FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Un meci capital

«12»
fcsteaua.ro12.09.2007 09:58

Pauza competitionala a sezonului intern se apropie cu pasi mari de final, odata cu disputarea de catre echipa Nationala a amicalului cu Germania, in aceasta seara, meci in care speram de altfel ca cei cinci echipieri stelisti vor constitui, ca si la Minsk, scheletul formatiei lui Piturca. Asadar, intram in linie dreapta pentru meciul cu Rapid, partida care, in opinia mea, este capitala pentru viitorul imediat al trupei noastre. Am sa incerc in cele ce urmeaza sa exprim un punct de vedere succint pe marginea acestui joc, al carui rezultat final poate constitui fie o certificare a faptului ca Urziceniul a reprezentat unul din accidentele necesare cu care este presarat orice drum spre glorie, fie, dimpotriva, o intrare neasteptata intr-un tunel a carui dimensiune ramane necunoscuta.

Dupa parerea mea, un succes intr-un asemenea meci, incarcat de pasiune si orgolii nemasurate, in fata unei contracandidate la titlu, poate aduce o crestere exponentiala a increderii echipei in ea insasi si, nu in ultimul rand, a antrenorului Hagi in propriul potential, stiut si verificat fiind faptul ca valoarea unui antrenor este data mereu de ultimul sau rezultat. Astfel, apreciez ca beneficiile de moral ale unui succes duminica seara se vor rasfrange si in ceea ce priveste participarea Stelei in Liga, mai ales ca saptamana viitoare vom debuta in actuala editie, la Praga, putandu-se aplica cutuma potrivit careia victoriile aduc victorii. Pe de alta parte, un esec in acest meci, coroborat cu un insucces impotriva celor de la Slavia, ne poate trimite in infernul indoielii asupra propriei valori, intr-o "gaura neagra" fotbalistica, pe care o cu greu o vom mai putea traversa, atat in campionat, unde ne-am indeparta periculos de mult de pozitiile fruntase, cat si in Liga.

Strict fotbalistic vorbind, vom avea parte de un meci greu, ca mai mereu in ultimii ani, in ciuda faptului ca evoluam pe teren propriu si ca avem un lot superior valoric celui giulestean. In opinia mea, dificultatea vine din faptul ca, cel putin pentru moment, cei de la Rapid dezvolta o dinamica superioara de joc la mijlocul terenului, cu pase pe joc, din devieri, urmate de lansari rapide spre "sagetile" Buga, Mazilu si Cesinha, care oricand pot prinde pe picior gresit fundasii nostri centrali, vulnerabili in situatiile de "unu la unu", in ciuda unui plasament de cele mai multe ori bun, anticipativ. Cum ii putem contracara? Cred sincer ca solutia nu se poate regasi intr-un cuplu de mijlocasi centrali gen Petre - Lovin, acesta fiind usor de anihilat prin aparitia unui al treilea mijlocas rapidist, care ar crea un triunghi in interiorul caruia mijlocasii nostri centrali ar ramane izolati, cum s-a intamplat de altfel si in prima repriza a meciului retur cu polonezii de la Zaglebie, in care jocul a fost impins mereu spre poarta noastra. Trebuie sa cream o presiune constanta pe laturile terenului, sa fim o echipa "scurta" si sa renuntam la baloanele trimise la bataie, pentru ca nu le-am oferi decat prilejuri de contraatac giulestenilor, superiori la capitolul viteza baietilor nostri. Cred de asemenea ca se impune titularizarea lui Iacob, un fotbalist care poate interpreta foarte bine rolul de pivot intr-un sistem 4-2-3-1, creand astfel spatii jucatorilor care apar la finalizare din linia a doua, gen Dica, Neaga sau Surdu, daca acesta din urma va fi folosit. In acest sens, echipa ar putea arata astfel : Zapata - Golanski, Goian, Rada, Marin - Lovin, Croitoru - Nicolita, Dica, Neaga - Iacob. Sub nici o forma nu agreez varianta cu Emeghara fundas stanga, desi pare a fi preferat de Hagi (unul din "fixurile" la care ma refeream in articolul precedent...), pentru ca nu are jocuri in picioare si nu ar putea duce un meci disputat la intensitate maxima, 90 de minute. Desi in ultima vreme prestatia lui Nicolita a frizat adesea penibilul, cred ca se impune titularizarea lui duminica seara, fie ca mijlocas dreapta, fie ca fundas dreapta, in locul unui Golanski cam greoi in multe momente ale jocului, argumentul fiind acela legat de forta si rezistanta fizica ale braileanului, care poate constitui un factor decisiv al luptei pe benzi, mai ales ca va avea in fata un fotbalist de rasa, acest Cesinha lasand o buna impresie pana acum, cel putin in ceea ce ma priveste. Un lucru e cert, avem solutii si argumente fotbalistice pentru a forta victoria, odata cu revenirile lui Cristocea, Iacob si Badea, astfel incat staffului tehnic nu-i ramane decat sa aleaga variantele optime.

Una peste alta, dincolo de consideratiile tactice de mai sus, pe care le puteti considera ca fiind mai mult sau mai putin inspirate, gradul de implicare al fotbalistilor care vor evolua duminica seara poate transa disputa in favoarea uneia sau alteia dintre echipe, stiut fiind faptul ca de foarte multe ori determinarea poate surmonta carentele de pozitionare in teren sau absentele de lot. Sa speram ca inimile si sufletele baietilor nostri vor fi la inaltimea celor ale suporterilor stelisti!

Forza Steaua! Intotdeauna superiori!

Alex (Piece)

AdrianUltras2512.09.2007 10:31

Zapata-Golanski,Goian,Rada,Petrica Marin-Lovin,Ov.Petre-Neaga,Dica,Cristocea-Iacob(Badea,Zaharia)

si sa joace cu unul din Dica sau Cristocea mai retras ca sa poata ajuta cei 2 inchizatori in lupta cu cei 3 mijlocasi centrali giulesteni

asa ar trebui sa joace daca se tot insista pe un 4-2-3-1

un sistem care mie nu imi place deloc

desi acest 4-2-3-1 ar deveni un 4-3-2-1 daca ar fi dupa cum zic eu

ma rog

personal as juca 4-4-2

acelasi portar

aceeasi linie de fund

mijlocul: Badoi,Lovin,Dica,Cristocea

atacul : Iacob-Badea - cuplul de atacanti care ne-a castigat ultimele 7 etape din sez trecut.

sau macar un 4-3-3

acelasi portar

aceeasi linie de fund

mijlocasi Lovin-ov Petre(Croitoru)-Dica(Cristocea)

atacanti:Surdu-Badea-Neaga

daca am juca asa ar fi o echipa foarte rapida mai ales in atac

cu un mijlocas ca Dica care sa dea pase printre pentru atacantii rapizi ar fi super

va dati seama ca Neaga,Badea si Surdu sunt peste fundasii centrali giulesteni la viteza si tehnica

de asemenea

daca as fi in locul lui Hagi as incerca sa exploatez faptul ca amandoi fundasii centrali giulesteni sunt de picior drept si as insista cu intrari pe centru stanga cu mingea la picior(Neaga poate fi folosit aici)

as mai propune inca o formatie pentru 4-2-3-1

Zapata-Golanski,Goian,Rada,Petrica Marin-Ov Petre,Lovin-Neaga(Banel Nicolita),Croitoru(Neaga),Cristocea-Dica

zic asta pentru ca Dica e destul de lent

dar e peste tot ce avem in tara la finalizare,lovitura de cap,sut

eu cred ca Dica ar fi un foarte bun varf de careu

pe langa finalizare ar putea sa intoarca si mingi

si sa intre in 1-2uri cu jucatori rapizi ca Neaga sau Surdu care sa vina cu sut la poarta

sau sa preia mingile lungi si sa dea pase pe culoare

e parerea mea

astept sa vad ce ziceti si voi:D

cristi_mold12.09.2007 10:36
Dupa parerea mea, un succes intr-un asemenea meci, incarcat de pasiune si orgolii nemasurate, in fata unei contracandidate la titlu, poate aduce o crestere exponentiala a increderii echipei in ea insasi si, nu in ultimul rand, a antrenorului Hagi in propriul potential, stiut si verificat fiind faptul ca valoarea unui antrenor este data mereu de ultimul sau rezultat. Astfel, apreciez ca beneficiile de moral ale unui succes duminica seara se vor rasfrange si in ceea ce priveste participarea Stelei in Liga, mai ales ca saptamana viitoare vom debuta in actuala editie, la Praga, putandu-se aplica cutuma potrivit careia victoriile aduc victorii. Pe de alta parte, un esec in acest meci, coroborat cu un insucces impotriva celor de la Slavia, ne poate trimite in infernul indoielii asupra propriei valori, intr-o "gaura neagra" fotbalistica, pe care o cu greu o vom mai putea traversa, atat in campionat, unde ne-am indeparta periculos de mult de pozitiile fruntase, cat si in Liga.

Sa nu uitam ca si anul trecut, inainte de meciul cu Dinamo, am castigat in Giulesti dupa un meci entuziasmant si aveam un moral extraordinar. Dinamvistii pe de alta parte, nu aveau acest moral, punandu-se serisos sub semnul intrebarii, castigarea titlului de catre ei, in cazul unei infrangeri. Si cu toate astea ne-au zdrobit.

Asta cu moralul este cu 2 taisuri. Daca castigam duminica, vom avea moral bun si poate acest moral il vom mentine si la Praga si vom castiga. Daca vom pierde jucatorii poate vor dori sa demonstreze ca a fost doar un accident si vor juca cum nu au mai facut-o niciodata la Praga. Pe de alta parte, poate nu se vor regasi in cazul unui esec si vor face un meci slab la Praga.

Orice este posibil, de aceea este atat de frumos fotbalul si de aceea stelisti ne ofera atatea satisfactii.

alexmk1712.09.2007 10:51

Cei care vorbesc de doi inchizatori poate mi-i si pot nominaliza!

Lovin sau Ov.Petre NU SUNT INCHIZATORI, MIJLOCASI SI FOTBALISTI!

Ofensiv sunt 0 amandoi si in tandem!

La mijloc e gaura mare cand joaca ei si linia de fund nu poate juca cu mijlocul pentru ca astia doi NU STIU CE SA FACA cu mingea! De aia o bubuie in fata!

Atata timp cat vom juca cu Lovin si Ov.Petre VA GARANTEZ ca nu vom face nimic!

Daca vom juca cu Bicfalvi (crud asa cum e, dar numai prin joc va creste) si fara Nicolita, Lovin, Ov.Petre la MIJLOC, atunci vom avea o speranta de viteza, joc, spectacol!

Ca Mourinho joaca tot cu 2 inchizatori la Chelsea e una, dar aia sunt namile de jucatori pe care nici cu buldozeru' nu ii darami! Pai Lovin sau Petre, daca bate vantul mai tare ii scoate de pe teren!

Gatuso! L-am vazut in Italia- Franta si e criminal baiatul! Numai daca se uita la tine te sperii! Si chiar stie sa si paseze baiatul!

Pai cand 'om juca cu Slavia, Arsenal si Sevilla nu o sa le creem alora nici o spaima cu mijlocul de rahat pe care-l avem! Avem sperante in Cristocea si Croitoru, dar slabe!

Nu cred ca putem face fata in Liga si nu cred ca vom prinde si locul 3!

Daca nu suntem realisti si corecti nu vom progresa deloc!

Ii asteptam pe Badea si Iacob, dar poate va aduceti aminte cand a revenit Victoras anul trecut ce greoi era la inceput si alerga cu incetinitorul! Dupa cateva meciuri a intrat intr-o viteza mai mare!

Deci Victoras va fi lent si acum vreo 5-6 meciuri si nu e bine!

Ne trebuie mijlocasi adevarati si am spus eu ca Belluschi e perfect acolo la noi! Acum cred ca va ajunge la echipe mai bogate din vest! Sau poate Zapata de la Velez! Mijlocasul, nu portarul nostru!

Daca luam vreo 2-3 jucatori de mijloc din Argentina cu vreo 15 milioane total, chiar daca-l vindem pe Dica in iarna, cred ca va fi spectacol in Ghencea! Totul e sa scoata Laudarosul Neamului banii!

Sa bage ba 20 de milioane in 2-3 jucatori si dupa aia nu o sa mai avem probleme in campionat si o sa ne gandim serios la primavara Ligii Campionilor!

Si poate va aduceti aminte cum a jucat Romania cu Hagi antrenor cu Ungaria si Slovenia si cate ratari am avut! Vreo 20 ocazii mari in 2 meciuri! Diferenta e ca atunci Hagi avea jucatori valorosi!

Acum orice antrenor aduci NU FACE NIMIC LA Steaua! Ce spectacol era cu Elton si Dica! Un jucator adevarat poate schimba totul!

Ca Oli tot cu Lovin si Ov.Petre juca!

ASTIA NU SUNT JUCATORI DE Steaua!

cristi_mold12.09.2007 11:12

@Alex

Tu confunzi putin lucrurile. Elton si Dica erau mijlocasi ofensivi. Lovin si Ov.Petre sunt defensivi si zic eu isi fac bine treaba. Ca sunt ei mai slabi, asta este si Nesu este slabut si castiga destule dueluri. Pe de alta parte Golanski este "facut" asa cum trebuie si nu castiga multe dueluri prin forta fizica, ci mai mult prin tehnica.

AdrianUltras2512.09.2007 11:32

Alexmk17

nu mai visa!

trezeste-te!

tu chiar crezi ca becaliiii a facut oferta pentru Belluschi sau pentru orice alt jucator din Argentina care sa aibe cat de cat valoare?

in primul rand ca ciobanu nu da atatia bani pe un jucator(in caz ca nu ati auzit acum el schimba strategia.acum vrea sa scoata bani din fotbal:"il dau pe Dica pe 10-15 milioane si mai iau si banii din CL") iar in al 2lea rand nici un jucator strain bun nu vine in Romania!

Thereau a fost o exceptie

era la inceput

valoarea lui nu era comfirmata

si s-a vazut de ce a venit

doar ca sa prinda o rampa de lansare!

diego_cj12.09.2007 11:33

cu Lovin, Ov. Petre, Banel, Nesu - avem aceleasi sanse ca la Urziceni.. pentru baietii astia notiunea de pasa precisa e straina (bine nu socotim zecile de pase cu latu de 2 metri a le lui Lovin IN SPATE spre Goian sau Rada) .. asa ca adio joc combinativ... deci speram ca Dicanio (sa incepem sa ne luam ramas bun de la el) si Neaga vor avea o sclipire.. sau ca vom avea niste faze fixe.. sa speram sa speram ca, candva, vom juca si noi ceva..

p.s. apropo de ce nu se accidenteaza niciodat unu ca Lovin? aaa.. poate pentru ca nu baga o alunecare, poate pentru ca nu se baga la un tackling.. nici la cap daca observati nu sare pavaluga ... iar sa-l atace un adversar nu se poate, ca intervine pasa lui geniala in spate spre fundasii centrali (pe care totusi trebuie sa recunosc o executa perfect, cu un "latic curat"...

Guevara12.09.2007 12:08

in primul rand Ovidiu Petre trebuie sa fie titular, cred ca e sigur mai bun decat Croitoru in centru, si cred ca putin si peste Lovin

pe dreapta Croitoru sau Nicolita

Golanski lent ??? hai sa fim serios e 2 clase peste Petre Marin care a cam inceput sa gafeze des, pe stanga Petre Marin sau Nesu

eu zic:

------------------ Zapata --------------------

Golanski - Goian - Baciu - Nesu (P. Marin)

-------------Lovin - Ov Petre ---------------

Nicolita(Croitoru) ------ Dica ------ Neaga

-----------------Iacob (Zaharia) -------------

vlad_cj12.09.2007 12:30

Cand pretinzi ca te pricepi cat de cat la fotbal, cum poti sa il titularizezi intr'o echipa ca Steaua pe Lovin????

vlad_cj12.09.2007 12:40

Zapata

Golanski Goian Rada Marin

Croitoru Ov Petre Emeghara

Dica

Badea Neaga

st_194712.09.2007 12:44
Cand pretinzi ca te pricepi cat de cat la fotbal, cum poti sa il titularizezi intr'o echipa ca Steaua pe Lovin????

Daca Lovin era chiar asa de slab, de ce Zenga,Protasov,Oli si Hagi l-au pastrat..nu iti pui intrebarea asta?FORZZA Steaua! steag3 steag3

Miaus12.09.2007 13:01
Daca Lovin era chiar asa de slab, de ce Zenga,Protasov,Oli si Hagi l-au pastrat..nu iti pui intrebarea asta?FORZZA Steaua! steag3 steag3

Pentru ca nu exista altul de-aia l-au pastrat.De-aia exista si la Juventus Zebina de exemplu:)

st19raul12.09.2007 13:27

unii de pe acest forum au ramas cu amintiri din curtea scolii unde toti dau goluri... din pacate in fotbalul adevarat trebuie sa faca cineva si treburile "murdare".. toti vb de Lovin ca da pase in spate..nici nu stiti ce e ala inchizator si ce joaca..sa va dau exemplu de inchizatori care mie imi plac mult: Paraschiv, Ionut Lupescu, Makelele, Gattuso, Dechamp...cati din acesti inchizatori verticalizeaza jocul si cate pase in spate dau...toti acesti jucatori sunt facuti sa recupereze mingi..restu e treaba unui mijlocas de creatie(pe care noi inca nu-l avem)

ULTRASZ0R12.09.2007 13:29

@AdrianUltras25

N-a murit ma nene Nea TomitzA? (Traian Tomescu) Walter Oleg Gica Oli piti calmeaza te ma ........

rivelino12.09.2007 13:30

Azi nu trebuia sa jucam restanta cu Pandurii?

SS Lazio12.09.2007 13:42

NU,nu trebuia sa jucam cu Pandurii,fiindca e amicalul cu Germania.

In alta ordine de idei ,Ovidiu Petre a facut un meci destul de bun in meciul de la Minsk.E inchizitator si ,cum bine spunea cineva,daca am avea un mijlocas VERITABIL de creatie nu ne-am rasfrange asupra lui Ovidiu,care oricum n-are nicio vina,aia fiind sarcina lui ca INCHIZATOR.

Meciul de la Nationala a scos in evidenta ,oare pentru a cata oara?, "calitatile" lui Fernandel. Acest asa-zis jucator n-are ce cauta in echipa Stelei.Eventual la Steaua 2 in divizia C.ATAT!

Asta o spun deoarece in afara de fuga,capitol la care e bun,dar la care nu exceleaza ca si Nesu sau Badea,baiatul asta nu stie nimic. N-are tehnica,nu se uita cand da o pasa,da in aut,faulteaza,nu poate pasa nicaieri,de centrat ...foarte rar,nu accelereaza JOCUL echipei mergand doar in punctul mort[in coltul terenului],demoralizeaza pe ceilalti irosind secunde bune cu prosteala sa[prosteala zic fiindca joc nu se poate cataloga].

Sper ca la meciul cu rraped sa nu-l vad ca iar ma iau durerile de inima.

Acelasi lucru si despre Lovin.Trebuie inlocuit cu mai tanarul sau coleg,Eric.

Daca revine Badea si Victoras,avem ,cu certitudine,un MARE plus in atac. Desigur e primul lor meci,dar daca ei vor primi mingi bune de la servantul Dica...nu-l vor ierta pe Coman.Viteza vom avea mai multa,iar Victoras revine pe postul lui de pivot,un post atat de deficitar la Steaua,pe care doar el poate activa.

Sa dea Dumnezeu sa obtinem 6 puncte din urmatoarele 2 meciuri,dar mai important,chiar decat punctele,e sa vedem un joc IN CRESTERE,mai rapid si spectaculos,mai multa ambitie,mai mult devotament,mai mult spirit de invingator,ceea ce de fapt defineste SPIRITUL STELIST pe care trebuie cu orice pret sa-l redobandim.

Hagi,acum e examenul tau. E un moment crucial,o partida capitala si ,se stie,Steaua s-a mobilizat tot timpul cand a trebuit sa se mobilizeze.

FORZA Steaua

Guevara12.09.2007 13:51

pai te pricepi tu mai bine decat Zenga, Protasov, Oli si Hagi, ca ei l-au folosit mai tot timpul titular

la ora actuala ca mijlocas central, unde e seceta acuta, Lovin e o solutie, dak il aveam pe Beluschi alta era treaba dar asa, mergem cu Lovin

MoRRano12.09.2007 13:59

Daca nu am fi avut accidentarile am fi avut cea mai buna echipa din Romania ---->Zapata----Goian--Gheonea--(Rada)----Golanski--Radoi--Bicfavi--Plesan--Dica--(Badea)(Croitoru)(Nicolita)(Cristocea)(Neaga)--Badea Surdu (Iacob) Cei din paranteze rezerve de lux :wink: iar pe flacai ca Lovin,Ovidiu si Baciu nici nu Iasi convoca Batem Ciorile fularsteau2

Guevara12.09.2007 14:06

@MoRRano

jucam in 10 ??? :happy:

diego_cj12.09.2007 14:14
Pentru ca nu exista altul de-aia l-au pastrat.De-aia exista si la Juventus Zebina de exemplu:)

100% de acord steagro

vlad_cj12.09.2007 14:16
unii de pe acest forum au ramas cu amintiri din curtea scolii unde toti dau goluri... din pacate in fotbalul adevarat trebuie sa faca cineva si treburile "murdare".. toti vb de Lovin ca da pase in spate..nici nu stiti ce e ala inchizator si ce joaca..sa va dau exemplu de inchizatori care mie imi plac mult: Paraschiv, Ionut Lupescu, Makelele, Gattuso, Dechamp...cati din acesti inchizatori verticalizeaza jocul si cate pase in spate dau...toti acesti jucatori sunt facuti sa recupereze mingi..restu e treaba unui mijlocas de creatie(pe care noi inca nu-l avem)

Si la ce poti sa il compari pe Lovin cu inchizatorii pe care i'ai enumerat?? Cand nu poti sa castigi un duel aerian, cand nu stii sa faci un dribling, cand nu ai dat macar o pasa de gol pana acum...

Si ti se pare normal cand il vezi pe Lovin si Petre cum dau mingile in spate si cei din spate le bubuie in fata?? ti se pare normal cand il vezi pe marele tehnic Nicolita incercand sa treaca printre toti jucatorii?? ti se pare normal ca nesu face un stop de 3 metri? si inca ceva...daca imi areti vreun atac prin alunecare curat de'al lui Lovin, asa cum face un inchizator adevarat, esti tare...iti spun eu, nu gasesti! Cat la Steaua in primult 11 ii avem pe Ov Petre, Nicolita, Nesu, Lovin in meciul respectiv nu vei vedea spectacol! Ca are Dica sclipiri, aia e altceva...

CaTaLiNsm StElIsTu12.09.2007 14:21
in primul rand Ovidiu Petre trebuie sa fie titular, cred ca e sigur mai bun decat Croitoru in centru, si cred ca putin si peste Lovin

pe dreapta Croitoru sau Nicolita

eu zic:

------------------ Zapata --------------------

Golanski - Goian - Baciu - Nesu (P. Marin)

-------------Lovin - Ov Petre ---------------

Nicolita(Croitoru) ------ Dica ------ Neaga

-----------------Iacob (Zaharia) -------------

:))....foarte tare=))...(imi cer scuze dar nu pot sa ma abtin).frumoasa asezare,ce pot sa spun....:-j .iar p partea stanga rapidistii se vor "plimba" ca si p bulevard noaptea.cu ov Petre,Baciu si p Marin(nu ca ar fi lipsiti de valoare)vom juca nu cu una ci cu2viteze minus,poate nu a-ti vazut jocul rapidului cat de rapid e,mai ales in atac.e doar parerea unui muritor de rand nepriceput.Dar totusi eu a-s merge p formula prezentata de Alex dar cu o introducere mai timpurie a lui bicfalvi,care sunt comvins ca va da tot chiar daca e "necopt"v-a munci mult! Forza Steaua!MEREU SUPERIORI p.s.stati linistiti ca victoria e ca si obtinuta(asta daca nu are de gand iar vreun albitru sa-l elimine p vreun jucator,pentru ca din cate imi amintesc in ultimele partide importante de2ani incoace nu stiu daca am jucat 3meciuri in 11)

suporter**12.09.2007 14:53

frate nu jukam ku Pandurii azi ,sa mi raspunda cineva?

carminastan12.09.2007 14:56

nu. este amanat pentru nu se stie cand

dax4712.09.2007 15:15

fularsteau2 fular-campionii

Macar anul asta sa-i batem la noi acasa. Clar este cel mai greu meci de pana acum. Nu stiu de ce, dar meciurile cu astia sunt parca mai grele decat alea contra unor echipe mult superioare lor. Sper sa nu ne rupa la oase si sa terminam meciul victoriosi.

forzateaua

«12»