cand nu stii sa faci un dribling, cand nu ai dat macar o pasa de gol pana acum...

@vlad_cj

nu am spus ca Lovin e mai bun ca Gattuso cum nici Steaua nu e mai buna ca Milan... eu doar am raspuns cuiva care spunea ca Lovin da toate mingile in spate..asta faceau si cei pe care i-am enumerat recuperau mingea si scapau rpd de ea..si conteaza mai putin ca Lovin opreste actiunile adversarilor corect sau prin fault atata timp cat nu ia rosu sau nu sunt lovituri periculoase pentru poarta noastra! iar la faza cu Nicolita..eu sincer il prefer pe Croitoru sau badoi astia mai si gandesc in teren

MALDINI_STEAUA12.09.2007 19:43

Un prim 11 dupa parerea mea ar arata cam asa :

--------------------Zapata------------------------

Golanski---------Goian---------Rada------Nesu

---------------Ov.Petre------------------

Nicolita-------------Bicfalvi-----------------Neaga(Surdu)

--------------------Dica-------------------

--------------------Badea------------------

nicasrn13.09.2007 14:18

Nu mai stiu exact care dintre voi a zis si cand a zis dar avea dreptate....TREBUIE ca Steaua sa adopte un alt stil de joc cu alt 11 in teren ca doar au inceput sa revina din jucatori. Trebuie sa punem capat cuplului Lovin - Ov.Petre , 2 mijlocasi la inchidere cu un joc deosebit de prost, sa il lasam pe Banel sa se mai antreneze si apoi sa-l mai bage in teren ca in afara de faptul ca alearga ca un descreierat pe tot terenul nu e in stare de absolut nimic (nu tu un stop , nu o intoarcere , ce sa mai vb de pase sau centrari), Nesu sa tina un regim de ingrasare ca sa il vedem si noi atunci cand este in teren si sa poata evolua si cand e viscol afara fara sa-l bata vantu de pe o extrema pe alta. Este din punctul meu de vedere clar ca fara acesti 4 sa zicem jucatori desi ....ma indoiesc , jocul Stelei ar fi cu totul altfel. Este impetuos necesar ca meci de meci sa avem varf impins si sa renuntam la jocul pe diagonale impus de Hagi. Nu stiu de ce dar acum inaintea meciului cu rapid ma incearca un sentiment de groaza pentru ca degeaba ne dam noi aici cu parerea si sigur multi dintre noi au pareri din cele mai bune, iar o sa ne faca Hagi surpriza NEPLACUTA si o sa bage in teren un 11 de tot....... . Sper sa iasa bine , ne vedem la meci sa sustinem ca de fiecare data echipa noastra iubita. Forza Steaua!!!! forzateaua

elias_custura14.09.2007 16:22

Nu cred ca un astfel de meci trebuie tratat cu o anumita superficialitate (de genul: nu avem ce face din ei) pentru ca rapid la momentul actual este echipa cu jocul cel mai bun din Romania iar sezonul trecut si-au cam batut joc de noi si acasa si in deplasare. Chiar daca e Hagi antrenor tot trebuie un anumit grad de precautie indiferent ca jucam in Ghencea sau in Giulesti!

vlad stelistu14.09.2007 20:39
Un prim 11 dupa parerea mea ar arata cam asa :

--------------------Zapata------------------------

Golanski---------Goian---------Rada------Nesu

---------------Ov.Petre------------------

Nicolita-------------Bicfalvi-----------------Neaga(Surdu)

--------------------Dica-------------------

--------------------Badea------------------

Nu cred ca il va pune pe Neaga la mijloc stanga sau ca il va baga pe Badea in primul "11" greu de crezut...

forever_STEAUA15.09.2007 07:38
sezonul trecut si-au cam batut joc de noi si acasa si in deplasare.

Corecteazã-mã dacã greșesc: Sezonul trecut am fãcut 1-1 în Ghencea și i-am bãtut cu 3-2 în jiulești. Mai exact când și-au bãtut joc de noi?

MALDINI_STEAUA15.09.2007 09:31

forever_STEAUA poate gresesc , dar "elias" nu e nume de porumbel ? :)))

«12»