Cred ca formula ideala ar fi :
--------------------Zapata-----------------
Golansky------Goian-------Rada---Nesu
Badoi-----Ovidiu Petre---Bicfalvi----Dica
-----------Badea----------Iacob---------
Si acuma sa argumentez ca unora sa nu li se Para oarecum hilara echipa asa cum mi se pare mie a altora:)).
In centrul apararii clar Rada este peste Baciu din toate punctele de vedere mai ales ca Ionut cunoaste destul de bine jocul crrapizilor.
Pe partea stanga cea mai mare dilema: Nesu a jucat slab in ultimile meciuri mai ales la Urziceni, Petre Marin la fel slab in ultimile meciuri mai ales cu Berisovul
)(plus ca este obosit dupa meciurile nationalei) , Emeghara nu a jucat nici un meci oficial pentru Steaua si nu cred ca ar face fata nici presiunii, nici fizic. Pana la urma dupa ce m-am gandit cred ca l-as alege pe Nesu pentru ca este determinat, mai face cate un dribling din cand in cand si in derby-uri s-a descurcat in general bine.
Badoi in locul lui Banel pentru ca m-am saturat de toate meciurile de rahat ale lui Nicolita, vreau si io de la el sa vad ceva progres dupa 3 ani la Steaua , macar o preluare , o pasa de 5 m, si o centrare cat de cat periculoasa sa invete sa dea.
Bicfalvi a demonstrat ca este bun si m-am saturat pana peste cap de consacratul cuplu de inchizatori Ovidiu Petre-Lovin =)).
Dica -mijlocas stanga pentru ca de la inceputul anului nici unul dintre cei care au jucat acolo nu a facut-o asa cum trebuie..si pentru a le face loc celor doua varfuri impinse Iacob si Badea(Dica a mai jucat acolo cand era la Arges si in primii 2 ani la Steaua).
I-am ales in atac pe cei doi cu toate ca vin dupa o lunga absenta pentru ca sunt exact ceea ca ii trebuie atacului unei echipe mari: viteza+dribling(Badea), pivot+om care nu rateaza ocazii(Iacob).